torsdag den 31. marts 2011

Elin – et offer for svenske politikeres “fremmedpolitik”



 
Seneste opdatering: 31/3
Det er ikke spor behageligt for normalt følsomme, at se disse billeder fra mordstedet på Hisingen i Gøteborg i september sidste år, og de er da heller ikke fra mainstream pressens behagesyge kræmmere. Nogen ved Gøteborgs Politi har sluppet dem ud af bagdøren netop som det trækker sammen til en dom over ethioperen Ephrem Tadele Yohannes. Spørgsmålet er, om det er nødvendigt at se dem. Ved ikke at vise dem, skåner man ikke blot Elin Krantz´ efterladte, men også svensk presse og svenske politikere. Det er afvejningen.
Der var andre unge svenske piger, der led en lignende “globaliseret” død eller svære skader i 2010 og i årtierne før, fortjener de ikke at forbrydelserne imod dem eksponeres ? Jeg er overhovedet ikke indstillet på at nedtone ubehageligheder for svenske journalister og politikere, deres helt håndgribelige medansvar skal udstilles i detaljer, oprørende hændelser skal oprøre. Svenske mediers kliniske behandling af denne slags tragedier, er ikke beregnet på at publikum skal opfatte den fulde alvor. Det skal ikke ind under huden på os, fortrængningen er dens formål: Vi skal holde på “the stiff upper lip” og få det overstået og glemt i en fart, så vi kan komme videre i harmoni. Hun var kun 22 år, hun fik stjålet det meste af sit liv, hun er død, nu er det for sent at græde.
Det er ikke for sent at græde, det er ikke for sent at påpege at der er altid nogen der har et direkte ansvar og andre der har et indirekte eller moralsk. Ingen der lever og handler, er ansvarsfrie, dét skal påpeges, selvom disse samfundsstøtter kommer til at gå i graven uden nogensinde at blive bare mildt bebrejdet deres medejerskab til forbrydelser imod dem, de var sat til at tjene. De distancerer sig endda sprogligt fra kritik, det ligger i ordet “främligsfientlighet”. De tager helt fejl. Enhver fjendtlighed, der måtte forekomme, er rettet der hvor den hører hjemme: Mod dem selv – og de ved det inden under deres krysteragtige over-jeg. Mod deres uvidenhed, ligegyldighed, karrierefiksering, uansvarlighed og deres fejge mangel på civilcourage.
At have ansvar bør ideelt set kunne medføre, at man bliver draget til ansvar. I Holland anlagde to homoseksuelle sag imod byrådet i Utrecht for svie, tort og økonomiske tab påført dem af unge marokkanere, der ikke tolerer bøsser i deres nærhed. Regeringsdeltagende svenske partier har påført deres befolkning en lavintensiv krig med mange hundredetusinde voldsofre og ikke så få tusinde dødsofre efterhånden. Man ville gerne kende det nøjagtige tal. Dette har de gjort uden at spørge befolkningen, for de vidste de aldrig ville få et “ja”. (Enhver Gallup mellem 1983 og 2001 viste flertal imod den fremmedpolitik, skiftende regeringer førte i Danmark.)
Denne befolkning burde derfor overveje at føre krigen tilbage i de ansvarliges lejr, en juridisk krig naturligvis. Jeg ville gerne se svenske pårørende stævne ledende repræsentanter for disse partier, hvem der så måtte orke det psykisk. Det kunne være interessant at få afklaret, om denne og tidligere Riksdage er juridiske forbrydere, eller bare moralske. Når det er overstået, kunne man granske journalisterne. Gerne alle 18.000 for min skyld, men især de værste løgnhalse og luderkarle i avisernes ledelser. Deres strålende og velbetalte karrierer er bygget på andres lidelser, de er købt og betalt til at smøre sukker på et historisk forrædderi. De burde prøves ved en domstol for meddelagtighed.
Derfor blogges dette efter nogle timers overvejelse, andre kunne have valgt anderledes, måske kunne jeg også. Men man skal huske: Én eller flere ansatte i Gøteborgs Politi har lækket disse billeder, de har haft haft tanker med det og tænkt sig grundigt om inden. De har ment, de skulle ses. De har villet, at Elin skulle vidne imod de ansvarlige fra sin død, de har villet påføre meningsløsheden en slags mening. De fleste kan jo nok indse, at udyret Ephrem Tadele Yohannes ikke er den eneste ophavsmand til denne tragedie. Elins voldsomme død steg ikke ned fra himlen, den steg ind fra gaden i sporvogn linje 5 i Gøteborg. Det gjorde den fordi konkrete mennesker havde besluttet, at morderen – der allerede var groft kriminel i USA – skulle befinde sig i Gøteborg. Det er afskum som Ephrem Tadele Yohannes og dem der har instrumentaliseret ham, der kan påføre Sverige udbredt, voldelig selvtægt udover den, de allerede har installeret. – Mordstedet i Gøteborg via amerikansk side, for robuste nerver. Andre frarådes. Via Uriasposten Mordet på Elin Krantz. – Læs eller genlæs Marcus Birros klumme om mordet: “Vi är utsatta för terror i vårt eget land.”
Desværre er der intet som helst, der tyder på at de kommende år ikke vil bringe flere og flere ofre. Forrest i ødelæggelsen af landet går af alle – kvinderne i feministisk initiativ. De har ikke forstået noget som helst af den verden, de lever i. Elins skæbne eksisterer kun, som noget der skal fortrænges eller bortforklares. Den bringer rod i regnskabet. Kvinder (ikke alle) har det til fælles med kristelige (ikke alle), at de er gode til at skabe udholdelige samfund, men ude af stand til at forsvare dem. Desværre kan de slet ikke holde op, når de har gjort det. De er parat til at forære hele møllen væk: Feministiskt initiativ vill införa allmän flykting amnesti och ge papperslösa kvinnor rätt till skydd. Hvis Sverige helt imod forventning overhovedet eksisterer som nationalstat om 100 år, ja, bare i 2050, vil det være en tom skal hvor indbyggerne ikke har andet til fælles end et pas, en møntfod og deres indbyrdes had. De har antagelig allerede i dag drevet deres sag hinsides “the point of no return.” Det var ikke deres mening, at nedkalde en katastrofe. Det var en upåagtet bieffekt i godhedsprocessen. Nogle gange ønsker man sig en ægte skurk fremfor en garde af amatørhelgener. Hvem der volder mest skade, står åbent.

http://snaphanen.dk/2011/03/30/elin-krantz-et-offer-for-svenske-politikeres-fremmedpolitik/

Indsatsen mod de voksende og stadigt mere aggressive parallelsamfund vil være ineffektiv, sålænge vi ikke gennemtvinger statens magt og voldsmonopol i indvandrerghettoerne


Til kamp for den danske kultur
Af Nicolai Sennels
Søren Pind ( V) er blevet integrationsminister, og det er godt for Danmark. Pind er klar i mælet og har forstået vigtigheden af at » gå til kamp for den danske kultur « , som han selv udtrykker det. Her er min ønskeliste til ministeren over ting, som vil forbedre integrationen: Fjern al religiøs særbehandling, herunder halal-kød og bederum fra offentlige institutioner og opførelsen af stormoskeer i vores byer. Danmark har religionsfrihed, men ikke religionslighed, og den danske folkekirkes værdier og traditioner skal ikke udfordres, men have fortrinsret. Kun indvandrere, som kan acceptere dette, har en chance for at blive integreret i Danmark, og et stop for islamisering vil motivere muslimske traditionalister til at bosætte sig andetsteds.
Kvinder, som lever under undertrykkende religiøse og kulturelle traditioner, hjælpes bedst ved at gøre som i Aarhus Kommune. Her sender man jordemødre på hjemmebesøg hos indvandrerkvinderne for at vejlede om familieplanlægning og prævention, og for at sikre, at kvinderne er frie, sikre og kender deres rettigheder til bl. a. kvindekrisecentre, skilsmisse og repatriering.
Indsatsen mod de voksende og stadigt mere aggressive parallelsamfund vil være ineffektiv, sålænge vi ikke gennemtvinger statens magt og voldsmonopol i indvandrerghettoerne og kommer de hjemmelavede sharia-domstole til livs.
Politiet foretager alt for få anholdelser i forbindelse med de jævnlige uroligheder, tolerancen overfor vold og trusler mod ordensmagten er alt for stor og man skal takke nej til hjælp fra muslimske fædregrupper, når der er optøjer. Imamer bør kunne straffes, hvis de ikke melder ulovligheder, som kommer dem for øre, til politiet.
Danmark har allerede flere indvandrere fra lande, som ikke er vestligt orienterede, end vores kultur kan absorbere. Derfor har vi brug for et foreløbigt stop for statsborgerskaber og permanente opholdstilladelser til indvandrere og flygtninge fra kulturer, som ikke er vestligt orienterede.
Desuden er det logisk, at pointsystemet for indvandrere skal give point for at komme fra vestligt orienterede lande.
Vi er nødt til at sige fra overfor de FN-konventioner og EU-direktiver, som tvinger Danmarks grænser åbne overfor indvandring.
Udover, at den påtvungne indvandring er skadelig for vores økonomi, tryghed og fællesskab, er det en trussel mod demokratiet, når embedsmænd og jurister bestemmer over folkevalgte politikere.
Indsatsen mod socialt bedrageri i de større boligområder skal øges, og vi skal være langt bedre til at bekæmpe økonomisk kriminalitet i kiosker og pizzarier.
Staten bør håndhæve Grundloven, som faktisk forbyder foreninger at prædike religioner, der opfordrer til had og vold.
Dette indebærer et krav til islamiske foreninger og organisationer om at afsværge koranens mange påbud til muslimer om at hade og gøre vold på ikkemuslimer.
Vi bør i øvrigt kræve, at indvandrere skal have betalt skat i en årrække, kan tale og skrive dansk og er lovlydige, førend de kan modtage offentlige ydelser. Derudover er det en god idé at sætte repatrieringsydelsen op for indvandrere, som er under 40 år gamle. Manglende evne eller vilje til integration skal gøres så praktisk besværligt og økonomisk urentabelt, at repatriering er det eneste tiltrækkende valg.
Nicolai Sennels er psykolog og folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Østjyllands Storkreds.
Midtjyllands Avis | 23.03.2011 | 1. sektion | Side 6 | 503 ord | artikel-id: e291a1b7

Islam får unge på afveje – metroXpress

Islam får unge på afveje – metroXpress

x

Islam får unge på afveje

Ny bog giver islam skylden for, at indvandrere er mere kriminelle end resten af befolkningen



»Københavns Kommune har slet ikke forstået, at denne gruppe med muslimsk baggrund har brug for en anden tilgang end unge med en vestlig baggrund. Nicolai Sennels, psykolog

Islam hæmmer integration og er skyld i overrepræsentation i kriminalstatistikkerne – og Københavns Kommune vender det blinde øje til denne kendsgerning. Det er det kontroversielle budskab i bogen ‘Blandt kriminelle muslimer’, der udkommer i næste uge.

Bogen er skrevet af psykolog Nicolai Sennels, som indtil sidste år arbejdede på Københavns Kommunes sikrede instititution for kriminelle unge, Sønderbro. Nicolai Sennels kritiserer kommunen for at drive en politik med for meget gulerod og for lidt pisk i indsatsen over for unge med muslimsk baggrund.

»Det er tabu, men det er et faktum, at kulturen og religionen betyder noget. Kriminelle unge med mu-slimsk baggrund oplever den danske pædagogik, de møder på de sikrede institutioner, skoler og andre institutioner, som svag. Den lægger op til selvrefleksion, men det forstår de ikke.

De opfatter det, som om de ikke får nogen straf, og dermed mister de respekten for behandlingssystemet,« siger han og skyder skylden på opdragelsen i muslimske familier, der lægger vægt på konsekvens, tradi-
tion og religion.

Han håber, at bogen kan åbne øjnene hos politikere og i behandlingssystemet. Integrationskonsulent Manu Sareen giver Nicolai Sennels delvist ret.

»Sociale forhold kan forklare størstedelen af overrepræsentationen i kriminalitet, men kulturen har også en betydning. For eksempel at mange indvandrerforældre lader deres drengebørn være ude på gaderne til langt ud på natten, hvor de begår hærværk og anden kriminalitet. Der er det vores pligt som samfund at lære disse forældre at opdrage deres børn,« siger Manu Sareen, der dog mener, at Nicolai Sennels laver en uholdbar sammenkobling mellem islam og kriminalitet.

Jan Andreasen (S), medlem af integrationsudvalget i Københavns Kommune, erkender, at kommunen gennem en årrække har negligeret de kulturelle problemer:

»Men de seneste tre år har vi fået knækket den negative kurve, og vi er helt med på, at der kan være brug for en mere konsekvent pædagogik på de sikrede institutioner.«
Nicolai Sennels afviser, at kurven skulle være knækket.

»Faktum er, at andelen af indvandrere blandt ungdomskriminelle i hovedstaden steg fra 56 procent i 2007 til 67 procent i 2008,« siger han.

onsdag den 30. marts 2011

Det - som "kultureliten" ikke vil vide...!


Seksuell kulturkollisjon

Før jul skapte danske Lars Hedegard i Trykkefrihedsselskabet (TFS) bruduljer i media etter hans usagn om seksuelle overgrep innad i muslimske familier. Utspillet fikk blant annet Naser Khader til å trekke seg som rådsmedlem i TFS. Det gjør ikke jeg, for Hedegaard har satt fingeren på et svært ømtålig tema som fortjener en nyansert og dyptpløyende debatt. Det ville nemlig lette manges hjerter om seksuelle overgrep mot særlig jentebarn og kvinner innad i muslimske storfamilier og i muslimske samfunn blir satt på dagsordenen. Derfor er det bakstrebersk at Naser Khader velger å melde seg ut av TFS istedenfor å formilde kunnskap han måtte ha om dette sensitive temaet.

Dato publisert: 1/3/2010   Siste gang redigert: 1/3/2010 1:
Av Hege Storhaug, HRS
  
Danmark og Europa står overfor en voldsom kulturkollisjon mellom våre åpne samfunn der menn og kvinner omgås vennskapelig i det offentlige og private rommet, kontra den utbredte kjønnssegregeringen i muslimske kulturer og miljøer, som fører til omfattende seksuell frustrasjon, undertrykking og overgrep. Jeg vil etter 17 års erfaring tett på muslimske kulturer i Norge og gjennom over to års opphold i Pakistan, påstå at det finnes knapt en kraftigere kulturkollisjon mellom ”oss og dem” enn nettopp på dette området. Faktisk opplevde jeg allerede i mitt første møte i 1992 med en norskfødt og tvangsgiftet jente av pakistanske foreldre, seksuelle overgrep. Hun ble i tidlig pubertet seksuelt misbrukt av broren, og da hun til slutt lettet sitt hjerte til moren, ble all skyld veltet over på henne: Hun måtte ha fristet han. Da er vi allerede ved den brutale kjernen i klassisk islam: Kvinnen er fristerinnen, mannen er offeret. Derfor er det hennes plikt å sikre at seksualitet kun skjer innenfor legaliserte rammer, det vil si ekteskapet. Herav den strenge kjønnssegregeringen i islam. 
læs mere....
 http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=36&tekstid=3106
 ___________________________________________________________________

Hyper-maskulinitet trues af ligestilling i et seksuelt forhold !


Den herredømme mentalitet, der fører til grov kriminalitet, har en svensk forsker kortlagt i tal. Dr. jur. Ann-Christine Hjelm undersøgte alle sager om personfarlig kriminalitet ved en af de svenske landsretter, Svea Hovrätt i året 2002. Svea Hovrätt inkluderer bl.a. Stockholm og Uppsala län og svarer til en landsret i Danmark. Der var i alt 2931 straffesager og samtlige er gennemgået af Hjelm. Juristen konkluderer bl.a. "Det finns en överrepræsentation av personer med utländsk härkomst bland landest grove brottslinger." Nemlig 39 personer ud af 103 gerningsmænd. Der var 91 sager med et fysisk tilredt kriminaloffer og heraf kunne de 15 entydigt afgøres at være etnokulturelt bestemte. Det vil sige, at de helt afgjort ikke skyldtes druk, misbrugsproblemer, psykisk sygdom eller andet i eksempelvis traumatiserede flygtningefamilier. Om motivet i disse sager siger Hjelm: ” (...) attityderna, värderingerna och agerendet [är] i olika grad relaterade till ett kollektivt hedersrelaterat resonemang.”

Dr. jur Ann-Christine Hjelms opgørelse er opgjort i tabeller og diagrammer. Her følger imidlertid nogle af tallene:
·         Mishandling: 21 sager, heraf 4 med motiv i etnokulturel ære og kontrol.
·         Mord: 16 sager, heraf 4 med etnokulturelt motiv.
·         Voldtægt: 4 ud af 25 sager havde etnokulturelt motiv, idet de havde til hensigt at kue kvinder til underordning i kollektivet.
I voldtægtssagerne kom i øvrigt 23 % af de dømte fra Tyrkiet, Mellemøsten eller Nordafrika, mens svenskere udgjorde bare 15%. Hjelm konkluderer om voldtægterne ” (...) der finns altså en omfattende överrepresentation av fall där gerningsmännen är av utländsk härkomst, vars attityd och agerande tyder på att de anser att flickorna och kvinnorna är tillgängliga att utnyttjas sexuellt .” ( Ann-Christine Hjelm: Är kulturgenererad grov brottslighet myt eller verklighet? : brottsoffer och gärningsmän vid grova brottmål i Svea hovrätt 2002).
De historisk ideologisk kønsroller har kun ændret sig lidt i forhold til mange andre strukturer i Mellemøstlige muslimske samfund. Kun i større byer er videregivelsen af tidligere nævnte traditionelle muslimske normer og standarder, herunder opfattelsen af mand og kvindes natur udfordret. Både nationalistiske og islamistiske bevægelser har nemlig i høj grad hævdet vigtigheden af de islamiske moralbegreber. På den måde fastholdes sharias opfattelse af kønnenes natur, ansvar og rettigheder via dannelsesidealerne. Dette kønssyn oplever vi også i dansk sammenhæng, og det er formentlig stærkt medvirkende til at ”omkring 70 % af danskerne opfatter indvandreres anderledes forhold til deres religion som et problem." (Tørklæder, tillid og tørre tal. Geert Laier Christensen, CEPOS 2010, s.89).
For nylig kom det frem i en Hollandsk undersøgelse af tilflugtsstedet Fier Fryslân for æresvolds-truede  indvandrerpiger og unge kvinder, at halvdelen af kvinderne har været udsat for seksuelt misbrug af deres familie. 52 % var misbrugt af en fætter, 22 % af en bror, og 20 % af en onkel og 8 % af deres far Socialarbejderne forventede slet ikke så høje tal i en æres- og mødomsorienteret kultur, og derfor kom denne opdagelse af et enormt misbrug som en overraskelse for både socialarbejdere og psykiater på tilflugtsstedet, forklarer psykiater Zohra Acherrat-Stitou. (Dochters van Zahir ministeries van Justitie en VWS, 2010).  Dette mønster med æresvold ”udadtil” og seksuelle overgreb ”indadtil”  bekræftes af dokumentarist Hege Storhaug Human Rights Service Norge, der observerer omfattende seksuell frustrasjon, undertrykking og overgrep” i muslimske miljøer. 
http://www.rights.no/publisher/print.asp?id=54&tekstid=4586

Amnesty International optræder som et udenomsparlamentarisk parti, der forsøger at fremme en radikal udlændingepolitisk dagsorden.

Tænk at på én gang kunne hæve sig over politik og at befinde sig på den yderste politiske revle, når det gælder udlændingepolitik. Det må være noget af en drøm, der går i opfyldelse. Almindelig dødelige må acceptere at blive kaldt sprogets værste gloser, skulle man ønske en pragmatisk funderet politik på området.

læs mere

http://www.document.no/2011/03/amnesty-international-en-radikal-politisk-organisation/

tirsdag den 29. marts 2011

Jonas Brothers Visits 9 Year Old Jayla Cooper

Religious human perversion and stupidity !

ISLAMOPHILIA #2 Mass Wedding Organized By Hamas in Gaza; 450 girls 6-...

You are welcome - to throw up !

Udgiv indlæg

Kvinna hotade Vilks på nytt

En 40-årig kvinna från Göteborg som tidigare åtalats för att ha hotat konstnären Lars Vilks till livet misstänks nu också för övergrepp i rättssak, skriver Metro.


Lars Vilks

Lars Vilks teckning av profeten Muhammed som rondellhund publicerades i flera svenska tidningar år 2007 och väckte stor vrede i delar av den muslimska världen. Lars Vilks har sedan dess fått motta ett flertal hot, bland annat från terrornätverket al-Qaida.

 En 40-årig kvinna från Göteborg som tidigare åtalats för att ha hotat konstnären Lars Vilks till livet misstänks nu också för övergrepp i rättssak, skriver Metro. Hon mejlade hotelserna till Vilks som skickade dem vidare till polisen. När åtalet kom hotade kvinnan Vilks återigen, bland annat genom att skriva "jag är stolt över alla som försökte skada dig på alla möjliga sätt".
TT
http://hd.se/inrikes/2011/03/29/kvinna-hotade-vilks-pa-nytt/

mandag den 28. marts 2011

There is - still/again - something rodden in the state of Denmark

“Vil man vide, hvordan multikulturalistiske særrettigheder tager sig ud i jordhøjde, bør man kigge forbi Tovshøjskolen i Gellerupparken uden for Aarhus. 
Det mener Hara Dvinge i hvert fald. Pædagogen har i tre år været ansat på denne skole… 
Den 1. maj holder hun op på heldagsskolen… Hara Dvinge opgiver måske helt sit hverv. Hun vil hellere gå med post frem for nogensinde at være tilknyttet den slags skole igen.
Årsagerne er talrige, men en episode tjener som pædagogisk eksempel. 

Dagen før nytårsaften i år lagde hun et opslag på sin skoles intranet, som de ansatte har adgang til. 
Hun havde længe ment, at skoleledelsen i langt højere grad værnede om forældrenes tro end om børnenes tarv, og nu var hendes tålmodighed sluppet op. 

I tre måneder havde hun opfordret ledelsen til at fjerne en henvisning, som hendes kollega, læreren Zainab Andersen, havde lagt på intranettet. Zainab Andersen er en dansk-født kvinde, som har konverteret til islam. Hun bestyrer barn-iislam. …

Der kunne Hara Dvinge læse synspunkter, der var rent ud fjendske over for andre grupper end muslimer. 
Det var langt ude at have den slags liggende på et intranet beregnet til folkeskolelærere, mente hun. 

Fra ledelsen fik hun tilsagn om, at henvisningen ville blive fjernet, men der skete intet. 
30. december 2010 lagde hun en kort syrlig besked på intranettet.

»Godt nytår alle sammen og en særlig tak til Zainab Andersen, der på formidabel vis husker os på, hvordan vi alle bør tænke om os selv, de vantro kuffar,« rasede socialpædagogen med brug af det arabiske ord for ikke-troende. 

Derefter citerede hun en passage, hvor Zainab Andersen rådgiver om navngivning af muslimske børn.
»Fra de navne, der er forbudt for vores sønner og døtre, er også de navne der er specielle for ikke-muslimer, som: Nicolai, Kristian, Michael, Diana, Pernille osv.« står der. Og videre i en sætning, som ganske vist ikke hænger helt sammen grammatisk, men hvis budskab er klart nok endda: »Da brug af disse navne, før eller siden, vil føre til at barnet føler glæde og kærlighed til navnet og dermed føle samhørighed med dem, hvilket vil føre til, at barnet vil imiterer dem i deres opførsel og vaner. Og vi, muslimerne, er blevet forbudt at imitere ikke-muslimer og have kærlighed til dem og bånd af venskab.«

Hara Dvinges påmindelse om, hvilke synspunkter ledelsen var med til at udbrede, fik kun 40 minutters levetid. 
Så var den væk. Dagen efter modtog hun et anbefalet brev fra Tovshøjskolens leder Jesper Lund Madsen. 
»Jeg har dd. fjernet din nytårshilsen/dit opslag fra skoleintranettets forside,« skrev han. »Jeg vil gerne bede dig om ikke at sætte den fjernede hilsen eller lignende opslag op igen.
Samtidig vil jeg bede dig komme til tjenstlig samtale på mit kontor onsdag den 5. januar klokken 9.00. Du er velkommen til at medbringe en bisidder.«


Hara Dvinge mødte denne første mandag formiddag i det nye år uden bisidder. Hun modtog »en kraftig påtale for at mobbe en kollega« og en besked om ikke at »offentliggøre sine personlige og religiøse holdninger« på skolens intranet.
læs mere
http://podia.dk/site/blogroll/kommentatorer/uriasposten/254227-jeg-ville-ikke-selv-have-troet-pa-at-racismen-var-sa-stor-hvis-ikke-jeg-havde-set-det.html?sms_ss=facebook&at_xt=4d90d0c197e7421a%2C0

søndag den 27. marts 2011

Oraklet Lena Sundstrøm demonstrerer realitetsresistens

Sverigedemokraterna sex månader i riksdagen

”SD har marginaliserats”

Publicerad 2011-03-24 07:56
I Danmark förändrades såväl retorik som politik efter att främlingsfientliga Dansk folkeparti kommit in i folketinget. Men i Sverige tycks vi ännu hålla fast vid vårt vanliga språkbruk – i stället har SD kommit att marginaliseras. Det menar journalisten Lena Sundström.

Teman i artikeln

Lena Sundström

Journalist, författare och samhällskommentator på TV4 Nyheterna.
Har bland annat skrivit böckerna ”Saker jag inte förstår och personer jag inte gillar” och ”Världens lyckligaste folk”.
Sistnämnda bok handlar om hur Dansk folkeparti växte sig starka och sakta har förändrat den danska debatten och retoriken kring invandring.

Lena Sundström konstaterar att statsminister Fredrik Reinfeldt inför valet valde att ta tydligt avstånd från Sverigedemokraterna och att det inte – sett till resultatet – straffade sig. Tvärtom växte sig Moderaterna starkare än på mycket länge.
– Det stärker naturligtvis Reinfeldt och hans inslagna linje. Han fick mandat för att hålla en tydlig distans till partiet, något som gör att Sverigedemokraterna marginaliseras.

Samma sak gjorde dock politikerna i Danmark inför valet 1998, påminner Lena Sundström som under många år följt grannlandet. Etablerade partier tog steget bort från den främlingsfientliga uppstickaren – men utgången blev en annan än den vi nu ser i Sverige:
– Partierna straffades för sitt avståndstagande. Det gjorde att de lade om sin taktik inför valet 2001, och sedan dess har Dansk folkeparti haft en central maktposition. Röstar de mot ett förslag så blir det inget. Röstar de för ett förslag så går lagen igenom. Det gör att partiet också blir viktig för medierna.
I Sverige har SD inte lika stort inflytande, ett faktum som enligt Lena Sundström gör dem mer ointressanta såväl politiskt som medialt.
– Här har uppmärksamheten mest varit knuten till olika skandaler, som uttåget ur Storkyrkan, uteslutningar ur partiet och ryktesspridningen kring Husbybadet.
Trots partiets marginella möjligheter att påverka såg hon efter valet tendenser till vad hon kallar för en normalisering av SD:s politik.
– Debattörer reste frågan om det inte är dags att prata om ”problemen med invandringen”. Och man ville kalla SD för ”invandrarkritiska” i stället för "främlingsfientliga".
– Det kan ses som en bagatell, men det förändrar vårt sätt att tänka. Om Lisa mobbas i en klass, spelar det roll om vi kallar det för mobbning eller Lisakritik. Det sänder olika slags signaler. Vi är fortfarande ovana vid hur vi ska hantera den här typen av partier.
Men medan retoriken sakta och nästan omärkligt förändrats i Danmark i takt med Dansk folkepartis ökade inflytande så menar Lena Sundström att vi i Sverige lyckats hålla fast vid vårt vanliga språkbruk. Den förskjutning av politiken som hon sett i grannlandet tycks än så länge inte vara på gång i Sverige, säger hon.
Ett exempel är debatten om våldsbejakande extremism som hölls i riksdagen i januari i år. Sverigedemokraterna var initiativtagare men övriga partier ställde krav på att den inte enbart, som SD önskat, skulle röra islamistisk terrorism.
Lena Sundström uppfattade debatten som vettig:
– Den var sansad och faktabaserad. Överhuvudtaget så har diskussionerna kring SD präglats av många olika kloka röster.
Rådande klimat samt statsministerns tydliga avståndstagande hör till de faktorer som gjort att har SD under sina sex första månader i riksdagen har marginaliserats i så gott som alla viktiga frågor.
– SD:s vågmästarroll har på många sätt blivit Miljöpartiets vågmästarroll. Det har gett MP en viktig roll i utlännings- och migrationsfrågor. Resultatet blir – paradoxalt nog med tanke på SD:s inträde i riksdagen – ett hårdare tryck för en humanare flyktingpolitik.
Trots att övriga partier, enligt Lena Sundström, ännu förmår stå emot SD:s politik så kommer partiet sannolikt att växa och bli större inför valet 2014. Och det trots att hon inte drar sig för att kalla dem oproffsiga:
– SD är fortfarande ett väldigt speciellt parti. Det har kvar kopplingar till högerextrema miljöer – kopplingar som snarast blivit tydligare efter riksdagsinträdet. De begår många misstag, samtidigt som det är ett parti som är svårare att granska.
– Förväntningarna på partiet är låga. Om andra partier skulle begått samma misstag så skulle det ha blivit jätteskandaler. Nu blir det lätt bara en axelryckning. Det är svårt att avslöja att ett främlingsfientligt parti är främlingsfientligt.
Vad är det då som gör att Sverigedemokraterna växer?
– Det blåser högerextrema vindar över Europa. Sverige är inte ett isolerat fenomen. Sveriedemokraterna surfar på den vågen.

http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-har-marginaliserats

Urovekkende historier

Urovekkende historier

- Det er blitt vanskelig å være etnisk norsk i Groruddalen. Det handler om massive språkproblemer, i tillegg til et press om å tilpasse seg normer som føles helt fremmede for oss som har en vestlig levemåte og tenkesett.
- Det finnes barnehager der nesten ingen barn eller foreldre snakker norsk, og skoler der barn blir truet med juling for å ha med seg salami på matpakka.
- Jenter blir mobbet for å være blonde, og farger håret mørkt for å passe inn. Det er ikke greit å være homofil på skolen, ikke ateist og i hvert fall ikke jøde. Særlig de siste tre årene har det vært skremmende å se og høre om det som skjer, sier Åserud.

Et flertall foreldre trenger tolk

Han har sagt opp barnehagejobben. Det er ikke minst gjennom 15 år som pedagog i skole og barnehage at han merker en stadig skjevere fordeling av etniske nordmenn og minoriteter på kroppen.
- Vi måtte ha tolk på 10 av 18 foreldresamtaler. Hva slags muligheter har man egentlig til å skape gode miljøer og sørge for et godt samarbeid med hjemmene da, spør Åserud retorisk.

Tusener har dratt fra dalen

Han føler at det er han og familien som må integreres som minoritet i eget land.
- Jeg har vært positiv og optimistisk tidligere. Men det går en grense når det blir et flertall som ikke snakker godt norsk. Vi er mange som føler dette sterkt, uavhengig av hudfarge. En indisk familie jeg kjenner forventes å leve som muslimer fordi de er brune i huden.
- Mange vil vel tenke at du er fintfølende og i utakt med det nye Norge?
- I så fall er det veldig mange som er fintfølende. Fasiten er at folk flytter herfra. Det gjør de på grunn av de konkrete erfaringene de har hatt, sier Åserud.
Tall fra statistisk sentralbyrå underbygger påstanden. Det bor nå 3000 færre etniske nordmenn i Groruddalen enn bare for to år siden. Fraflyttingen skjer raskere enn tidligere, men også over tid er tallenes tale tydelige: Groruddalen har mistet 20.000 etniske nordmenn de siste 15 årene, på tross av befolkningsveksten. Etnisk norsk-andelen har sunket fra 82 til 56 prosent på 15 år.
http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4070789.ece

Islam bullying....everywhere !

Islam In Norway: Bullying Kids For Being Blond; Children Threatened If They Bring Salami To School

The Norwegian correspondent Vikverjer has translated an interesting article about the ascendancy of cultural enrichment in a formerly Norwegian suburb of Oslo.
The article below was published today in Aftenposten, one of the major Norwegian newspapers:

“It is difficult to be ethnic Norwegian here”
Patrick Åserud has had enough of pressure about salami-free food, blond-hate and horrible language skills.
“I will not let my children grow up here. I do not dare to.”
He has made up his mind. After spending his whole life in Groruddalen [a district of Oslo], the developments of the past year have frightened Patrick Åserud into leaving. In the coming summer he will move with his wife and kindergarten-age daughter from Furuset [in Groruddalen], and out of the city.
He is moving from a local area he thinks is on its way to falling apart due to the heavy weight of failed integration.
Worrying stories
“It has become difficult to be an ethnic Norwegian in Groruddalen. There are huge language problems, and additionally a pressure that we [Norwegians] must adjust to norms that feel completely foreign to us, who have a Western lifestyle and mindset.
“There are kindergartens where almost no children or parents speak Norwegian, and there are schools where children are threatened with beatings if they bring salami with them for their school lunch.
“Girls are bullied for being blond, and they colour their hair dark to avoid it and fit in. It is especially not okay to be gay at the school, nor atheist, and especially not Jewish.
“Over the last three years it has been particularly frightening to watch and hear about everything that happens,” says Åserud.
A majority of parents need translator
He has quit his job at the kindergarten. It is especially during his fifteen years as a teacher at the school and kindergarten that he has noticed the changes in the population.
“We had to use a translator in 10 of 18 conversations with parents.
“What kind of possibility does one have to create a good environment and a co-operate with the families, when the situation is like this?” asks Åserud.
Thousands have left
He feels that it is he and his family who must integrate as a minority in their own country.
“I was positive and optimistic earlier. But it has crossed a line when there is a majority that does not speak the language well.
“There are many of us that have strong feelings about this, regardless of the colour on our skin. An Indian family I know are expected [by the muslim immigrants] to live and behave as Muslims, just because they have brown skin colour.”
“Many people will perhaps think you are intolerant and not in line with the ‘New Norway’?”
“If that is the case, then there are very many who are not in line. The reality is that [Norwegian] people move away from this area. And they do so because of experiences they have had,” says Åserud.
Numbers from Statistisk Sentralbyrå back up his statement. 3,000 fewer ethnic Norwegians now live in Groruddalen, compared to only two years earlier. More people are moving away faster then before, but even over a longer time-span the trend is clear: Groruddalen has lost 20,000 ethnic Norwegians the last fifteen years, and still the population continues to grow.
The ethnic Norwegian percentage in Groruddalen has gone from 82% to 56% in fifteen years.
Fears that it will become like Malmø
And this year Åserud will become a part of that statistics. He is moving with his family to [the town] Hamar.
“We have no connections there, but we can’t afford a house in Høybråten, Røa or the other places [my comment: Generally more ‘whiter’ areas populated by the elite politicians who praise ‘multiculturalism’ — translator] where we don’t feel like foreigners when going shopping,” says Åserud.
He has no good recipe for how the development can be turned around.
“I don’t know. I fear that it will start becoming like Rosengård [widely-known immigrant/Muslim area in Malmø in Sweden with heavy crime]. There shots are fired in the streets on a average once every week. I wish the best for this town, but I feel I can’t carry the integration on my shoulders,” says Åserud.
A sidebar on the article:
Last week [the newspaper] Aften revealed that four out of ten parents are trying to move their children away from minority schools [schools where Muslims are usually in the majority].
The principals confirm that the number of minority [Muslims immigrants] students is given as explanation by those who move. School analyst Ivar Morken says that the schools have become like a “social garbage can”, because they are thrown into the demographic problems that schools can’t solve.
Below the article, various Norwegians have left comments. A sample:
Pettern:
It is good to see the reality described by one who stands in it!
This is in strong contrast to the glorified pictures and statements we are handed by naïve politically correct politicians from certain political parties, and from people in immigration-dependent organizations!
Tilskuer:
The socialist’s experiment is complete, and they are probably happy with themselves.
Forcibly move Halvorsen, Stoltenberg and Støre [politically correct leaders on the Left] to Groruddalen and let them experience the multicultural joy and blessings on their own body for a couple of years.
Perhaps that will educate them.
Futurum:
The day will come when we ethnic Norwegians have become a minority in our own country.
I think even the most left-wing person will cry when they one time in the future discover what they have done to Norway and what kind of life they have left for their children and grandchildren. Today Norway is playing the world’s social-service agency, but we forget our own children and don’t care about our own culture. Unfortunately our oil riches blind us, so we do not see we are digging our own grave. If we really want to help people, then we would help people in a neighbour-country near where they are from. Then we could have given aid to tens of thousands more people for the same amount of money we use to aid a handful of immigrants here home in Norway instead.
The immigration policy is just halo-politics, where the size on the halo is adjusted to how many immigrants you let into the country.
Now it is time that people must soon wake up from the slumber that our oil-riches haves forced us into. Very soon it will be too late.

fredag den 25. marts 2011

Norrmän - Frykter ett nytt Rosengård !

Norrmän flyr i sitt eget land – fruktar nytt Rosengård

NORGE Patrick Åserud, uppväxt och boende i Groruddalen i Oslo, har fått nog av salamifria lunchpaket, blondinhets och eländiga språkmiljöer. Barnen vägrar han låta växa upp i en sådan miljö. Han har bestämt sig – de sista årens utveckling har skrämt honom så pass att efter ett helt liv i Groruddalen ska han nu tillsammans med fru och dottern i dagisålder flytta till sommaren. Det han fruktar mest är ett nytt Rosengård.
- Jeg lar ikke mine barn vokse opp her. Det tar jeg ikke sjansen på.
Han flyttar ifrån vad han menar är en lokalmiljö som är i färd att bryta ihop under tyngden av misslyckad integration.
- Det er blitt vanskelig å være etnisk norsk i Groruddalen. Det handler om massive språkproblemer, i tillegg til et press om å tilpasse seg normer som føles helt fremmede for oss som har en vestlig levemåte og tenkesett.
- Det finnes barnehager der nesten ingen barn eller foreldre snakker norsk, og skoler der barn blir truet med juling for å ha med seg salami på matpakka.
- Jenter blir mobbet for å være blonde, og farger håret mørkt for å passe inn. Det er ikke greit å være homofil på skolen, ikke ateist og i hvert fall ikke jøde. Særlig de siste tre årene har det vært skremmende å se og høre om det som skjer, sier Åserud.
Han har sagt upp dagisjobbet. Det är inte minst genom 15 år som pedagog på skola och dagis han märker en alltmer skev fördelning av etniska norrmän och minoriteter.
- Vi måtte ha tolk på 10 av 18 foreldresamtaler. Hva slags muligheter har man egentlig til å skape gode miljøer og sørge for et godt samarbeid med hjemmene da, spør Åserud retorisk.
Han känner att det är han och familjen som måste integreras som minoriteter i sitt eget land.
- Jeg har vært positiv og optimistisk tidligere. Men det går en grense når det blir et flertall som ikke snakker godt norsk. Vi er mange som føler dette sterkt, uavhengig av hudfarge. En indisk familie jeg kjenner forventes å leve som muslimer fordi de er brune i huden.
Siffror från Statistisk sentralbyrå visar att det i dag bor 3 000 förre etniska norrmän i Groruddalen än för bara två år sedan. Utflyttningen sker i en raskare takt än tidigare, men också över tid är talen tydliga: Groruddalen har mist 20 000 etniska norrmän under de sista 15 åren, trots befolkningstillväxt. Den etniskt norska andelen har sjunkit från 82 till 56 procent under dessa 15 år.

Norrmän flyr i sitt eget land – fruktar nytt Rosengård

NORGE Patrick Åserud, uppväxt och boende i Groruddalen i Oslo, har fått nog av salamifria lunchpaket, blondinhets och eländiga språkmiljöer. Barnen vägrar han låta växa upp i en sådan miljö. Han har bestämt sig – de sista årens utveckling har skrämt honom så pass att efter ett helt liv i Groruddalen ska han nu tillsammans med fru och dottern i dagisålder flytta till sommaren. Det han fruktar mest är ett nytt Rosengård.
- Jeg lar ikke mine barn vokse opp her. Det tar jeg ikke sjansen på.
Han flyttar ifrån vad han menar är en lokalmiljö som är i färd att bryta ihop under tyngden av misslyckad integration.
- Det er blitt vanskelig å være etnisk norsk i Groruddalen. Det handler om massive språkproblemer, i tillegg til et press om å tilpasse seg normer som føles helt fremmede for oss som har en vestlig levemåte og tenkesett.
- Det finnes barnehager der nesten ingen barn eller foreldre snakker norsk, og skoler der barn blir truet med juling for å ha med seg salami på matpakka.
- Jenter blir mobbet for å være blonde, og farger håret mørkt for å passe inn. Det er ikke greit å være homofil på skolen, ikke ateist og i hvert fall ikke jøde. Særlig de siste tre årene har det vært skremmende å se og høre om det som skjer, sier Åserud.
Han har sagt upp dagisjobbet. Det är inte minst genom 15 år som pedagog på skola och dagis han märker en alltmer skev fördelning av etniska norrmän och minoriteter.
- Vi måtte ha tolk på 10 av 18 foreldresamtaler. Hva slags muligheter har man egentlig til å skape gode miljøer og sørge for et godt samarbeid med hjemmene da, spør Åserud retorisk.
Han känner att det är han och familjen som måste integreras som minoriteter i sitt eget land.
- Jeg har vært positiv og optimistisk tidligere. Men det går en grense når det blir et flertall som ikke snakker godt norsk. Vi er mange som føler dette sterkt, uavhengig av hudfarge. En indisk familie jeg kjenner forventes å leve som muslimer fordi de er brune i huden.
Siffror från Statistisk sentralbyrå visar att det i dag bor 3 000 förre etniska norrmän i Groruddalen än för bara två år sedan. Utflyttningen sker i en raskare takt än tidigare, men också över tid är talen tydliga: Groruddalen har mist 20 000 etniska norrmän under de sista 15 åren, trots befolkningstillväxt. Den etniskt norska andelen har sjunkit från 82 till 56 procent under dessa 15 år.

Fruktar ett nytt Rosengård

- Det er ikke godt å si. Jeg frykter Rosengård-tilstander (belastet forstad i Malmø, journ.anm). Der avfyres skudd på gaten i gjennomsnitt en gang hver uke. Jeg ønsker det beste for byen, men jeg føler ikke jeg kan bære integreringen på mine skuldre, sier Åserud.
Aftenposten
- Det er ikke godt å si. Jeg frykter Rosengård-tilstander (belastet forstad i Malmø, journ.anm). Der avfyres skudd på gaten i gjennomsnitt en gang hver uke. Jeg ønsker det beste for byen, men jeg føler ikke jeg kan bære integreringen på mine skuldre, sier Åserud

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/24/norrman-flyr-i-sitt-eget-land-fruktar-nytt-rosengard/

torsdag den 24. marts 2011

60 Minutes EDL and Oz

Det handler om religion !

Snaphanen.dk: Ingrid Carlqvist, 16.3.2011

Ingrid Carlqvist Fullträff om detta sjuka, förljugna, verklighetsfientliga och faktablundande PK-land. Nordens skam: Sverige. Hålan där dom strykrädda och osjälviska fåren, inbillar sig att dom tänker självständigt

onsdag den 23. marts 2011

1/5 - Kenan Malik on Islam and Free Speech

Il était une fois... l'homme

Sådan er det blevet til - og sådan ender det !

Jalving om svenskerne og SD

Indvandrer Reinfeldt
Sverige er tavshedens rige, et sted hvor konformitet og krav og konsensus går forud for demokratisk samtale. Det er sådan nogenlunde pointen i Mikael Jalvings fremragende bog, Absolut Sverige.

Det, Jalving gør mest ud af at beskrive, er System-Sverige: politikernes, journalisternes og organisationernes Sverige.
Men der findes et andet Sverige – et Sverige, der er værd at skrive hjem om.

Det andet Sverige kan karakteriseres som tilbageværende lommer af sund fornuft. Enklaver, der både i geografisk forstand og som grupper af mennesker holder stand mod den utopiske virkelighedsforvanskning, der er den svenske stats varemærke.

Den mest fremtrædende af disse grupper er naturligvis Sverigedemokraterne.

Man ønsker at gøre op med dogmet om, at intet er, som det umiddelbart ser ud til at være – at der altid er noget andet, der ligger bag. Man vil tilbage til de principper, der herskede, før kulturrevolutionen rev alting med sig i 1970´erne.
På den måde er der snarere tale om en modkultur end om et egentligt parti. Og af samme grund vil der være tale om en revolution og ikke et systemskifte, hvis Sverigedemokraterna en skønne dag får samme rolle, som Dansk Folkeparti har haft det i Danmark.
Partiet fik ved sidste valg 5,7 procent af stemmerne, men potentialet er væsentlig større. Selv siger partileder Jimmi Åkesson, at partiet har potentiale til 30 procent. Jeg tror ikke, det er urealistisk.
Når så relativt få indtil videre har valgt at støtte partiet, hænger det sammen med, at mange er misinformerede om, hvad det står for. Man kunne også sige, at de er blevet fyldt med løgn af de etablerede medier, politikere, eksperter og hvad der nu ellers rør sig i det svenske etablissement.
Mediernes mulighed for fortsat dæmonisering vil selvfølgelig aftage i takt med at partiet vinder yderligere frem. Præcist som vi har set det i Danmark.
Skræmte af systemet
Dermed vil Sverigedemokraterne i fremtiden kunne række ud efter en anden stor gruppe i ”Det andet Sverige”. Individerne i denne gruppe ved godt, at der er noget galt i deres land.
De ved godt, at svenske piger bliver gruppevoldtaget på stribe. De ved, at gaderøverier med unge indvandrere som gerningsmænd har epidemisk karakter osv. osv.
Men i medierne ser de ikke andet end røgslør og negligering. Politikerne er tavse, og siger de endelig noget, så giver de svenskerne skylden.
Denne gruppe tænker et, men siger noget andet. De er skræmte af systemets metoder, og de frygter stigmatisering. Jeg tror og håber, at denne gruppe med tiden vil blive modigere og begynde at sige, hvad den tænker. Ikke kun overfor en dansker som mig, men overfor alle.
”Smådumme og primitive”
Der er særligt ét overordnet forhold, der kendetegner svenskerne fra ”Det andet Sverige”. De har som regel ingen længerevarende uddannelse. Dette forhold udlægger etablissementet ikke sjældent som om disse mennesker er lidt smådumme og primitive.
læs mere
http://www.sappho.dk/blog/268/Det-andet-Sverige.htm

Svensk Imam vill dränka judarna i muslimernas spott

Icke-muslimska länder ska betraktas som krigszoner

Jimmie Åkesson (SD) vs Fredrik Reinfeldt (M) - Om illegala invandrare (1...

mandag den 21. marts 2011

Deporting Millions Of Muslims May Be Necessary - Geert Wilders

Stop all Muslim Immigration

Mosque wars in Luton March 19 2011

Sweden No-Go Zones Imposed By Muslims - The Beginning Of Islamic War On ...

Muslims In Europe - The Truth

Hvad er - sammenhængskraft ?

 

 Sammenhængskraft kan tilsyneladende betyde 117 forskellige ting, der ikke nødvendigvis direkte har noget med demokrati eller civilsamfund at gøre. Socialister kupper ordet til at betyde noget med en retfærdig omfordeling af de materielle goder: Økonomisk udligning er den kraft, der forener borgerne. Radikale mener, at sammenhængskraft fortrinsvis har noget med jura at gøre: Statsligt garanterede rettigheder er her den kraft, der vil løse samfundets konflikter. Endelig mener liberalister, at sammenhængskraft findes på det frie marked: Ud fra en rationel egeninteresse vil borgerne finde sammen og være produktive. Kort sagt: med markedets eller statens hjælp vil forskellige mennesker forene sig i fred og fordragelighed.
   Jeg skal imidlertid argumentere for, at sammenhængskraft hverken er politisk, retsligt eller økonomisk betinget, men derimod kulturelt betinget, og at kultur er en social orden, der primært bygger på uformelle normer. Sammenhængskraft er reciprocitet baseret på fælles normer og tillid, den er en social lim på godt og ondt. For sammenhængskraft er kun af det gode, hvis samfundet er det. Man kan jo sagtens forestille sig samfund med en stærk sammenhængskraft som f.eks. rockergrupper, fundamentalistiske religiøse menigheder, mafiøse netværk og visse lukkede familier.[2] I disse samfund er der tale om negativ sammenhængskraft, dvs. om en tillid blandt gruppens egne medlemmer, der modsvares af en mistillid, hvis ikke direkte fjendtlighed, over for det omgivende samfund. Disse samfund er efter min definition ikke gode. Det gode samfund er derimod et borgerligt samfund, der bygger på særlige positive kulturelle normer. Det er, kort sagt, et samfund som det danske med en høj grad af generel tillid, for tillid er dén væsentligste komponent i sammenhængskraften.
læs videre i Kasper Støvrings  svar

http://www.kulturkritik.dk/

Koran - dømt og "henrettet" !

Terry Jones. Foto: Phil Sandlin/AP
En præst fra Florida har brændt et eksemplar af koranen i en lille lokal kirke.
Præsten Terry Jones, der sidste år skabte furore, da han ville tænde et bål bestående af koraner, har tilset en afbrænding af Koranen i en lille kirke i Gainesville i den amerikanske stat Florida.
læs mere
http://jp.dk/udland/usa/article2375773.ece

Gemte sig for "kulturberigere" !

På parkeringspladsen foran Danske Bank på Viby torv i Viby J. blev en 21-årig aarhusianer lørdag morgen omkring kl. kvart i fem antastet af tre unge mænd med anden etnisk baggrund end dansk.
De slog ham i ansigtet og beordrede ham til at udlevere sine værdigenstande, men det lykkedes den unge mand at undslippe gerningsmændene.
"Offeret havde held til at løbe fra stedet og efterfølgende gemme sig for dem," fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Paul Erik Nielsen.
De tre unge mænd opgav imidlertid ikke forehavendet og begyndte at lede efter offeret, der derfor måtte gemme sig i flere timer, før gerningsmændene opgav at finde ham.
Først da gerningsmændene opgav, turde den 21-årige forlade sit gemmested.

http://jp.dk/indland/krimi/article2375245.ece

lørdag den 19. marts 2011

Cruelty in the Quran

http://skepticsannotatedbible.com/quran/cruelty/long.html

527 punkter

fredag den 18. marts 2011

Norge eneste skandinaviske land der ville se terrorist-våbenlageret

Norge eneste skandinaviske land
der ville se terrorist-våbenlageret
Ikke færre end 59 udenlandske diplomater indfandt sig igår i den israelske havneby Ashdod for at besigtige det iranske våbenlager, som israelske commandosoldater havde pågrebet ved et raid mod skibet "Victoria" 320 km fra Israels kyst.
 
Det tysk-ejede skib, der sejler under Liberias flag, er fransk-drevet og har ligeledes en fransk kaptajn. Det blev bordet af den israelske militærenhed, efter at være sejlet fra syrisk havn til Tyrkiet og videre mod Egypten, hvorfra dets våbenlast skulle være sendt til palestinensiske militærgrupper i Gaza-striben gennem tunneller ved grænsen mellem Egypten og Gaza.

Efter bordingen blev skibet beordret til at sejle til Ashdod, hvor dets last af våben blev lagt ud på en kaj for at vise verdensoffentligheden disse våben.

Det israelske udenrigsministerium oplyser, at et stort antal ambassadører og andre diplomater - og et antal udenlandske journalister - havde taget imod ministeriets indbydelse til at se dette arsenal. Ministeriet oplyste videre, at af de nordiske ambassadører havde blot Norges ambassadør, Svein Sevje, indfundet sig, mens ambasadørerne fra Sverige, Danmark og Finland var udeblevet.

Udenrigsministeriet agter nu at indgive en klage til FN's sikkerhedsråds sanktions-komite om Irans bestræbelser på at smugle våben til Gaza-striben. Israel ønsker tillige, at sikkerhedsrådet skal drøfte iransk våbensmugleri til de ekstremistiske Hamas- og Hizbollah-organisationer på dets møde om Mellemøsten i næste uge.

Den israelske beslaglæggelse af våbentransporten falder nogenlunde samen med, at egyptiske tropper gik til aktion nær grænsen til Sudan, hvor de pågreb fem lastbiler medbringende granater, rifler, sprængstoffer og andre våben fra Iran bestemt for Gaza. Efter en ildkamp mellem de egyptiske soldater og bevæbnede mænd i lastbilkonvojen, flygtede disse fra området.

Ifølge det israelske udenrigsministerium er mindst fem iranske våbensendinger blevet pågrebet i Nigeria, Afghanista, Italien, Middelhavet og Sydøst-Asien i løbet af det sidste halve år.

Den beslagte last på "Victoria" omfattede ca. 50 tons våben, gemt under sække med bomuld og linser. Våbnene omfattede seks C-704 kyst-til-hav missiler, to afskydningsramper, datastyrede operationsstationer, to britisk-producerede kyst-radaranlæg, 220 mortergranater med 120 mm kaliber, 2260 mindre mortergranater af kaliber 60 mm, og 74.889 Kalashnikov riffelprojektiler.

Tilføjet til udfordringen.dk: 17.03.2011, 12:09
Artiklen bragt i Udfordringen uge 11/2011

lørdag den 12. marts 2011

Forplant jer!




skrevet af Diverse

Magtovertagelse gennem fødsler
 Forplant jer!

 

 

Tanveer Sharif, medlem af hovedbestyrelsen i Det radikale Venstre og aktiv  i ledelsen for den muslimsk pakistanske organisation ”Minhaj ul-Quran”.  ”Til Danmarks indvandrere: Forplant jer!  Integrationen af indvandrere og flygtninge i Danmark er mislykkedes….  Kun når de danske indvandrere opnår en kritisk masse, vil de blive taget seriøst. Til indvandrerne er mit budskab klart: Få flere børn og tag en længere uddannelse! Det er vejen frem….” (Politiken 15.3.2001).





   Muslimer får flere børn end danskerne. Den kloge narrer den mindre kloge
Jahamir Abdallah,  formand for danske ”Islamic Student organization”


”Vi muslimer rejser derhen, hvor det passer os, det skal ingen blande sig i. Muslimer er frie mennesker, danskere er slaver af druk og narko og mistro til tilværelsen. At muslimerne får flere børn end danskerne, at det sociale system bliver udnyttet osv., kan I kun takke jer selv for. Den kloge narrer den mindre kloge”. (Hans læserindlæg i Ekstra Bladet 6.4.1997).   

Vi føder jer kaput  M.A.Rassoul, islamisk filosof, nu bosat i Tyskland.


”Tiden arbejder for os. Vore kvinder har altid en tyk mave. De kristne får stadig færre børn. Når vi har nået 50%, skal grundloven væk, og Koranen regere. De regerende skal være muslimer. Det må endegyldigt være slut med de kristnes afgudstjeneste...”  ”At få børn er meget vigtigt for, at vi kan indtage landet. Det sker gennem børnefødsler, og socialkontoret betaler jo. Hvad de tyrkiske mænd ikke klarede, da de skulle erobre Wien, det klarer nu vi. Det er vi Allah skyldig.  Vi føder jer kaput”. A. Mertensacker: „Muslime erobern Deutschland“ 1998.



  Vi vil opveje fødselsunderskuddet i hele EU

Vural Öger, tyrkisk muslim, indvalgt i EU parlamentet for det tyske socialdemokrati. Leder af et stort rejsebureau.

”Det klarer vi. Det som Sultan Suleyman påbegyndte med belejringen af Wien i 1683, vil vi gøre til virkelighed for indbyggerne gennem vore kraftfulde mænd og vore sunde kvinders fødsler”. (Citeret efter den tyrkiske avis Hürriet, i den tyske avis Hamburger Abendblatt maj 2004. Hans kommentar til den efterfølgende voldsomme kritik var, at hans udtalelse jo kun var ment morsomt).

 Altid klar til at lave børn

Tariqah Jihad, uddrag fra dansk fatwa for etablering af autonome områder i Danmark(2003).

”Vores drenge må ikke gå i bad med andre, for muslimske drenge er omskåret og må ikke vise sig, for han er uden hud og altid klar til at lave børn. Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran”.

  Vi bliver flertallet

Abdul Wahid Petersen, imam, muslimsk friskoleleder, formand for Muslimernes Landsorganisation, bestyrelsesmedlem i Islamisk-Kristent Studiecenter. Formand for den muslimske nødhjælpsorganisation ISRA.

Efter kritik af Wahid Petersen, fordi han syntes, det var i orden, at tilhængere fra andre religioner blev udryddet og henrettet i Iran, blev han af professor Johannes Aagaard spurgt, om det virkelig var den religion, han ønskede indført i Danmark, hvorpå han svarede: ”Ja, det er det. Tilværelsen er ikke bare sukkersød. Der må være konsekvenser. Vi muslimer tager tilværelsen alvorligt. Vi er konsekvente. Når vi bliver flertallet i Danmark, så har vi muslimer ret til at indføre islamiske love, sharia. Så må de samme islamiske love også gælde her”.

(Præsteforeningens blad 1998, s.973 og skriftligt referat af Poul Vestergaard).

  Når vi overtager magten, er I velkommen til at forblive i landet, hvis I accepterer islamisk lov

Islamisk råd, Sverige

Næstformanden for ”Islamisk Råd” i Sverige Mahmoud Aldebe og imamen Abd al Haqq Kielan mødtes med lokale ledere af Svenska Kyrkan. De uddelte ved den lejlighed et skrift , hvori de redegjorde for deres tanker og planer med det svenske samfund, når de blev tilstrækkeligt mange. ”Den islamiske statsform er den svenske langt overlegen, eftersom den er Allahs eget politiske system baseret på åndelige og moralske grundsætninger efter guddommelige forskrifter. Alle ikke-muslimer er velkomne til at leve i det (fremtidige) islamiske Sverige, når de følger Allahs lov shariaen.” (”Världen i dag” 15.2.2002).

  En generation af erobrere

Det tyrkiske blad Mille Gazete, som læses i Tyrkiet og europæiske lande, især Tyskland og Danmark (60.000 eksemplarer i EU). Bladet er Mille Görüs -bevægelsens organ med 7 moskeer og 42 lokalafdelinger i Danmark, især i Nordsjælland, men også Vejle, Horsens, Herning, Esbjerg, Århus og Odense. I Danmark hedder denne tyrkiske bevægelse DMGT).

”Forældre (har) at opdrage deres børn, så de atter bliver til en generation af erobrere”.

       Det islamisk-osmanniske storrige vil udbredes i Europa  Den tyrkiske ambassadør Volkan Vurals tale til Mille Görüs-tilhængere i organisationen (AMGT/DMGT) ved disses europæiske årsmøde.  ”Det gamle osmanniske storrige lever videre gennem udbredelsen af islam i Europa!”(Se i øvrigt referatet af mødet i forfatterens bog ”Hellig krig”. s.213)     





Europas erobrer.  Tyrkiets premierminister og en stor del af hans parti er udgået af det gamle forbudte islamiske Refaparti, som er en del af den fundamentalistiske Mille Görüs bevægelse, der ønsker det gamle osmanniske rige  med islamisk lov genoprettet.  ”Tyrkiets premierminister, Recep Tayyip Erdogan, fik lørdag en heltevelkomst, da han kom til Istanbul efter at have sikret sit land en dato for optagelsesforhandlinger med EU. "Velkommen til vores premierminister, erobrer af Den Europæiske Union", stod der på plakaten, som et medlem af Erdogans regeringsparti havde i hånden. Tyrkiske aviser fejrede i deres lørdagsudgaver indbydelsen, som kom i stand fredag under et EU-topmøde i Bruxelles. Populæravisen Sabah fejrede den kommende ”europæiske revolution" med et dertil hørende billede af et EU-flag foran en minaret.(Jyske Vestkysten 18.12.04).



   

Erobring af Sydslesvig  Diyanet, den tyrkiske stats religionsanstalt.  Den tyrkiske stat har for kort tid siden afsluttet bygningen af 2 stormoskeer i Sydslesvig. Begge er bygget med statsmidler af den tyrkiske stats ”Religionsanstalt Diyanet” og navngivet af denne. Moskeerne i Flensborg og Kiel fik begge navnet Fathi Camii dvs. ”Erobermoskeen”. På religionsforskeren Ursula Spuler-Stegemanns spørgsmål ved indvielsen, hvorfor man valgte et sådant navn til hundreder af nye moskeer i Europa fik hun svaret: ”Det er i Sultan Mehmed  Eroberens ånd”, han som erobrede en vigtig del af det kristne Europa . Spuler-Stegeman henviser til Tyrkiets 500 års jubilæumsfestligheder i anledning af tyrkernes erobring af det kristne Konstantinopel, hvor der blev raslet med sablen. ”Der er ikke kun et manglende instinkt bag det, at den tyrkiske stat navngiver de nye europæiske moskeer med det navn, man må også formode en hensigt bag den tendentiøse og provokative navngivning. Tænk, om det kunne lykkes, at bygge en ny kirke i Tyrkiet eller de islamiske lande, hvor det nu er forbudt, og tænk om man så gav den navnet Erobrerkirke.”(”Muslime in Deutschland”, s.154). 



  

http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?pgid=1255