onsdag den 29. februar 2012

How Muslims living in Britian treat the country that embraced them

Immigrants commit 75% of the crimes in Sweden

Velfærd

Global_Warming_Doomsday_Called_Off_

http://video.zita.be/video-galerij/blancostemrecht/CBC_Global_Warming_Doomsday_Called_Off_mp4.aspx

Great_Global_Warming_Swindle_Documentary_Film.aspx

http://video.zita.be/video-galerij/blancostemrecht/The_Great_Global_Warming_Swindle_Documentary_Film.aspx


Pakistansk flygtning opfordrer til at Koranen skal forbydes

Oversat og redigeret af Hans Erling Jensen
Imran Farasat er flygtning fra Pakistan. Fra sit opholdssted i Spanien har han nu sendt en skrivelse til en lang række embedsmænd, ministerier og organisationer, hvor i han opfordrer dem til at arbejde for at Koranen forbydes. .

Imran Farasats promemoria indeholder 10 punkter

1. Koranen er ikke en hellig bog. Koranen er en bog, fuld af vold, had og diskrimination.
2. Koranen er en afskyelig bog, som beordrer alle, der kalder sig selv muslimer til at gå i krig (jihad) og dræbe anderledes tænkende mennesker og dermed ødelægge freden i verden.
3. Koranen er ansvarlig for al den terrorisme, vi har set i de seneste år, hvor tusindvis af mennesker har mistet livet.
4. Koranen er en bog, som indeholder en ondskabsfuld lære og tvinger sine troende at for enhver pris erobre hele verden for at opnå total magt.
5. Koranen er en bog, som (lovligt under dække af religion) opfordrer til had og tillader vold. Derfor er den ikke forenelig med den moderne verden (som bl a Spanien tilhører).
6. Koranen er en bog, som beordrer forskelsbehandling af mennesker.
7. Koranen er en bog, der ikke tillader ytringsfrihed eller religionsfrihed.
8. Koranen er en bog, der påfører kvinder store lidelser eller ren tortur ved hjælp af dens uretfærdige mandschauvinistiske indhold.
9. Koranen er en bog, som udlærer splittelse i stedet for samhørighed, for eksempel ved at forbyde troende muslimer at være venner med ikke-muslimer, fordi disse ifølge Koranen er Guds fjender.
10. Koranen er en alvorlig trussel mod de frie samfund (herunder Spanien).
En bog, der tydeligt giver et budskab om krig mod anderledes tænkende, om at dræbe, hade, diskriminere og udøve hævn kan ikke på nogen måde være forenelig med det spanske system – eller noget vestligt system for øvrigt. Det er en bog med et indhold helt i modsætning til, hvad loven og forfatningen i Spanien og i EU siger. Den gør ikke andet end at opildne til had og vold i vore lande.
Imran Farasat er en pakistansk statsborger der, som politisk flygtning, lovligt opholder sig i Spanien. Han har sin egen blog kaldet Verden Uden Islam

tirsdag den 28. februar 2012

Kloge og sande ord i Februar 2012

Børge Jørgensen, Holbæk | Skrevet: 28. feb 12 kl. 10:31
Besudling af Danmark og europa.
Udlændingedebat er et stort og rummeligt tema man kunne diskutere i årevis. Men handler det ikke mest af alt om, at der i Danmark er nogle grupper af immigranter, som på intet tidspunkt har haft lyst til at tilegne sig et minimum af interesse for Danmark og de Danske værdier. Og at disse grupper rent faktisk besudler og misbruger vores demokrati, til at udleve deres egen fanatisme og deres egne idealer, fordi de kan?
Det er vel meget simpelt. Hvis man kommer til et andet land, af egen fri vilje, så er det vel fordi man finder dette land og dets værdier og kultur, attraktive? For hvis ikke, hvad er motivationen for at rejse til dette land så ? Må jeg sige det højt? Den Danske velfærdsmodel. Og intet andet.
Jeg nægter simpelthen at tro på at der sidder mennesker i Tyrkiet , Pakistan , Afghanistan og arabiske eller mellemøstlige lande og tænker “Ih, hvor ser der dog rart ud i Danmark. Ih hvor ser kulturen og historien dog spændende ud. Det vil vi gerne være en del af”. Næh nej. Istedet bliver der spekuleret i hvordan man kan udnytte et system, der ledet af netop den nuværende regering,samt tidligere, har udvist en naivitet, tåbetolerance og pladder humanisme, der i de senere år har skabt en masse problemer og sammenstød. Nu bliver de så bare nødt til at holde fast i deres holdninger, for de skal jo nurse deres kernevælgere - skide da være med landet.
Jeg ved godt at Danskerne ikke har været herre i eget hus i mange år, men var det snart ikke på tide at blive det, ihvert indenfor området , hvor man selv kan bestemme , hvem man vil have til at bo i eget hus ????
Før vi havde den katastrofale store muslimske indvandring,var Danmark i nyere tid et udmærket indvandringsland. Vi har taget mod huguenotter og jøder, tyskere, hollændere, polakker og ungarere og assimileret dem; vi oplever ALDRIG , at nogle af de nævnte nationaliteter til dagligt bevæger sig ud , i det offentlige rum iført deres oprindelige nationaldragter og fremhæver og dyrker deres specielle religiøse skikke. ( og samtidig forlanger at de etniske Danskere ,skal lave specielle regler og ændre visse ting I samfundet , grundet muslimernes stenalderreligion ) !!
Meget drejer sig her om proportioner. Det kunne da være festligt at have en LILLE gruppe eksotiske individer til at danne deres eget samfund i et hjørne af Danmark, f.eks. Thylejren . Men når det drejer sig om en så stor og omfattende indvandring af hovedsaglig uuddannede og analfabetiske muslimer, der i et vist omfang udfordrer vor eksisterende nationalkultur, bør et indblik i en konfliktfyldt verden give anledning til vagtsomhed. Det er muligt, at de venstreorienterede hallaltilhængere, enhedslisten , SF, de Radikale Venstre og ligesindede gerne ser befolkningen inden for det danske statsterritorium opdelt i et dansk, et tyrkisk, et arabisk, et somalisk, et pakistansk, et tamilsk – og hvilke etniske og kulturelle skillelinier, man ellers kan opstille – samfund, og at de er parat til at acceptere konsekvenserne heraf. For mange af os andre er territoriet og befolkningen for lille til at rumme sådanne modsætninger, samtidig med at vi ser alverdens nationale, etniske og kulturelle konflikter som en advarsel.
Vesten og de muslimske lande og befolkninger vil aldrig nogensinde kunne leve side om side, i fred og fordragelighed, dette er en utopisk tanke, dertil er de og os for forskellige.!
Hvad der sker i det nordlige afrika for tiden , er ikke hvad der gives udtryk for, det er et selvbedrag af dimensioner , krullemutterne vil have bedre leveforhold, og når de har afsat diverse diktatorer, og opdager de alligevel ikke kan få det bedre, forsøger de , som vi har set , at velfærdsflygte til europa.
Og hvis de skulle være så heldig at komme til europa , vil de straks begynde at skabe et muslimsk parallelsamfund , hvor de kommer frem, til stor skade for den etniske befolkning.
Det muslimske folkefærd , såsom palistinænserne, lever i det store og hele, kun af velfærd fra vesten, de har aldrig været kloge nok til at forsørge sig selv eller også kan de ikke få nok ud af den sandkasse de lever I.
Men at yngle kan de finde ud af , 5 til 8 børn hver eller flere , de kvæler jordkloden i yngel.
Verdens befolkning vokser med 80 millioner mennesker hvert år, de fleste fødes I åben konflikt med deres egen eksistensgrundlag. Det svarer til et nyt Tyskland HVERT år. Derfor sløjf al u-landsbistand. ! Send kun kondomer.
De muslimske folkefærd bør holdes ude fra europa, de skal ikke have den mindste smule opmærksomhed eller nogen form for hjælp.

fredag den 24. februar 2012

Så ta'r vi betalingsring frem
så ta'r vi betalingsring tilbage
så ta'r vi betalingsring frem
og så ryster vi os lidt
så gør vi Villy Villy , og drejer lidt omkring
og pludslig er den væk... hey..

åååhhhh "dejlig" rød regering, åååååååh "dejlig" rød regering åååååååh dejlig rød regering, er så fuld af lort heeeyyyy :D

Former FBI Agent: US Infiltrated at highest levels

torsdag den 23. februar 2012

(2/2) Ann Barnhardt: Burns Quran - AFTER Reading (MIRROR)

Egg-Head



Lars Wilks blev overfaldet  af islamister med æggekastning og benyttede  lejligheden - godt  gået !

Sverige är exakt som DDR.

 När Gunnar skrev en avslöjande debattartikel i DN med rubriken ”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”, tog det hus i helvete. Vänner tog avstånd från honom, kolleger vågar inte äta lunch med honom på stan och han får inga jobb.
Jag säger ibland, halvt på skämt och halvt på allvar, att Sverige allt mer liknar DDR. Men när Gunnar berättade om hur människor efter artikeln ringde hem till honom och avslöjade att de inte vågar tala om för sina kolleger och inte ens för sina barn och äkta makar att de tycker som han i invandringsfrågan, insåg jag att det är alldeles sant. Sverige är exakt som DDR. Det var också ett samhälle där folk inte vågade tala med sina familjer om sitt missnöje med statens politik. Där fanns risken att familjemedlemmar angav dem för Stasi – här är risken att familjemedlemmarna tar avstånd från en. Kan det bli värre? Är inte detta så nära man kan komma totalitarism utan att införa diktatur?

http://www.tryckfrihet.com/bilder-fran-forsta-motet/

mandag den 20. februar 2012

Virksomheder der ikke slagter halal - STØT DEM ! Boycott the rest !

Virksomheder der ikke slagter halal:



Gelsted slagteri på Fyn, slagter ikke halal !

Følgende link er til Stalddørslisten. Her skulle det være muligt at finde kvalitetskød fra fornuftige dyrebrug, samt at finde dyr der ikke er halalslagtet.

http://www.ecoweb.dk/gaardbutik/
___

Allegårdens kylling er ikke halalslagtet.

http://www.allegaardenskylling.dk/
___

Vellingegårds slagteri er ikke halalslagtet. Deres produkter findes flere steder i Danmark.

http://www.gaardbutikker.com/vellingegaard/forhandler.asp?kategori=7
___
Slagter Engdahl ved Holeby på Lolland.

http://www.slagter-engdahl.dk/index.html
___

http://www.unghanen.dk/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=57
www.unghanen.dk.

søndag den 19. februar 2012

Når det danske politi ikke længere støtter – eller ikke tør støtte – landets borgere, hvilken situation befinder vi os da i?

Når det danske politi ikke længere støtter – eller ikke tør støtte – landets borgere, hvilken situation befinder vi os da i?
Ligner det ikke utroligt besættelsestiden?
Og hvad skal danskerne gøre?
Skal vi blot finde os i, at vort politi ikke længere er garant for lov og orden?
Da tyskerne besatte Danmark, fik befolkningen da ikke at vide, at den skulle indordne sig og ikke genere besættelsesmagten?
Er det ikke det, vi nu er vidne til igen?
Hvem skal nu beskytte os?
Hvem bestemmer over politiet?
Er det justitsministeren, som er politisk chef, der har bestemt, at politiet ikke skal beskytte borgere, som ikke vil finde sig i, at islam/muslimer tager magten? Ministeren har i hvert fald ikke irettesat politiet?
Skal vi være tavse og derved samtykke?
Eller skal vi gøre modstand?

Sagen:

Fyns politi har droppet at finde den person der gennem længere tid har truet formanden for Frit Danmark Michael Ellegaard. Michael Ellegaard har modtaget trusler pr. sms der var så grove, at han blandede politiet ind i det. Et af dem siger:
“du skal komme til at føle konsekvens af dine handlinger , og nu har du endda en fatwa på nakken , dit dyr” – samt “jeg har kun en ting at sige til dig , og det er theo van gogh – kan du regne den ud , kufar
Det er ikke første gang
Michael Ellegaard gik til politiet med sms-truslerne bl.a. fordi han før har været et mål for et muslimsk attentat. Terrorgruppen fra Vollsmose havde planlagt at Abdallah Andersen – den danske konvertit i sagen – skulle gå ned på banegården og blive filmet af overvågningskameraerne, mens resten af gruppen ville tage ud og dræbe Michael Ellegaard.
Trods disse tidl. begivenheder mener Fyns Politi ikke at de vil gøre noget ved det.
Citat fra brevet Michael modtog fra Fyns Politi:
“Jeg har idag besluttet at standse efterforskningen i sagen om trusler på livet mod Dem fremsat via SMS fra en ukendt person i perioden d. 6 Januar til den 18 Januar 2012 via SMS.
Begrundelsen for min afgørelse er, at der ikke er en rimelig formodning om, at der er begået noget strafbart!
Jeg har især lagt vægt på tekstbeskederne , som er udskrevet fra Deres mobiltelefon. Af tekstbeskederne fremgår, at den person som skriver til Dem, har et livssyn som er meget forskellig fra deres.
Beskederne skønnes ikke at være en konkret trussel mod deres liv, helbred eller førlighed, hvorfor beskederne ikke skønnes at være omfattet af straffelovens bestemmelser omkring trusler.
Endvidere må De forvente, at Deres offentlige optræden i blandt andet TV, samt indholdet af den hjemmeside for den forening, hvor de er formand for, vil kunne foranledige reaktioner fra personer med et andet livssyn.
Med Venlig Hilsen
Bo Hjeds – Anklager”

Venstrefløjens mørke hemmelighed


Nazismen er socialismens sorte får. En hemmelighed som venstrefløjens fortalere gør alt for at holde skjult
Det er en velkendt oplevelse for mennesker i det nationalkonservative miljø at blive stemplet som nazister og racister af personer med en anderledes holdning. Det er et udtryk som bruges, ikke kun af radikale venstreeksremister, men også af helt almindelige mennesker. Der er ikke noget nyt at venstrefløjens radikale bruger alle midler til at sværte deres politiske modstandere, for at fremmedgøre nationalkonservative og højrefløjsaktivister fra arbejde, skole, og sociale aktiviteter. Desværre bevæger udviklingen sig i en retning der gør at dette bliver mere og mere udbredt blandt den almindelige befolkning, og helt almindelige mennesker uden det store politiske engagement kalder nu rask væk alle islamkritikere for nazister og racister. Bare det at bekender sig til højrefløjen er efterhånden, i den brede befolkning, blevet ensbetydende med at man er nazist.
Dette vidner om gennemgående uvidenhed i befolkningen angående politiske ideologier, idet national-socialismen, er bygget op omkring socialismen som er en udpræget venstrefløjs ideologi, der også har inspireret kommunismen. Nazismen er altså blot en sammenlægning af nationalisme og socialisme, hvorimod national-konservatisme, som ordet bevidner er en sammenlægning af nationalisme og konservatisme, og derfor befinder sig langt fra nazismen idet socialismen befinder sig yderst til venstre, og konservatisme befinder sig til højre på den politiske skala
Den gammelpolitiske skala .
Her er det vigtigt at starte med at definere hvad det er vi normalt taler om, når vi snakker om venstre- og højrefløjen, og hvordan vi definerer den politiske skala. Inden for politologien taler man ofte om den gammelpolitiske skala.
I Danmark går denne skala fra Enhedslisten på yderste venstrefløj, igennem SF og Socialdemokratiet, over til Venstre, De Konservative, og Dansk Folkeparti på højrefløjen.
Enhedslisten er som bekendt blot en videreførelse af Danmark Kommunistiske Parti (DKP) som vores nuværende Erhvervs- og vækstminister, Ole Sohn stod i spidsen for. Dette parti befinder sig yderst på venstrefløjen. Dansk Folkeparti var tidligere national-konservative og befandt sig yderst på højrefløjen.
Det socialistiske nazityskland
Definationen af nazityskland som en socialistisk stat var én af Ludwig von Mises´ store bidrag.
Når man husker at ordet Nazi var en forkortelse for Nationalsozialistische Deutsche Arbeiters Partei – i engelsk oversættelse: The National Socialist German Worker´s Party kan Von Mises´ identifikation virke mindre bemærkelsesværdig. For hvad skulle man forvente det økonomiske system i et land regeret af et parti med socialist i sit navn skulle være i stedet for socialistisk?
Hvad Mises identificerede var, at privat ejerskab at produktionsmidlerne kun eksisterede ”af navn” under nazisterne, og at den faktiske ejerskabssubstans af produktionsmidlerne residerede i den tyske regering. For det var den tyske regering og ikke de nominelle private ejere der udøvede den substantielle ejerskabsmagt: den, ikke de nominelle private ejere, besluttede hvad der skulle produceres, i hvilke mængder, med hvilke metoder, til hvem det skulle distribueres, såvel som hvilken pris der skulle tages, hvilke lønninger der skulle gives og hvilken dividende eller anden indkomst de nominelle private ejere kunne tillades at modtage. Positionen af tilsyneladende private ejere, viste Mises, blev essentielt reduceret til en af regeringen fastlagt position som pensionister.
Vi er venstreorienterede — ingen tvivl om det!
Hvor nationalsocialister skal findes i det politiske spektrum, synes at være ganske klart: vi er venstreorienterede — ingen tvivl om det! Vi ønsker ikke at bevare det nuværende system eller nogen del deraf. Vi tror ikke, at det er værd at bevare grundlaget for et system, der har ført vor race ud i den elendighed, den i dag befinder sig i. Vi ønsker ikke, at bygge videre på et system, der er direkte ansvarligt for to blodige verdenskrige imellem hvide nationer såvel som for utallige mindre krige, for atomoprustning, forurening af vort miljø, arbejdsløsheden og for den totale desillusionering, der præger europæisk ungdom, som har mistet alt håb og enhver tro på fremtiden. Et system, der bærer ansvaret for narkotikamisbrug, pornografi, kriminalitet og alle de andre former for total degeneration, vi er vidner til i dag. Vi nationalsocialister ønsker den mest radikale forandring af alle: vi ønsker fuldstændigt at tilintetgøre hele den gamle samfundsorden og alle dens falske værdinormer!”
Således skriver Danmark National Socialistiske Bevægelse (DNSB) på deres hjemmeside.
Nationalkonservatisme kontra nazisme
Alt dette cementerer det faktum at nazismen tilhører venstrefløjen, og at nationalkonservatisme og nazisme befinder sig i hver sin ende af den poltiske skala. Disse oplysninger er selvsagt nogen man selv skal lede efter for at komme i besiddelse af. Den generelle indstilling, i den brede del af befolkningen, synes at være at alle informationer skal serveres på et sølvfad og at kildekritik er saga blot. Vi godtager automatisk de informationer som passer ind i vores verdensbillede og bruger sjældent tid på at undersøge om kilderne nu også er legitime da det ville være ubehageligt at opdage at informationerne som vi godtager som værende faktuelle, ikke bakkes op af hverken beviser eller historiske optegnelser.

fredag den 17. februar 2012

Nekter å kjøre blinde - burde fyres på stedet !

Nekter å kjøre blinde

Blinde med førerhund blir avvist i taxikøen av muslimske sjåfører. Hunder er urene dyr i henhold til deres religion.

 
- For et par uker siden trengte jeg drosje fra Oslo Sentralstasjon. Da jeg kom til taxikøen, begynte sjåførene å krangle om hvem som skulle ta meg med. Ingen ville. Jeg har flere ganger hørt at de har låst døren og kjørt av gårde når jeg har prøvd å få taxiskyss. Dette er både irriterende og fortvilet, sier Hanne Beate Misund (43).Hun er født blind. For å føle seg trygg i trafikken, har hun med seg labradoren Hippie.

- Økende problem.

- Vi har merket en markant økning i antall henvendelser fra blinde som blir nektet taxiskyss, sier rådgiver Sverre Fuglerud i Norges Blindeforbund. - Når man ikke ser, er det vanskelig å registrere hvor mange taxier som kjører forbi. Vi har imidlertid gjort en del undersøkelser med vitner og har registrert eksempler på at over 20 taxier har kjørt forbi, sier Fuglerud.Norges Taxiforbund er klar over problematikken og vil gjøre reglene mer tydelige for sjåførene.- Mange av våre sjåfører er muslimske, og hunder er urene dyr i henhold til deres religion. Vi har sagt at de som ikke kan ha førerhund i bilen, må ha legeattest på at de har allergi eller så må de kjøre en såkalt allergifri bil. Andre unnskyldninger godtar vi ikke, sier direktør Wiggo Korsnes i Norges Taxiforbund.

Har ikke lov.

Det er ikke bare i Oslo at blinde med førerhund blir avvist i taxikøen. Undersøkelser som Blindeforbundet har gjort i fylkeslagene, viser at blinde også sliter med å få taxiskyss i Fredrikstad, Drammen, Stavanger og Bergen.- De som opplever å bli avvist i taxikøen, blir frustrerte og fortvilet, og ikke minst skaper det store problemer. Mange har ikke rukket avtaler på grunn av at de ikke har fått taxiskyss, sier Fuglerud. Ifølge Samferdselsdepartementet har ikke taxisjåfører lov til å nekte å ta med passasjerer med førerhund. - Å kjøre passasjerer med førerhund er en del av taxisjåførenes transporteringsplikt. De kan ikke avvise føreren. Det er etter vår mening brudd på plikten i henhold til drosjeløyvet, sier avdelingsdirektør Arnfinn Øen i Samferdselsdepartementet.

Oppfordrer til klaging.

Han sier det er viktig at de blinde klager på disse forholdene. - Til tross for at det kan være vanskelig, er det viktig at de som opplever dette klager og gir så konkrete tilbakemeldinger til taxisentralen som mulig. Dette kan være detaljer om tid og sted, og kanskje man kan alliere seg med forbipasserende for å notere seg løyvenummeret, sier avdelingsdirektøren. Norges Blindeforbund mener myndighetene må bruke lover og regler slik at det får konsekvenser for de drosjesjåførene som nekter å ta med blinde med førerhund. - Å nekte en blind person med førerhund drosjeskyss, er kraftig diskriminering. Da utestenger man en gruppe mennesker som kanskje er mer avhengige av å bruke drosje som transportmiddel enn folk som ikke er blinde, sier Fuglerud.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1564878.ece#.Tz5qVYcaMlG

(1/3) Allen West: "Terrorists Are Doing What Quran Says"

(2/3) Allen West - Full Speech : "Muslim Terrorists Are Doing Exactly wh...

(3/3) Allen West - Full Speech : "Muslim Terrorists Are Doing Exactly wh...

onsdag den 15. februar 2012

Extreme violence in Thailand. The ugly face of militant islam in action.

Farage: EU-ECB-IMF Troika Driving Greece Towards Violent Revolution


Før lovgivningsmagten og andre myndigheder regulerede "vores liv til vores eget bedste?"


Folk over 25 burde være døde!
Ifølge dagens lovgivere og bureaukrater burde de af os, som var børn i 40'erne, 50'erne, 60'erne, 70´erne, ja til og med tidligt i 80'erne ikke have overlevet.

Vores børnesenge var malet med blybaseret maling.
Vi havde ingen børnesikring på medicinflasker, døre eller skabe, og når vi cyklede, bar ingen af os hjelm.

Som børn kørte vi i biler uden sikkerhedsseler eller airbags.

Vi drak vand fra haveslangen og ikke af flasker.
Skræk og rædsel!

Vi spiste brød med smør, drak sodavand med sukker i, men blev aldrig overvægtige, fordi vi altid var ude at lege. Vi delte gerne en sodavand med andre og drak af samme flaske - uden at nogen rent faktisk døde af det.

Man brugte timer på at bygge sæbekassebiler af ting, der var kasseret, og ræsede i fuld fart ned ad bakken bare for så at finde ud af, at vi havde glemt at sætte bremser på.

Efter nogle ture i grøften lærte man at løse problemet. Vi tog hjemmefra tidligt om morgenen for at lege ude hele dagen og kom først hjem, når gadelygterne blev tændt.

Ingen kunne få fat i os i løbet af dagen -

Ingen mobiltelefon. Utænkeligt!
Vi havde ingen playstations, Nintendo 64 eller X-boxe - i det hele taget ingen Tv-spil, ikke 99 Tv-kanaler, ingen videofilm, surround-sound, mobiltelefoner, hjemmePC'er eller chatrooms på Internettet. Vi havde venner! Vi gik ud og fandt dem!

Vi faldt ned fra træer, skar os, brækkede arme og ben, slog tænder ud. Men ingen blev sagsøgt efter disse uheld. Det var uheld. Ingen andre kunne få skylden - kun os selv.

Husker du uheldene? Vi sloges, blev gule og blå og lærte at komme os over det.

Vi fandt på lege med pinde og tennisbolde, spiste jord og græs. Til trods for advarslerne var det ikke mange øjne, der blev stukket ud, og græsset voksede ikke inden i os resten af vores liv.

Vi cyklede og gik hjem til hinanden, bankede på døren, gik lige ind og blandede os i samtalen.

Nogle elever var ikke så kvikke som andre i skolen, så de dumpede og måtte gå et år om. Frygteligt!

Denne generation har fostret nogle af de mest risikovillige, de bedste problemløsere og investorer nogensinde..

De sidste 50 år har været en eksplosion af nyskabelser og nye ideer.

Vi havde frihed, fiaskoer, succes'er og ansvar, og vi lærte at forholde os til det alt sammen,

før lovgivningsmagten og andre myndigheder regulerede

"vores liv til vores eget bedste?"

tirsdag den 14. februar 2012

mandag den 13. februar 2012

Europe in 2029

En norsk og en japansk bank inngikk en avtale om en årlig kapproing med åtter.(BM) Begge mannskapene la seg i hardtrening, og da konkurransen endelig kom, var begge lagene i toppform. Likevel vant japanerne med en kilometer. Etter nederlaget var moralen selvsagt helt på bunn i den norske banken. Ledelsen besluttet derfor at alt skulle gjøres for at banken skulle vinne neste år. Det ble nedsatt en prosjektgruppe for å undersøke hvor problemet lå. Etter nøye undersøkelser fant gruppen ut at japanerne hadde syv mann til å ro, og en til å styre. Nordmennene derimot hadde en mann til å ro, og syv til å styre. I denne krisesituasjonen viste ledelsen for en gangs skyld betydelig handlekraft. De ansatte straks et rådgivningsfirma til å undersøke det norske lagets struktur. Etter flere måneders arbeid konkluderte de med at det var for mange til å ro. På bakgrunn av ekspertenes rapport ble det straks foretatt endringer i lagets struktur. Man fikk nå fire styrmenn, to overstyrmenn, en styreleder og en roer. Dessuten besluttet ekspertene å gi roeren større arbeidsområde og mer ansvar. Året etter vant japanerne med to kilometer. Da sparket den norske banken roeren med begrunnelse i dårlige resultater, samtidig som de bestemte seg for å utvikle en ny båt. Rådgivningsfirmaet ble rost for sin innsats, og ledelsen ble berømmet for å ha gjennomført et godt prosjekt. Etter en tid så ser man at alt har vært prøvd før, og da er det viktig å huske at det ikke er organisasjoner men personer og individ som skaper omstilling.


En norsk og en japansk bank inngikk en avtale om en årlig kapproing med åtter.(BM)

Begge mannskapene la seg i hardtrening, og da konkurransen endelig kom, var begge lagene i toppform. Likevel vant japanerne med en kilometer.

Etter nederlaget var moralen selvsagt helt på bunn i den norske banken.

Ledelsen besluttet derfor at alt skulle gjøres for at banken skulle vinne neste år.

Det ble nedsatt en prosjektgruppe for å undersøke hvor problemet lå.

Etter nøye undersøkelser fant gruppen ut at japanerne hadde syv mann til å ro, og en til å styre. Nordmennene derimot hadde en mann til å ro, og syv til å styre.

I denne krisesituasjonen viste ledelsen for en gangs skyld betydelig handlekraft.

De ansatte straks et rådgivningsfirma til å undersøke det norske lagets struktur. Etter flere måneders arbeid konkluderte de med at det var for mange til å ro.

På bakgrunn av ekspertenes rapport ble det straks foretatt endringer i lagets struktur.

Man fikk nå fire styrmenn, to overstyrmenn, en styreleder og en roer.

Dessuten besluttet ekspertene å gi roeren større arbeidsområde og mer ansvar.

Året etter vant japanerne med to kilometer.

Da sparket den norske banken roeren med begrunnelse i dårlige resultater, samtidig som de bestemte seg for å utvikle en ny båt.

Rådgivningsfirmaet ble rost for sin innsats, og ledelsen ble berømmet for å ha gjennomført et godt prosjekt.

Etter en tid så ser man at alt har vært prøvd før, og da er det viktig å huske at det ikke er organisasjoner men personer og individ som skaper omstilling.

racist attack

lørdag den 11. februar 2012

F.... din søster, din jøde!. Din f.... racist.

Arne von Kappelgaard, Herlev 

Det Radigale Venstre (det “rigtige” menneskesyns parti), har en årelang tradition for landsskadelig virksomhed. Vi så det før, under og efter WW-II, hvor deres undergravende virksomhed kørte på de høje omdrejninger. De lever i en verden af ønsketænkning og utopier.
I år 2000 var der en såkaldt kulturkonference i Den Sorte Diamant, hvor daværende kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen udtalte følgende:
“Vi skal have frygten for det fremmede væk, gennem folkeoplysning og arrangementer som dette.”
Da fremmeddebatten for år tilbage var på det højeste, udtalte hun så følgende:
“Hvad ville Tivoli være uden Det Kinesiske Tårn?” Vi lader den stå et øjeblik.
Man genkalder sig også hendes stunt, hvor hun står med et fjollet smil står ved Holmens Kanal iført muslimske gevanter.Dhimmi rollen er antaget.
I 2001 (23.01.) udtalte den radigale udviklingsminister - Marianne “Helveds” slyngveninde - Anita Bay Bundegaard - nok så frejdigt, at vi bare skulle åbne vores døre for alverdens fattigdomsflygtninge.
I DR 1 2005 (27.01.) udtalte Marianne “Helved”:
“Jeg vægter at overholde internationale konventioner højere, end om der kommer 4.000 eller 10.000 til landet” og fortsatte “-her må komme dem der vil.”
I samme kategori hører Morten Kjærums udtalelse fra 1995:
“Jeg har da mere til fælles med en iransk intellektuel end med en fisker fra Hanstholm.”
Alt, hvad der er dansk eller nationalt (vores nationale identitet), bliver af de radigale humanitære værnemagere lattergjort og ringeagtet. De kan tage Orla Lehmann´s (1810-1870) ord til sig, at magten tilkommer “de begavede, de dannede og de rige.”
De radigale er kendt og berygtet for deres åbenlyse forsøg på at likvidere Danmark som nation, samt svigt på svigt i forhold til danskheden, altid villigt sekunderet af Politiken (det nye Land og Folk).
National loyalitet er et begreb, der i dagens Europa har fået en plads i skammekrogen, idet det konstant bliver stigmatiseret. Alt hjemligt skal skrottes og trampes på, hvorimod globaliseringen og indvandringen af utilfredse, krævende og kriminelle muslimer prises i plusord. De faktiske kendsgerninger undertrykkes. Der er ingen forskel på det man praktiserede i det tidligere kommunistiske Europa, men der var de radigale jo også flittige gæster til kammeratlige og broderlige sammenkomster, bl.a. i DDR.
Her var det også de såkaldte intellektuelle der tog skyklapper på, og priste de mest despotiske regimer, de regimer der dræbte egne medborgere, fordi de tillod sig at have en anden mening, end den på parnasset gældende.
Tilsyneladende er mange muslimer født med et gen, der gør dem evigt utilpassede og stridbare, og som bevirker, at uanset hvor de slår sig ned, så søger de konfrontation med det omgivende samfund. De er eksperter i at gøre sig til ofre og forfulgte uskyldigheder. Utrolig mange muslimer reagerer med ekstrem pirrelighed på enhver indbildt fornærmelse.
Men det at fornærme anderledes tænkende, er fast procedure og standard for Allas “lystige” svende. Når man selv bruger grovfilen, så må man være forberedt på at få tilbage af samme skuffe.
Det eneste sprog, de forstår og har respekt for, er rå magtanvendelse og konsekvens. Når man har med muslimer at gøre, så må man være “hard core”. Her hjælper det ikke at være imødekommende og dialog søgende med rundbords samtaler, det er i mange muslimers øjne ensbetydende med overgivelse og nederlag. Det værste vi kan gøre, er at være eftergivne. Hårdt mod hårdt giver som bekendt ild, men den kamp må vi tage, hvis vi ikke af vores efterkommere vil kaldes for nogle skvat.
Var det ikke Hans Engel der sagde følgende: “De radikale lider af kronisk storhedsvanvid. Det ligger simpelthen i partiets dna, at radikale mennesker er klogere og mere nødvendige end alle andre tilsammen.”
Og jeg kan tilføje. De radigale og dens klakører har vel den gutmenschen holdning som de har, fordi de kan føle sig uhyre ophøjede, kosmopolitisk visionære, tolerante, rummelige e.t.c.. For gutmenschen er følelsen af at “gøre godt” ekstremt berusende.
Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

“I år 2000 var der en såkaldt kulturkonference i Den Sorte Diamant, hvor daværende kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen udtalte følgende:
“Vi skal have frygten for det fremmede væk, gennem folkeoplysning og arrangementer som dette.”
Ved selv samme konference sad Elisabeth Gerner Nielsen i panelet sammen med Tahir ul Qadri, som har udtalt følgende:
“At udvise foragt for profeten som den sidste profet er en forbrydelse, der ikke kan tolereres, uanset om forbrydelsen er direkte eller indirekte, bevidst eller ubevidst. Forbrydelsen er af så graverende art, at selv personens anger ikke kan fritage ham fra dødsstraf”.