tirsdag den 30. november 2010

Religiøs vanvids-slagtning = uværdigt !

Først bliver dyrene gennet ind i en stor "kastemaskine", der spænder dem fast, hvorefter maskinen vender dem, så de kommer til at hænge med hovedet nederst. Det må være særdeles ubehageligt for dyret.

Men det, der sker i de næste minutter, fik selv mig til at gyse.

Slagteren skærer halspulsåren over på dyret, luftrøret flåes ud, og det som kaldes "kastemaskinen" slipper dyret, der nu glider ned ad en rampe for at falde i en slags bås, hvor der er rigeligt med plads.
Hvis man tror, at dyret nu laver et par trækninger med benene, for så at falde til ro og dø en smertefri død, må man tro om igen. Det troede jeg nemlig også........

Indtil jeg så dyrene rejse sig op, med fuld kontrol over bentøjet, for derrefter at fare rundt i boksen, skrigende og brølende. Nogle dyr var så meget ved bevidsthed, at de løb målrettet ud af boksen.

Når man ser denne video, synes processen at tage en evighed, og man skal være en meget hærdet sjæl for at kunne holde ud at se på det.

Der er ikke nogen tvivl om, at dette er dybt kriminelt. Dyret er helt klart ved fuld bevidsthed, brøler i afmagt, og forsøger at slippe ud.

På dette amerikanske slagteri foregår det på samlebånd, det ene dyr er dårligt nok slæbt ud af boksen, før det næste drives ind, mens det hører på angst- og smertebrølene fra de andre dyr, der lige har fået halsen skåret over og luftrøret brutalt revet ud.

I ét tilfælde er ko nr. 1 stadigvæk levende, mens ko nummer tre ryger ud af maskinen.

Det hele foregår i et inferno af larm fra kastemaskinen, brøl fra de angste dyr og lugten af blodet, der sprøjter ud af dyrene.

Dyret, der nu har fået halsen skåret over og luftrøret flået ud, vendes nu tilbage til normal stilling, hvorefter maskinen åbner og dyret ryger ud på gulvet.
Hvor længe kan jøder og muslimer blive ved med at udføre disse brutaliteter i religionens navn?

Dermed være ikke sagt, at jeg forsvarer de almindelige slagtemetoder og dyretransporter, der også burde foregå meget mere humant, og under hensyntagen til dyrets psykiske velbefindede. (Dyrene burde ikke lang tid i forvejen kunne høre brøl og lugte blod osv. mens de venter på, at det bliver deres tur.)

 
http://www.mosaisk.com/artikler/Joedisk-Kosher-Rituel-Slagtning-Schaechtning.php

mandag den 29. november 2010

Skandinaviens fællesskab under afvikling !

I Malmø er det hyppigst forekommende svenske drengenavn....Muhammed !

Sverige er blevet et land, hvor der

ikke serveres svinekød i skolerne, hvor der er krav om

forskellige åbningstider for mænd og kvinder i badehuse, om anbefalinger af, at

skolebørn ikke går i kirke sidste dag inden juleferien samt

modvilje mod stearinlys, der forbindes med julen.

Sverigesdemokraternes leder, Jimmie Åkesson, stod lørdag eftermiddag på talerstolen i København og fortalte om dagens Sverige, der er blevet et Sverige i multikultiens navn.
En muslimsk sammenslutning har krævet, at Sverige bliver muslimsk, og at det offentlige skal sørge for, at der er muslimske skoler i alle byer og kommuner, så muslimske elever kan bevare og udvikle deres muslimske identitet. Der er også rejst krav om, at der bygges moskeer i alle byer og kommuner.

En tilhører kunne fortælle, at hvis man sænkede grænsebommene og lukkede grænserne hermetisk for muslimske indvandrere, så ville Vesteuropa alligevel få et muslimsk flertal om 50-60 år på grund af den højere fertilitetsrate blandt muslimer,

vil du være den første partileder i det første parti i verden, der vil kalde en spade for en spade og sige, at islam ikke er en religion men en ond ideologi ?

Jo, jeg tror, vi vil sige det, svarede Jimmie Åkesson..

KM: Her vil han nok være uenig med den socialdemokratiske kulturordfører Mogens Jensen, der netop har vundet "Eticha's Kulturafviklerpris" ved at kræve plads til Islam i Europa !
Det eneste forsonlige ved dette krav er, at det er med til at afvikle socialdemokratierne rundt om i Europa !


Kilde:
http://www.sappho.dk/mohammed-er-det-mest-almindelige-drengenavn-i-malmo-drengenavn-i-malmo-drengenavn-i-malmo.htm

torsdag den 25. november 2010

Islamforskningen

                                 Islamiske Koran-forskere gennem tiderne



Efter at have snuset lidt til den nye islam-forskning kunne man have lyst til at spørge : Hvad laver de på Carsten Niebuhr Instituttet, på Center for Islamisk Tænkning, og på institut for religions videnskab ?
Hvad i alverden laver de danske islam-forskere?
Hvordan stiller de sig til deres kollegers forbløffende og revolutionerende resultater fra Tyskland?
Når man på hjemmesiderne ser, hvad der forskes i på de danske institutter og centre, er der mange spændende emner, men der er tilsyneladende ingen, der beskæftiger sig med gammeldags historisk-kritisk læsning af Koranen eller med arkæologiske undersøgelser af fund fra 600-tallet.
Biblen har været i videnskabens vridemaskine gennem mere end 200 år. Den ene forskningsskole har afløst den anden gennem årene. I Danmark har vi de seneste årtier brystet os af ”Københavner-skolen” og ”den ny Paulus”.
Vi er stolte af vores bibelforskning, men hvad med Koranen?
Var det ikke også på tide, vi gik lidt historisk-kritisk til den?
Mener de danske forskere, at Koranen virkelig er profeten Muhammeds uforfalskede åbenbaring fra engang i det 7. århundrede?
Hvorfor har vi ikke en ”Carsten Niebuhr-skole”, en ”Aarhus-skole” i koranforskningen?
Hvorfor hører man aldrig f.eks. en Jørgen Bæk Simonsen omtale den banebrydende forskning i Koranen og islams historie, som allerede i mange år er sket i f.eks. Tyskland?
Hvorfor har de ikke på Islamisk-Kristent Studiecenter taget imod denne forskning med kyshånd?

læs mere.... af
Morten Rydal http://inif.dk/

muslimske lærde vedgår, at der findes talrige passager, såkaldte ”dunkle steder” i Koranen, dvs. steder, som ingen kan finde hoved eller hale i. Den klassiske, muslimske forklaring herpå har i århundreder lydt sådan her: De ”dunkle steder” er i virkeligheden slet ikke dunkle. Det er bare mennesker, der endnu ikke behersker Guds perfekte arabisk! Måske den forklaring kan tilfredsstille en imam eller en forsker på Karsten Niebuhr-instituttet? Pressburg er ikke imponeret. Han peger i stedet på det ligeledes velkendte faktum, at Koranen indeholder et væld af aramæiske låneord. Sammenholdt med de mange ”dunkle steder” kunne det ligne en tanke. En tysk semist og sprogforsker, professor Christoph Luxenberg, gjorde forsøget og spurgte sig selv: Hvad sker der, hvis vi læser Koranen som skrevet på aramæisk og ikke arabisk. Dette er bestemt muligt. Begge sprog er semitiske sprog, og begge er konsonant skrifter, hvor man kun skriver konsonanterne. Vokalerne angav man oprindelig ikke. Man underforstod dem. Som i hebraisk har man først senere, da der opstod tvivl om meningen, tilføjet vokaler og diakritiske tegn som prikker og streger over og under konsonanterne. Luxenberg læste Koranen med de aramæiske vokaler i stedet for de arabiske, og resultatet var forbløffende!
Et  eksempel med store konsekvenser er ”tørklæde- suraen”, sura 24,31, som af muslimske skriftlærde benyttes til at retfærdiggøre tørklædet. Den afgørende sætning lyder i en arabisk læsning: ”.. og de skal lægge deres hovedslør hen over deres halsudskæring”. På aramæisk forvandles ordene til: ”De skal spænde deres bælte om lænderne”. Tørklædet er med andre ord et bælte! Hvad vidner disse eksempler om? For Pressburg og for Luxenberg og de nye koranforskere er der kun én forklaring: Der er tale om et oprindeligt aramæisk skrift, som senere, da man ikke længere beherskede aramæisk, er ”oversat” til arabisk, dvs. forsynet med arabiske vokaltegn. Koranen rummer altså store dele af et yngre skrift.

  Norbert Pressburg:
Good Bye Muhammed
– wie der Islam wirklich entstand,
Books on Demand,
Norderstedt 2009


Christoph Luxenberg:
Die syro- aramäische Lesart des Koran,
Verlag Hans Schiler, 2007.


KM: Det er nu lov at man skal have en "børneattest" for at blive ansat til at arbejde med børn.
Det kræver ansvarlige ledere.
Men man behøver ingen attest for som muslim at behandle syge (vantro) danskere. 
Det burde være en selvfølge, at de, der ansætter praktiserende muslimer - som minimum - har et solidt til kendskab til det, muslimerne praktiserer.
I stedet hersker der hos de såkaldt ansvarlige myndigheder et oplysningsniveau, der grænser til total uvidenhed !
Man accepterer feks religiøse symboler, som feks tørklæder, uden at gøre sig den ulejlighed at undersøge, hvad  budskabet er !???

tirsdag den 23. november 2010

Israelsk sikkerhedssystem...

 
 
 
 
Israelerne har udviklet et sikkerhedssystem som borteliminerer problemerne omkring privat-sfæren ved full-body scannere i lufthavnene. 
Det er en tryk-kabine, du går ind i – som ikke røntgenfotograferer dig – men detonerer de evt sprængemner, du har på dig. 
Det er en win-win situation ! 
Ingen beklagelser over racisme – ingen udgifter på langvarige retssager. 
 
Retfærdigheden er sket fyldest ! Case closed ! 
 
Hvis du i en israelsk lufthavn hører en dæmpet eksplosion – vil du kort efter høre en stemme over højtaleranlægget annoncere ” Attention – stand by passengers! – We now have a seat available On Flight number… - ….Shalom! ”

Hirsi : Islam er en dødskult !




Ayaan Hirsi Ali er i Norge i anledningen af udgivelsen af sin seneste bog "Nomade" - som handler om islam islamiske samfund og mødet med den moderne verden.
Med udgangspunkt i sin egen familie beretter hun om hvad der sker med mennesker, der kommer fra et islamisk klassesamfund, når de skal tilpasse sig et moderne demokratisk samfund - og ikke mindst skriver hun om, hvordan vesterlændinge undviger - og ikke tør stille spørgsmålstegn ved islams middelalderlige forestillinger.

"Den eneste løsning er, at muslimerne opgiver sin klan- og stammementalitet og bliver fuldstændigt assimilerede i de europæiske samfund.
Tanken om det multikulturelle samfund må opgives - som forbundskansler Merkel for nylig slog fast.
Vi må¨frigøre muslimske kvinder fra deres mands - fædres og mandlige familiemedlemmers jerngreb.
Frigøres de musli mske kvinder, kan vi knuse det muslimske patriarki's vigtigste bastion - kontrollen over kvinderne!

Det burde være et hovedopgave for vestlige feminister - de har desværre svigtet groft !

Hovedproblemer:
1. Islam har i ekstrem grad beholdt sin tankegang, som det var i Arabien i 600-tallet.
2. Religionen lægger stor vægt på, hvad der sker efter døden!
Denne dødskult trækker tankerne væk fra, hvordan samfundet kan forbedres her og nu !
3. Og endelig ynder muslimer at se tilbage på islams storhedstid, da de regerede over et imperium fra Indien til Atlanten.
At Imperiet gik under skyldes islams fjender og muslimerne påtager sig en destruktiv offerrolle.
Disse tre punkter er hovedårsagerne til at den islamiske verden er fastlåste i forhold til den moderne udvikling !
Muslimer er desuden opdraget til, fra de er ganske små, uden forbehold at tro på, hvad Allah og hans Profet siger.
Når koranen entydigt motiverer vold mod andre religioner og klart fastslår, at en kvindes vidnesbyrd kun er halvdelen af en mands - så er det ikke noget man kan omfortolke - uden at få Allah og Muhammed til at fremstå som utroværdige - og så havner man lige lukt i Helvede !



mandag den 22. november 2010

DK - ikke multikulturelt men SORTERINGSSAMFUND


Vi bliver nødt til at føre en stram udlændingepolitik, ikke mindst af hensyn til samfundets svageste, mener eksperter -
det repræsenterer et brud med Danmarks kristne og humanitære arv, at udlændinge i fremtiden skal præstere en vis uddannelse, indkomst og formue for at kunne blive forenet med en ægtefælle her i landet. -
sorteringen er nødvendig, ikke mindst af hensyn til samfundets svageste.

Til dem, der argumenterer sådan, hører tidligere overvismand, professor Niels Kærgård fra Københavns Universitet.

"Et etisk argument for en stram indvandrerpolitik er hensynet til velfærdsstaten og vore svage medborgere.
Vi er et lille land og kan ikke ubegrænset vælge at være rare.
Så bliver vi tossegode.
Der må være grænser for godheden," siger han til Kristeligt Dagblad.

"En velfærdsstat som den danske tiltrækker indvandrere, som er dårligt uddannede eller har helbredsproblemer. Men der er grænser for, hvad vi kan klare som et lille land med fem millioner indbyggere," siger han.

Historiker, professor Uffe Østergaard fra Copenhagen Business School, CBS, i København,
 Det er ikke rart at sætte ord på, og det er ikke med begejstring, jeg siger det. Men

vi skal have et sorteringssamfund, for ellers kommer den store danske mellemklasse til at betale for en ikke-gennemtænkt praksis over skatten," siger Uffe Østergaard.

KaMik: Så er kanonerne kørt i stilling.
Humanisme-populisterne R og SF med følge - bruger det mystiske argument - at vi ikke kan reproducere os selv hurtigt nok - og derfor er nødt til at importere uddlændinge i store mængder -
(der ikke véd noget som helst om dansk identitet og danske værdier og som har en total-egoistisk agenda, som ikke omfatter danskernes vé og vel.)
Den logik fører tankerne hen på det fænomen vi ser i medierne (Tv2), der omhandler parasitter, der tager ophold i en "vært" og forandrer "værtens" hjerneaktivitet og adfærd
så "værten" nu gør alt for at gavne parasitten og sørge for dens trivsel og formering - medens "værten" selv går til !


Ovenstående artikel blev efter nogle dage - pludselig slettet - på Ekstrabladets Nationen ???