mandag den 30. april 2012

Necrophilia Legalised for Muslims - ex-muslim: - yes this is legalised in islam, killing women and raping children is legalised in islam, music and drawing is forbidden in islam, infidels should be killed everywhere on earth in islam this is satanic religion and now i am atheist thankfully

 ex-muslim: -  yes this is legalised in islam, killing women and raping children is legalised in islam, music and drawing is forbidden in islam, infidels should be killed everywhere on earth in islam
this is satanic religion and now i am atheist thankfully

Lars Andersen kører § 266 b på udviklingsminister Christian Friis Bach

Frihedsaktivist Lars Andersen har meldt udviklingsminister Christian Friis Bach til politiet for overtrædelse af straffelovens racismeparagraf. Udviklingsministeren har nemlig offentligt udtalt, at han “har desværre set alt for mange tilfælde af ældre hvide mænd med fattige unge sorte kvinde. Det er ikke kærlighed, det er desparat afhængighed, grænsende til udnyttelse.”
Udviklingsministerens udtalelse, der faldt i løbet af weekenden på en åben facebookprofil, er sandsynligvis i strid med § 266 b, der siger at “den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.”
Du kan læse Lars Andersens eksemplariske anmeldelse herunder.
Københavns Politi Anmeldelse udviklingsminister Christian Friis Bach (R) for overtrædelse af straffelovens § 266 b
Jeg er d.d. blevet opmærksom på, at Christian Friis Bach på sin facebookside har brugt sin ytringsfrihed til at kritisere og forhåne hvide ældre mænd.
Han har skrevet: ”Jørgen Leth må - indenfor lovens rammer - elske, med hvem han vil, og udstille som han vil, men hvis han - i en så ekstrem ulige situation - tror at hans forhold til en helt ung sort kvinde, fra begge sider handler om en “kærlighedsakt” og “lykke” så er han for naiv. Har desværre set alt for mange tilfælde af ældre hvide mænd med fattige unge sorte kvinde [sic]. Det er ikke kærlighed, det er desparat afhængighed, grænsende til udnyttelse..
./. Screendump vedlagt som bevis.
Denne udtalelse mener jeg falder ind under straffelovens bestemmelser om krænkende ytringer, da Christian Friis Bach med ytringen forhåner ældre hvide mænd, der tilsyneladende ”i alt for mange tilfælde” udnytter fattige sorte kvinder.
§ 266 b anfører som bekendt:
”Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.”
Der kan ikke være tvivl om, at der er forsæt til udbredelse i en videre kreds, da kommentaren er udgivet på facebook på en åben profil. Og der er forhånet med afsæt i ”race og hudfarve” (hvide mænd).
Jeg anmoder venligst om en anmeldelseskvittering med journalnummer.
Bliver anmeldelsen ikke fulgt op af en passende politifaglig aktivitet, vil forholdet blive påklaget til de relevente indstanser.
Jeg anmoder i tilfælde af, at ministeren ikke sigtes om en juridisk redegørelse for, hvorfor han kan forhåne og nedgøre ældre hvide mænd uden strafforfølgning, og jeg gør opmærksom på, at hans udtalelse ikke er ytret fra Folketingets talerstol, men fra hans private facebookside.
Jeg gør endvidere opmærksom på, at der i den offentlige debat er flere eksempler på, at personer er blevet strafforfulgt for at ytre lignende ting om muslimers udnyttelse og misbrug af kvinder. Min retsfølelse vil derfor blive krænket, hvis Christian Friis Bach kan udtale sig som han gør uden at blive strafforfulgt.
Med venlig hilsen
Lars Kragh Andersen

http://www.manfo.dk/node/151

fredag den 27. april 2012

Robert Spencer: Did Muhammad Exist? Oh No - he didn't....!!!

Moskeer, koranskoler og muslimske grunnskoler o.l. må betraktes som lovstridige, og må derfor forbys.

6
Er forkynnelse av koranens lære lovstridig i Norge ?

Av Jakob Isaksen.


Innledning

I denne artikkelsen vil jeg fokusere på noen av koranens læresetninger, og sette disse opp mot bestemmelsene i Straffeloven i Norge. Det er fortrinnsvis Straffeloven § 135a, § 228, og § 231 det her skal fokuseres på. Det er undertegnedes oppfatning at koranens lære bringer bud om rasisme, trusler og oppfordringer til straffbare handlinger.

Koranens tekster er ikke ordnet kronologisk, og versene synes heller ikke å ha noen logisk sammenheng med hverandre. Boken fortoner seg derfor som et stort virvar med uklare og flertydige utsagn om Profeten Mohammeds opphøyethet og om Allahs straffedom over de vantro. Koranen blir derfor en ganske kjedelig bok å lese.

Men gjemt inne denne store krattskogen av babelsk forvirring, forekommer det læresetninger som for Vestens liberale mennesker fortoner seg som de reneste absurditeter. Hvis en ser kun på disse versene blir koranlesningen langt fra kjedelig, men snarere en bisarr og grotesk opplevelse. Og forkynnelse av slike læresetninger må etter alt å dømme være straffbart i Norge.

Koranen er for muslimene er opphøyet og hellig bok. Det samme gjelder deres profet; Mohammed. Men til tross for at tolkninger av koranen spriker i flere retninger og tradisjoner, tror muslimene at koranens tekster er direkte åpenbaringer fra Allah. Muslimene tror også at koranen er blitt til ved et mirakel av Allah.

Vestens folk i alminnelighet ikke forstå hvor hellig og opphøyet koranen er for muslimene, ettersom koranen er fortolket på ulike måter og at den muslimske delen av verden er splittet med kriger og konflikter.

Koranens befalinger om drap, plyndring, utpressing, rasisme og tvangskonvertering, sammen med dens opphøyde hellighet, gjør den til en farlig bok. Islam blir derfor en farlig religion.

Koranens destruktive læresetninger.

Koranen pålegger "de troende" (muslimene) å delta i en hensynsløs krigføring mot alle mennesker som ikke bekjenner seg til koranens lære, jfr. kap. 2:187, 5:37, 8:12, 9:74, 17:16; 47:4-5, m.fl. (versnummereringen i de engelske oversettelsene kan avvike fra den norske).

Kap. 2:187. " Drep dem hvor dere påtreffer dem, og driv dem ut fra det sted (Mekka) som de har drevet dere ut fra. For prøvelser for troen og forfølgelse er verre enn drap. Men bekjemp dem ikke ved den hellige moské, før de angriper dere der. Men hvis de angriper, så drep dem. Det er de vantros lønn ",

Kap. 5:37. " Deres lønn, som bekjemper Gud og Hans sendebud og farter omkring og stifter ufred på jorden, skal være at de drepes eller korsfestes, at hender og føtter avhugges kryssvis, eller at de forvises fra landet. Dette vil være en skam i denne verden. I den kommende verden venter en svær straff ",

Kap: 8:12. " Og Herren inspirerte englene, Jeg er med dere! La de troende holde stand! I de vantros hjerter vil Jeg kaste skrekk! Gi dem et slag over nakken, og slå dem over fingrene deres! (Engelsk utgave oversatt til norsk: Halshugg dem, og skjær av dem alle fingrene !) ",

Kap. 9:74. " Hør, Profet! Strid mot de vantro og hyklerne! Vær hård mot dem! Helvete blir deres herberge. En sørgelig endeligt!", " Når Vi vil utslette en by, sender Vi påbud til dens folk i vellevnet, som fortsetter i synd. Så blir Ordet realitet for byen, og Vi ødelegger den fullstendig",

Kap. 17:16. " Når dere møter de vantro (i kamp), så gå løs på dem, til de er helt nedkjempet, og bind stramme bånd. Og etterpå frigivelse, eller løsepenger, så lenge krigen legger fra seg sin byrde. Slik er det. Om Gud ville, kunne Han selv ta seg tilrette overfor dem, men Han ønsker å sette noen av dere på prøve gjennom andre. De som kjemper og dør for Guds sak, - deres gjerninger lar Han aldri løpe ut i intet ".

Koranen gir løfte om at muslimene kan vinne en krig dersom deres hær utgjør 10% av motstandernes hær, jfr. kap 8:66 som lyder:

" Hør Profet! Anspor de troende til kamp! Finnes der tyve standhaftige blant dere, vil de vinne over to hundre! Er der hundre blant dere, vil dere overvinne tusen av de vantro! For de er et folk som intet forstår! "

For øvrig skal "avgudsdyrkere", dvs mennesker som ikke er jøder, kristne eller muslimer, drepes - dersom de ikke konverterer til islam og betaler løsepenger. En må formode dette også må gjelde vår tids humanetikere, marxister, og buddister. Bestemmelsen om dette finner vi i kap. 9:5 som sier:

" Men, når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, - pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, - nåderik ".

Koranen lærer at muslimene blir sikret plass i paradiset dersom de dør i krigføringen for Allahs sak, jfr. kap. 2:149 som forsikrer:

" Dere skal ikke si om dem som mistet livet for Guds sak at de er døde! Nei, de lever, men dette kan dere ikke fatte ",

og kap 3:163 som lyder:

" Anse ikke dem som ble drept for Guds sak som døde. Nei, de er levende hos Herren og mottar Hans gaver ".

Koranen lærer at Allah skal oppvekke alle mennesker fra døden for å dømme dem på bakgrunn av deres gjerninger. De som har vært lydige mot Allah og hans profet (Mohammed) i sitt jordiske liv, skal komme til paradiset, hevdes det. De som derimot ikke har vært lydige skal "få en svær straff" - nemlig havne i "ilden" og bli torturert, jfr. kap. 18:28, hvor det blir det varslet:

" Si, "Sannheten kommer fra Herren"! La den tro som vil, og den være vantro som vil! Vi har beredt en ild for de urettferdige, som omslutter dem som et telt. Når de roper om vann, skal de få vann som smelter kobber, som skålder deres ansikter. For en forferdelig drikk! Og for en forferdelig rasteplass! ",

og kap. 22:19-22 som forkynner:

" Dette er de to parter som strides om sin Herre: De som er vantro får tilskåret klær av ild, og det tømmes kokende vann over hodet på dem, slik at alt som finnes i deres indre, og deres hud, smelter. Hver gang de i sin nød vil komme seg ut derfra, drives de tilbake, 'Smak nu helvetesbrannens straff!' ".

Ytterligere kapittelhenvisninger om koranens straffedomslære er overflødige, for dette blir repetert så ofte at det er slett ikke merkelig at noen muslimer kan bli hjernevasket av resiteringen - så sant ikke forvirringen og kjedsomheten lykkeligvis medfører at de mister konsentrasjonen.

En bør derfor stille spørsmål om hvorvidt timelange koranresiteringer over flere år kan medføre alvorlige psykiske skader, med påfølgende risiko for å begå straffbare og selvdestruktive handlinger. Et annet spørsmål er om det er mulig å etablere dertil egnede psykiatriske behandlingsinstitusjoner som kan drive med avprogrammering.

Det er også interessant å nevne hva muslimene skal mene om tilhengere av andre religioner (utenom avgudsdyrkerne, nevnt ovenfor). Noe bedre stillet enn avgudsdyrkerne er tilhengerne av kristendom og jødedom. Men disse er, ifølge koranen, folk som muslimene helst ikke skal ha noe å gjøre med, jfr. kap. 5:56 som hevder:

" Dere som tror, slutt dere ikke til jøder og kristne! De henger sammen. Den som slutter seg til dem, blir en av dem. Gud leder ikke urettferdige! ".

Men selv om jøder og kristne ("skriftfolkene" eller "bokens folk") ikke skal drepes, skal de om ikke annet tvinges til å betale skatt til muslimene, jfr. bestemmelsen i kap. 9:29:

"Bekjemp dem som ikke tror på Gud og Dommens dag, som ikke forbyr det Gud og Hans sendebud har erklært forbudt, og som ikke bekjenner Sannhets religion, av skriftfolkene, til de punger ut med tributt i ydmykhet".

Men for øvrig skal muslimene akseptere praktiseringen av jødedom og kristendom, forutsatt at jøder og kristne aksepterer islams sannhet og overherredømme. Hvis ikke, så har koranen denne enkle meldingen i kap. 98:5:

" De vantro blant skriftfolkene, og avgudsdyrkerne, skal være i helvetes ild, og der skal de være og bli. Disse er de verste skapninger ".

Koranens barbbariske rettsregler

Sharia, den hellige lov, danner grunnlaget for det muslimske samfunnet. Sharia utledes av koranen og Mohammeds sedvaner referert gjennom de tradisjonelle korankommentarene.

Koranen har imidlertid ingen lære som setter skillelinjer mellom religion, rettsvesen og politikk, slik Bibelen har, jfr. Joh. kap. 18,36; Rom. kap. 13,1-7. Innenfor muslimske land blir derfor disse tre samfunnsinstitusjonene bare en og samme smørje. Og når koranversene skal anvendes direkte som juridiske lovbestemmelser, ender man opp med det reneste barbari.

Rett nok har vi altfor milde straffeutmålinger for kriminelle handlinger i Norge. Men det må vel kalles å gå til den motsatte ytterlighet hvis en skal ta i bruk koranens bestemmelse for f.eks. avstraffelse av tyver, jfr. kap. 5.42 som har følgende påstand:

" Tyven, mann som kvinne, hugg av deres hender, som en gjengjeld de har fortjent, og som en preventiv straff fra Gud. Gud er mektig, -vis. "

Men om man ikke er spesielt bekymret for tyvene, bør en i de islamiserte land i hvert fall passe seg for erotiske eskapader og omgang med prostituerte, jfr. koranens kap. 24:2 der påstanden er:

" Horkvinnen og horkaren, gi dem hver hundre piskeslag. La ingen medlidenhet for dem gripe dere når det gjelder Guds religion,- om dere tror på Gud og Dommens Dag. Og la en gruppe troende overvære deres avstraffelse ".

Hundre piskeslag vil i mange tilfeller medføre døden. I Bibelen har vi til sammenligning langt mildere straffer for slike utskeielser. Irettesettelse av det avslørte menighetsmedlemmet, muligens også utestengning, vil bli resultatet, jfr. Matt. kap. 18,15-17; 1.Kor. kap. 5,1-13.

Å gå inn på koranens kvinneundertrykkende ekteskapslære i sin fulle bredde kan i seg selv være tema for en hel bok. Men en bør i alle fall nevne at en mann kan ha inntil fire koner, jfr. koranen kap. 4:3; 4:129. Polygami er forbudt i Norge. Koranen oppfordrer til dette, i strid med Straffeloven § 231. Koranen gjør oss oppmerksomme på at en mann er i sin fulle rett til å banke kona/konene hvis han ikke er fornøyd med henne/dem, jfr. koranen kap. 4:38 der det heter:

" Menn er kvinners formyndere på grunn av det Gud har utstyrt noen av dere med fremfor andre, og på grunn av de utgifter de bærer. Derfor skal rettskafne kvinner være lydige og bevare det som er hemmelig, fordi Gud ønsker det bevart. Dem, fra hvem dere frykter oppsetsighet, skal dere formane, gå ikke til sengs med dem, og gi dem stryk. Hvis de så er lydige, så forfølg ikke saken. Gud er opphøyet, -stor "

Men mest alvorlig når det gjelder koranens rettslære, som gir tillatelsen til blodhevn, jfr. kap. 2:173 som tillater muslimene dette:

" Dere som tror, det er foreskrevet dere gjengjeldelse for drap, fri for fri, slave for slave, kvinne for kvinne. Men om noen eftergis av sin bror, så skal det følges opp på sømmelig vis, og betaling skal skje på tilbørlig måte. "

Virkningen av denne læren ser vi i innenfor innvandrermiljøene i dagens Norge, ofte blir det rapportert om grusomheter i avisene. Ærekrenkelser skal f.eks. hevnes, ifølge muslimsk tradisjon. Noen praktiserer "æresdrap" på yngre kvinner som ikke følger familiefarens vilje angående ekteskap og samliv. En muslimsk kvinne har ikke lov å gifte seg med en ikke-muslimsk mann, og dette "problemet" må muslimene løse med vold mot kvinnen.

Internasjonalt har vi også sett grufulle eksempler på muslimsk blodhevn. Hovedårsaken til Lockerbietragedien i Skottland, som Libya stod bak, er trolig denne læren.

Koranens rettslære må etter alt å dømme være uforenelig med norsk lov. Jeg vil sette dette ytterligere på spissen: forkynnelse av koranens lære må ansees som straffbart fordi den bringer bud om rasisme, trusler, og oppfordringer til straffbare handlinger.

Er forkynnelse av koranens lære lovstridig ?

Ja ! Utvilsomt ! Og dette standpunktet kan begrunnes på minst tre måter:

Koranen kap. 5:56 hevder:

" Dere som tror, slutt dere ikke til jøder og kristne! De henger sammen. Den som slutter seg til dem, blir en av dem. Gud leder ikke urettferdige! "

Kap. 98:5 hevder:

" De vantro blant skriftfolkene, og avgudsdyrkerne, skal være i helvetes ild, og der skal de være og bli. Disse er de verste skapninger ".

Kap. 9:29 hevder

"Bekjemp dem som ikke tror på Gud og Dommens dag, som ikke forbyr det Gud og Hans sendebud har erklært forbudt, og som ikke bekjenner Sannhets religion, av skriftfolkene, til de punger ut med tributt i ydmykhet".

Ovennevnte læresetninger må etter ut i fra rimelige vurderinger ansees å komme i konflikt med Straffeloven §135a, den såkalte "rasismeparagrafen".

Straffeloven §135a har følgende ordlyd:

"Med bøter eller fengsel inntil 2 år straffes den som ved uttalelse eller annen meddelelse som framsettes offentlig eller på annen måte spres blant allmennheten, truer, forhåner eller utsetter for hat, forfølgelse eller ringeakt en person eller en gruppe av personer på grunnlag av deres trosbekjennesle, rase, hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse. Tilsvarende gjelder slike krenkelser overfor en person eller gruppe på grunn av deres homofile legning, leveform eller orientering.

På samme måte straffes den som tilskynder eller på annen måte medvirker til en handling som nevnt i første ledd."


Konklusjon: Forkynnelse av ovennevnte koranvers er rasisme. 

For det andre bringer koranens lære trusler om vold, jfr. kap. 31:5-6; 31:20 som truer oss med disse utsagn:

" Der finnes slike som byr frem underholdende historier, for å føre folk bort fra Guds veier i uvitenhet, og for å drive ap med det. Dem venter en ydmykende straff. "

" Når vårt ord fremleses for en slik, vender han seg bort i hovmot, som om han intet hadde hørt, som om hans ører var tunghørte. Bebud en smertelig straff for ham. "

" Hvis man sier til dem, ‘Følg det som Gud har åpenbart’, svarer de, ‘Nei, vi vil følge våre fedres tradisjoner’. Og det selv om Satan kaller dem til Ildens straff? "

Straffeloven § 227 har følgende ordlyd: "Med Bøder eller med Fængsel indtil 3 Aar straffes den, som i Ord eller Handling truer med et strafbart Foretagende, der kan medføre høiere Straf end 1 Aars Hefte eller 6 Maaneders Fængsel, under saadanne Omstændigheder, at Truselen er skikket til at fremkalde alvorlig Frygt, eller som medvirker til saadan Trusel."

Islamister har til alle tider vist gjennom sin hensynsløse krigføring at de mener alvor med sine trusler, og disse truslene er derfor skikket til å frembringe alvorlig frykt.

Konklusjon: Forkynnelse av ovennevnte vers rammes av Straffeloven § 227. 

For det tredje oppfordrer koranen til straffbare handlinger, jfr. alle koransitatene ovenfor.

Straffeloven § 231 har følgende ordlyd: "Den, som bevirker eller medvirker til, at en anden tilføies betydelig Skade paa Legeme eller Helbred, straffes for grov Legemsbeskadigelse med Fængsel i mindst 2 Aar".

I følge en politijurist jeg har hatt kontakt med, er oppfordringer til straffbare handlinger å anse som medvirkning til sådanne. Og forkynnelse av koranens lære blir derfor å betrakte som en oppfordringer til straffbare handlinger.

Moskeer, koranskoler og muslimske grunnskoler er steder hvor det blir bedrevet forkynnelse av koranens lære

KONKLUSJON: Moskeer, koranskoler og muslimske grunnskoler o.l. må med ovennevnte begrunnelser betraktes som lovstridige, og må derfor forbys.

http://www.radiobergen.org/islam/lovstridig.htm

Pat Condell on Anders Breivik

Halal - Muslim DOCTOR explains why you can't eat pork bacon or ham. - Muslim Lunatic...and we accept it !

Politiet svigter igen....

På trods af de store uroligheder har politiet ikke anholdt nogle af uromagerne.

"Vi fik ikke fat på de personer, som kastede med flasker og sten. I stedet fik vi skabt ro over stedet," siger vagtchefen.

KM: Ja det er jo rigtigt set af politietaten - statistikken over antallet af voldssager falder - når man undlader at arrestere voldsmændene !


http://jp.dk/indland/krimi/article2761846.ece

torsdag den 26. april 2012

Navneforbud og ingen psyko-analyse - hvorfor denne forskel ???

Terrortiltalt søgte efter JP-redaktør

Offentliggjort 26.04.12  kl. 14:44 
Computer afslørede billeder, videoer, lydklip og internetsøgninger om krig og terrorisme.
Den tiltalte SZ i terrorsagen mod JP/Politikens Hus. Tegning: Rasmus Sand Høyer
Fakta

Den 38-årige SZ, der er en af fire mænd, som er tiltalt for terrorforsøg mod JP/Politikens Hus, havde stor interesse for våben, hellig krig og terrorisme.
Det viser en gennemgang af indholdet fra hans HP Pavilion-computer, som blev konfiskeret i SZ’s lejlighed i Järfälla umiddelbart efter, at han var blevet anholdt af svensk politi den 29. december 2010.
Anklager Gyrithe Ulrich fremviste således torsdag i Retten i Glostrup, at SZ havde mange billeder, videoer og lydklip gemt, som kan relateres til krig og terrorisme, ligesom han hyppigt søgte efter jihad-relateret materiale på internettet.

Afhuggede hoveder

I retten blev der eksempelvis afspillet en sang fra computeren, hvor den tidligere Al Qaida-leder Osama bin Laden taler om Muhammedtegningerne, mens en mandlig sanger synger på arabisk om, at de vantro skal hugges, og at de vantro er dyr, som spiser deres egne ekskrementer.
Der blev også vist en video med jihadkrigere, der sprænger bomber og skyder med store skydevåben, mens man også ved flere lejligheder så militærpersoner ligge døde på jorden i store blodpøle med deres hoveder hugget af.
Derudover havde SZ et stort lager med billeder af våben og våbenudstyr, ligesom han hyppigt kiggede på våbenannoncer.

Læste om JP-attentatplaner

Endelig var der også ved flere lejligheder søgt efter hjemmesider på internettet med relationer til Morgenavisen Jyllands-Posten.
Eksempelvis var navnet på den tidligere kulturredaktør og nuværende udlandsredaktør på Jyllands-Posten, Flemming Rose, tastet ind i en søgemaskine.
Her fremgik det, at søgningen havde ført SZ til flere artikler om den dømte amerikanske terrorist David Headley og hans terrorplaner mod Jyllands-Posten.

Nægter terrorplaner

SZ og de tre andre tiltalte nægter, at de kort før nytår i 2010 planlagde og skulle til at udføre et terrorattentat mod JP/Politikens Hus i København.
De blev alle anholdt den 29. december 2010, og i disse uger føres sagen mod dem ved Retten i Glostrup.
Dagens retsmøde er slut, og i næste uge vil anklagemyndigheden begynde på vidneafhøringer, før sagen skal procederes.

http://jp.dk/indland/krimi/article2761341.ece

Det sindssyge ægyptiske forår - støttet af røde lejesvende....


Tip     Print     RSS     Del    

Sex-efter-død-lov på vej i Egypten

Offentliggjort 26.04.12  kl. 12:57 
Det egyptiske parlament skal stemme om en omstridt lov, som kvinderåd protesterer mod.
Egyptens nationale kvinderåd (NCW) opfordrer det islamistisk-dominerede parlament til ikke at godkende to omstridte lovforslag om minimumalder for ægteskab og mandens ret til at have sex med sin kone i op til seks timer efter hendes død, skriver Al Arabiya.
Opfordringen kommer i et brev fra lederen af NCW, Mervat al-Talawi, hvor hun refererer til de to lovforslag.
Det ene vil tillade kvinder at indgå ægteskab, fra de er 14 år, og det andet tillader manden at have sex med sin afdøde kone i op til seks timer efter hendes død.

Gyldigt også efter døden

Kontroversen om mandens ret til sex med sin afdøde kone kommer, efter en marokkansk præst talte om emnet i maj 2011.
Zanzami Abdul Bari sagde, at ægteskabet forbliver gyldigt selv efter døden og tilføjede, at kvinden havde samme ret til sex med sin døde mand.
Nu har hans syn på ægtefællers sex med afdøde partnere tilsyneladende fundet vej til Egypten.

Annullere love

Flere nyvalgte medlemmer af det islamistisk-dominerede parlament er blevet anklaget for at angribe kvinders rettigheder i landet.
De ønsker blandt andet at annullere flere love, der støtter kvinders rettigheder. For eksempel retten til at blive skilt fra voldelige ægtemænd.
Islamistiske medlemmer af parlamentet anklager lovene for at "ødelægge familier" og siger, at de blev godkendt for at føje den tidligere førstedame fra det faldne regime, Suzanne Mubarak, som støttede kvinders rettigheder i landet.
Parlamentets angreb på kvinders rettigheder har høstet kritik fra flere kvindeorganisationer, der anklager medlemmerne i parlamentet for at ødelægge de små fremskridt, som egyptiske kvinder har fået efter årelang kamp.
Ritzau

http://jp.dk/udland/mideast/article2761185.ece

DEN KORTE AVIS - men mest troværdige...

Så er det sagt
Embedsmændene gør, som det passer dem

Embedsmændene gør, som det passer dem

Så er det sagt
PET´s destruering af arkivalier og danske myndigheders manglende lyst til at bistå forskere med at få adgang til kildemateriale, der endnu ikke er blevet makuleret, har været et varmt emne i de sidste par uger.

Et organ som Politiken, der ellers ønsker alt muligt undersøgt, er dog godt tilfreds, men fortæller professor Linda Nielsen, at hendes undersøgelse bør føre frem til, at PET fremover er opmærksom på, at nogle arkivalier kan have historisk interesse.

Men ellers roser regeringsavisen i en ubehjælpsom leder PET for at makulere ”retmæssigt”, og den finder det ”helt forståeligt”, at PET ”ikke udleverer dokumenter med navne i flæng til eksempelvis historikeren Bent Jensens kommende bog.” (24.4.)

Center for Koldkrigsforskning
Jeg var i årene 2007-2010 leder af Center for Koldkrigsforskning (CFKF), der blev oprettet ved folketingsbeslutning. CFKF fik ligesom andre statslige undersøgelser udvidet adgang til statens arkiver, herunder PETs.

CFKF har på grundlag af tre års koncentreret forskning udarbejdet et omfattende manuskript, som forhåbentlig kan udgives til efteråret.

Der er altså ikke tale om, at PET har udleveret dokumenter i flæng til mig eller nogen anden. Hvis Politiken har viden om, at PET har modsat sig eller tilbageholdt dokumenter, er det en meget alvorlig sag.

Destruering af arkivalier, som også er forekommet i Justitsministeriet, betyder, at nationen ikke kan få et retvisende billede af sin historie.

Men der er også store problemer med at anvende det materiale, som endnu ikke er makuleret – også for forskningsinitiativer besluttet af Folketinget.

En byge af afslag
Man får lov til at se nogle dokumenter, men når man vil bruge de relevante oplysninger, bliver man mødt med en byge af afslag.

Afslagene på at bruge oplysninger, der er 50-60 år gamle, begrundes med hensynet til statens sikkerhed anno 2012 og PET´s arbejdsmetoder, som er vidt og bredt beskrevet i bl.a. PET-kommissionens beretning.Men selv hvis man får frigivet (afklassificeret) et dokument, understreger PET, at oplysningerne ”ikke frit” kan offentliggøres.

Hvis forskeren er i tvivl, lover PET at være behjælpelig med vejledning. Men når man henvender sig for at få vejledning, bliver man afvist med den besked, at PET ikke udøver censur! Jeg har faktisk truffet Kafka i PET´s korridorer.

PET er en meget lukket institution og uendelig mere restriktiv end Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) og Udenrigsministeriet, som også opbevarer mængder af fortroligt materiale.

Dertil kommer, at et stort antal sager, som CFKF har set i PET´s arkiv, nu ifølge PET ikke mere kan ”identificeres”.

Når PET ikke kan finde dokumenterne, kan det heller ikke tage stilling til, om de kan afklassificeres.

Justitsministeriets fodslæb
Når man anker PET´s mange afslag på afklassificering til Justitsministeriet og gør opmærksom på de forsvundne sager, får man efter mange, mange måneders ventetid det svar, at ministeriet ”henholder sig til PET´s afgørelse”. Goddag mand – økseskaft!

Og det finder et underdanigt Folketing sig lydigt i.

Bent Jensen er historiker, professor emeritus

DEN KORTE AVIS - en avis med troværdighed !

Skarpt lys

Amnesty angriber frihedsværdierne

Pittelkow
Amnesty International skulle forsvare frihed og menneskerettigheder. Men i dag forsvarer organisationen kræfter, som er imod frihedsværdierne.

Det understreges af en ny rapport om diskriminering af muslimer i Europa (”Choice and Prejudice – Discrimination against Muslims in Europe”).

Man følger de muslimske landes sammenslutning
Her angriber Amnesty ytringsfriheden. Organisationen overtager holdninger, som i de senere år især er blevet fremført af de muslimske landes internationale sammenslutning (OIC).

Rapporten mener, at man ikke bør fremstille islam som et værdisystem, der afviser lighed mellem kønnene eller udgør en voldelig ideologi. Man følger OIC’s argument om, at det vil være krænkende.

Angreb på ytringsfriheden
Dermed bryder man med den europæiske tradition for ytringsfrihed, som indebærer, at man kan føre en fri debat om ideer og holdninger.

I en fri debat skal man selvfølgelig kunne kritisere Koranen: ”Mænd står over kvinder.” (4:34)

I en fri debat skal man kunne kritisere, at den ledende islamiske kandidat ved det egyptiske præsidentvalg har argumenteret for, at islams lov ikke tillader en kvindelig præsident.

Det kan godt være, at autoritære muslimske kredse finder den slags krænkende. Men hvad laver Amnesty i det selskab?

Man kritiserer forbud mod religiøse symboler
Amnestys rapport angriber også den verdslige stat, som har været grundlaget for den store frihed i de europæiske samfund. Altså det, at staten ikke er styret af religion.

Man beskylder flere europæiske lande for at diskriminere muslimer, fordi de har restriktioner over for religiøs påklædning i det offentlige rum.

”At bære religiøse symboler er en del af ytrings- og religionsfriheden,” siger Helle Jacobsen fra Amnesty. (Politiken)

Men her repræsenterer man igen snarere et bestemt muslimsk syn på sagen end den europæiske frihedstradition (der jo også følges af en del muslimer).

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol
Religionsfriheden indebærer ikke nogen generel ret til at bære religiøse symboler. Det har Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol slået fast i to domme (Dogru mod Frankrig, Sahin mod Tyrkiet).

Domstolen siger: Religionsfriheden ”beskytter (…) ikke en hvilken som helst handling, der er motiveret eller inspireret af en religion eller en overbevisning, og garanterer ikke altid retten til at opføre sig på en måde, der dikteres af en religiøs overbevisning.”

Man har altså ikke retten til at klæde sig på en hvilken som helst måde i en hvilken som helst sammenhæng med henvisning til, at ens religion foreskriver det.

Et samfund er for eksempel i sin fulde ret til at forbyde dommere at bære islamisk tørklæde – for at understrege, at retssystemet er frit og uafhængigt i forhold til religion.

Amnestys forfald
Rapporten udstiller Amnestys forfald. Man er blevet en organisation for politisk korrekthed.

Væk er det kompromisløse forsvar for friheden. Man har fundet sig en ny ideologi, som jeg vil kalde offerismen. Man giver kritikløs støtte til blandt andet muslimske kræfter, der siger, at vores frihed krænker dem. De er jo ofre.

Norwegians 2 Sisters 2 Brothers Accept Islam By Sheikh Yusuf Estes - SCARING....

Bødskov - og hans to tunger...the islamic way.....


DF: Bødskov i samråd om dobbeltspil i udlændingesag
Dansk Folkepartis Udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, kalder nu justitsminister Morten Bødskov (S) i samråd om dobbeltspil i sag om udvisningsreglerne. Det sker på baggrund af Informations forsidehistorie i dag, hvor det fremgår, at Morten Bødskov giver to vidt forskellige forklaringer om sit syn på udvisningsreglerne til henholdsvis Folketinget og EU Kommissionen.

- Det er selvsagt uholdbart, at justitsminister Morten Bødskov (S) siger ét til det danske publikum, og noget andet til EU. Nu må der skabes klarhed om regeringens linje. DF vil gøre alt for at holde ministeren op på, at regeringen har lovet vælgerne en stram linje overfor kriminelle udlændinge. EU skal ikke diktere dansk udlændingepolitik, og derfor må Venstre sammen med DF presse regeringen til at rejse sagen under det danske EU formandskab, siger Martin Henriksen.

- DF ønsker på ingen måde at lempe udvisningsreglerne, hvilket også ville betyde, at dybt kriminelle udlændinge vil forblive i Danmark og udøve grov kriminalitet i stedet for at blive returneret til hjemlandet efter endt afsoning. Vi er tilfredse med de seneste stramninger i udvisningsreglerne af kriminelle udlændinge, som vi fik presset den tidligere regering til. Men der er fortsat behov for stramninger, og derfor er den usikkerhed, som justitsminister Morten Bødskov (S) skaber med sin slingrekurs helt urimelig overfor de vælgere, han lovede det modsatte før valget, siger Martin Henriksen.

Fascistiske - antidemokratiske uromagere optræder under falsk betegnelse -"ANTI-RACISTER" ligesom det fascistiske forbryder-segment AFA


Nørrebro: Messerschmidt er ikke velkommen

Lokale antiracister vil protestere, når Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt torsdag skal diskutere tonen i indvandrer-debatten i et medborgerhus på Nørrebro.
Onsdag er der flere steder på Nørrebro blevet hængt plakater op med teksten »Morten Messerschmidt ud af Nørrebro« og »Ingen platform for racisme«.
Anledningen er, at Dansk Folkepartis racismedømte Europarlamentsmedlem torsdag den 26. april skal deltage i en paneldebat i medborgerhuset Korsgadehallen.
Sammen med kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen (R) og Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten skal han diskutere tonen i indvandrerdebatten med udgangspunkt i debatfilmen »Ordet fanger«, der har premiere samme aften.
Læs om begivenheden »Ordet fanger. Filmpremiere og debat« i Modkrafts kalender.

»En provokation«

Bag plakaterne står en gruppe borgere, som mener, at Morten Messerschmidt ikke er velkommen på Nørrebro på grund af hans holdninger til netop indvandrere.
– Det er virkelig en provokation, at han skal komme her og sprede sit gylle. Han ikke hr. hvem som helst, men er dømt for racisme, så vi ved, hvad han mener, og det gider vi ikke høre på, fortæller en af initiativtagerne til den antiracistiske protest, til Modkraft.
Han fortæller, at plakaterne er en spontan reaktion på nyheden om, at Dansk Folkepartis toppolitiker kommer til bydelen.
Det er ikke en organiseret gruppe antiracister, som står bag opfordringen til at protestere, men forskellige beboere i området omkring Blågårds Plads.
– Medborgerhusene er for hele kvarteret. Vi opfordrer derfor folk til at dukke op og sige deres mening. Det bliver ikke en stor demonstration, men forhåbentlig viser folk, hvad de mener, siger antiracisten.

Filminstruktør: Ærgeligt

Instruktøren af filmen »Ordet fanger«, Helle Hansen, der står bag arrangementet i Korsgadehallen, ærgrer sig over udsigten til protester.
– Jeg mener, at det er vigtigt at kunne tale sammen, selvom man er uenig. Derfor håber jeg også, at folk vil deltage i debatten i stedet for at boykotte den, siger Helle Hansen til Modkraft.
Hendes dokumentarfilm er en kritisk gennemgang af, hvordan tonen i indvandrer-debatten er blevet forrået de seneste år af specielt Dansk Folkeparti og siden har spredt sig til hele den politiske debat.
– Jeg mener, at det er på tide, at vi stopper op og tænker over, hvordan debatten er med til at stigmatisere vores medborgere, fortæller Helle Hansen.
Alligevel mener hun, at det er vigtigt fortsat at lytte til, hvad Morten Messerschmidt har på hjerte.
– Det ville være forkert at udelukke nogen på forhånd. Jeg er glad for, at politikerne vil være med, da det i høj grad handler om dem, siger Helle Hansen.

Tradition for protester

Det er langt fra første gang, at Dansk Folkeparti får antiracister på barrikaderne på Nørrebro.
I februar blev partiets leder Pia Kjærsgaard mødt af en mindre demonstration, da hun holdt et oplæg på bodegaen Klør Dame.
Læs artiklen »Demonstration mod Pia Kjærsgaard på Nørrebro« hos Modkraft.
I september 2003 blev Morten Messerschmidt mødt med sambaorkester og vrede demonstranter, da han deltog i et debatmøde i kulturhuset på Nørrealle.
Og i 1998 blev Pia Kjærsgaard sparket af en demonstrant og måtte flygte ind i en bank, da hun skulle give et interview til P3 i bydelen.
Se indslaget »Pia Kjærsgaard på Nørrebro« hos TV Stop. 

http://modkraft.dk/artikel/n%C3%B8rrebro-messerschmidt-er-ikke-velkommen

Nettavisen

SOS Rasisme siktet for bedrag og falsk forklaring

Publisert 26.04.12 11:00
Haugesund (NTB): Politiet i Haugesund har siktet SOS Rasisme i meldemsjuks-saken og etterforsker organisasjonen for forhold tilbake til 2005.
Del på Facebook
SOS Rasisme ble i november dømt til å betale tilbake 9,7 millioner kroner for medlemsjuks i årene 2007 og 2008, etter et sivilt søksmål fra støttegiveren Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU).
Organisasjonen kreves for nærmere 20 millioner fra ulike givere, men har så langt nektet å betale tilbake noe som helst.
Haugesund-politiet har nå siktet SOS Rasisme for jukset, og mistenker at medlemsjukset har foregått i minst sju år, skriver Dagbladet.
- I 2005 skjedde det en eksplosjon i medlemsveksten og etter hvert vokste pengestøtten, sier Politijurist på SOS Rasisme-saken, Halvard Gardshol Bjørndal.
SOS Rasisme har hevdet at organisasjonen talte 37.000 medlemmer i 2008. Ifølge LNU er det reelle tallet trolig om lag 5.000 (©NTB)

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3384919.ece

Swedes - a bunch of "syltryggar"....???


Pisk i Iran – tystnad i Sverige

Hon var tio år gammal när hon såg sin första avrättning. Mitt på torget hängde de döda kropparna och dinglade i kraftiga rep.
Det var 1982, i mullornas Iran.
Nio år senare gick det illa för henne själv. 19-åriga Bahareh var på väg hem när hon blev stoppad av svartklädda poliser. Prästernas moralpolis.
 – De sa att min slöja satt fel, minns Bahareh.
På polisstationen blev hon kroppsvisiterad. Poliserna öppnade också hennes väska och där fann de vad de sökte: Beviset på att Bahareh var en dålig muslim.
Med ett självbelåtet utrop drog den kvinnliga polisen upp en västlig videofilm ur den unga kvinnans väska. Filmen hette Robin Hood och straffet blev 50 piskslag.
Slapp billigt undan
Både Bahareh och hennes föräldrar var skräckslagna. Efter att ha förhandlat med myndigheterna lyckades föräldrarna få straffet nedsatt till 20 piskslag. Därefter fick Bahareh lägga sig på en bänk och täcktes med ett speciellt, tunt tygstycke.
Och så började den kvinnliga polisen slå.
– Traumat bär jag fortfarande med mig, även om jag slapp billigt undan. Det var många som tvingades uppleva mycket värre saker. De blev avrättade eller våldtagna, säger Bahareh med en röst som avslöjar att upplevelserna fortfarande plågar henne.
– Det var då mitt motstånd föddes.
Mötestrakasserier
Nu står Bahareh på scenen i Ungdomens hus i Malmö. Hon är en av tre föreläsare på svenska Tryckfrihetssällskapets andra möte, som ägde rum 18 april.
Kvällens ämne är hotet mot de västliga frihetsrättigheterna. Ett hot som enligt arrangörerna kommer från religiösa grupper, som får god hjälp på vägen av okritiska journalister.
Och om någon skulle tvivla på att det finns motståndare till yttrande- och mötesfriheten bevisades detta redan innan mötet drog igång. Tre personer från den yttersta vänsterkanten hade ställt sig vid ingången till Ungdomens hus och fotograferade deltagarna efterhand som de anlände.
– De försöker skrämma folk från att delta i vårt arrangemang, konstaterade mötets ordförande Ingrid Carlqvist.
Du smutsar ner islam
Förutom Bahareh ska också samhällsdebattören Mrutyuanjai Mishra och Hege Storhaug från norska Human Rights Service tala på aftonens tema. Men i ögonblicket är allas uppmärksamhet riktad mot den tunna iransk-svenska kvinnan på scenen.
1998 lyckades Bahareh fly från Iran till Sverige. Hon var säker på att hennes lycka var gjord när hon satte ner fötterna på svensk mark. Aldrig mer skulle hon vara rädd för att gå ut på gatan. Och aldrig mer skulle hon vara rädd för att säga sin mening.
Men Bahareh blev besviken. När hon gifte sig med en svensk man och tog efternamnet Andersson började Sverige plötsligt likna det Iran hon hade flytt från.
– Jag blev hotad. De sa att jag smutsade ner islam för att jag hade gift mig med en man som inte var muslim.
En barbarisk handling
Situationen blev inte bättre när Bahareh, som definierar sig själv som feministisk muslim, började skriva kritiska inlägg om sharia.
– För mig är sharia inte islam utan en barbarisk fundamentalistisk handling. Därför hotar svenska islamister att slå ihjäl mig.
Den 39-åriga kvinnan arbetar nu med våldsutsatta kvinnor i en svensk kommun. Där blir hon vittne till hur islamister får mer och mer makt i dagens Sverige.
Hon menar att deras religiösa krav inskränker svenskarnas frihetsrättigheter i oroväckande snabbt fart och att det är den svenska kulturrelativismen som är boven i dramat.
En islamist i riksdagen
Med avsky har Bahareh sett hur regeringspartiet Moderaterna tagit en islamist till sig. Mannen heter Abdirizak Waberi och sitter nu i riksdagen.
I ett program som sänts i Sveriges Television satt den skäggige mannen och förklarade att unga flickor för att skydda sin mödom inte får dansa. Han tycker att månggifte bör vara tillåtet eftersom det förhindrar otrohet.
– Behöver vi verkligen sådana medeltidsprofeter i Sverige? frågar Bahareh retoriskt och svarar sedan själv:
– Nej. Det är fullständigt oansvarigt och obegripligt att ett parti som Moderaterna, som talar om tolerans och jämställdhet mellan män och kvinnor, har släppt in honom. Helt obegripligt.
En mur av tystnad
Med känslan av att Sverige börjar likna det Iran som piskade henne blodig, tog hon kontakt med Moderaternas presschef.
– Jag frågade honom vad en man med sådana åsikter gjorde i deras parti. Han lovade att återkomma med ett svar, men jag har fortfarande inte hört av honom.
– De andra moderater jag kontaktade, ville heller inte säga något. Med sin tystnad stöder de islamisten.
Chockad över att bli så avvisad kontaktade Bahareh talesmän för riksdagens övriga partier – med samma resultat. En kompakt tystnad. Enda undantaget var Gudrun Schyman, den förra partiledaren för Vänsterpartiet och numera medlem i Feministiskt Initiativ.
– Hon höll med mig. Ända tills jag föreslog att vi skulle skriva en artikel ihop. Då drog hon in sitt stöd, berättar Bahareh.
Motarbetar sig själva
Genom sitt arbete med våldsutsatta kvinnor vet Baharen att familjerelaterat våld är ett stort och växande problem i hennes nya hemland. Den officiella uppskattningen – som Bahareh förmedlar, men som myndigheterna inte gärna skyltar med – är att 70 000 unga muslimer lever med hederskulturen som en del av sin vardag. 
– Det groteska är, förklarar Bahareh, att man å ena sidan lägger hundratals miljoner på att finna lösningar på våldsproblematiken men å andra sidan betalar ut stora bidrag till intoleranta, religiösa organisationer – dem som jag kallar hedersvåldets profeter. Det går helt enkelt inte ihop.
Denna inkonsekvens har Bahareh framfört gång på gång. Både på sin arbetsplats och i artiklarna hon skrivit för debattsajten Newsmill.  
Feministerna bidrar till hedersvåldet
Jag är besviken på de svenska politikerna, och särskilt på feministerna. Med sin tystnad bidrar de till att hedersvåldet kan fortsätta.
– Här i Sverige blir man inte piskad för att man ställer obehagliga frågor. Man bemöts bara av en mur av tystnad.

Come on - Danes - Swedes - Norwegian - what haven't you understood ???

Pamela Geller's Interview- Lt. Colonel Allen West Free Speech Summit.

onsdag den 18. april 2012

Svar fra (D)DR efter klage

Jeg havde klaget  over den ensidige skrækpropaganda der foregik fra journalistens  side op til demonstrationen i Århus - og  fik langt om længe et  svar som jeg har  responderet på
 
---- Original Message -----
Sent: Monday, April 16, 2012 4:10 PM
Subject: fra Tom Carstensen - Orientering på P1


Kære Kai Mikkelsen

Indslaget tog udgangspunkt i den største videnskabelige undersøgelse, der nogensinde er lavet i Storbritannien om folk med holdninger på linie med BNP og EDL’s tilgang til vold.
Det står ganske klart i indslaget, at disse mennesker i xx antal procent af tilfældet mener, at vold vil blive en del af fremtidens politiske kamp og at vold er acceptabelt.
Det konstaterer vi ganske nøgternt.

Undersøgelsen er lavet. Vi refererer den – og det er vel ikke mærkeligt, at vi gør det op til en uge, hvor EDL kommer til Danmark – når nu undersøgelsen blandt andet handler om EDL.

Du skriver blandt andet: ” Det vi skulle forstå . uden det var blevet sagt - var at EDL er voldelige.”

Det er ganske enkelt ikke korrekt. Man skal forstå, hvad respondenterne har svaret i undersøgelsen.

EDL’s tilblivelse og holdninger til islamisering i Europa er blevet behandlet grundigere og mere udførligt i Orientering end i noget andet dansk medie, så Tommy Robinson har bestemt haft mulighed for at fortælle, hvorfor han mener som han mener. Jeg har mødt ham flere gange.

I øvrigt er jeg som eneste danske journalist ganske velkommen i disse ”kredse”, hvis vi skal kalde dem – altså de føler sig over en bred kam ganske godt behandlet af Orientering. Hvis de mente, at jeg var dybt biased og lavede propaganda, som du mener, så ville de næppe blive ved med at invitere mig indenfor.

Her er et lille udpluk af de indslag, jeg har lavet om den islamkritiske grupper – og højreorienterede partier – som jo er to forskellige ting.

Danish Defence LeagueTæt på Danish Defende League. Indslag Orientering.
http://www.dr.dk/P1/orientering/Hele+udsendelser/2011/11/17/154102.htm


Afsløring af, at Redox ulovligt er genåbnet efter at være lukket af datatilsynethttp://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2011/12/21/193528.htm





English Defence League kommer til Danmark

http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2012/01/20/155309_1_1.htm

Dansk højreradikal fyret på grund af sine holdningerhttp://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2012/01/17/151014_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1.htm

Venlig hilsen
Tom Carstensen

søndag den 15. april 2012

Nyt fra den norske skamstøtte over forfejlet indvandringspolitik - Jens Stoltenberg !

Stoltenberg (det burde  være Skammensberg) forbereder nordmændene og  kvinderne på hvad  de  vil komme  til at høre (implicit - hvad  de  skal tro og tænke)
" Gerningsmanden vil komme med  standpunkter og  synspunkter - som man kan (skal) opfatte som ekstremt skræmmende, meget  sårende, smertefulde og  grusomme.
Det er  en del af  vores retssamfund, at også grusomme, provokerende og  smertefulde synspunkter skal fremføres i en retssag! " (DR txtv side 135)
Såvidt Norges landsfader Jens
Så er norskerne forsøgt programmeret  til at tro og  tænke og  føle socialdemokratisk!
Det mest  skræmmende  for ham og hans  tro landsskadelige følgesvende  bliver, at mellem alt det Breivik vil fremføre, vil der også være det, der er mest smertefuldt og  grusomt  for sjossere i Norge og i Norden - SANDHEDEN om den ødelæggende indvandring !

UK MUSLIM SLIMEBAG intentionally slams his van into horse and rider

UK MUSLIM SLIMEBAG intentionally slams his van into horse and rider, yet wasn’t charged with attempted murder

Nadeem Hussain was jailed for only 10 months for ramming his van into a terrified horse and rider simply because she asked him to slow down. A judge branded Nadeem Hussain a bully and said he had used his vehicle as a weapon. (A BULLY?)

Nadeem Hussain
Daily Mail (H/T Jane)  Hussain was driving along a country lane when Charlotte Watmough signalled for him to slow down. Instead, the father of five skidded to a halt and got out of his vehicle. Words were exchanged before Hussain got back into his van and drove forwards a few feet, past the horse and rider.
He then slammed it into reverse and drove into Miss Watmough’s mount, Merlin, pushing him into a wall.The animal panicked and reared up, causing the rider to lose her stirrups and have to fight to stay in the saddle.
Merlin, a 12-year-old horse, was later seen by a vet, who found he had suffered bruising to his fetlock. Miss Watmough, 20, who has ridden regularly since she was three, was left traumatised, with a sore arm, shoulders and neck, caused by the force with which she had to hold on to the horse. (She and the horse could easily have been killed)
Hussain, 31, drove off after the incident in Baxenden, Accrington, Lancashire, but the rider noted his registration number and he was later arrested. Hussain, of Accrington, admitted dangerous driving and was jailed for ten months at Burnley Crown Court. He was also banned from driving for a year and must take an extended retest. 
Charlotte Watmough & her horse, Merlin
The victim, who is due to begin a course in primary school teaching, added: ‘Because Merlin was rearing up, I just hung on trying to control him. ‘I was screaming at the top of my voice, I thought I was going to fall off and get run over or be squashed by Merlin. Thinking back, it was really, really dangerous. I could have been paralyzed. 
‘I didn’t think he would stop until either I or Merlin was on the floor. ’I couldn’t sleep for about a week afterwards. I just kept waking up crying and I was referred to counselling by my doctor. It still upsets me and I’m nervous when I go out riding.’
Judge Beverley Lunt told him he had intended to frighten the horse and rider and his actions could have had very serious consequences. She continued: ‘You behaved like a bully. You used your vehicle to intimidate and threaten. That’s like using it as a weapon.
‘People who lose their temper and use their cars to threaten and intimidate, and where they cause fear and harm, must understand the consequences will be severe.’ (Then why weren’t they?)

lørdag den 14. april 2012

Darfur Genocide : an eye-witness account

Slave Trading - Sudan

ISLAM & MUSLIM SLAVE TRADE

Kristne pålægges ekstra skat

Kristne pålægges ekstra skat

Offentliggjort 14.04.12  kl. 11:19 
Ifølge rapport har væbnede islamistiske grupper indført jizya, en skat for ikke-muslimer, i Syrien.
I oplandet til den syriske by Homs er tiden skruet tilbage til de allerførste dage efter islams fødsel.
Ifølge BBC har en hjemmeside med tilknytning til Den Frie Syriske Hær og Det Syriske Nationale Råd offentliggjort en rapport om, at væbnede islamistiske grupper indfører jizya, en skat for ikke-muslimer, der lever under muslimsk styre. Denne skat rammer fortrinsvis kristne, da der ikke bor jøder i og omkring byen Homs, skriver Kristeligt Dagblad.
Syriens Venner, en løs sammenslutning af 71 lande, heriblandt Danmark, vedtog i begyndelsen af april på et møde i Istanbul at anerkende Det Syriske Nationale Råd som legitim repræsentant for alle syrere.
Store pengesummer er blevet afsat af EU, USA og arabiske lande til at hjælpe Det Syriske Nationale Råd, der blandt andet sørger for lønninger til oppositionens soldater.
Netop her mener Dansk Folkepartis Søren Espersen, at Syriens Venner har et problem.
"Der er en grund til, at Dansk Folkeparti ikke har bakket op om Syriens Venner. Med de erfaringer vi har fra krigen i Libyen, kan vi simpelthen ikke vide, hvem det er, vi støtter. Vi ser en opposition, der gerne vil vælte et regime. Nogle er seriøse folk, men andre har en klar islamistisk dagsorden," siger Søren Espersen.

Al-Farouq-bataljonen

Det er ifølge hjemmesiden al-Haqiqah, der er tilknyttet Det Nationale Syriske Råd for Sandhed, Retfærdighed og Forsoning, første gang, siden det syriske oprørs start for mere end et år siden, at islamisk lov er blevet implementeret i dele af Syrien.
Ifølge al-Haqiqah er det al-Farouq-bataljonen, en del af Den Frie Syriske Hær, der står bag det seneste tiltag om at beskatte kristne i området omkring Homs.
Socialdemokraternes udenrigspolitiske ordfører, Jeppe Kofod, kender ikke til den omtalte bataljon, men mener, at Syriens Venner bør rejse sagen over for Det Syriske Nationale Råd, hvis det er tilfældet.
"Syriens Venner tager afstand fra de grupper, der ikke respekterer de grundlæggende rettigheder som religionsfrihed og ytringsfrihed. Enkelte grupper kan ikke pålægge andre grupper krav, der er i modstrid med de principper. Vi vil selvfølgelig rejse sagen over for Det Syriske Nationale Råd, hvis grupper bryder de principper," siger Jeppe Kofod.

Kidnapninger

Rapporten fra al-Haqiqah beskriver, hvordan kristne familier i og omkring Homs bliver bedt om at betale jizya af de væbnede grupper. Hvis de kristne nægter at betale, bliver de truet på livet eller får familiemedlemmer kidnappet.
En anonym kristen kilde, der udtaler sig til al-Haqiqah, siger, at mindst 20 kristne er blevet kidnappet af al-Farouq-bataljonen indtil videre.
Flere af dem menes at være spærret inde i landsbyen Ammar al-Husn, der i løbet af oprøret mod den syriske præsident er blevet en slags hovedkvarter for dele af den syriske opposition.

Mujahedin-krigere

Den omtalte bataljon består ifølge al-Haqiqah fortrinsvis af islamister, der er inspireret af den saudiarabiske wahabi-ideologi.
I rapporten nævnes det, at store dele af bataljonen er pakistanske mujahedin-krigere, der er kommet til Syrien via Europa og Tyrkiet for at bekæmpe Bashar al-Assads styre.
Ud af Syriens befolkning på godt 19 millioner indbyggere anslås det, at der op imod 1,7 millioner er kristne.
Kilde: Kristeligt Dagblad
http://jp.dk/udland/article2749456.ece

Er Højesteret de facto forvandlet til en shariadomstol ?

Personligt mener jeg, at vi har langt mere grund til at være bekymrede for herboende, veluddannede islamister uden slør og med trimmet skæg. De er nemlig parate til at gå meget vidt i loyalitet overfor deres religiøse bagland, også hvor dette rent faktisk ligger udenfor Danmarks grænser.
Når Højesterets syv dommere i morgen afsiger dom over Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, ved vi mere om, hvorvidt Mona Sheikh får ret i spådommen om, at “Hedegaard- og Pittelkow-tiden er slut”.
Og Højesteret de facto forvandlet til en shariadomstol.
Læs Jette Plesner Dali's rystende beretning om, hvor islam-infiltreret vi allerede  er...

http://www.jetteplesnerdali.com/2012/04/islamofobi-racisme-og-266b/

S og R = 5.kolonne virksomhed - nu som dengang!

http://www.bt.dk/politik/forbudt-at-braende-hemmelige-mapper

torsdag den 12. april 2012

DR markedsfører ekstremistisk venstredrejet autonom-fascisme - for vore licenspenge !!!

Kai Mikkelsen Prøv engang at se - hvordan DR markedsfører demoen i Århus - med en person, der heiler - det har intet med hændelserne eller demoen at gøre - det er dæmonisering og løgnagtig ensidig propaganda - og overskriften
Kampen om Århus ??? - det handler om kampen mod islam !
http://www.dr.dk/P1/Klubvaerelset/Udsendelser/2012/04/03160551.htmKampen om Aarhus www.dr.dk
”Det er nærmest hverdag, at nogen bliver råbt af eller spyttet på, på gaden”, fo...rtæller en ung aarhusianer, der kæmper for at hans hjemby ikke skal ende med at være Danmarks nazi-hovedstad.Vis mere..for ca. et minut siden · Synes godt omSynes ikke godt om længere · 2 ·

onsdag den 11. april 2012

Hvem er egentlig sindssyg ???

En mand - Breivik -  der  koldt og kynisk dræber omkring 70 sagesløse personer er  sindssyg ! OK - !
En regering - laver sin politik og sit land om til et stort tag-selv-bord - til ubodelig skade for den eksisterende befolkning - og inviterer arbejds - demokrati og assimilationsfjendtlige elementer  til at komme og tage  for sig af retterne og blive  ved  med  det - uden hensyn til protesterne fra de, der skal betale det. - er  det ikke  - sindssygt ?
Det får Breivik - efter mange års demokratisk protest - til at  gå i sort.
Men i stedet for at angribe de, der benytter sig af  åbenhus-tilbuddene og den arbejdsfri indkomst og sociale ydelser - (hvem ville ikke  gøre  det?) Det er jo ikke  dem, der  er de dumme - så vælger han at  straffe dem, der  er årsag til elendigheden - lovgiverne - politikerne (er  det  sindssygt?) nej - det  er rationelt !
Og han vælger ikke  at  straffe  dem på deres pengepung , for han ved, at politikernes penge i virkeligheden er  skatteydernes. (er  det  sindssygt?) Nej det  er rationelt !
Han bruger ikke mere  tid på de hjernevaskede politikere, som han og  mange  andre opfatter  som værende udenfor  pædagogisk rækkevidde (er det  sindssygt?) Nej det  er  rationelt!
Han går til fødekæden af hjernevaskede politikeres første trin - den politiske indoktrineringsparadis Utøya - for at stoppe denne landsskadelige udvikling (er  det sindssygt?) Nej det  er rationelt !
Under og  efter ww2 blev landsforræddere raskt  væk likvideret og  henrettet  - i hans optik er vi i krig med islam - og fjenden er apologeterne (Sindssygt?) Nej - det har han ret i !
Så kom opgøret - og hvis vi ser bort  fra et  totalt inkompetent politi, der lynhurtigt skulle have  nakket ham fra en helikopter - men nu bruger den ene farverige eventyrfortælling  efter  den anden for at  forsøge  at  bortforklare - at  det ikke  skete - så står der nu tilbage at konstatere, at de politikere, der var mål for den grusomme  handling - ikke er blevet  klogere !
Den lansskadelige politik der  fik kæden til at hoppe  af  for  Morder-Anders - skal vi have  noget  mere af, sagde en sammenbidt statsminister - velvidende at  Morder-Anders nok er  den første - men der  er med  garanti flere i svøb  (sindssygt?) - OK  nu var  det jo heller ikke  nogen af hans børn der  var  blevet  ramt !
Men så kommer dilemmaet - hvordan straffer man en forbrydelse - uden at  skulle komme  med politiske indrømmelser og selvkritik ? Ved  at  erklære  gerningsmanden for  sindssyg ! (sindssygt?) Nej - rationelt !
Men så kommer dilemmaet - så er han jo ikke  strafegnet - og han SKAL straffes - så bestiller man en ny undersøgelse - der erklærer ham for  ikke  sindssyg - og  strafegnet (sindssygt?) Nej rationelt !
Men så kommer dilemmaet - så får han en tidsbestemt straf - højst 22 år - og kan så komme ud igen! (sindssygt?) Nej - humant - og  det  vil politikerne gerne være i det  daglige - bare ikke mod Breivik ! (sindssygt?) hmmmm..?
Breiviks selvkomponerede kompendium, som han brugte  som manual for sine  handlinger erklæres  for sindssygt ! Og forestillingen om, at dette kompendium skulle  bruges  som undervisningsmateriale i feks folkeskolen er jo totalt sindssygt !
Lad os engang bruge globaliseringen til at tage en helikoptertur til islamiske lande.
Når en flok muslimer tager  en videregåendeuddannelse for at  få fly-certifikat - og  derefter flyver kaprede fly direkte ind i twin towers og myrder 3000 - ikke 70 - men 3000 - er  der ikke en kæft der taler om sindssyge og skizofreni...???
Når 4 lægestuderende laver terror angreb på en lufthavn - når andre muslimer sprænger snesevis af sagesløse medmennesker i stumper og  stykker i metro busser og andre steder - er  der ingen der  taler om sindssyge eller  skizofreni...???
Deres kompendium, der følges i forbindelse med dræbermentaliteten - hedder Koranen - og  bruges hver  dag i undervisningen af børn - det er  da sindssygt !
Politikerne er vidne til det - og  gør intet - tvært imod - de  går ind  for oprettelsen af  flere terrorcentre og uddannelsescentre også kaldet moskeer - efter samme filosofi som den  norske - det der  får tingene til at  gå ad helvede  til - det  skal vi have  noget  mere  af - Det  er  da  sindssygt !

mandag den 9. april 2012

Fra den naive uvidende Århus-borgmesters hjemmeside







.
En farceagtig aarhushistorie Katrine Winkel Holm Offentliggjort 07.04.12 kl. 03:01 Skru, kære læser, tiden tilbage til sidste lørdag. Kan du huske, hvor meget dagens "højreekstremistiske" demonstration fyldte i medierne? Da ville "højreekstremister" fra hele Europa gå på gaden i Aarhus og få volden til at hærge og hagekorsene til at vaje. Det var i hvert fald det indtryk, man fik, når man hørte eksperterne udtale sig om, hvad grupperinger som English Defence League og Danish Defence League stod for. Hør bare, hvad Politikens og DR's yndlingsekspert, Chris Holmsted Larsen, udtalte: »Gruppernes retorik har været meget militant fra starten. Breiviks retorik er den samme, og det var med det budskab, at han legitimerede sit terrorangreb.« Grænserne mellem massemorderen og demonstranterne var, antydedes det med et associationstrick, flydende. Byens borgmester Jacob Bundsgaard udtalte da også, at English Defence League ikke var velkommen i byen og ønskede at »sende et klart signal om, at vi ikke accepterer politisk vold«. Af samme grund var der sammenkaldt til en stor moddemonstration i tolerancens navn. Hvordan gik det så? Jo, Aarhus blev faktisk ramt af optøjer. Men det var de angiveligt så tolerante moddemonstranter, der stod for dem. Som politiet udtalte her til avisen: »Det var i høj grad venstrefløjsaktivister og unge indvandrere fra Aarhus, der skabte optøjerne.« Af 89 anholdte var 87 moddemonstranter. De "tolerante" var altså militante. De "tolerante" forsøgte at forhindre en fredelig, lovlig demonstration i at finde sted. De "tolerante" angreb altså en af de mest fundamentale frihedsrettigheder: Forsamlingsfriheden. Det er ret alvorligt. Et eller andet var altså helt galt i den historie, som Politiken og DR havde serveret. Man kunne så forvente lange spalter fulde af selvransagelse. Eneste antydning af den slags, jeg har fundet, var borgmesterens efterfølgende understregning af, at det var »fuldstændigt uacceptabelt, at nogen prøvede at trænge ind til den demonstration i Mølleparken.« Resten er tavshed. Larmende tavshed. Spørgsmålene hober sig ellers op: Hvad var det for typer, som optrådte forklædt som "mangfoldige"? Hvordan kunne "Bedstemødre for mangfoldighed" gå sammen med folk, der igen og igen råbte "Allahu Akbar"? Er det tolerant at gå rundt med "Soldiers of Allah" på blusen? Og hvori bestod Danish Defence Leagues angiveligt så farlige "ekstremisme"? Vidner til den lille forkomne demonstration, som English Defence League og Danish Defence League havde stablet på benene, hørte intet "højreekstremistisk". En repræsentant for den finske Defence League udtalte, at »vi vil have, at folk, der kommer hertil, respekterer vores kultur«. Er det ekstremt? Dagens eneste truende og voldelige fremfærd stod de hårdkogte, halvmilitante "antifascister" for. Journalist Uwe Max Jensen noterede mindst én brosten afsendt fra denne lejr. Denne farceagtige aarhushistorie har afdækket et voldsomt behov for journalister, der oplyser i stedet for at opdrage. Journalister der går direkte til kilden og fortæller, hvad f.eks. English Defence League siger og gør, så vi kan blive klogere på dette fænomen. Og som oparbejder en kritisk distance til angivelige "eksperter". DR's ekstremismeekspert Chris Holmsted Larsen er f.eks. selv gammel venstreekstremist, og lødigheden i hans ekspertudsagn viser sig i hans påstande om, at Dansk Folkeparti er "racistisk" og "socialchauvinistisk." Med ham som hovedkilde kan vi se frem til flere aarhushistorier.

Niels  5. april kl. 00:26.Niels Bruun
 Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard siger nej til intolerance. Men borgmesterens udsagn er ikke andet end en skidt blanding af populisme, dæmonisering og uvidenhed. 21. marts afholdt Aarhus Byråd en stort kommunalt orkestreret demonstration for “mangfoldighed” og “tolerance”. Demonstrationen var en protest mod Danish Defence League ‘s demonstration mod islamisering, der finder sted lørdag 31. marts i Mølleparken i Aarhus. I en tale ved kommunens demonstration sagde Aarhus’ socialdemokratiske borgmester Jacob Bundsgaard: “Vi siger nej til intolerance.” 15:02.Niels Bruun
 Venstrefløjens skingre løgn. Propaganda-maskine kører i højeste gear i disse dage - Igen og igen gentages samme one-liner; "Defence League er nok bedst kendt for, at være et af den norske terrorist Breiviks forbilleder - Følgende grupper slutter op om sloganet. LO Århus, BUPL Århus, FOA Århus, 3F Transport logistik og byg – Århus, Dansk Metal Århus, Pædagogstuderendes Landssammenslutning – PLS, Tømrer klubben - 3F Sommervej, 3F Rymarken 3F Ungdom – Århus, Dansk Socialrådgiverforening, LFS - Landsforeningen for Socialpædagoger, Murersvendenes klub, Århus, Murerarbejdsmændenes klub, Århus, Tømrer og bygningssnekernes klub, Århus, DSU – Århus, SFU – Århus, SF Aarhus, SF København, Socialistisk Ungdomsfront - SUF, Enhedslisten Oslo Transportarbeiderforening - Oslo, NTF Bring Oslo, Landsutvalget NTF Bring Oslo, Havnearbeiderne i Norge, Vin- og Brennevinarbeidernes Forening, Oslo, Vin og Brennevinarbeidernes Fellesklubb, Oslo, Unite Against Fascism - England, ENAR - European Network Against Racism, Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, AarhuSomali, Tyrkisk Dansk Forening, Antiracistisk netværk - Århus, KUR - Komiteen For Udlændinges Retssikkerhed, Palæstinensisk Forening-Al Rabetah, Viborg for mangfoldighed, I Love Gellerup, Dyrernes Alliance, Røde skoleelever, APK, Internationale Socialister, Kommunistisk Parti, KPD, Libertære Socialister, Kvindehuset i Århus, Studenterrådet på Århus Universitet. EDL var Anders Breivik´s forbillede skriver man. En sætning der formentlig får det til at gispe i de fleste mennesker. Så kan det ikke blive værre - Man mangler næsten kun en kommentar mere; EDL er forbillede for Joseph Kony - ikke sandt. Dæmoniseringen kender ingen grænser. Men er det sandt? Anders Breivik skriver om sin vurdering af EDL, som han har undersøgt på via Facebook. Uddrag af Anders Breiviks Manifest: 2083.The European declaration of independense. Side 1436. The EDL are in fact anti-racist, anti-fascist and anti-Nazi. They even have many members and leaders with non-European background (African and Asian). They have worked so hard, and continue to work hard, to keep National Socialists out of the organization. The EDL, although having noble intentions are in fact dangerously naïve. EDL and KT principles can never be reconciled as we are miles apart - The EDL even rejects taking a stand against multiculturalism which proves that they are even more naïve than Sarkozy, Merkel and Cameron who have all admitted that multiculturalism has been a failure and a disaster for Europe. The EDL, on the other hand, IS a democratic movement. They STILL believe that the democratic system can solve Britain’s problems… This is why the EDL harshly condemns any and all revolutionary conservative movements that employ terror as a tool, such as the KT. And this is why, we, the KT view the EDL as naïve fools. Anders Breivik sammenligner EDL med en flok aber og kalder ganske enkelt sit påståede forbillede for - "naive fjolser." En ting er, at politiske partier ikke kan holde sig til realiteten. Det er vi formentlig alle sammen vant til. Men at en hel række faggrupper - går med på den type lemfældig omgang med sandheden er faktisk ret foruroligende. http://www.youtube.com/watch?v=ki4lXm3sz4Q 29. marts kl. 15:34.

1. april kl. 08:33.Hans Brandl Ja, Jacob. Du skal ikke bilde mig ind, at du ikke havde forudset at det ville komme. Du er en simpel del af voldelig ekstremisme!!! Jeg skal love for at i fik vist Aarhus´ mangfoldighed, med stenkast, flaskekast og politivold!!

1. april kl. 19:08.Hara Dvinge Fra `denfri´:
"Bortset fra at borgmester Jacob Bundsgaard med sin udmelding udvander tolerance-begrebet, da det ifølge borgmesteren ikke skal omfatte mennesker, der tillader sig at være uenige med borgmester og byråd, er der et andet problem ved borgmesterens udmelding. Jacob Bundsgaard argumenterer nemlig ikke for, hvori hans politiske meningsmodstanderes påståede intolerance består. Dette fravær af politisk argumentation fra borgmester Jacob Bundsgaards side repræsenterer en rigtig skidt cocktail af populisme, dæmonisering og uvidenhed.

Det er ikke kun populisme at beskylde andre for intolerance, når man end ikke argumenterer for, hvilken intolerance ens politiske modstandere står for. Jacob Bundsgaard er reelt ude i en dæmonisering af sine politiske modstandere, som ikke klæder ham som folkevalgt.

Desuden kommer man ikke udenom, at Jacob Bundsgaards holdning sandsynligvis baserer sig på en stor grad af uvidenhed. English Defence League, der er til stede ved demonstrationen i Mølleparken, er imod den islamiske sharia lovgivning. Hvordan det i borgmesterens optik kan være intolerant at være imod en racistisk religiøs baseret lovgivning, der ud fra en islamisk verdensopfattelse diskriminerer kristne, jøder, “vantro”, kvinder og børn samt muslimer, der ifølge islams dogmatikere ikke er muslimske på den “rigtige” måde, er et spørgsmål, som borgmesteren burde svare offentligt på.

I stedet for at profilere sig på sin blanding af populisme, dæmonisering og uvidenhed burde borgmester Jacob Bundsgaard efter demonstrationen i Mølleparken mødes med repræsentanter for English Defence League. Ikke for at markere enighed, men for at udvise en reel tolerance overfor disses divergerende synspunkter."2. april kl. 05:18 ·  2.                                                                                                

                                                                                                                                                            Niels Bruun Fra en pædagog til en anden -


Allerede første gang, jeg fik invitationen til arrangementet i Århus d.31.03. var jeg pinligt bevidst om - at arrangørerne fra første fløjt indledte sin kampagne med en løgn. I modsætning til arrangørerne som enten ikke har gjort deres hjemmearbejde ordentligt - eller også bare har et større behov for at defamere og ophidse - end et behov for at holde sig til sandheden - fik jeg en slemt dårlig smag i munden.

Påstanden om, at EDL er forbilleder for Anders Breivik er en løgn. Som enhver, der har læst Andres Breivik´s udgivelse; "2083. An European declaration of independence" er ubehageligt bevidste om.

Breivik karaktiserer EDL som en folk højtråbende aber - naive fjolser og angiver en række grunde til at han og KT ( KT er den gruppe som Breivik fortæller, at han opererer fra) - aldrig - kunne arbejde sammen med EDL.

Dels ved han at EDL, for at blive i terminologien, har "racefremmede" i rækkerne også i ledende positioner. Han fortæller at de endnu tror på at demokratiet kan redde England fra Islamismen. Breivik beskriver EDL som mere naive end Sarkozy og David Cameron fordi EDL i modsætning til d´herrer - tror på det multikulturelle samfund og sidst men ikke mindst - fordi EDL afstår fra at bruge terror.

De er - fortæller Anders Breivik - miles apart.

Arrangørerne af "Århus for mangfoldighed" indleder med en dæmoniserende løgn - intet mindre. Og en vældig uklædelig løgn - det er ganske ucharmerende at ville profitere af en tragedie, som den der fandt sted i Norge - trække en traumatiseret overlevende ind som taler osv. Men ikke bare uklædeligt - det er en særdeles uhensigtsmæssig dynamik, man risikerer at sætte i gang.

( Jeg skal poste et indlæg, jeg har skrevet andetsteds - når jeg finder det igen - der redegør for, hvilke bevæge-grunde jeg har for allerede på det tidspunkt, at beslutte mig for at intervenere mod arrangementet i Århus.)

Derefter trækker man hele sit arsenal frem med floskler og paroler - fra sit 70ér skuffedarium - ikke sandt. Vi skal også høre på de sædvanlige fraser om; "nazister", "fascister" og "racister."

EDL er ikke nazister - heller ikke fordi man kan finde nogle medløbere, der heiler. De bekender sig ikke til en nationalsocialistisk ideologi.

EDL er ikke fascister - heller ikke fordi EL og andre fortidsøgler har nogle gamle paroler liggende fra dengang man demonstrerede mod Augusto Pinochet, som man gerne vil have luftet. EDL er demokrater.

Og EDL er heller ikke racister, selvom man kan finde nogle edderspændt rasende skældsord via optagelser fra en bus med aktivister, der stenes gennem Århus af såkaldt "tolerante og mangfoldigheds-elskende" venstreorienterede. Som er et så selvmodsigende udtryk, at normalt reflekterende mennesker risikerer at tabe kæben i forbløffelse.

Det fordrer virkelig en mægtig interessant psykologi, når mennesker er i stand til at overbevise sig selv og hinanden om, at man kæmper - for - tolerance og mangfoldighed alt mens man dænger sine meningsopponenter til med flasker, brosten, cykler og belyvende skældsord -

Realiteten er; at de har ledende personer, som er indere, asiatere og at der er sorte i rækkerne blandt de menige. Der er ingen agenda om race-teori. End ikke i nærheden.

USA´s ambassade bragte en advarsel til amerikanske borgere i Danmark om de forestående og forudsigelige uroligheder. Som viser at man der er langt mere realistisk i sin vurdering af EDL. Her taler man om; højreorienterede, nationalister og anti-islamister.

Det er den rigtige betegnelse - hvis - man overhovedet skal forsøge at anbringe EDL, som er en 2 år gammel bevægelse - i en kategori.

Man kunne stille legitime spørgsmål ved den ene label - af de 3; som USA´s ambassade bruger. Og det er begrebet - højreorienterede. EDL har nemlig heller ikke en formuleret ideologi, som kan sammenlignes med det traditionelle billede af højre-orienterede - i form af konservatisme, en specielt liberal økonomisk vinkel eller tilsvarende. Der er socialister og mennesker i rækkerne., som almindeligvis bekender sig til arbejderpartiet - Labour.

EDL som eksponeret ved eksempelvis en Mr. Vad fra Enhedslistens hovedbestyrelse er en fabrikation. Man er enten meget - meget - dårligt orienteret om realiteten. Enten det - eller også har man et slemt behov for at lyve. Jeg er ikke helt sikker på, hvad der er bedst.

Denne korte dokumentar giver et fremragende indblik i EDL og er en hurtig indføring i hvad der egentlig rører sig i EDL. Det som også er interessant i indslaget er unægteligt, at BBC indledningsvist fortæller at det britiske politi ikke ved, hvordan de skal kategorisere EDL. http://www.youtube.com/watch?v=TCzCEb1k__8

Men man har en anderledes ubekymret og uansvarlig tilgang i BUPL, Lærerforeningen, FOA og i Enhedslistens Fører kælder. Der er ikke mange betænkeligheder eller langvarige refleksioner - her. Man reagerer pr. automat-refleks og trækker de outdatede dæmoniserende halvfjerdser-floskler frem.5. april kl. 00:25 ·  1.Niels Bruun Projektiv identifikation,

Psykologisk forsvarsmekanisme og kommunikationsform, hvor en person (afsenderen) projicerer (se projektion) uacceptable følelser over på en anden (modtageren), der på subtil vis presses eller manipuleres til at opføre sig i overensstemmelse med det projicerede materiale;

fx kan en person projicere uacceptable aggressive, sadistiske følelser over på en anden. Ved at opføre sig over for den anden (modtageren), som om vedkommende var aggressiv og sadistisk, vil afsenderen forsøge at få modtageren til at identificere sig med det projicerede.

Hermed kan afsenderen dels komme af med sine egne uacceptable følelser ("det er ikke mig, der er aggressiv og sadistisk"), dels stadig have kontakt med disse følelser.

Afsenderen forsøger derved at få kontrol over modtageren og de projicerede følelser. Endelig kan modtageren enten identificere sig med det projicerede materiale ved at opføre sig, som om han/hun var aggressiv og sadistisk og give det tilbage i uforarbejdet form,

eller modtageren kan give det projicerede tilbage i en forarbejdet ("fordøjet") form.

fortsat:
I det psykoterapeutiske arbejde med psykotiske og grænsepsykotiske patienter spiller projektiv identifikation en stor rolle, idet terapeuten via patientens projektioner får indblik i, hvad der sker i hende/ham, og dernæst får mulighed for at bearbejde det projicerede materiale (levere det tilbage i "fordøjet" form), hvorved reaktionen kan få en terapeutisk, helbredende effekt.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Fra; Den store danske Enclykopædi.

Jævnfører det der kaldes - overføringer og modoverføringer.

Som i øvrigt også er et fænomen, der afdækkes af Rosenthal via det som kaldes Rosenthal-effekten.I daglig tale; De selvopfyldende profetier.

Derfor burde normalt tænkende og ansvarlige mennesker også - MED DET SAMME - tage afstand fra usaglige referencer til og sammenligninger med; Anders Breivik.

At der er - især - pædagogiske fagforbund som lægger navn til de begivenheder, som er blevet udlevet i Århus er mildt sagt - forbløffende. Det er ikke en urimelig forventning at have, at pædagoger og lærere er bevidste om den type dynamikker. Og overvejer, hvad de medvirker til at sætte i gang.

Det man kan sige er, at med mindre vi havde en busfuld af veluddannede terapeuter på vej ud af Århus er de ytringer som kom i bussen - fuldstændigt forudsigelige. http://www.youtube.com/watch?v=gu8F19MSbt8 Man levede fuldt ud op til forventningen.

Lad os alle krydse fingre for - at det stopper her.5. april kl.

00:25.Benny Bager Jeg håber da at Jacob er stolt over at ham har vist hele verden hvor voldlige og racistiske de dansker muslimer er .Jeg takker for dit gode arbejde for os anti islamske folk .








                                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                        Jihad som kolonisering af nyt land

Dar al-Harb og Dar al-Islam).
For at forstå, hvordan jihad forstås, skal man kende to vigtige begreber i islam, som inddeler verden i erobret område, som islam har kontrol over, samt dét område, hvor krige skal tages i anvendselse. I det sidste område kæmper muslimer for at få magten.
De to områder kaldes henholdsvis Dar-al-Harb og Dar-al-Islam. Dar-al-Islam ...omfatter alle de områder, som domineres af muslimer og hvor muslimer har majoriteten eller 50% af befolkningen eller regerer landet. Her kan ikke-muslimer, såfremt de tilhører "Bogens folk" (jøder og kristne) leve under islams beskyttelse, men med indskrænkede rettigheder i henhold til Koranen. Dette skyldes, at de ikke er på islams stade, men befinder sig på et lavere stade. Derfor gælder ikke de samme love og rettigheder for de to grupper. Kristne og jøder har ret til eksistens, hvis de underordner sig. I så fald kaldes de dhimmier "beskyttelsesborgere". Personer, som ikke tilhører en af disse grupper, d.v.s. frafaldne, animister, polyteister, ateister og muslimske sekter, som f.eks. Bahai har ingen rettigheder inden for samfundet. De er reelt retsløse.

Kaldes der til jihad mellem muslimer og ikke muslimer, skal enhver hensyntagen til modstanderens værdighed være ophævet. “Når en mand, som ikke tilhører islam, bliver taget til fange, så skal han dræbes. Denne skæbne kan han kun undgå, såfremt han konverterer til islam ”(Konzelman s.35 f.).

Krigens område - Dar-al-Harb - er det område, hvor muslimerne er blevet så stærke, at de i stigende grad kan udfordre den herskende "vantro" ikke-muslimske styreform. Her gælder særlige regler i kampen for at nå frem til islamisk dominans: heriblandt er det tilladt at bryde aftaler, at snyde ikke-muslimske grupper, hvis det gælder islams sag eller at nå frem til et resultat gennem pres eller trusler, hvis det er nødvendigt. Erklæres der jihad, er det endog tilladt at voldtage ikke-muslimer Vis mere