mandag den 31. oktober 2011

”Europæerne er villige til at gå i døden i forsvaret for alle andres ret til at hade dem

”Europæerne er villige til at gå i døden i forsvaret for alle andres ret til at hade dem. De er rede til at forsvare alle værdier - undtagen deres egne.”
Sådan blev det europæiske selvhad for nylig sammenfattet af den britiske forfatter og samfundsdebattør Douglas Murray

EUROPE vs ISLAM : Decide NOW before it is too late!

Decide NOW - or - don't you care about your
children and granchildren....???

CNN - Spreading Islam in Britain

Tony Blair's blunder made the way for SOB's

Islam is wrong path Says Ex-Muslim

and "the magnificant 19" and other SOB's

Udgiv indlæg

Ex Muslim Wafa Sultan exposes Muhammad and Islam

! ! ! Shocking ! ! ! Hidden PROOF that the QURAN is man made

Islam teaching hate in German schools

søndag den 30. oktober 2011

Julia Gillard - Australiens Statsminister..

Her er den fulde og hele tale fra Julia Gillard - Australiens Statsminister...

Citat:

"Indvandrere, ikke australiere, må tilpasse sig. . .
Take it or leave it.

Jeg er træt af denne nation bekymrende sig om, hvorvidt vi  fornærmer  nogle individuelle eller deres kultur. Siden terrorangrebene på Bali, har vi oplevet en voldsom stigning i patriotisme af flertallet af australiere.

Denne kultur er blevet udviklet i løbet af to århundreder af kampe, prøvelser og sejre af millioner af mænd og kvinder, som har søgt frihed.

Vi taler især engelsk,  - ikke spansk, libanesisk, arabisk, kinesisk, japansk, russisk eller andre sprog. Derfor, hvis du ønsker at blive en del af vores samfund. Lær sproget!

De fleste australiere tror på Gud. Dette er ikke nogle kristne, højrefløjs , politiske bevægelser, men en kendsgerning, skabt af kristne mænd og kvinder, på kristne principper, der hargrundlagt denne nation, og det er klart dokumenteret, Det er bestemt relevant at vise det på væggene i vore skoler. Hvis Gud krænker jer, så foreslår jeg I overvejer en anden del af verden som jeres nye hjem, fordi Gud er en del af vores kultur.

Vi vil acceptere din tro, og vil ikke spørge hvorfor. Det eneste, vi  kræver  er, at du accepterer vores, og lever  i harmoni og respekt med os.

Dette er vores land, vores land, og vores livsstil, og vi vil give dig alle muligheder for at nyde alt dette. Men når du er færdig med at klage, klynke, og brokke dig over  vores flag, vores løfte, vores kristne tro, eller vores livsform, vil jeg stærkt opfordre dig til at drage fordel af en anden stor australsk frihed,  - retten  til at forlade landet.

Hvis du ikke er tilfreds her, så rejs. Vi har ikke tvunget  dig til at komme her. Du bad om at blive her. Så accepter det land, der har  accepteret dig.

Islam that strange ideology

Video: Local Muslim Community Reacts to Hijab Ban (CAIR-MN)

SAY WHAT? Danish high school students visit London to learn about Islam

What’s the matter, aren’t there too many Muslims in Denmark already? Have they  forgotten the deadly riots Muslim waged over the Danish Muhammad cartoons? Whomever thought this up should be charged with child abuse. Sheeeeesh!

Islam in Europe  28 students from the 8th and 9th grades of the Regnbueskolen high-school in the Aarhus suburb of Hammel visited the London Central Mosque as part of their London trip.
“It was a great experience! It was experiencing the religion from within, gave us insight into Islam in a totally different way than we had imagined. We think everybody should try it, especially those who are repulsed by other religions, since it was an experience we’ll never forget. To visit the mosque made us understand that people can easily live side by side while respecting each other, but without the same faith and beliefs,” write two of the students, Kristine Frandsen and Alma Fjeldsted.
The visit was organized in advance, and an imam awaited at the mosque’s entrance when the school arrived. Half the students were girls, and they wore headscarves out of respect for Islam. The students took their shoes off and were then brought into the prayer hall.
The students then visited the mosque’s museum, where they were shown the similarities (HAH!) between Christianity and Islam. In the museum the imam offered the girls and female teachers to visit the ladies balcony. A friendly young Muslim woman then showed up to answer their questions on gender equality (WHAT gender equality?), Denmark’s headscarf debate, and the conditions, marriage and dress of Muslim women.
“Men aren’t better off then women, but we all have different roles in society. Women are responsible for teaching their children and making food, while men are responsible for honorably providing for their family. I wear a headscarf of my own free will, not because I’m forced to. I don’t have a right to decide who are real Muslims and who aren’t, but I think it’s disrespectful and see no reason to show off my body in tight pants and low-cut shirts.”

fredag den 28. oktober 2011

Human flesh kebabs - Muslim cannibals in Britain

39 procent af ikke-vestlige indvandrere er på offentlig forsørgelse

Aarhus Kommune: 39 procent af ikke-vestlige indvandrere er på offentlig forsørgelse

Tallet inkluderer ikke indvandrere på SU og folkepension. Brev opsnappet fra Aarhus Kommune:


Dette indlæg blev udgivet i Økonomi / arbejdsmarked / skat. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Aarhus Kommune: 39 procent af ikke-vestlige indvandrere er på offentlig forsørgelse

falkeøje skriver:
Hold tallene op for de Radikale.
De mente, at det ville være en guldgrube at få dem til landet, for
landet “manglede” jo hænder.
falkeøje

onsdag den 26. oktober 2011

Danmarks udenrigsminister dumpet

Leder: Danmarks udenrigsminister dumpet

Villy Søvndal - landets hidtil mest uvidende udenrigsminister
Vi har en udenrigsminister som skal varetage Danmarks udenrigspolitik og af sådan en person forventer man bare et minimum af viden inden man åbner munden. Har man med den arabiske verden at gøre er det et krav at sætte sig ind i hvad islam er for en størrelse for i den del af verden fylder islam meget og nogle steder fylder den det hele. Derfor er det umuligt at forhandle eller samtale med muslimske regeringsfolk eller embedsmænd hvis man ikke ved hvad der ligger bag deres tankesæt.
At Villy Søvndal ikke har sat sig ind i tingene kommer til udtryk i dagens BT, hvor Villy Søvndal har opfundet et nyt ord som han kalder “blød sharia” Det skulle være noget hvor man ikke stener kvinder og hvor man gerne må gå uden tørklæde. Til Villy Søvndals orientering er der ikke noget i islam der godkender udtrykket blød sharia. Det eksisterer simpelthen ikke. Ved Villy Søvndal overhovedet hvad sharia betyder og hvad der ligger til grund for den?
Hvis ikke har vi en lille forklaring til ham om hvad sharia betyder:
Det muslimske lovsystem er baseret på 1.Koranen, 2.Sunna, 3.qiyas dvs.analogislutninger, 4.idjma aftale de retslærde imellem
Sharia betyder egentlig “vejen til vandingsstedet”, stedet, hvor man drikker. Af ordets rod fremgår også betydninger som “at begynde”, “at lave en plan”. Sharia er den vej, muslimen skal følge, for at opbygge det islamiske samfund og udbrede Ummaen til hele jorden.
Den islamiske lov står over værtslandets nationale love og en hvilken som helst anden lovgivning end den islamiske, hvis man er sand muslim. Allahs lov er fuldkommen. Siden blev Koranens love videreudviklet, så de passede til det gamle arabiske stammesamfund. “Da udformningen af loven (shari´a´en) sluttede i 900-tallet, blev det besluttet, at shari´a´en skulle betragtes som både kasuistisk (da den er bygget på Muhammads åbenbaringer og hans og hans nærmestes sædvane/eksempel = sunna). Shari´a´en er iflg. de islamiske lærde Guds lov – selvom det var dødelige lærde, der udformede den. Gud betragtes som den egentlige lovgiver af Shari´a´en. Sharia er for den fromme muslim guddommelig, fuldkommen, statisk og uforanderlig. For ham står den højere end samfundet og kontrollerer samfundet. Den repræsenterer det evige ideal, som et samfund må stræbe efter”. Sharia kan ikke ændres af bogen og står over enhver anden lovgivning.
Sharialovgivningen omfatter alle handlinger og alle forhold i livet. Intet er undtaget.
(Sakset fra Islaminfo)
Derfor Villy Søvndal er der ikke noget der hedder blød sharia. Man køber hele pakken eller intet. Dette var noget pressen skulle udstille og stille Villy Søvndal spørgsmål om, da det rent faktisk er et spørgsmål om manden kan bestride sit job i danskernes interesse hvilket vel er det han er valgt til.
Men det er ikke bare Villy Søvndal, det er hele regeringen der ikke ved hvad islam er. Vores integrationsminister Karen Hækkerup har sagt at man skal imødegå at muslimer går i de radikale miljøer ved at være mere imødekommende overfor dem og fortælle dem at det er godt at de er her og at vi har brug for dem. Det udtalte hun sig om da muslimer i Tingbjerg erklærede Tingbjerg for sharia-zone. Hun snakker også om moderate og demokratiske muslimer. De eksisterer ikke. Der findes ikke noget moderat islam i islam. Der findes ikke noget islam-light vores døtre kan prøve og demokratiet er direkte forbudt ifølge islam, idet Guds love sharia’en er over al menneskelig lovgivning. En moderat eller demokratisk muslim vil ifølge islam være en frafalden og dermed hjemfalden til dødsstraf.
Alle disse ting burde vores politikere være tvungent til at sætte sig ind i inden de udsætter os der ved noget om tingene for deres evige meneri og inden de udsætter befolkningen for det livsfarlige eksperiment – islam i Danmark.

søndag den 23. oktober 2011

Kholghi's koglerier - hans nagler hykleriet - både deres og vores - til væggen !

Den moderate dialog

Af  Farshad Kholghi, kommentator
Offentliggjort 23.10.11  kl. 03:01 
God søndag og velkommen til “Stikpillen.” Mit navn er Farshad Kholghi, og jeg er avisens undersøgende reporter. Dagens stikpille er en videooptagelse fra mødet mellem Karen Hækkerup og salafisternes talsmand, Sharia Snithals, samt en moderat imam fra det Islamiske Trossamfund, der fungerer som mægler.
Karen Hækkerup ser beslutsomt på Sharia Snithals, der skuler truende over mod hende. Hans gigantiske profetskæg har tydeligvis både skræmt - men også imponeret Karen. Ved siden af ham sidder den moderate imam fra Det Islamiske Trossamfund og puster på sin kaffe. Karen kigger på ham for at søge trøst; men den moderate imams øjne er fastnaglede til hendes brystparti. Så opdager han, at Karen kigger på ham, og hurtigt tørrer han både sit magelige smil af - og tager sine drømmende øjne væk fra hendes barm.

»Jeg tager afstand fra brys ? Øh jeg mener fra salafisterne ?« siger han og spilder sin kaffe.

Velkommen ? siger Karen men bliver afbrudt af Sharia Snithals.

»Du skal dække dig til, din usle vantro.«

Nej, fremstammer Karen usikkert. Denne bemærkning får Sharia Snithals til at skrige noget på arabisk. Han vælter sin kaffe på gulvet.

»Jeg tror, det ville være bedst, hvis du bare dækkede håret lidt til,« råder den moderate imam.

Jeg skal ikke, siger Karen.

»Men dit hår krænker ham jo. Sådan kan man jo ikke have dialog, vel?« svarer imamen.

Du har ret. Undskyld. For dialogens skyld vil jeg dække mig til.

Karen lægger sin vinterfrakke over sit hoved og kommer til at ligne et telt. Tilfreds sætter Sharia Snithals sig i stolen og med korslagte - i dette tilfælde halvmånelagte - arme nidstirrer han Karen, der nu er reduceret til en vinterfrakke fra H&M.

Vi ønsker ikke parallelsamfund? Og vi vil heller ikke have sharia.

Sharia Snithals eksploderer endnu en gang og smadrer vinduerne, hopper op på bordet og sparker til den fine PH-lampe.

»Wollah, sharia er islam. En muslim, der ikke følger shariaen, er ikke muslim. I undertrykker muslimerne. Vi lever i et multikulturelt samfund. Derfor har vi lov til at leve efter vores regler!« skriger Sharia Snithals og smadrer resten af kontoret.

Den skræmte Karen, der stadigvæk befinder sig bortgemt inde under sin billige vinterfrakke, beder den moderate imam om råd.

»Jeg tager jo bestemt afstand fra hans måde at opføre sig på ? Men han er krænket og føler sig marginaliseret, og derfor bliver han ekstrem i sine handlinger. Jeg synes, vi skal vise rummelighed og lade muslimerne få det, de ønsker: shariaen.«

Men jeg har det indtryk, at det ikke er alle muslimer, der ønsker det, mumler Karen.

»Altså, hvis nogen siger, at de ikke ønsker det, så er det fordi, de ikke ved bedre. Så kun for dialogens skyld og for at undgå ekstremistiske folk som Sharia Snithals, skal man lade shariaen blive udbredt og sørge for, at den bliver overholdt, i de boligområder, hvor muslimerne udgør flertallet.«

Vil du også have sharia? spørger Karen.

»Altså i en anden kontekst jo ? nej ? Måske. Men det er heller ikke mig, der er vigtigst her vel? Det er dialogen,« siger den moderate imam slesk.

Ok. Men så skal man også love, at vi kan fortsætte den gode dialog og tale pænt til hinanden.

»Helt sikkert?« smiler den moderate imam fra islamisk trossamfund og blinker til salafisten.
http://jp.dk/opinion/klumme/article2584732.ece

Robert Gustafsson som Tant och talar om Invandringen

Mordforsøg opklaret !

Mordforsøget på SIAD-toppen

Mordforsøg på SIAD-top i forbindelse med SIOE Danmarks demonstration i København d. 21. okt. 2007


Hændelsesforløb på demonstrationsdagen (Offentliggjort på SIADs hjemmeside d. 24. okt. 2007):
Anders Gravers og to andre SIAD medlemmer kører i en varevogn med plads til 3 og følger efter sikkerhedsbilen foran hvor der er 3 personer, deriblandt et ældre SIAD medlem.
Vi når hen til en parkeringskælder og følger efter bilen ned. Der er meget lavt i nedkørslen så vi kører forsigtigt da vi ikke er sikre på om bilens tag vil støde på. Vejen ned i kælderen er opdelt med metalstolper i midten.
Da vi endelig kommer ned bliver vi dirigeret langs med stolperne og helt frem til en betonpille. 2 – 5 sekunder efter lyder et brag og forruden bliver forsøgt smadret med en jernstang af to autonom-udseende personer ovre ved passagersiden. Herefter bliver begge sideruder smadret af yderligere 4 maskerede personer, 2 på hver side og der bliver råbt “træk ham ud, træk ham ud!!. Der bliver nu kylet en fyldt sodavandsflaske (viser det sig senere) ind gennem højre vindue som rammer kvinden i midten af bilen i baghovedet.
Samtidig bliver der hamret løs med jernstænger på Anders Gravers i førersædet og et SIAD medlem på passagersædet længst til højre. De to afværgrer sig så godt de kan, men bliver tildelt adskillige slag. Det lykkes Anders Gravers at læne sig over mod midten og sparke en af de maskerede i hovedet da han læner sig ind for at låse døren op indefra. Det giver Anders chancen for at springe ud med sin ildslukker i hånden og knalde den første han ser et slag på hans venstre arm.
Her bliver der foruden slag med jernstænger også stukket med kniv, viser det sig senere, for der er et tydeligt stikmærke i Anders Gravers’ skjorte. Det der redder ham er hans stiksikre vest hvor der er et tydeligt snit i de yderste stoflag. Havde han ikke haft den på havde kniven ramt ind i lever og tarmregion hvilket havde været fatalt.
Anders bevæger sig derefter rundt om bilen fordi han hører skrig og ser et SIAD medlem ligge på jorden med 4-5 maskerede personer over sig som hamrer løs på hans hoved med jernstænger. I det samme bliver der råbt: Løb, Løb!! Og alle maskerede personer forsvinder op ad nedkørslen til kælderen som dug for solen. Og i det samme ruller jerngitteret ned, mærkværdigvis nok, da det er indstillet til at gå op og ned efter 30 sekunder.
Et afsluttet telefonopkald i bilen på vej ned i kælderen og et påbegyndt mobilopkald lige efter overfaldet afslører at episoden har taget rundt regnet 5 min.
Et ældre medlem af SIAD ligger livløs på kældergulvet og får sig rejst op. Blodet strømmer ud af hovedet på hende. Hun sad i sikkerhedsbilen da overfaldet på varevognen begyndte og løber ud af bilen da der bliver råbt UD UD! af føreren af bilen. Føreren kører derefter væk med bilen.
Kvinden løber i en vilkårlig retning og bliver indhentet af to autonome som hamrer en jernstang i hovedet af hende. Hun falder ned og bliver liggende helt stille og fornemmer at de står stille et øjeblik over hende for at være sikre på at hun er færdig. Derefter løber de væk, formodentlig hen til SIAD medlemmet på gulvet hvor de formentligt deltager i at slå løs på ham. Her bliver der også stukket med kniv da det senere viser sig et snit i medlemmets jakke. Heldigvis havde han også sikkerhedsvest på.
Under overfaldet bliver der forsøgt ringet til politiet af kvinden i midten af varevognen. Opkaldstonen lyder i lang tid, så bliver den taget og efter der er afgivet besked bliver der henvist til politiet. Da politiet tager telefonen kan de ikke høre noget fordi signalet er dårligt p.gr.a at vi befinder os så langt nede i en kælder. En vicevært kommer til stede efter overfaldet og får alarmeret politi og ambulancer. Det mandlige SIAD medlem er slemt tilredt og er ved at miste bevidstheden, men kommer ned at ligge og bliver behandlet som den første af falckfolkene. Alle er udskrevet igen.

Et ældre SIAD-medlem slået med jernstang i hovedet og bløder voldsomt.

SIAD-medlem ramt i hovedet af en fyldt sodavandsflaske.

Formand for SIAD Anders Gravers slået med jernstænger og forsøgt stukket med kniv.

SIAD-medlem tæsket med jernstænger og forsøgt stukket med kniv.

Vi er meget tilfredse med at man efter 4 år endelig har opklaret sagen. Sagen har været rejst i folketinget af Søren Krarup og daværende justitsminister Lene Espersen lovede at der ville blive gjort alt for at finde de skyldige. Efter disse udtalelser lukkede politiet 14 dage efter sagen da man ikke havde nogen spor at gå efter. Men Politiets Efterretningstjeneste har ved vedholdende politiarbejde opklaret sagen.
Politiets Efterretningstjeneste har nu fuldført politiarbejdet og har overladt det til anklageren at forfatte anklageskriftet. Det er den samme personkreds som har stået bag brandattentaterne mod politiet og flere hacknings-tilfælde. Det ser mere og mere ud til at personerne bag det har været en regulær venstreorienteret terrorcelle.

torsdag den 20. oktober 2011

Filthy crab and SOB's in the streets of Copenhagen

Indvandrerbande står bag vold, overfald og røverier mod tilfældige

Indvandrerbande står bag vold, overfald og røverier mod tilfældige

En gruppe unge indvandrerdrenge mistænkes for at stå bag mindst fire grove overfald på bare to dage

 Tip en ven    Udskriv   Dela  Del
En gruppe unge indvandredrenge bruger tilsyneladende deres efterårsferie på at overfalde, tæske og røve uskyldige og tilfældige ofre i Kokkedal og Hørsholm.

Onsdag aften gik det ud over en bare 16-årig dreng, der kom kørende ad Rypevænget i Kokkedal på sin knallert, da han pludselig blev overfaldet af otte til 12 unge indvandrerdrenge, der slog ham i hovedet med en hammer.

Den 16-årige dreng havde styrthjelm på og kom derfor ikke alvorligt til skade.

Indvandrerdrengene truede blandt andet den 16-årige med, at de ville slå ham ihjel, men det lykkedes heldigvis den unge knallertkører at flygte og gemme sig i et buskads.

Efterfølgende stak banden af med den 16-årige drengs knallert, der er hvid og har registreringsnummer XN 70 20.

Flere overfald
Det er det fjerde overfald i Kokkedal og Nivå på bare to dage, og politiet et ikke i tvivl om, at det er de samme gerningsmænd, der stå bag, fortæller vicepolitikommissær Lau Lauridsen fra Nordsjællands Politi.

"Det er den teori, vi arbejder ud fra lige nu. Vi er ved at sammenligne de fire sager og forhøre os rundt omkring, men sandheden er, at vi på nuværende tidspunkt ikke ved, hvem der stå bag," fortæller vicepolitikommissæren, der tilføjer, at der er tale om meget grove overfald.

"Det er selvfølgelig noget, vi ser meget alvorligt på, og hvis der er nogle, der har set eller hørt noget, så vil vi meget gerne have besked," siger Lau Lauridsen. 

Angreb hundelufter med fliserPolitiet mener, at det er de samme drenge, der står bag et overfald på en 58-årig mandlig hundelufter i Kokkedal tirsdag aften, da en gruppe på cirka fem-seks drenge med indvandrerbaggrund begyndte at overdænge manden med sten.

De cirka 15-årige drenge ramte hundelufteren flere gange, selv da manden var faldet til jorden, efter at være blevet ramt på benet af et større flise-stykke.

Kort efter forsvandt drengene, og manden fik tilkaldt en politi-patrulje, der tog manden med på en resultatløs rundering i området, før de indbragte manden på skadestuen.

Overfaldt 33-årig kvinde
Blot en halv times tid efter at hundelufteren havde anmeldt de stenkastende indvandrerdrenge, modtog Nordsjællands Politi en ny anmeldelse - denne gang fra en 33-årig kvinde.

Kvinden ringede klokken 19.34 for at anmelde, at hun kort forinden var blevet overfaldet af cirka otte til ti indvandrerdrenge på Skovkanten i Hørsholm.

Drengene havde forsøgt at flå kvindens taske til sig, men hun havde forsvaret sig hårdnakket med både slag og spark, hvorefter drengene havde opgivet og var stukket af.
Både en hundepatrulje og en almindelig patruljevogn blev sendt til stedet, men det var ikke muligt at få opsnuset indvandrerbanden.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set eller hørt noget i forbindelse med de grove overfald. Nordsjællands Politi kan kontaktes på teleonnnummer 49 27 14 48 eller 1-1-4.

Læs mere: http://lokalavisen.dk/indvandrerbande-staar-bag-vold-overfald-og-roeverier-mod-tilfaeldige-/20111020/artikler/111029948/1265#ixzz1bLOljUAk

onsdag den 19. oktober 2011

Messerschmidt åbner for EU-oprør

Morten Messerschmidt (DF). Foto: Ole Lind


Tip Print RSS Del

Ekspert: Messerschmidt åbner for EU-oprør

Offentliggjort 19.10.11 kl. 17:19

Mange DF-politikere vil nu gå i frontalangreb på EU, forventer ekspert efter "markant" Messerschmidt-melding.

Morten Messerschmidt toner nu rent flag i EU-debatten.

Danmark skal melde sig helt ud af unionen, bebuder den jurauddannede stemmesluger i portrætbogen "Messerschmidt - portræt af en politisk ener", som udkommer 1. november.

- I den verden, hvor EU går entydigt i retning af en forbundsstat, hvor medlemmerne skal have mindre at have sagt, der tror jeg, det er bedst for Danmark at melde sig ud og få en model som Schweiz, forklarer Morten Messerschmidt.

"Meget markant"

Dermed ønsker han også at omlægge den officielle linje i sit parti, som støtter dansk medlemskab af det 27-land store fællesskab i Europa, men dog ønsker at begrænse EU's indflydelse.

EU-ekspert Rebecca Adler-Nissen, ph.d. og adjunkt ved Institut for Statskundskab på Københavns Universitet, kalder Messerschmidts nye udmelding om et dansk farvel til Bruxelles-systemet for "meget markant".

- Dansk Folkeparti er ikke længere et støtteparti, men et oppositionsparti, og derfor kan de virkelig tage bladet fra munden. Partiet kan agere meget mere frit og mange vil benytte sig af lejligheden til gå mod partitoppen og lufte en direkte EU-modstand, forklarer hun.

Rebecca Adler-Nissen peger også på, at Danmark overtager EU-formandskabet til nytår, og at landets nye regering med de EU-begejstrede Radikale om bord varsler en afstemning om flere danske forbehold.

Boltre sig i debatten

- Med formandskab og afstemninger på vej kommer vi til at se et meget mere offensivt Dansk Folkeparti, som får gode muligheder for at boltre sig i debatten, siger adjunkten fra Københavns Universitet.

Tanken om et dansk EU-exit kalder Rebecca Adler-Nissen dog for "totalt urealistisk" i en overskuelig årrække, og Morten Messerschmidt vil heller ikke selv forholde sig til, om hans ønske overhovedet har gang på jord.

- Nu er jeg ikke sat i verden til at vurdere, hvad der er realistisk. Jeg er sat i verden til at gøre det, jeg mener, er rigtigt, fortæller han i portrætbogen.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2581758.ece

tirsdag den 18. oktober 2011

Den sande lov er Allahs -

Den sande lov er Allahs

Abdullah M. Ali, Johannes Larsens Vej 38, st., Odense SØ
Offentliggjort 18.10.11  kl. 03:01 
Jeg kan kun sige, at jeg er 100 pct. enig med Adnan Avdic og Omar Pedersen, der kalder til sharia (JP 16/10). Det behøver man ikke at være salafist for at gøre.
Enhver muslim med respekt for sin tro bør følge islams budskab og dens sharia. De, der kalder sig muslimer, og som ikke følger islams regler, ser vi mange af.

Disse er frafaldne og munafiq.

For enhver, der ikke lovgiver med, hvad Allah har åbenbaret, er vantro.

Meget vel, at visse folk som medlemmer af DF føler afsky for os. Men vi/jeg føler også afsky for dette samfund og dets grundlov, som jeg til ingen tid vil følge, bare fordi jeg bor i lille Danmark.

Hvis jeg var født i en stald, burde jeg så tænke som en hest? Nej vel!

Derfor til dem, der så tit beder os om at rejse hjem: Hvorfor, hvis vi ønsker sharia for Danmark? Hvor mange muslimske lande har lande som bl.a. Danmark ikke intimideret i deres såkaldte demokratiske hellige navn?

Danske soldater bliver belønnet med en flagdag og monumenter for at dræbe muslimer I Afghanistan og Irak. Man kan spørge: Hvem bad jer komme derned med jeres demokrati?

Denne avis, Jyllands-Posten, har ført krig imod vor profet Muhammed med hån, spot og latterliggørelse.

Så de to muslimer, der optræder i JP 16/10, er muslimer af rette støbning. Og det er ikke kun i København, der bliver kaldt til sharia.

I alle større danske byer er muslimer begyndt at vågne op og kalde til den eneste lov, der bør herske: Allahs.


http://jp.dk/opinion/breve/article2579940.ece

mandag den 17. oktober 2011

MUSLIM PERSECUTION OF CHRISTIANS – September 2011

MUSLIM PERSECUTION OF CHRISTIANS – September 2011

An especially busy month in the persecution of Christians in the Muslim world, September also witnessed Secretary of State Hillary Clinton release the Annual Report on International Religious Freedom. Ironically, aside from Iran and Sudan, none of the countries that habitually appears in this series was designated among the countries of particular concern, defined by the State Department as countries that are engaged in or tolerated particularly severe violations of religious freedom.

HUDSON NY
Egypt, for instance—which this year alone has seen over fifty Christians killed, their many churches burned or bombed, and their daughters kidnapped and forcibly converted—was not listed as a “country of particular concern,” despite the fact that the U.S. Commission for International Religious Freedom, an independent, bipartisan federal government commission, has recommended that the State Department designate it so.
Muslims burn Christians to death in the Ivory Coast
Neither was Pakistan cited as a “country of particular concern.” According to CNS news, “Clinton did not designate Pakistan even though the State Department’s own report stated that Pakistani law calls for the death penalty for people who commit ‘blasphemy’ against Islam or who convert from Islam to another religion—and even though the report listed multiple instances of the Pakistani government using the law to persecute Christians.”

http://barenakedislam.wordpress.com/2011/10/17/muslim-persecution-of-christians-september-2011/

Stop talking Turkey Obama

Politiet godkender lovløse områder i Horsens.

Politiet godkender lovløse områder i Horsens.

Politiet godkender lovløse områder i Horsens.

Hvis du opholder dig i bestemte områder i Horsens, skal du være opmærksom på, at politiet ikke rykker ud.
Du kan ringe ind og få en god behandling, og få dem til, at hjælpe dig med en anmeldelse, der ud over er der lukket land.
Hærværks mænd og tyveknægte har kronede dage i disse områder, og f0r at sige det som det er, så er politiet ikke interesseret i at gøre noget ved det.
Personligt har jeg lidt tab for mange tusinde kroner, jeg har anmeldt de store skader til forsikringen, og resten har jeg selv udbedret for egen lomme.
Jeg ser dette som et meget stort problem ikke kun forsikringsmæssigt, men også den alm. Borgeres rets sikkerhed.
jeg er ikke den eneste der støder på dette problem, på bare en nat har der været 3 hændelser på et meget lille område med 30 grunde, og det er nu blevet så stort et problem at beboerne er begyndt at snakke om selvtægt, for hersker der ikke en ordensmagt i disse/dette område, så er det ikke kun forbryderne der kan hæve sig over den danske lov.
Jeg har kontaktet justitsministeriet telefonisk, de oplyste mig om at der var en klage mulighed, og det vil sige at jeg skal klage til den person der har givet politi folkene ordre om at blive væk fra stederne, så behøves man jo ikke at være uddannet i raketvidenskab for at kunne gætte sig til hvilket svar man så vil få tilbage, dette sagde jeg også til manden fra justits ministeriet, han oplyste mig så om at så kunne jeg jo klage videre til andre instanser, her måtte jeg stoppe ham og sige inden alle de instanser var prøvet af havde vi jo haft 20 nye tilfælde hvis dette tal kunne gøre det.
Han kunne godt se problemet, og ville derfor sende et brev til politimesteren i Horsens.
Jeg har så ikke hørt videre om sagen, så derfor skriver jeg denne artikel, jeg vil have handling nu fra staten da loven skal gælde hele Danmark og ikke kun enkelte områder i Danmark.
Jeg vil derfor sige til de mennesker der opholder sig i disse områder at de skal forsvare sig selv og deres ejendom, indtil den danske lov atter er trådt i kraft i disse områder, og forbrydelser bliver betragtet/behandlet lige, lige meget hvad for områder du bor i.
Det er meget vigtig at forstå at det er ikke de enkelte politifolk der har behandlet folk dårligt de gør hvad de kan.
Jeg vil selvfølgelig oplyse folk om at tage kontakt til politiet for at høre om den danske lov gælder for jeres område inden i gør noget som kan være ulovligt i tilfælde af indbrud eller hærværk eller hvad der nu kunne opstå. Politiet kan kontaktes på 114 eller hvis det er i nød så er det 112
Forfatter Harald Jensen.


http://www.bagbusken.dk/?page_id=622

Islamextremism in Flanders

DR 2 Deadline: The English Defence League

SDU Demo Malmö 15/10-2011

Masser af anti-demokratiske røde kræfter i Sverige

Sverigedemokraterna demonstration Malmö 15 okt 2011

Svensk politi tager hand om - AFA-svinene

søndag den 16. oktober 2011

DF vil have opgør med salafist-gruppe - De burde tage til Saudi-Arabien eller et andet åndeligt tilbagestående land, hvor deres modbydelige idéer for størstedelens vedkommende allerede er realiseret,

Dansk Folkepartis integrationsordfører Martin Henriksen kritiserer social- og integrationsminister Karen Hækkerup for at snakke i stedet for at handle i forhold til det stigende problem med såkaldte salafister i Danmark. Martin Henriksen mener, at der er tre forslag, som burde gennemføres så hurtigt som muligt. Det skal medføre straf og udvisning for ikke-danske statsborgere, såfremt man medvirker til at fastholde parallelle retssystemer, den omtalte gruppe bør forbydes og nyankomne skal underskrive en kontrakt, der forpligter pågældende til at respektere demokrati. Overholdes kontrakten ikke, skal opholdstilladelsen inddrages. 
- Det er jo det glade vanvid, at vi skal finde os i, at en gruppe mennesker opfordrer til at slå Kurt Westergaard ihjel, dræbe danske soldater, homoseksuelle og andre man ikke er enig med, medens social- og integrationsminister taler om at ville undersøge hooligans. Jeg er virkelig i tvivl om, hvilken planet Karen Hækkerup tror, hun befinder sig på. Hun fatter simpelthen ikke alvoren i det her, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen foreslår konkret, at salafistbevægelsen i Danmark som ifølge Jyllands Posten er organiseret i gruppen Ahlu Sunah Wa Jammah forbydes, og vil i den forbindelse rette henvendelse til justitsministeren. 
- Det er ulovligt at opfordre til mord på enkeltpersoner og grupper, og det er jo det gruppen gør, så derfor kan den i mine øjne forbydes i henhold til Grundloven, og det burde Karen Hækkerup allerede i dag bede justitsminister Morten Bødskov tage hånd om at få gjort, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen erkender, at et forbud mod gruppen ikke nødvendigvis betyder, at medlemmerne af Ahlu Sunah Wa Jammah også vil forsvinde fra Danmark. 
- I Danmark underskriver indvandrere en integrationskontrakt, hvor de blandt andet  forpligter sig til at acceptere ligestilling mellem kønnene, demokratiet osv. Når man tilslutter sig en bevægelse som Ahlu Sunah Wa Jammah så forbryder man sig mod den kontrakt og så burde man på det grundlag kunne smides ud af Danmark, siger Martin Henriksen.

- Der er ikke plads til den slags mennesker i Danmark. Jeg fatter ikke, hvorfor de er her. De burde tage til Saudi-Arabien eller et andet åndeligt tilbagestående land, hvor deres modbydelige idéer for størstedelens vedkommende allerede er realiseret, siger Martin Henriksen.

Persecution /Genocide in Jos, Nigeria _ March 2010

mandag den 10. oktober 2011

30. juli i år kjørte Aftenposten artikkelen “De er den tredje bølgen” der de sjikanerte personer som Bat Ye’or, Robert Spencer og meg selv. Illustrasjonene i papirutgaven var spesielt graverende. Man fikk se et bilde av Bat Ye’or og på den neste siden et foto av den dømte nazistiske landssvikeren Vidkun Quisling. Det er svært grovt, ikke minst med tanke på at nazistene var skyld i folkemord på rundt seks millioner jøder og at Bat Ye’or er jøde. Aftenposten har dessuten en lite pen historie i forhold til nazistene. (screencap: Aftenposten 30.7.2011, papirudgaven. Det er Quisling øverst og Fjordman nederst blandt dømte og ikke dømte mordere og nazister.)
Budskapet som nå spres i massemediene etter Anders Behring Breiviks ugjerninger er at islamkritikere som meg er vår tids nazister. Men er dette riktig? Nazistene var nasjonalsosialister, selv om mange helst vil at vi skal glemme den siste delen av deres ideologi. Personlig har jeg aldri hørt om en totalitær bevegelse som ikke også delvis kan beskrives som sosialistisk. Er det tilfeldig at en uforholdsmessig stor andel av vestlige konvertitter til islam er nynazister eller marxister? Har de et felles totalitært DNA?
Marte Michelet fra Dagbladet gjorde i 2008 oppsiktsvekkende nok felles front med islamske organisasjoner, kommunister og nynazister til fordel for en ny, stor moské i Køln. Tyske nynazister betrakter islamske organisasjoner som allierte i kampen mot “jødisk-sionistisk dominans”. Dette førte ikke til kritiske bemerkninger fra andre medier i Norge. Det er mer innavl i norsk presse enn det er blant pakistanske søskenbarn.
Som jeg nevner i min forestående bok om europeisk kultur, “The Curious Civilization”, har muslimer valget mellom Mozart og Hitler og velger ofte Hitler av egen fri vilje. I skarp kontrast til den østasiatiske pasjonen for europeisk klassisk musikk var Adolf Hitlers selvbiografi Mein Kampf nummer to på bestselgerlisten i det visstnok moderate NATO-landet Tyrkia så sent som i 2005. Boken er stadig populær i deler av den arabiske verden.
Det muslimske brorskapet ble grunnlagt av Hassan al-Banna i 1928, vokste frem parallelt med nazistenes bevegelse i Europa og var inspirert av denne i tillegg til islam. Deres leder Mahdi Akef har forsikret sine tilhengere om at Jihad “vil knuse den vestlige sivilisasjonen og erstatte den med islam, som vil dominere verden.” Akef uttalte in 2007 at dersom muslimer ikke klarer dette i nær fremtid er de “forpliktet til å fortsette Jihad [hellig krig for å utbre islamsk globalt herredømme] som vil føre til den vestlige sivilisasjonens kollaps”.
Islamsk Råd Norge, som sponses av innfødte norske skattebetalere, mottar veiledning fra det europeiske fatwarådet, blant annet om de skal være for eller imot dødsstraff for homofile. Rådet ledes av den mektige Yusuf al-Qaradawi, åndelig veileder for Det muslimske brorskapet. Qaradawi støtter ekteskap med mindreårige barn, har åpenlyst skrytt av at muslimer skal erobre Europa, snakket pent om nazistenes Holocaust og antydet at det neste massemordet på jøder vil komme fra muslimer. Som Walid al-Kubaisi påpeker har Brorskapet stor innflytelse i mange land, også i Vesten. Representanter for Jonas Gahr Støres Utenriksdepartement har møtt medlemmer av Det muslimske brorskapet til samtaler i Oslo.
I 2007 aksepterte regjeringen til Jens Stoltenberg, som eneste vestlige land, at Norge skulle anerkjenne den palestinske regjeringen som da ble ledet av Hamas. Ideologien til Hamas har mange fellestrekk med nazismen. Dette ble den gangen applaudert av et nesten samlet norsk pressekorps. Personer langt inn i regjeringspartiene og venstresiden ønsket å finansielt støtte en slik regjering, noe som ville innebære at norske skattebetalere skulle finansiere terrorister.
I september 2011 ba PST karikaturtegneren Kurt Westergaard om å forlate Norge fordi de fryktet et attentat mot hans liv. I følge islamske kilder ble kritikere av Muhammed drept av hans tilhengere. Ettersom hans personlige eksempel, sunna, ved siden av Koranen utgjør islams lære er dette et gyldig prinsipp den dag i dag. De som vil drepe Theo van Gogh eller Geert Wilders handler derfor fullt i samsvar med tradisjonell islamsk teologi.
Dette er beskrevet i Halvor Tjønns overraskende realistiske norske biografi om Muhammed. Forfatteren av boken Hvorfor jeg ikke er muslim, Ibn Warraq, er en pakistanskfødt mann som må skrive under pseudonym for å unngå dødsstraffen for frafalne muslimer. Islam er den eneste religionen i verden som foreskriver drap på de som kritiserer eller forlater religionen.
Thomas Seltzer, programleder på NRK3, har vist en karikatur av meg som multihandikappet skribent i rullestol. Jeg går ut ifra at dette i så fall gjør meg til Norges svar på Stephen Hawking, noe jeg tar som et kompliment. Alternativt kunne man tenke seg at det var en antydning om at folk i rullestol er lallende idioter, noe som ikke er spesielt smakfullt.
Forskjellen på en humorist og en bølle er at en sann humorist sparker oppover, ikke nedover. Seltzer kan gjøre narr av slike som meg fordi han vet at vi ikke vil overfalle ham, men han tør ikke vise en siklende Yusuf al-Qaradawi i rullestol forklare muslimer at pedofili er OK. Dermed har han selv indirekte innrømmet hvem som egentlig er nazistenes arvtagere i vår tid. Jeg kan opplyse om at reelle nynazister overhodet ikke liker meg og har sirkulert rykter på nettet i årevis om at jeg er israelsk agent på grunn av min klare pro-israelske linje.
Noen vil sikkert hevde at jeg, som tøyer grensene for ytringsfrihet, bør tåle såpass. Kanskje. Forskjellen er at folk ikke må betale for mine skriverier. Gjennom TV-lisensen må de betale for det som sendes på NRK, enten de vil eller ei. I en tid da en tungt venstrevridd presse fortoner seg som et vegg-til-vegg teppe av multikulturell propaganda kan man spørre seg hvorfor. Hundretusenvis av nordmenn er lei av at de som er dypt bekymret for deres barns fremtid på grunn av en masseinnvandring som savner sidestykke i menneskehetens historie skal sjikaneres av sitt eget pressekorps og henges ut som ekstremister, rasister og nazister.
Statsminister Jens Stoltenberg har snakket om mer åpenhet og demokrati etter Breivik. Noe av det viktigste man kan gjøre i Norge for å få en mer demokratisk debatt er å legge ned pressestøtten og avvikle NRK i sin nåværende form. Spørsmålet er om Arbeiderpartiet er villig til å gjøre dette så lenge NRK utgjør en sentral del av venstresidens grep om makten.
Af Peder Jensen



Seneste opdatering: 10/10-11 kl. 1756
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Snaphanens note: Den følgende artikel var et svar på en artikel i Aftenposten, der lignede Fjordman med en nazist. Avisen nægtede ham den normale ret til en replik til sit forsvar, så derfor publicerer han sit svar på denne og andre blogs i stedet:
Her følger teksten til en kronikk som avisen Aftenposten nå har nektet å trykke. De etiske retningslinjene i VærVarsom-plakaten til Norsk Presseforbund gir en person rett til å komme med tilsvar til påstander som fremmes om ham av pressen. Noen få dager før jeg stod frem med mitt reelle navn publiserte Aftenposten en beryktet Artikkel om såkalte islamofober som Robert Spencer, Bat Ye’or og meg selv (Fjordman) der vi ble presentert som den nye bølgen av høyreekstremister. Bildene i den trykte utgaven var spesielt graverende, der jeg ble plassert sammen med Vidkun Quisling, Anders Behring Breivik og nynazister som også er dømte drapsmenn. Den skylder de meg for. De var meget nær et injuriesøksmål den gangen.
Jeg sendte dem denne kronikken for noen dager siden, og da selvsagt som Peder Jensen. Den ble refusert. Jeg skal ikke påstå at dette er den beste teksten jeg noensinne har skrevet, men jeg våger å hevde at den er minst like godt skrevet, logisk sammenhengende og med like grundig research som de tallrike middelmådige og fort glemte innlegg akkurat den samme avisen har publisert om rasistiske hvite islamofober og andre slemme høyreekstremister.
Jeg ble først fortalt at teksten ikke passet sammen med tittelen. Det mener jeg at den gjør. Jeg knytter den til kjente nazisympatier hos islamske organisasjoner som Det muslimske brorskapet and viser hvordan myndighetene og de etablerte mediene driver appeasement av vår tids egentlige nazister, men Aftenposten ønsket at jeg skulle ta bort denne delen. Det nektet jeg å gjøre og argumenterte for at de eksemplene jeg bruker er relevante. Den samme journalisten forandret da taktikk og sa at “Det er ingen vits for oss i å trykke påstander som allerede har vært fremme mange ganger.” Jeg går ut ifra at dette betyr at Aftenposten i fremtiden vil avvise alle kronikker og innlegg om islamofobi eller fremmedfrykt siden folk flest har hørt disse argumentene gjentatt hundrevis av ganger før, om ikke mer. Av en eller annen grunn tror jeg ikke dette kommer til å skje.
Aftenposten bad meg også om å fjerne referansen til min forestående bok The Curious Civilization fordi dette kunne oppfattes som tekstreklame. Det sa jeg meg villig til å gjøre. Jeg innrømmer at jeg hadde dette i bakhodet da jeg la inn denne referansen. Dette var den eneste endringen i teksten som jeg var villig til å foreta. Legg også merke til at avisen ikke bestrider noen av de faktiske opplysningene jeg kommer med. Jeg kan dokumentere samtlige av dem.
Til syvende og sist har man altså rett til tilsvar, men kun dersom journalistene er enige i det du skriver, noe som ikke hjelper særlig mye. Jeg kan akseptere det dersom jeg blir avvist fordi jeg rett og slett ikke skriver godt nok. Jeg påstår ikke at hver eneste av mine tekster er et mesterverk. Men jeg kan ikke leve med å bli avvist på grunn av ideologisk sensur og vil ikke akseptere å skrive om et essay for å blidgjøre dem som bedriver slikt. Kanskje jeg tar feil, men jeg mener personlig at det finnes et element av sensur her. Dersom det faktisk er riktig nekter jeg å akseptere dette. Dette er grunnen til at jeg begynte å blogge i utgangspunktet. Jeg publiserer derfor teksten her som et eksempel på pressesensur.

http://snaphanen.dk/2011/10/10/fjordman-er-islamkritikere-vor-tids-nazister/

Farage exposes EU arrogance

Nigel Farage exposes Sarkozy

Nigel Farage: Bankers+politicians = 'unholy alliance' vs people

Brian Fischer: No Such Thing As Moderate Islam

Not islamofobia but - islamorealism !!!

tirsdag den 4. oktober 2011

Der er stort set ingen huller i den nye kirkeministers uvidenhed....

DF: Der er stort set ingen huller i den nye kirkeministers uvidenhed om folkekirken
Dansk Folkepartis kirkeordfører, Christian Langballe er forbavset over udnævnelsen af den radikale Manu Sareen til kirkeminister.
- For det første er der det forhold, at han har været lige ved at melde sig ud af folkekirken på grund af den kirkelige modstand mod vielser af homoseksuelle. Han tror åbenbart, at det er rent internt kirkeligt anliggende. Nu er det jo faktisk Folketinget, der lovgiver på Folkekirkens område. Med andre ord ved han ikke, hvad han taler om, siger Christian Langballe
- Det andet forhold er, at han i forbindelse med valget har oplyst, at han vil skille stat og kirke ad og give alle religioner ligeret. Det er jo i lodret strid med Grundloven og vil kræve en grundlovsændring. Mener kirkeministeren, hvad han siger, må han jo hurtigst muligt fremsætte et forslag om, at grundloven skal ændres, siger Christian Langballe, der lover Manu Sareen maksimal modstand i Folketinget, hvis han vælger at sætte sin egen dagsorden i embedet.
- Vi vil i DF kæmpe med næb og klør for den folkekirkeordning, vi har, som er verdens bedste. Vi vil også kæmpe for vores fornemme gamle Grundlov”, slutter Christian Langballe.

How Islam is Taking Over The World: Islamization Explained

Families-Killers and the Future of Europe...WAKE UP EUROPE!!!

Sharia in the UK parasite Anjem Choudary leads Muslim protest in Luton