torsdag den 30. juni 2011

Jihadister radikaliserer unge via Facebook - Nationalt | www.b.dk

Jihadister radikaliserer unge via Facebook

Terroristnetværk bruger i stigende grad sociale netværk som Facebook og YouTube til at radikalisere unge. En bekymrende tendens, vurderer PET i ny årsrapport.

Det er ikke længere mest i hemmelige og passwordlukkede chatforums, at terroristnetværk forsøger at sprede deres propaganda og slå kløerne i unge mennesker. Militante ekstremister udnytter nu i højere grad de mere populære dele af internettet til at få budskaberne ud og radikalisere potentielle støtter. Det vurderer Politiets Efterretningstjeneste (PET) i deres årsberetning for 2008-2010, som blev offentliggjort i går.

I beretningen fremgår det, at ekstremisterne bruger sociale medier som Facebook og fildelingstjenester som YouTube til at udsende propaganda, men at de også er begyndt at udnytte nyhedsportaler og hjemmesider, der handler om islam, og hermed kan de komme i kontakt med en langt bredere skare. Ifølge PET har udviklingen især taget fart, efter at en række »centrale, militante hjemmesider med forbindelse til al-Qaeda« er blevet lukket, og netværkene derfor er blevet tvunget til at søge nye veje for at radikalisere unge.

Og ifølge chefen for PET, politimester Jakob Scharf, er det især al-Qaeda på den arabiske halvø (AQAP) med den omstridte prædikant Anwar al-Awlaki i spidsen, der formår at udnytte mulighederne i eksempelvis Facebook og har forstået, hvordan budskabet bedst kommunikeres ud på disse platforme – og det er en bekymrende situation.

»De har en klar opfattelse af de sociale mediers betydning for de unge, og at budskaberne skal formidles og kommunikeres anderledes end på traditionelle al-Qaeda platforme. De mest flammende videoer er ikke nødvendigvis det mest velegnede her, og vi er selvfølgelig meget optagede af, at man når ud til en gruppe unge, som ikke selv opsøger de ekstremistiske budskaber,« siger Jakob Scharf.

Den internationalt anerkendte terrorforsker Magnus Ranstorp fra Sveriges Forsvarshøjskole bakker op, men understreger, at jihadisterne fortsat udnytter internettets mere hemmelige hjørner til mere operationelle aktiviteter. Han forventer, at næste skridt for islamisterne bl.a. vil være at bruge onlinespil til at få budskabet ud.

Det er et alvorligt og voksende problem, at personer rejser ud og opbygger en militant kapacitet, som selvfølgelig udgør en særlig trussel, hvis de vender tilbage. Og det har vi set eksempler på. – Jakob Scharf, chef for PET, politimester

»De er meget aktive på internettet, og ved at udnytte internettets mere bløde sider blander de folk, der er hardcore i deres synspunkter, og folk der måske bare er nysgerrige og kan synes, at noget lyder cool. De mikser de profesionelle med amatørerne, og det er en meget farlig cocktail,« siger han.

PET understreger, at det derfor er nødvendigt at også andre aktører ude i samfundet, eksempelvis skolelærere, er bevidst om udviklingen.

»I de lokalmiljøer, hvor de unge færdes og bruger sociale medier, skal man være opmærksom på det, der kan foregå via sociale medier, så det bliver en del af den tidlige forebyggende indsats over for radikalisering,« siger PET-chef Jakob Scharf.

Militant træning af unge

Overordnet vidner PETs årsberetning om et uændret trusselsniveau mod Danmark – vi står stadig højt på terroristernes liste og bliver anset for et legitimt terrormål, også af al-Qaedas nye leder, al-Zawahiri.

PET holder bl.a. særligt øje med den stigende trafik af unge fra Danmark og andre europæiske lande, der rejser til kampzoner for at få militant træning, forklarer PET-chefen.

»Det er et alvorligt og voksende problem, at personer rejser ud og opbygger en militant kapacitet, som selvfølgelig udgør en særlig trussel, hvis de vender tilbage. Og det har vi set eksempler på. Der er også lignende trafik fra andre europæiske lande, og der kan være tilbagevendte personer i andre lande, nabolande, som udgør en trussel mod os,« siger Jakob Scharf og henviser direkte til anholdelserne i december af flere svenskere, som mistænkes for at have planlagt et nært forestående angreb på Jyllands-Posten.

Ifølge terrorforsker Magnus Ranstorp er det sjældent de vestlige rekrutters egen ambition at vende tilbage til Europa.

»Det er ofte lettere at rekruttere folk til at kæmpe i udlandet, fordi det for mange synes mere legitimt. Størstedelen ønsker at kæmpe i eksempelvis Afghanistan, de har ingen planer om at komme tilbage. Men når de først kommer derud, så møder de et meget fjendtligt miljø, de er måske skuffede over træningen, og de bliver flyttet meget rundt. Desuden bliver de anset for at være meget mere værdifulde at sende tilbage,« siger han.

http://www.b.dk/nationalt/jihadister-radikaliserer-unge-via-facebook

tirsdag den 28. juni 2011

Danskere bevæbner sig i hjemmet - Nationalt | www.b.dk

Danskere bevæbner sig i hjemmet

Hver syvende har en kniv, peberspray eller sågar pistol ved sengekanten. Forskere ser frygt for hjemmerøverier og mistillid til politiet som årsag til oprustningen i landets sovekamre.

Selv om Danmark er et af Europas tryggeste lande, ligger boldtræ, knive og pistoler ofte side om side med natbordets skønlitteratur og vækkeur.

En Gallup-undersøgelse foretaget for Berlingske viser, at hver syvende dansker har placeret våben i hjemmet for at kunne tage kampen op mod en indbrudstyv. Michael Hviid Jacobsen, professor i sociologi ved Aalborg Universitet, mener, at vi lever i en egentlig »frygtkultur«, som får mange til at opruste.Er det rimeligt at bevæbne sig i et hjem?

»Der finder en militarisering af privatrummet sted. Vi ser mange, som har knive eller det, der er endnu værre, under hovedpuden, og som anskaffer sig alarmsystemer og store muskelhunde. Det ser jeg som et tegn på, at der gennemgående er en utryghed blandt danskerne,« siger Michael Hviid Jacobsen.

Hver tredje af de borgere, der har våben i hjemmet, angiver, at de har bevæbnet sig på grund af manglende tillid til politiet. Et tal, der bakkes op af Tryghedsfondens undersøgelser, oplyser forskningschef Anders Hede.

»Der er en opfattelse af, at politiet ikke helt leverer varen. Hvis den skepsis breder sig, vil det skabe større utryghed. Det er en trussel mod det samfund, vi har i dag, hvor mange sagtens kan stille barnevognen uden for en café eller sende hjemmenøglerne til håndværkeren,« siger han.

Ifølge Danmarks Statistik faldt antallet af hjemmerøverier fra 364 i 2009 til 289 i 2010. Med 2,5 millioner husstande svarer det til, at 0,012 procent af de danske husstande var udsat for et hjemmerøveri i 2010.

Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg advarer imod, at danskerne bevæbner sig i hjemmet.

»Indbrudssagerne har været stigende, men risikoen for at blive udsat for grove hjemmerøverier er ekstremt lille. Jeg kan kun opfordre borgerne til at overlade kriminalitetsbekæmpelsen til politiet. Hvis man er i en konfliktsituation og griber til våben, så er der en meget stor risiko for, at konflikten bliver optrappet,« siger Jens Henrik Højbjerg.

Justitsminister Lars Barfoed (K) har ikke ønsket at kommentere tendensen.

http://www.b.dk/nationalt/danskere-bevaebner-sig-i-hjemmet

søndag den 26. juni 2011

"One dog less" - Muslim Youth Disrupt Christian Funerals in Holland



En sørgende far i Amersfoort i Holland følger sin 17-årige datter på hendes sidste tur for at begrave hende. Da de passerer den islamiske grundskole der bliver kaldt Bilal, hopper børnene ud foran ligoptoget og giver optoget fingeren og jubler. Faren siger i interviewet at han nu er ved at komme sig over det, men da det skete blev han dybt dybt såret.

Hvordan kan muslimerne juble over en 17-årigs pige død?

Forklaringen kommer i det hollandske TV-indslag hvor også en kvindelige bedemand bliver interviewet. Her fortæller hun om at hun har været udsat for lignende episoder mange gange. Engang blev hun stoppet af marrokanske drenge på cykler der spurgte om den afdøde var muslim. Da hun sagde “nej det er afdøde ikke”, jublede drengene, slog med kntnæver på taget af rustvognen og råbte: “En hund mindre!”

lørdag den 25. juni 2011

The Netherlands to Abandon Multiculturalism

The Dutch government says it will abandon the long-standing model of multiculturalism that has encouraged Muslim immigrants to create a parallel society within the Netherlands.
A new integration bill (covering letter and 15-page action plan), which Dutch Interior Minister Piet Hein Donner presented to parliament on June 16, reads: "The government shares the social dissatisfaction over the multicultural society model and plans to shift priority to the values of the Dutch people. In the new integration system, the values of the Dutch society play a central role. With this change, the government steps away from the model of a multicultural society."
The letter continues: "A more obligatory integration is justified because the government also demands that from its own citizens. It is necessary because otherwise the society gradually grows apart and eventually no one feels at home anymore in the Netherlands. The integration will not be tailored to different groups."
The new integration policy will place more demands on immigrants. For example, immigrants will be required to learn the Dutch language, and the government will take a tougher approach to immigrants to ignore Dutch values or disobey Dutch law.
The government will also stop offering special subsidies for Muslim immigrants because, according to Donner, "it is not the government's job to integrate immigrants." The government will introduce new legislation that outlaws forced marriages and will also impose tougher measures against Muslim immigrants who lower their chances of employment by the way they dress. More specifically, the government will impose a ban on face-covering Islamic burqas as of January 1, 2013.
If necessary, the government will introduce extra measures to allow the removal of residence permits from immigrants who fail their integration course.
The measures are being imposed by the new center-right government of Conservatives (VVD) and Christian Democrats (CDA), with parliamentary support from the anti-Islam Freedom Party (PVV), whose leader, Geert Wilders, is currently on trial in Amsterdam for "inciting hatred" against Muslims.
As expected, Muslim organizations in Holland have been quick to criticize the proposals. The Moroccan-Dutch organization Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders, which advises the government on integration matters, argues that Muslim immigrants need extra support to find a job. The umbrella Muslim group Contactorgaan Moslims en Overheid says that although it agrees that immigrants should be better integrated into Dutch society, it is opposed to a ban on burqas.
But polls show that a majority of Dutch voters support the government's skepticism about multiculturalism. According to a Maurice de Hond poll published by the center-right newspaper Trouw on June 19, 74 percent of Dutch voters say immigrants should conform to Dutch values. Moreover, 83 percent of those polled support a ban on burqas in public spaces.
The proper integration of the more than one million Muslims now living in Holland has been a major political issue ever since 2002, when Dutch politician Pim Fortuyn was assassinated for his views on Muslim immigration, and since 2004, when Dutch filmmaker Theo van Gogh was stabbed to death for producing a movie that criticized Islam.
Muslim immigration to the Netherlands can be traced back to the 1960s and 1970s, when a blue collar labor shortage prompted the Dutch government to conclude recruitment agreements with countries like Algeria, Morocco, Tunisia and Turkey. In the 1980s and 1990s, Muslims also arrived in the Netherlands as asylum seekers and refugees, mainly from Afghanistan, Bosnia, Iran, Iraq, Pakistan and Somalia.
There are now an estimated 1.2 million Muslims in the Netherlands, which is equivalent to about 6 percent of the country's overall population. Moroccans and Turks comprise nearly two-thirds of all Muslims in the Netherlands. Most Muslims live in the four major cities of the country: Amsterdam, Rotterdam, The Hague and Utrecht.
As their numbers grow, Muslim immigrants have become increasingly more assertive in carving out a role for Islam within Dutch society. For example, a documentary aired by the television program Netwerk in June 2009 reported that Dutch law was being systematically undermined by the growth of Sharia justice in the Netherlands.
In December 2004, the Dutch Ministry of the Interior published a 60-page report titled From Dawa to Jihad. Prepared by the Dutch intelligence agency AIVD, the report says that the Netherlands is home to up to 50,000 radical Muslims whose key ideological aim is to target the Western way of life and to confront Western political, economic, and cultural domination.
The report concludes that Dutch society is poorly equipped to resist the threat of radical Islam because of "a culture of permissiveness" that has become synonymous with "closing one's eyes" to multiple transgressions of the law.
As for Interior Minister Donner, he has undergone a late-in-life conversion on the issue of Muslim immigration. In September 2006, while serving as justice minister, Donner provoked an outcry after saying that he welcomed the introduction of Islamic Sharia law in the Netherlands if the majority wants it. He also said Holland should give Muslims more freedoms to behave according to their traditions.
After applauding Queen Beatrix for respecting Islam by not insisting that a Muslim leader shake hands with her during a visit to the Mobarak Mosque in The Hague, Donner said: "A tone that I do not like has crept into the political debate on integration. A tone of: 'Thou shalt assimilate. Thou shalt adopt our values in public. Be reasonable, do it our way.' That is not my approach."
Fast forward to 2011 and Donner now says his government "will distance itself from the relativism contained in the model of a multicultural society." Although society changes, he says, it must not be "interchangeable with any other form of society."

http://www.hudson-ny.org/2219/netherlands-abandons-multiculturalism

Assimilation OG bevarelse af sin egenart !

Assimilation - et skoleeksempel på, at det kan lykkes - grønlænderne som trivedes i de arktiske egne - før pyramiderne blev byggede - har på trods/eller i kraft af de ekstreme vejrforhold og skiftende livsbetingelser - udviklet en livsvilje og en overlevelsesevne, der afkræver  den dybeste respekt. Derudover har de holdt fast i kærlighed varme omsorg og humor og skønt overladt til sin egen skæbne under polarhimlen - ikke udviklet sekteriske forbehold over for fremmede. Mødet med  danskerne var ikke uproblematisk - men især pigernes indsats i assimilationsbestræbelserne har nu ført  til, at vi - danskere og  grønlændere - er i familie på kryds og  tværs - og skønt seperatister i begge lejre arbejder på det modsatte - så er de synpatiske - familiære og kærlige bånd ubristelige !

PS: Det lille vindfang var mit - "kontor" -  i 4 år !

islamforskere svigter befolkningen med deres udeladelser og fortielser.

Fænomenet islamisering: Beretninger fra det virkelige liv

Mens folkeskolen og andre offentlige institutioner i det stille bøjer sig for shariaen, får vi ikke andet end bortforklaringer fra de professionelle eksperter. 




Den første gang, jeg bemærkede noget påfaldende, var i forbindelse med en fødselsdag. Jeg havde ikke tænkt nærmere over de islamiske spiseregler, udover at jeg udmærket kendte til lovreglerne vedrørende religiøst ”rent” og ”urent” kød. I forbindelse med uddeling af slikposer sagde en muslimsk dreng til en anden muslimsk dreng, der deltog i fødselsdagen: ”Du må ikke spise vingummier, det er gris.” Det anede jeg ganske enkelt ikke, så jeg kiggede på varedeklarationen på Matadormix-pakken.
Ganske rigtigt er der gelatine i, og det er altså her, hunden ligger begravet. No go, for i hvert fald de muslimer, der følger spisereglerne. Der blev holdt justits selv ned i seks-års alderen, skønt jeg egentlig fornemmede, at den ene muslimske dreng ikke var specielt religiøst opdraget. Jeg er også blevet ringet op af en far til en muslimsk dreng for at høre, om vi skulle spise kylling til en fødselsdag, og i så fald om kyllingen var fra Danpo (halalslagtet).
Jeg blev valgt til skolebestyrelsen, og her skulle jeg få syn for sagn med hensyn til de islamiske spiseregler.
Hvad der begyndte som en ganske almindelig sag om en bespisningsordning for børnene på skolen, skulle ende med, at sagen kørte hele vejen op gennem systemet til  skoleforvaltningen, til det politiske niveau og til pressen.
En enig bestyrelse fraset undertegnede ønskede at lade bespisningsordningen på folkeskolen regulere af islamiske lovregler om halal og haram (ingen svinekød), hvilket man – let gennemskueligt – kaldte et socialt hensyn. Altså med andre ord var man villig til helt frivilligt at islamisere en madordning til alle elever på en verdslig folkeskole. Den tyske forfatter Henryk Broder har i sin bog ”Hurra, vi kapitulerer” kaldt denne form for underkastelse ”forudilende kapitulation”.
I ellevte time blev denne islamisering heldigvis afværget til glæde for børnene og for folkeskolen. Det holdt hårdt, og man bliver tykhudet af alle tilsværtningerne – men kampen var afgørende. Og ikke mindst sejren. Dersom det har interesse, kan man læse mere konkret om sagen i Alex Ahrendtsens bog ”Når danskere bøjer af”, der er udkommet på Trykkefrihedsselskabets Bibliotek.

http://www.sappho.dk/fanomenet-islamisering-beretninger-fra-det-virkelige-liv.htm

fredag den 24. juni 2011

UK allows Muslim nurses to not wash to protect their “modesty” | EUTimes.net


UK allows Muslim nurses to not wash to protect their “modesty”

Listen to this article. Powered by Odiogo.com

The UK Department of Health recently announced that it would loosen hygiene rules for Muslim and Sikh doctors and nurses. From now on, Muslim female staff will not need to wash their hands before procedures as it compromises their modesty. Instead, they will have the admittedly less sanitary option of wearing disposable plastic over-sleeves.
Acknowledging the danger of microbes and death, a Department of Health spokesman said, “The guidance is intended to . . . balance infection control measures with cultural beliefs.” But, believe it or not, from a culturist perspective, the death of some patients is not the main cause for concern that this policy elicits.
The most dangerous problem is that this policy encodes multiculturalism not culturism. Whereas culturism acknowledges that England has a majority culture to protect and promote, this multiculturalist policy implicitly says that England has no core culture. It says that the nation can be whatever pressure groups decide it is. It, therefore, officially ends the dominance of English culture in England.
If you think this is hyperbole, consider the decision’s potential impact on schools. If we are going to implement policies that recognize and give legal standing to balkanize our culture, we must think it through to such a broader societal impact. This legal precedent may require us to set up schools in which Islamic teachings are taught. If that seems extreme, keep in mind that multiculturalism has currently made it nearly a firing offense to criticize Islam in our schools.
When we encode multiculturalist school policy, we have a recursive loop of disaster. When we cannot criticize Islam, we cannot teach that much of Western history has been about fighting Islam. We must erase the concept that our defending Europe against Islamic invasion led the way to the Enlightenment and, ultimately, to our political freedoms. And when our school children are taught not to value our Western culture, they will not feel any sense of pride, have reasons to defend the civic virtues that make England strong, or possess a desire to protect their homeland.
Islam has been at war with the West nearly continuously since its inception. Wherever it takes over it imposes a ruthless theocracy that smothers thefreedoms we hold dear. We cannot protect the West with policies that say Islam is equal to our civilization. Culture is not metaphysical. It exists in space and people. Everywhere Islam has legal standing and is practiced is a space where English culture does not exist and is not practiced. It means the territory of defending Western values has shrunk and that believing in Islamic values has grown. The hospitals are now becoming Islamic.
England has a culture. To survive, England must set up culturist policy that affirms that this is English land with Western practices. We must tell people that our schools will teach the glories of the European defense against Islam and the contribution philosophers such as John Locke made to creating the Western concept of rights. Our streets must not become areas where women must conform to Muslim customs. Just as Saudi Arabia has an Islamic culture and protects it, England has a culture and a right to protect it. To survive, England must enact culturist, not multiculturalist policies.
http://www.eutimes.net/2010/04/uk-allows-muslim-nurses-to-not-wash-to-protect-their-modesty/

2 pigs on truth serum singing the truth about M...

Ain't gonna follow no child-molester

torsdag den 23. juni 2011

Name the poison - Islam - that's the Problem !

If we in the west don't do it - who will ???
It needs to be said ! Again and again !

Wilders frikendt



Wilders frikendt for anklager om racisme

Offentliggjort 23.06.11  kl. 09:32
Geert Wilders er frikendt for fem anklager om diskrimination og tilskyndelse til had.
Den hollandske toppolitiker Geert Wilders er frikendt for anklager om, at han har tilskyndet til had og diskrimination imod muslimer.
47-årige Wilders , leder af Frihedspartiet, som er støtteparti for den hollandske regering, blev frifundet ved en domstol i Amsterdam for alle de fem anklager, der var rejst imod ham.
Anklagerne havde afsæt i en række offentlige udtalelser, som han siden oktober 2006 har fremsat om muslimer og ikke-vestlige indvandrere i Holland.
Han har blandt andet sammenlignet koranen med Adolf Hitlers bog "Mein Kampf".

Islamkritisk film

En vigtig del af sagen var Wilders' film "Fitna", der er stærkt kritisk over for islam, og som gjorde ham internationalt kendt i 2008.
Inden dommen sagde han, at han var "forpligtet til at tale, for Holland er under trussel fra islam".
Wilders er blevet hjulpet i sagen af en tøvende offentlig anklagemyndighed, som i løbet af sagen har erklæret sig enig i, at Wilders burde frifindes.
Anklageren sagde, at ja, udtalelserne kan være krænkende, men de er ikke kriminelle.
De kritiserer islam som en religion og ikke muslimer som personer, sagde anklageren.
/ritzau/Reuters 
http://jp.dk/udland/europa/article2470755.ece

Attacking the messenger

Attacking the messenger

Elisabeth Abaditsch-Wolff, National Post · Jun. 21, 2011 | Last Updated: Jun. 21, 2011 3:01 AM ET

The following text is adapted from remarks delivered by the author in Montreal on June 20 at a pro-free-speech event organized by the group ACT Now for Canada.

For far too long, many of us in the West have taken our basic freedoms for granted. These rights include freedom of individual conscience, the right to assemble peaceably, and the right to practice our religion freely, or to have no religion at all. Perhaps most importantly of all, they include the right to voice our opinions freely and to publish them without hindrance.

Nowhere is this attack on free speech more evident than in Europe. The Framework Decision of the European Union states that "each member state shall take the measures necessary . to ensure that the following intentional conduct is punishable." Such "intentional conduct" includes "conduct which is a pretext for directing acts against a group of persons or a member of such a group defined by reference to race, colour, descent, or national or ethnic origin."

Dutch politician Geert Wilders, me and numerous other Europeans who have criticized Islam have been punished as a result. For several years, I gave lectures and seminars on the dangers that Islamic law, known as Shariah, posed to my country, Austria. A year and a half ago, I was made aware that "hate speech" charges might be filed against me because I had "denigrated religious teachings." Eventually, I was tried, convicted and fined for little more than repeating passages from the Koran itself.

My case was not based on law. It was a political trial. It was intended to silence criticism of Shariah law. It was also intended to discourage anyone who might consider following in my footsteps. The European establishment fears a frank discussion of Islam and its legal doctrines -and is reverting to the methods of a totalitarian state to enforce silence on the topic.

This has a historical precedent [in the Second World War era]. Totalitarianism did not come quickly to Austria: It took five years, from 1938 to 1943 for a full-fledged dictatorship to appear, and for people to realize it. If it had come overnight, Austrians would have fought against it. Instead, there was creeping gradualism [in the erosion of] freedom, including freedom of speech.

Vienna today is not a city of jackboots and swastikas. It is prosperous, peaceful and civilized. But there is another Vienna, which includes areas populated by a Muslim majority, where resentment breeds high crime rates, with high unemployment resulting from Muslim youth unwilling or unable to finish compulsor y schooling. Ignoring these problems will not solve them, nor will silencing the voices of those -such as me -who criticize government inaction.

Reclaiming our nations will not be an easy task, but if we do not make the attempt, European civilization -the heart of Western civilization -will be destroyed. What were formerly our nations will become regions with indistinct boundaries, populated mainly by people of foreign cultures and administered by totalitarian bureaucrats. The natives will be reduced to curators and costumed actors in a quaint theme park.

Call it "Euro World": Authentic cuisine, ethnic dancers and fireworks at 10 o'clock. Basic freedoms, a relic of the past.

http://www.nationalpost.com/todays-paper/Attacking+messenger/4978129/story.html

tirsdag den 21. juni 2011

The origins of the Koran and Islam

Sommerkursus hos Muslimer i Dialog: Bliv skilt over telefonen !

En spørger vil 3. oktober 2010 vide, om musik er tilladt.

Hussain svarer blandt andet: ”Musik og musikalske instrumenter er ikke tilladte. Med dette menes musik og musikalske instrumenter, som indgår i forbindelse med f.eks. Beyonce, Dj Tiesto, Lady Gaga, Usher, indisk, arabisk, tyrkisk og anden lignende pop- og kulturmusik. Denne form for musik er i sig selv ikke tilladt, uanset om de synger om sex og stoffer, eller synger om hvor meget de savner deres familie.

Det er underordnet, om det er musik produceret af muslimer eller ikke-muslimer. I begge tilfælde vil det ikke være tilladt. Dog findes der lærde, der tillader brugen af visse typer musik i forbindelse med islamisk poesi (nasheed, naat, ilahiler).

At man selv synes, at musikken er uskadelig, har 'en gavnlig effekt', er afslappende osv. har ingen betydning i denne sammenhæng. Det der ikke er tilladt, er ikke tilladt. En person kan også argumentere for, at svinekød har en gavnlig effekt, men det bliver ikke tilladt af den grund. Det samme gælder for musik.” 

http://www.sappho.dk/sommerkursus-hos-muslimer-i-dialog-bliv-skilt-over-telefonen.htm
KM: Hverken Edvard Grieg - Hugo Alfvén eller Carl Nielsen ville have overlevet endsige udgivet noget som helst, hvis den sindsformørkede kulturperverterede religionskarikatur -  Islam - havde haft magt som den  har agt - på den tid  da disse musikbegavelser levede åndede og producerede på disse breddegrader og efterlod os en uvurdérlig kulturskat !
Chokeret og bestyrtet og dybt undrende må vi se til - medens kulturforrædderne her i Norden - anført af  en svensk indvandrer ved navn Reinfeldt - har  travlt med at begå kulturelt harakiri ved at give plads til det altødelæggende morads af religion og magtbegær !

Muslimsk slavehandel har nu varet i 1400 år


Den senegalesiske antropolog Tidiane N'Diaye vækker opsigt med sine skildringer af 1400 års muslimsk slavehandel i Afrika.
- Fra Tidiane N'Diayes hjemmeside


Gribende er også Antoine de Saint-Exupérys beretning om den stedlige slave, der når han engang blev for gammel til at være til nytte, ville blive smidt på porten, hvorefter han afkræftet og udsultet ville drage ud i ørkenen for at lægge sig til at dø. Muslimske mauriske børn ville så nysgerrigt iagttage ham i hans dødskamp, mens de legede ved siden af.

Tidiane N'Diaye nævner det paradoksale i, at mange amerikanere af afrikansk afstamning bekender sig til islam, når netop denne ideologi har påført deres forfædre så store lidelser. De afrikanske efterkommere ønsker tilsyneladende at fortrænge ydmygelsen, og det giver sig udslag i en reaktion, som forfatteren betegner som det afrikanske Stockholm-syndrom.

Herudover har flere grupperinger et ønske om at fastholde Vesten i skyldfølelse over europæernes andel i slavehandelen. Ved at påtage sig en offerrolle i denne forbindelse kan afrikanere og muslimer påberåbe sig moralsk overlegenhed over for vesterlændinge. Disse grupper får følgeskab af vestlige "oikofober", der foragter deres egen kultur, heriblandt også forskere.


De arabiske muslimers omfattende og grusomme udbytning af afrikanerne igennem 1400 år tilsløres, mens europæernes ansvar for den transatlantiske slavehandel er blevet udførligt beskrevet og beklaget. Der er aldrig sket et lignende selvopgør i den muslimske verden, idet den ikke er præget af skyldfølelse over overgrebene på de afrikanske folk.

Tidiane N'Diaye betegner de arabiske muslimers udbytning af afrikanerne som et folkemord.
læs mere....
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/409236:Kronik--Muslimsk-slavehandel-har-nu-varet-i-1400-aar?article_page=4

KM: Gud nåde og trøste... hvis  det var Lars Hedegaard - Mogens Camre eller Langballe - der havde fremsat ovenstående - så skulle vi snart have hørt koblet af multikulturelle hyæner hyle racist - fascist - nazist
Spændende at høre hvilke mærkater, de vil sætte på Tidiane N'Diaye - udover islamofob - naturligvis !

mandag den 20. juni 2011

Elitestyring er ikke folkestyre !



Da Gammeltoft-Hansen blev til en sag



“Gammeltoft-Hansens hvislen til sine politiske meningsfæller i bladverdenen bragte måske en regering til fald. Det var en høj tone, fløjtespilleren slog an. Den gavner ikke troen på folkestyret.” Det skriver Ole Hyltoft, der fortæller om sine møder med de tre elite-systemer: forretningseliten, embedsmandseliten og kultureliten.



For et par år siden havde Anders Fogh og Per Stig Møller inviteret mig til en frokost til ære for en udenlandsk præsident. Vi var vel en 60–70 diplomater, politikere, kulturfolk, journalister og forretningsfolk, der samledes i forgemakket til festsalen på Christiansborg.
Jeg kom til at tænke på denne uskyldige, men dog sigende episode, da det hemmelige samarbejde mellem ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansen, journalist Nils Ufer og chefredaktør på Weekendavisen Tøger Seidenfaden kom for dagen. Ombudsmanden kender de fortrolige forhør i Tamil-sagen. Han giver sin fortrolige viden til Nils Ufer og Silketråden, der sørger for, at alle får adgang til oplysningerne i Weekendavisen. Hvorfor? Fordi Ufer og Gammeltoft-Hansen spiller sammen i et amatørorkester. Og fordi de tre, chefredaktøren, journalisten og embedsmanden, er brødre i ånden, den kulturradikale ånd.
Socialforskere har konkluderet, at der eksisterer tre styrende eliter her i landet. En erhvervselite. Den er konservativ. En embedsmandselite. Den er socialdemokratisk. Og en kulturelite. Den ligger et sted mellem SF, Det Radikale Venstre og Enhedslisten.
Hvis eliterne finder sammen på tværs, kan deres magt blive meget stor. Den kan overtrumfe den demokratiske magt i samfundet. Ved Christiansborg-frokosten blev jeg vidne til, hvor tæt forbundet kultur- eller medieeliten og forretningseliten var med Det Radikale Venstre og Auken-fløjen i Socialdemokratiet. En konstellation der jo har et fælles grundlag i EU- og islam-spørgsmålene.
Og i Gammeltoft-Hansen-sagen var det så kulturkliken og embedsmandskliken (især dens juridiske afdeling), der bogstavelig talt stak hovederne sammen og begyndte den påvirkning af befolkningen, der førte til rigsretssagen mod Ninn-Hansen og til Schlüter-regeringens fald.
Hans Gammeltoft-Hansen besidder en række af de egenskaber, som Det Radikale Venstre sætter højt, herunder selvsikkerheden. Han er også velanskrevet i kulturkliken. Han er blandt andet dommer i klassisk koncert-konkurrencer. Derudover er han velbegavet. Så han har selvfølgelig vidst, at en afsløring af Tamil-afhøringerne kunne være en måde at bane vejen for Ninn-Hansens fald og en socialdemokratisk-radikal regering. Hvilket næppe var ham ukært.
At Gammeltoft-Hansen var en politiserende embedsmand vidste man jo på forhånd. Han havde skrevet teksten til den indvandringslov, som de blinde politikere vedtog. Og som gør, at vi i dag har et parallelsamfund på 400.000 muslimer, overvejende u-uddannede, hvoraf adskillige siger, de ønsker Danmark lavet om til et sharia-samfund.
Man kan roligt sige, at nok spiller Hans Gammeltoft-Hansen smukt på sin tværfløjte, men det er ikke »Danmark i tusind år« han spiller.
Mange mente under Tamil-sagen, at Ninn-Hansen havde forsøgt at gøre sit land en tjeneste ved at behandle Tamil-ansøgningerne, som han gjorde. Også mange socialdemokrater uden for Auken-fløjen mente det. Men partipolitik kan have sin egen substansløse gang på jorden.
Da Ninn-Hansen var faldet, var jeg til et heldags møde på De Konservatives kursusejendom »Rolighed«. Under frokosten ville ingen af de tilstedeværende konservative politikere sidde ved siden af den beskæmmede tidligere konservative topmand. Det gjorde jeg så. Vi havde en god og åbenhjertig samtale, hvis indhold jeg ikke vil referere. For så bliver jeg jo selv en fløjtespiller.
De tre elite-systemer: forretningseliten, embedsmandseliten og kultureliten, er påfaldende ensrettet. Meget mere end den officielle magt, folkestyret er. Her deler vi os jo efter forskellige anskuelser. Især er det pinligt, så ensrettet kultureliten fører sig frem. Skuespillere, billedkunstnere, filmfolk, forfattere tør ikke afvige meget fra den opfattelse, at multikultur inklusive den muslimske opfattelse af kvinders lavstatus, nul ytringsfrihed og nul homoseksualitet er en berigelse for Danmark. Og at Anders Fogh, Lars Løkke og især Pia Kjærsgaard er afskyelige. Kunstnere, der ikke har den opfattelse, har svært ved at overleve i kunstmiljøerne. Berufsverbot er ikke en mulighed. Det er en realitet.
Jo mindre viden folketingsmænd og ministre har, jo større magt får eliterne. Jeg har selv i mine unge dage været taleskriver – nu hedder det spindoktor – i et ministerium og ved, hvilken indflydelse man kan få på en fortravlet minister. Især hvis man er en engageret embedsmand. Embedsmænd har god tid til at sætte sig ind i sagerne. En minister har ingen tid. Han skal til møde.
Fløjtespilleren Gammeltoft-Hansens hvislen til sine politiske meningsfæller i bladverdenen bragte måske en regering til fald. Det var en høj tone, fløjtespilleren slog an. Den gavner ikke troen på folkestyret, nu den giver genlyd fra Tøger Seidenfadens elysium. Og man spørger, hvor mange gange har embedsmænd og redaktører ikke hvislet og intrigeret, mens folkestyret har siddet udenfor og lignet dummepeter. Det hører vi ikke om. For politikere vil ikke være flovmænd.
I stedet pifter sirenerne advarsler, hver gang en politiker blander sig lidt mere, end vi er vant til. Han (hun) bryder armslængde-princippet, lyder det. Armslængde er helligordet. Men armslængde er ofte det slør, ministre skjuler deres udygtighed bagved. Snart skal trafikministeren ikke have kendskab til DSBs tog. Snart må kulturministeren ikke mene noget om en forestilling, en udstilling i Venedig eller en film. I hvert fald ikke noget negativt.
Jeg synes, vi savner ministre, der springer op og falder ned på armslængden. Selvfølgelig ikke ministre, der er nepotister. Men ministre der ud fra faglig indsigt og deres politiske og personlige indstilling siger: Sådan vil jeg have det. For jeg repræsenterer ikke eliter, men borgere. Og det er dem, der skal bestemme gennem mig. Det er folkestyre.

http://www.b.dk/kommentarer/da-gammeltoft-hansen-blev-til-en-sag

onsdag den 15. juni 2011

Islamic cultural terrorism

Ytringsfrihed betød før, at du kan sige hvad som helst
inden for lovgivningen!
Ytringsfrihed nu - betyder - du kan sige hvad som helst
så længe det ikke krænker muslimer !

SIOA Rally For Fatima Robert Spencer / Nonie Darwish Part 2

Beeing a muslim you can get away with murder

Media Refuses to Cover Rally for Honor Killing Victim - SIOA/Pamela Gell...

Ytringsforbrydere...???

H, S og L: - Ytringsforbrydere på spil i Nakskov

Nakskov Politi forsøger at afdække, hvem der står bag agitation for ytringsfrihed. Nu får de assistance af en virkelig voldsekspert.

I Nakskov har to unge mænd, der betegner sig som "Danish Defence League", under en såkaldt "Blitz aktion" opklæbet nogle plakater og et banner på Baitul Hamd moskéen. Plakaterne viser Kurt Westergaards kendte tegning af bomben i turbanen og bærer påskriften "For ytringsfriheden". Også banneret rummer et farligt, højreekstremistisk budskab: "For Danmarks Frihed" og er signeret "Danish Defence League".
DDL har selv dokumenteret forbrydelsen i form af en video, som er lagt på YouTube http://www.youtube.com/watch?v=bYf7m7MKp6k.
Mærker på murenSåvel imamen som Nakskov politi er opskræmte over dette eksempel på groft hærværk, der består i, at budskaberne er opklæbet med noget tape, der kan have afsat mærker på facaden.
Til B.T. <http://www.bt.dk/krimi/haengte-muhammed-tegning-op-paa-moske>  udtaler Baitul Hamd moskéens talsmand, Hamad Sheraz Rovsing, at imamen og hans familie, der bor på første sal over moskéen, selvfølgelig er dybt chokerede. Trods det forbryderiske anslag forsikrer talsmanden imidlertid, at moskéen vil fortsætte som hidtil. Hamad Sheraz Rovsing forsikrer også, at moskéen ikke lader sig skræmme af krav om ytringsfrihed.
Også Nakskov Politi er rystet og vil nu sætte energisk ind for at få gerningsmændene pågrebet. Vicepolitiinspektør Søren Vægter er glad for, at der er gode beviser i sagen.
Hidtil har politiet i Nakskov ikke oplevet problemer med ekstremister, beretter Søren Vægter til B.T. – og understreger hermed, at også politiet anser krav om ytringsfrihed for at være ekstremistiske.
Af Søren Vægters udtalelser fremgår i øvrigt, at Nakskov Politi er helt på omgangshøjde med tidsånden: "Vi har ikke store problemer med højreorienterede personer eller grupper," meddeler han. Det er med andre ord et problem, at der findes højreorienterede, og de højreorienterede kan man kende på, at de agiterer for ytringsfrihed, og at de opklæber budskaber på facader.
RUC-ekspert bekymretOgså den nyudsprungne ekstremisme-ekspert fra Roskilde Universitet, Chris Holmsted Larsen, ser med alvor på ytringsforbrydernes tiltagende frækhed.
"Hvis man kigger på English Defense League, som er Danish Defense Leagues ophav i England, så har de lavet en del voldelige aktioner i England, så der er grund til at tage det alvorligt, siger han til TV2Øst <http://www.tv2east.dk/artikler/ekspert-advarer-mod-politisk-vold>. Han gør desuden opmærksom på, at Danish Defence Leagues video er lagt på YouTube i et forsøg på at hverve nye medlemmer.
Det må skabe yderlige rædsel i Nakskov. Ikke nok med at DDL agiterer for ytringsfrihed. De forsøger at få andre med på deres farlige forehavende.
Ifølge journalisten Sigurd Ericson, der i 2010 lavede en større reportage om English Defence League < http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/10/danish-view-of-edl.html>, er der ingen tegn på, at EDL skulle have gennemført voldelige aktioner, men derimod masser af eksempler på, at organisationens aktivister er blevet overfaldet af såkaldte "antifascister". Men Chris Holmsted Larsen ligger åbenbart inde med andre oplysninger.
Et smukt venskabOg når det kommer til vold, ved Chris Holmsted Larsen, hvad han taler om. Han er langt fra blot en stuelærd i elfenbenstårnet. På facebook, se Uriasposten, den 14. juni < http://www.uriasposten.net/>, præsenterer han sig sammen med et billede af Lenin. Det var ham, der ondulerede nogle millioner i Rusland. Ifølge Uriaspostens reportage var Chris Holmsted Larsen i 1999 med til at arrangere overfald på Dansk Forums Studentergruppe.
Uriasposten citerer den nationalkonservative historiker Adam Wagner for følgende episode:
“Denne 'ekspert' [Chris Holmsted Larsen, red.], der her advarer mod 'politisk vold', har jeg mødt engang. Det var til en julefrokost på Historisk Institut i København. Jeg sad og talte med en holdkammerat, men så kom denne 'ekspert' pludselig hen til mig, bukkede sig ned og stak sit hoved helt hen til mit og sagde, at den eneste grund til, at han ikke gav mig tæsk, var, at så ville han blive ekskluderet fra universitetet. Derefter placerede han en stor spytklat lige foran mine fødder. Måske derfor han er ekspert udi tankegangen bag politisk vold?”
Tør man gætte på, at der allerede er opstået et smukt venskab mellem Chris Holmsted Larsen og Nakskov Politi? De klæder hinanden.

http://www.sappho.dk/ytringsforbrydere-pa-spil-i-nakskov.htm

tirsdag den 14. juni 2011

Politiserende forskere fortjener verbale tæsk


Dansk forsker kalder det "befriende", at politikere raser mod forskere, som taler om politik i stedet for forskning. Sammen med to andre forskere giver han en opsang til åbenmundede kolleger.

Danske forskere bør nøje skilte med, at de taler som helt almindelige danskere, når de udtaler sig om politik i aktuelle sager, mener flere i miljøet. (Foto: Marlene Wind, Københavns Universitet, screendump fra DR Update)
»Det er befriende, at politikerne slår fra sig. Demokrati forudsætter debat, og vil man gå ind i den med politiske synspunkter, må man også være klar til modsvar. Er man for fintfølende til det, må man lade være eller gå tilbage til elfenbenstårnet.«
Ordene kommer fra Poul Erik Mouritzen, som er godt og grundigt træt af danske forskere, som udbreder sig til journalister om holdninger, der ikke bygger på forskning, men på personlige overvejelser.
Flere og flere 'eksperter' i politik
Poul Erik Mouritzen er vel at mærke selv professor, på Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet.
Han reagerer mod oplevelsen af, at flere og flere forskere udtaler sig skråsikkert om emner, hvor deres viden er lige så begrænset som andre menneskers.
»Jeg oplever i stigende grad, at forskere går ud med noget, som er rendyrket politik, men gør det med en ekspertkasket på, selvom deres synspunkter lige så godt kunne være undfanget af Maren i kæret. Næsten hver dag kan du se i avisen, at en forsker tager parti, fordi man har bestemte holdninger. Det bør man lade være med som ekspert,« mener Poul Erik Mouritzen.

http://videnskab.dk/kultur-samfund/politiserende-forskere-fortjener-verbale-taesk?utm_medium=widget

TRUTH REVEALED about BARACK HUSSEIN OBAMA - Part 1

Muslim Mafia: Inside Secret Underworld that's Conspiring to Islamize Am...

Muslim Mafia: CAIR's Ties to Terrorism

De er skøre - de nordmænd !

Bikiniforbud for skolejenter
12.06.11: Lærere krever at jentene skal bruke badedrakt i bassenget, og dermed innføres det bikiniforbud. Et slikt forbud synes ikke å avspore noen spesiell nasjonal interesse.
Rita Karlsen, HRS
Fra høsten av innføres det bikiniforbud i Trønderhallen i Levanger, melder Levangeravisa (ikke på nett). Svømmelærere ved flere grunnskoler i kommunen reagerer mot det de betegner som en kamp mot kroppsfiksering.
Ifølge lærer Harald Dahle ved Nesset ungdomsskole er det mange elever som nekter å være med i svømmetimene, fordi de ikke vil gå i bikini. Samtidig kvier de seg for å ha på seg badedrakt, da dette oppfattes som umoderne.
- Når kroppsfikseringa går utover opplæringa, følte vi at det var på sin plass med et slikt forbud, sier Dahle til Levangeravisa.
Dahle sitter i et utvalg som representerer grunnskolesvømmelærerne i Levanger kommune. I samarbeid med representanter for Trønderhallen innføres nå bikiniforbudet, skriver avisa.
Men jentene i niende klasse ved Nesset skole har derimot ingen forståelse for forbudet. De sier seg enige i at bikini kan medføre problemer under stupetrening, og har derfor kommet med et forslag om sports-BH og boksershorts som alternativt antrekk i timene. Påstanden om kroppsfiksering kjenner de seg ikke igjen i.
- Vi skjønner egentlig ikke hvorfor de har bestemt dette. Slik vi ser det, er det ikke noe problem at vi går i bikini. Poenget er at vi vil bestemme selv hva vi har på oss, også når vi er på skolen, sier niendeklassingen Komer Afridi til avisa.
Vel – kan det innføres bikiniforbud uten at det skal være i konflikt med menneskerettighetene eller våre frihetsverdier, så antar jeg at det samme vil gjelde for et forbud mot hijab og annen bekledning i bassenget. Interessant vil det også være om et bikiniforbud i det hele tatt vekker noen nasjonal interesse.
For øvrig sies det ingenting om hva som er ansett som korrekt badeantrekk for guttene.

Experter og journalister - dumpet !

Kan nogen forklare hvordan det, - at vi ønsker at bekæmpe kriminalitet - i dette  tilfælde at have mere hånd i hanke med hvem og hvad, der kommer ind  ad dørene i "vort hus"- kan snoes og drejes til, - at vi ikke ønsker at få besøg ?

Eu-politikere  - et segment af   "experter" og  journalister,  ignorerer de eksisterende kriminelle situationer, der opstår bla på grund af manglende grænsekontrol - og har som følge af  denne mangel på erkendelse - selvfølgelig heller ingen løsningsforslag.

Denne ignorante holdning burde diskvalificere til overhovedet at udtale sig både som politiker "expert" og journalist - men da selvkritik er en absolut mangelvare i disse grupper fyldes medierne med en helt hysterisk og  totalt udokumenteret kritik af ønsket om større kontrol!

Vi er vant  til, at vil man ind til et arrangement, så betales der entré. Der er kontrollører der tjekker at der ikke  er "snydere".
Selvfølgeligt - og vi kommer igen og igen!
Her er der end ikke tale om en betaling, men bare dette, at der måske kommer  en tolder og siger "God dag !"
Har man rent mel i posen er der jo intet problem !

Men de før omtalte grupper er i stand til at stille  en ligning op, der siger at hvis Danmark ønsker mere kontrol - så er  det fordi vi er os  selv  nok og ikke ønsker besøg !
Når DSB har etableret et korps af kontrollører - er det så fordi DSB ikke ønsker at vi skal køre med tog ?
Hvis samme evne til at drage konklusioner bliver  anvendt  til feks en matematik - eller jura eksamen - dumper delikventen - og med  god  grund !

Morale: Selv om der bruges meget tid på at arbejde med et  emne - er det ingen garanti for, at konklusionerne  er rigtige - heller ikke  fra "experter"!

mandag den 13. juni 2011

Islam har ALDRIG været fredelig!

 Til eftertanke

SAUDIARABIEN – en muslim, der konverterer til en anden religion står til dødsstraf. Bibler er ulovlige. Kirker er ulovlige. Påskehøjt...ideligheder er forbudt. Det giver dødsstraf for en ikke-muslim at opholde sig i de ”hellige” muslimske byer Medina og Mekka.

YEMEN – forbyder ikke-muslimer at missionere og forbyder konvertering. Regeringen tillader ikke opførelsen af nye ikke-muslimske bedesteder.

KUWAIT – Registrering og licensering af religiøse grupper. Medlemmer af religioner, der ikke er sanktioneret af Koranen (dvs alle andre end islam) må ikke bygge bedesteder. Organiseret, religiøs undervisning i andre religioner end islam er forbudt.

EGYPTEN – Islam er den officielle statsreligion og primære kilde til lovgivning. Følgelig er religiøse praksisser, der er i strid med islamisk lov, forbudt. Muslimer kan se frem til juridiske problemer, hvis de konverterer til en anden tro. Ikke-muslimer, der ønsker at bygge et bedested, skal have et dekret fra præsidenten for at få tilladelse.
ALGERIET – Loven forbyder mennesker at samles offentligt for at dyrke nogen anden religion end islam. Ikke-islamisk missionering er forbudt, og Regeringen har fastsat restriktioner på import af ikke-islamisk litteratur, der er beregnet på distribution. Landet har vedtaget loven kaldet “Regulation of Religious Practice”, der fastsætter en straf på to til fem års fængsel og store bøder for enhver, der bliver for forsøg på at få en muslim til at skifte religion.

SYRIEN – Forfatningen kræver, at præsidenten er muslim og fastslår, at islamisk retslære er den principielle kilde til lovgivning. Forsøg på udbredelse af kristendom kaldes ”en trussel mod relationerne imellem religiøse grupper” og kan give op til fængsel på livstid. En kristen må ikke missionere – nogensinde. Kirker, der ønsker at afvikle en ekstra gudstjeneste, skal have en tilladelse fra regeringen. Prædikener bliver rutinemæssigt overvåget, ligesom kirkeindsamlinger.

JORDAN – Har dødsstraf for enhver muslim, der sælger jord til en jøde.

SUDAN – Muslimer, der konverterer til nogen anden religion, er hjemfaldne til dødsstraf.

PAKISTAN – Dødsstraf for at konvertere til nogen anden religion. Ikke-muslimer har forbud mod at missionere. Kristne bliver jævnligt fængslet på blasfemianklager. Islam er statsreligion, og i en retssag tæller en kristens vidneudsagn ikke så meget som en muslims. Sektion 295(c) i Straffeloven tilsiger dødsstraf til enhver, der tilsmudser Profeten Muhammads navn, og domfældelse sker på fire muslimers vidneudsagn. Dette skaber et miljø, hvor muslimer frit kan anvende intimidering og vold mod religiøse minoriteter for personlig vindings skyld. Hvis en muslimsk mand voldtager en kristen kvinde, kan han sværge på, at hun er blevet muslim og skal giftes med ham. En sådan person kan ikke straffes efter pakistansk straffelov.

QATAR – Islamisk oplæring er obligatorisk i offentlige skoler. Regeringen regulerer publikation, import og distribuering af ikke-islamisk, religiøs litteratur. Regeringen forbyder stadig ikke-muslimer at missionere blandt muslimer.

MALAYSIA – Under malaysisk lov skal enhver konvertit til kristendommen henvende sig til en sharia-domstol for juridisk af afsværge islam. Mange kristne foretrækker at forblive tavse konvertitter frem for at kæmpe deres sag i sharia-domstolene, hvor frafald eller konvertering fra islam kan straffes med piskning, bøder, fængsel – og i det mest ekstreme tilfælde – dødsstraf. I et land, hvor muslimer udgør mere end halvdelen af befolkningen, straffes konvertering fra islam med fem års fængsel og en bøde på 3000 dollars. En malaysisk muslim, der gifter sig med en ikke-muslim og konverterer ikke-muslimen til islam belønnes med en lejlighed, en bil, et engangsbeløb på 2700 dollars og et månedligt beløb på 270 dollars.

MALDIVERNE – I dette ø-paradis, der hvert år besøges af tusindvis af turister, tolereres kristendommen ganske enkelt ikke. Hvis lokale kristne – der hævdes at udgøre omkring 300 ud af en befolkning på 300.000 – mødes for at bede, sker det med risiko for fængsling eller værre endnu, hvis det bliver opdaget af de muslimske autoriteter. Bibler er forbudt, og turister kan blive arresteret, hvis de forsøger at bringe dem ind i landet!

Italy's Brewing Anti-Immigrant Climate - CBN.com

Turkey's Muslim Influence in Austria - CBN.com

Depressing history

Somali Muslims Changing Small Town - CBN.com

Same depressing story - world wide -
muslim-problems - never ending story
...or...

søndag den 12. juni 2011

Der er et yndigt land - og det er mit !

Rektor förbjöd elever sjunga nationalsången

Rektor förbjöd elever sjunga nationalsången

Rektor förbjöd elever sjunga nationalsången

Lyssna: ”Det har inte varit en tradition hos oss”

SKOLAVSLUTNING Inför skolavslutningen på Västra Stenhagenskolan i Uppsala tyckte några nior det skulle vara kul att få sjunga Du gamla du fria. De la fram förslaget till vice-rektorn, som inte ville ta i frågan alls. Niorna bestämde sig istället att göra ett hemligt framträdande men bara för deras klass. Men rektorn fick reda på det och förbjöd eleverna att sjunga Sverige nationalsång.

– Hon sade att det kunde vara stötande, och sedan försvann hon väldigt fort från rummet. Sedan när jag pratade med henne senare var hennes nya argument att det inte var någon tradition sedan tidigare, och den sjöng man bara på nationaldagen, säger Emma.

Rektorn nekar till att ha sagt detta, och skyller på dålig planering.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/11/rektor-forbjod-elever-sjunga-nationalsangen/


PrintFriendlyShare

Möjligt motiv till mordbranden mot hårsalongen

Möjligt motiv till mordbranden mot hårsalongen

Branden%20f%C3%B6rst%C3%B6rde%20hennes%20livsverk

MORDBRAND Som vi skrev om på fredagen sattes en hårsalong i brand natten till igår (10 juni) strax före 03. Två svartklädda på moped stannade till utanför frisörsalongen Dark and Bright Beauty Salong på Spångatan nära Triangeln i Malmö. Gärningsmännen krossade rutorna med betongplattor och sedan kastade de in en molotovs och flydde på mopeden enligt vittnen. Lokalen blev utbränd. Inga gripna i nuläget.

Vad är motivet?

Chantelle i ovan inslag driver salongen samt tidigare ett café i samma lokaler. Med andra ord, en hårt kämpande företagare. Frågan är då varför man ger sig på en hårsalong av alla möjliga ställen? En av läsarna gav en vink om möjligt om än långsökt motiv. Brandnatten och gårdagen var nämligen Chantelles födelsedag, hon fyllde 28 år (Grattis från PI).

Brandfacklan kan vara gärningsmännens födelsepresent i en utstuderad hämnd baserat på följande.

En muslimsk 15-åring med slöja sökte sommarpraktik tillsammans med sin kompis hos Chantelle och hennes inhyrda kollega som har en stol om vi förstått det rätt. Chantelle tillåter inga praktikanter annat än de som går på frisörlinjen. Men caféet hon hade då brukade ha kaffeserverande praktikanter. Efter en del missförstånd om hur upplägget fungerade i lokalerna blev det ingen praktik. Muslimskan gick sedan till DO och anmälde att det berodde på slöjan.

Diskrimineringsombudsmannen (DO) har väckt talan mot såväl C.N. med enskild firma Dark and Bright Hair and Beauty Studio, som Café Next Door Handelsbolag, och gjort gällande att endera den ena eller båda arbetsgivarna har diskriminerat H.S. på grund av hennes religion och kön. Diskrimineringen ska ha bestått i dels att H.S. har nekats praktikplats på grund av att hon bär religiös huvudbonad, dels att hon har trakasserats genom nedlåtande uttalanden rörande detta klädval.

DO stämde Chantelle på 150 000 kronor. I slutändan förlorade muslimskan och DO. Arbetsdomstolen gav Chantelle rätt.

Domen kom den 23 mars 2011.

En lös teori kan vara att den mulimska 15-åringen inte accepterat den friande domen, berättat för sina kompisar som i sin tur velat hämnas, med eller utan 15-åringens inblandning. Och som en extra bisarr twist har man inväntat Chantelles födelsedag som en extra näsbränna och då satt salongen i brand.

Något för media och polisen att titta närmre på.

PrintFriendlyShare

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/11/mojligt-motiv-till-mordbranden-mot-harsalongen/#more-89248

lørdag den 11. juni 2011

Gängen tar över (Snart i en förort nära dig)

Reinfeldt - ZZahlin .......ingen kommentarer
.....eller hur...?

B1254.jpg
$25.95
Discount Price: $16.95
 


Muslim Mafia: Inside the Secret Underworld That's Conspiring to Islamize America - (Hardcover)

By P. David Gaubatz and Paul Sperry

Also Available in these eBook formats:
Product Description
You've heard about the courageous young investigators who covertly videotaped officials of ACORN advocating illegal activities.
Now, get ready for an undercover exposé even more daring and audacious – a six-month penetration of the Council on American-Islamic Relations that resulted in the collection of thousands of pages of revealing documents as well as inside secrets. This is what "Muslim Mafia: Inside the Secret Underworld That's Conspiring to Islamize America" by P. David Gaubatz and Paul Sperry delivers.
It has all the elements of a top-flight mystery novel, but the situations and conversations are absolutely real. The book’s frightening allegations are well supported by more than twelve thousand pages of confidential, internal CAIR documents secretly extracted during an unprecedented undercover operation.
"Listen to what General Gerald Boykin has to say about this breakthrough book."
This trail of information reveals the insidious and well-funded efforts of the seditious Muslim Brotherhood under the nonprofit guise of CAIR to fully support the international jihad against the United States, with the goal of transforming American society from within. They hope to accomplish this through terrorist activities, fraud, and infiltration of our political and intelligence systems, which these documents clearly reveal.
Follow co-author Dave Gaubatz’s son Chris as he courageously gains the trust of CAIR’s inner sanctum, working undercover as Davis Marshall, a converted and devoted follower of the Muslim religion.
What you'll learn in this book:
•Which politicians are given money by CAIR.
•How Capitol Hill staffers are strategically placed by CAIR.
•Why FBI bonuses are paid to agents who are nice to CAIR.
•Why our government is afraid to reveal what they really know about CAIR.
•How CAIR has compromised our intelligence systems.
•How CAIR is secretly working with government officials to ban the Patriot Act to make future attacks against our country even easier.
•And the list goes on....

http://superstore.wnd.com/books/WND-Books/Muslim-Mafia-Inside-the-Secret-Underworld-Thats-Conspiring-to-Islamize-America-Hardcover_2