fredag den 29. juni 2012

Tyrkerduens svanesang - Højt at flyve - dybt at falde...


SF's gruppebestyrelse suspenderer Cekic

Jeg er skuffet og ærgerlig, siger SF's gruppeformand.






Özlem Cekic er suspenderet fra alle ordførerskaber, efter at hun for kort tid siden erklærede, at hun ville stemme imod den skatteaftale regeringen har indgået med Venstre og Konservative.
Det oplyser partiets gruppeformand Pernille Vigsø Bagge i en mail.
»SF's gruppebestyrelse har besluttet med øjeblikkelig virkning, at suspendere Özlem Cekic fra samtlige ordførerskaber samt retten til at udtale sig på SF's vegne«, lyder det.
Håber at blive i partiet
Özlem Cekic skrev for kort tid siden på sin Facebook-profil, at hun håber, at der stadig er plads til hende i partiet:
LÆS OGSÅÖzlem Cekic: Jeg stemmer ikke for skatteaftale
»Det har altid været et af SF's grundlæggende principper, at der var højt til loftet og langt til døren. Sådan håber jeg stadig, det er. Jeg går ingen steder. Jeg er SF'er og vil blive ved med at være SF'er. Jeg håber, at der vil blive ved med at være plads til mine holdninger i SF«.
Skuffet og ærgerlig
Det fremgår ikke af gruppeformandens mail om Cekic kan blive i partiet, men Pernille Vigsø Bagge skriver:
»Jeg er både skuffet og ærgerlig over, at Özlem ikke vil stemme for regeringens skattereform[...] SF's folketingsgruppe har truffet en beslutning om, at vi stemmer samlet - også i svære sager. Vi er af den opfattelse, at vi arbejder indenfor rammerne, at den forhandlingsmandat, der udstikkes af SF's landsledelse«.
LÆS OGSÅSøvndal trænger til ferie: »Jeg forstår godt, at mange er skuffede«
Vigsø Bagge fortsætter: »Det er naturligt, at der er en forventning om, at vi som regeringsparti også bærer regeringens politik igennem. Özlem har nu valgt at gå imod denne gruppebeslutning[...]«.

http://politiken.dk/politik/ECE1674188/sfs-gruppebestyrelse-suspenderer-cekic/

Václav Klaus stands up for Freedom

Europe's Fallen tribute to white victims of multiculturalism

Danskerne hånes igen af Ôzlem Cekic - og danske politikere og fagforenigsfolk optræder igen som landssvigere !






Afsløring: Islamistisk bevægelse betaler for Ramadan-middagen i Snapstinget på Christiansborg. Religiøse fantaster anført af den rabiate sektleder Fethullah Gülen kaster et dunkelt skær over den stort anlagte Ramadan-middag, som skal afholdes på Christiansborg. Sekten har nære forbindelser til avisen Zaman, som er medarrangør af middagen sammen med SFs socialordfører, Özlem Sara Cekic.







Flere prominente gæster fra både Danmark og Tyrkiet kaster i år glans over arrangement, som afholdes for tredje år i træk. Blandt andre har socialminister Benedikte Kiær (K) og tidligere overrabbiner Bent Melchior meldt deres ankomst til middagen, som finder sted om aftenen den 6. september i Snapstinget.
I alt vil 180 gæster sætte sig til bords. Men i skyggen står den uhyggelige islamistiske sekt, der ifølge en hollandsk dokumentar kalder sekulære vesterlændinge for 'beskidte, blasfemiske vantro.' Den tyrkiske journalist Ünsal Turan, der har base i København som korrespondent for CNN og den tyrkiske millionavis Hürriyet, er ikke et sekund i tvivl om, at det er Gülens penge, der betaler gildet på Christiansborg gennem sin forlængede arm.
- Zaman er ejet af Gülen. Det ved alle og enhver i Tyrkiet. Derfor er det dem, der er den reelle arrangør, sammen med Özlem Sara Sekic, siger han.
Sekten Gülen er opkaldt efter dens dens mystiske stifter, imamen Fethullah Gülen, som lever i USA med et følge af tilbedere, der opvarter og bevogter ham døgnet rundt. Han måtte i 1998 tage flugten fra Tyrkiet, hvor han stod anklaget for at have opfordret til oprør under fredagsbønnen. Men den flamboyante imams magtposition blev ikke svækket af flugten fra hjemlandet. I dag har Gülen-sekten udviklet sig til en indflydelsrig bevægelse, der hjernevasker nye disciple via oprettelse af privatskoler, mens sekten bruger sin økonomiske overlegenhed til at tilrane sig magt i samfundet. Der findes allerede tusindvis af Gülen-skoler i mere end 100 lande verden over.
- De forsøger at legitimere sig selv gennem det initiativ, som Zaman står bag på Christiansborg. Men Gülen er lige så farlig som andre radikale islamistiske organisationer, fortæller Ünsal Turan.
- De opildner ikke til vold og terror, men Gülen siger til sine medlemmer, at de skal holde sig gode venner med naboen, uddanne sig og få et godt job i staten. På den måde overtager de magten. Ikke ved hjælp af terror, men med økonomisk og politisk magt, siger Ünsel Turan og fortæller, at mere end 100 Gülen-kritikere sidder uskyldigt fængslet i Tyrkiet, hvoraf nogle er spærret inde på tredje år uden at være stillet for en dommer.
Der er blandt andet tale om læger, fagforeningsfolk, journalister og skolelærere, der sidder uskyldigt fængslet for 'kupforsøg', fortæller han. Den anerkendte amerikanske tænketank Middle East Forum har publiceret en omfattende artikel, der ligeledes dokumenterer sektens dystre motiver. Også her nævner tænketanken, at avisen Zaman, som står bag den omstridte ramadan-middag i hjertet af det danske parlament, er i lommen på Fethullah Gülens magtfulde bevægelse.
I detaljer tegner artiklen et foruroligende portræt af det menneske, der trækker i trådene, når de danske politikere sætter sig til bords på mandag. Under en religiøs dundertale citerer tænketanken Fethullah Gülen for at have sagt til sine disciple: 'Filosofien er, at vi åbner et hus et sted og venter med en edderkops tålmodighed. Vi venter i vores spindelvæv, indtil folk bliver fanget i nettet. Så puster vi liv i deres døde kroppe og sjæle for at give dem et liv.'
Religiøse fantaster anført af det rabiate religiøse overhoved Fethullah Gülen kaster et dunkelt skær over den stort anlagte ramadan-middag, som skal afholdes på Christiansborg.
Den sekt-lignende bevægelse har nære forbindelser til avisen Zaman, som er medarrangør af middagen sammen med SFs socialordfører, Özlem Sara Cekic.
Flere prominente gæster fra både Danmark og Tyrkiet kaster i år glans over arrangementet, som afholdes for tredje år i træk.
Blandt andre har socialminister Benedikte Kiær (K) og tidligere overrabbiner Bent Melchior meldt deres ankomst til middagen, som finder sted om aftenen den 6. september i Snapstinget. I alt vil 180 gæster sætte sig til bords. Men i baggrunden står den vidt forgrenede islamistiske organisation, der ifølge en hollandsk dokumentar kalder sekulære vesterlændinge for 'beskidte, blasfemiske vantro'.
Gülen betaler gildet
Den tyrkiske journalist Ünsal Turan, der har base i København som korrespondent for CNN og den tyrkiske millionavis Hürriyet, er ikke et sekund i tvivl om, at det er Gülens penge, der betaler gildet på Christiansborg gennem sin forlængede arm.
- Zaman er ejet af Gülen. Det ved alle og enhver i Tyrkiet. Derfor er det dem, der er den reelle arrangør, sammen med Özlem Sara Cekic, siger han.
Gülen-bevægelsen er opkaldt efter dens mystiske stifter, imamen Fethullah Gülen, som lever i USA med et følge af tilbedere, der opvarter og bevogter ham døgnet rundt. Han måtte i 1998 tage flugten fra Tyrkiet, hvor han stod anklaget for at have opfordret til oprør under fredagsbønnen. Men den flamboyante imams magtposition blev ikke svækket af flugten fra hjemlandet.
Hverver nye medlemmer
I dag har Gülen udviklet sig til en indflydelsesrig bevægelse, der hverver nye medlemmer via oprettelse af privatskoler, mens den bruger sin økonomiske overlegenhed til at tilrane sig magt i samfundet. Der findes allerede tusindvis af Gülen-skoler i mere end 100 lande verden over.
- Gülen-sekten forsøger at legitimere sig selv gennem det initiativ, som Zaman står bag på Christiansborg. Men Gülen er lige så farlig som andre radikale islamistiske organisationer. De hjernevasker folk, siger Ünsal Turan.
- De opildner ikke til vold og terror, men Gülen siger til sine medlemmer, at de skal holde sig gode venner med naboen, uddanne sig og få et godt job i staten. På den måde overtager de magten. Ikke ved hjælp af terror, men med økonomisk og politisk magt, siger Ünsal Turan og fortæller, at mere end 100 Gülen-kritikere sidder uskyldigt fængslet i Tyrkiet, hvoraf nogle er spærret inde på tredje år uden at være stillet for en dommer.
Uskyldigt fængslet
Der er blandt andet tale om læger, fagforeningsfolk, journalister og skolelærere, der sidder uskyldigt fængslet for 'kupforsøg', fortæller han.
Den anerkendte amerikanske tænketank Middle East Forum har publiceret en omfattende artikel, der ligeledes dokumenterer Gülens dystre motiver. Også her nævner tænketanken, at avisen Zaman, som står bag den omstridte ramadan-middag, er i lommen på Fethullah Gülens magtfulde bevægelse. Artiklen tegner i detaljer et foruroligende portræt af det menneske, der trækker i trådene, når de danske politikere sætter sig til bords i Christiansborg-restauranten Snapstinget på mandag.
Edderkoppens spind
Under en religiøs dundertale citerer Middle East Forum Fethullah Gülen for at have sagt til sine disciple:
- Filosofien bag vores virke er, at vi åbner et hus et sted og venter med en edderkops tålmodighed. Vi venter i vores spindelvæv, indtil folk bliver fanget i nettet. (..) Så puster vi liv i deres døde kroppe og sjæle for at give dem et liv.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen har valgt at takke nej til invitationen om at deltage i ramadan-middagen på Christiansborg.

Læs også:

torsdag den 28. juni 2012

EDL - English Defence League - How Dare You Come To A Muslim Area?

“Maybe we need another ‘Kristallnacht,’ this time for mosques” ?

SWISS politician says, “Maybe we need another ‘Kristallnacht,’ this time for mosques”

Alexander Müller, a Zurich politician from the right wing Swiss People’s Party has caused outrage by appearing to call for “another Kristallnacht” in a hateful anti-Islamic tweet.

The Local  The offending message has since been taken down from Müller’s @DailyTalk account.

Kristallnacht, or the Night of the Broken Glass, refers to the night in November 1938 when the Nazis burned down Jewish synagogues, houses and shops in a coordinated attack across Germany and parts of Austria.

Over 7,000 shops were destroyed and an estimated 30,000 people were arrested and put into concentration camps. 


The Zurich prosecutor is considering whether to launch a formal criminal investigation into Müller, who also works as a school nurse. “It is possible that the Twitter post breached the criminal provisions on racism,” Corinne Bouvard, spokeswoman for the Zurich prosecutor’s office, told the website.

Maybe he was reacting to the widespread support that Muslims show for Nazis back then and even today?


Müller denies writing the post, and has alleged that someone forged it, newspaper Tages Anzeiger reported. In other tweets, he has previously been seen to make fun of beauty contests in Saudi Arabia, voiced his opposition to integration and the “Islamization” of the country, and accused Muslims of trying to litter the country with mosques and minarets. Should he be found to have written the tweet, he will be excluded from the Swiss People’s Party.

RELATED STORIES/VIDEOS:
switzerland-soaring-violent-crime-blamed-on-illegal-muslim-infiltrators-from-north-africa
brilliant-switzerlands-basel-piggy-tram-is-considered-anti-muslim
switzerland-more-ways-to-show-muslim-immigrants-the-door-with-new-deportation-laws
switzerland-anti-muslim-immigration-far-right-party-popularity-skyrockets
switzerland-masks-off-another-eu-country-moves-to-ban-the-burqa
must-see-swiss-mp-oskar-freysinger-asks-have-we-all-gone-mad
right-wing-swiss-peoples-party-intensifies-their-anti-muslim-immigration-campaign-in-the-run-up-to-the-election-in-october
switzerland-popular-swiss-peoples-party-platform-promises-to-halt-mass-muslim-immigration
yo-switzerland-now-muslim-non-citizens-with-criminal-records-will-be-deported
switzerland-it-was-never-just-about-banning-minarets
if-you-cant-smokeem-out-starveem-out
demand-for-more-minaret-bans-as-in-switzerland-is-spreading-across-europe
maybe-it-isnt-muslim-minarets-that-people-dont-want-in-their-countries-but-muslims
surprise-left-wing-swiss-feminists-supported-the-muslim-minaret-ban
hooray-swiss-majority-vote-to-ban-muslim-minarets
ha-ha-muslim-outrage-over-swiss-islamophobic-minaret-ban-when-are-muslims-not-enraged
swiss-left-wing-fasciststerrorist-apologists-take-action-to-overturn-ban-on-building-muslim-minarets

Convert Wants To Know Why America Does Not Give Her Freedom To Practice ...Hey, sweetie, don’t like it here? L-E-A-V-E!

søndag den 24. juni 2012

Det kan godt være, de kan skræmme de almindelige borgere væk. Men de kan ikke skræmme os. Det er vores land. De er på besøg. De skal bare rette ind og opføre sig ordentligt. Ellers kan de bare pisse af igen !

Forside henvis fest for løsladt.ART_G99CRN6K.1+danish-defence-league-upe2.jpg

Kasper fra Aabenraa vil ind i ghettoer med Muhammedtegninger

Den islamkritiske organisation Danish Defence League vil til at være meget mere direkte i deres aktionsformer. Fremover vil organisationen uden varsel troppe op i nogle af landets ghettoer med 100 mand. Her vil de så demonstrere med blandt andet Muhammedtegninger. Det fortæller talsmanden til Orientering på P1.

- Vi tager ud i ghettoområder med plakater med billeder af profeten Muhammed med bombe i turbanen. Vi starter ikke balladen. Det er vores land, og vi har ret til at være der. Men hvis de kommer flyvende ned, så forsvarer vi os hundrede procent, siger talsmanden for Danish Defence League Kasper Mortensen, der bor i Aabenraa.

Hvordan vil det ende, tror du?

- Det ved jeg ikke. Så må vi se, hvor meget ytringsfrihed vi har. Længere er den ikke. Men vi er åbne for alle muligheder. Vi er ikke voldelige, og vi starter det ikke, men hvis de kommer for at angribe os, så får de også igen for fuld hammer, siger Mortensen til Orientering på P1.

Organisationen har ikke tænkt sig at fortælle politiet om de planlagte demonstrationer, understreger han. Man er træt af politiets måde at behandle organisationen på.

Talsmanden virker ikke synderligt påvirket af, at det måske kan være en farlig mission at gå ind i et ghettoområde og gøre det, gruppen planlægger.

- Det kan godt være, de kan skræmme de almindelige borgere væk. Men de kan ikke skræmme os. Det er vores land. De er på besøg. De skal bare rette ind og opføre sig ordentligt. Ellers kan de bare pisse af igen, siger talsmanden til Orientering på P1.

http://www.jv.dk/artikel/1366088:Indland--Kasper-fra-Aabenraa-vil-ind-i-ghettoer-med-Muhammedtegninger

fredag den 22. juni 2012

UNTOLD STORIES - and western political ignorance !

Egypt: Female Genital Mutilation - human stupidity - Egyptian spring becoming a cold winter

Spring ended up in a desert....


Muslim Brotherhood’s Egyptian Presidential Candidate: ‘Jihad Is Our Path & Death In the Name of Allah Is Our Goal’

There’s been plenty of drama leading up to Egypt’s presidential elections later this month. But in addition to the infighting and violence, there is an overarching fear surrounding who will assume the presidency. In the post-Hosni Mubarak world, some fear that radical Islamist ideals will overtake the nation, leading to increased hostility and volatility. And a recent comment about “jihad” from Mohammed Mursi, a top candidate being touted by the Muslim Brotherhood, will only add to worries.
Mohammed Mursi of Muslim Brotherhood Calls for Sharia & Jihad in Egypt
Muslim Brotherhood presidential candidate Mohammed Morsi
According to The Voice of Russia, an international media outlet owned by the Russian government, Mursi is calling for a Constitution that is based on the Koran and sharia law.
(Related: Egyptian Cleric Claims Muslim Brotherhood Presidential Candidate Will Make Jerusalem ‘The Capital of the Caliphate’)
“The Koran is our constitution, the Prophet is our leader, jihad is our path and death in the name of Allah is our goal,” Mursi apparently said in an election speech at Cairo University on Saturday evening. “Today we can establish Sharia law because our nation will acquire well-being only with Islam and Sharia. The Muslim Brothers and the Freedom and Justice Party will be the conductors of these goals.”
Mohammed Mursi of Muslim Brotherhood Calls for Sharia & Jihad in Egypt
Considering the string of theocratically-driven statements coming from religious and political leaders, these latest comments are concerning. Last week, The Blaze told you about Egyptian Cleric Safwat Higazi and his comments about a “Caliphate.” Mursi, he said, will apparently help to re-establish this massive Islamic state.
If Mursi wins later this month, he will be elected to a four-year term. Voting will take place on May 23 and 24.
(H/T: Gateway Pundit)

torsdag den 21. juni 2012

Representanter för Svenska kyrkan. Optræder som forrædere overfor eget land og egen kultur . og vender op og ned på sandheden !

Foto: Ragnhild Haarstad / Scanpix I midsommar hyllar vi en sorts svenskhet. Samtidigt pågår en debatt om hur majoritetssamhället bör förhålla sig till seder och bruk hos minoriteter.
Svenskarna och ”de andra”. Det är midsommar och vi hyllar - ett slags svenskhet. Samtidigt vinner extrema krafter terräng genom att peka ut judar, romer och muslimer som avvikande och icke hemmahörande i vår kultur. En respektfull människosyn kräver att vi står upp för rätten att vara annorlunda, skriver representanter för Svenska kyrkan.
I juni firar vi både nationaldag och midsommar, de två högtider som mer än annat hyllar en sorts svenskhet. I år sker det i skuggan av en, i alla fall inom Svenska kyrkan, seglivad debatt om hur majoritetssamhället bör förhålla sig till seder och bruk hos minoriteter. Frågorna har gällt bland annat vad som är barnets bästa, om det är rimligt att företrädare för en religion, kräver förbud mot sedvänjor och religiösa bruk inom en annan religion, och om förbudsivrarna medvetet eller omedvetet uppväcker främlingsfientliga krafters intressen.
Vi vet från 1900-talet att företrädare både för den svenska staten och Svenska kyrkan länge teg om judeförföljelserna och undvek att ta ställning. I dag kan vi inte bortse från en samtid där extrema krafter i Europa vinner terräng genom att peka ut judar, romer och muslimer som avvikande och icke hemmahörande i vår kultur. I stora delar av Europa framträder en hållning som beskriver ”de andra” som omänskliga och med seder som innebär ett ”onödigt lidande”, seder de måste räddas från. Ett tydligt exempel i vårt land är förslaget att lagstifta mot omskärelse av gossebarn.

http://www.dn.se/debatt/vi-maste-visa-respekt-for-ratten-att-vara-annorlunda

Den svenske elitære politisk korrekte oikofobi


Den svenske oikofobi

Dato: d. 16.12.09, 17:05
Af: Kasper Støvring
Emner: , , ,
En ny national selvbevidsthed er omsider ved at dukke frem i det mærkelige land Sverige. Man aner konturerne med Sverigedemokraternes markante fremgang og udsigt til en plads i parlamentet.
Det slår mig dog altid, hvordan den svenske offentlighed reagerer med larmende forskrækkelse, når der fremkommer synspunkter, man i Danmark diskuterer åbent. Det gælder f.eks. behovet for en national identitet og en kritisk tilgang til indvandring og multikulturalisme.
Tag nu den dydsirede moralisme og sarte forskrækkelse, der lyser ud den svenske journalistpige, der for nylig lavede en dokumentar om Danmark og Dansk Folkeparti. Det er ikke at tage munden for fuld at sige, at nationale holdninger skandaliseres i broderlandet.
Vel ingen andre steder end i Sverige er “forkastelsens kultur”, altså tendensen til at rakke ned på sit eget nationale og kulturelle ophav, så markant blandt eliten. Den engelske filosof Roger Scruton har kaldt fænomenet “oikofobi”, og nu er Sverigedemokraterne også begyndt at bruge udtrykket, hvilket den pæne danske avis Politiken også harmes over.
Det manglede bare: Der er tårnhøje bunker af vidnesbyrd om denne “ned med os”-oikofobi i Sverige. Modtageren af Sonningprisen, den tyske forfatter Hans-Magnus Enzensberger, har tilsvarende skrevet fremragende om den svenske folkesjæl i bogen “Åh Europa” (1987). Mere om ham i et kommende indlæg.
Xenofobi og oikofobi
Jeg har allerede for en del år siden skrevet om oikofobi og fundet, at den dukker op på et tidspunkt, hvor nationen og nationalstaten forekommer under pres, fordi den nationale loyalitet hyppigt anses for at være forældet. Men det skyldes ikke mindst, at national loyalitet bliver stemplet som noget meget negativt.
National loyalitet opstår angiveligt som en frygt for det fremmede, som xenofobi, der kommer af de græske ord “xeno”, der står for fremmed, og “fobi”, der står for frygt.
Xenofobi har vi fået tudet ørerne fulde af i mange år. Men det er den modsatte tendens, der er fremherskende i de vesteuropæiske lande. Nemlig frygten for det hjemlige. Roger Scruton kalder det altså oikofobi, som er en art sproglig nydannelse, der kommer af det græske ord “oikos”, der betyder hjem.
Oikofobi giver sig udslag i en forkastelse af arv og hjem, i en stillingtagen til fordel for “dem” imod “os”. Det vil sige i en afvisning af vores distinkte nationale kultur og institutioner.
Nationalisme
Oikofobi trives hos elitære, politisk korrekte meningsdannere i de vestlige offentligheder og altså især i Sverige. Formanden (den tidligere red.) for det svenske Socialdemokrati, Mona Sahlin, kandiderer til at tage prisen.
Oikofober reducerer ofte den nationale loyalitet til en vestlig konstruktion, der benyttes til at undertrykke alle ikke-vestlige kulturer. Det nationale identificeres derfor som ideologisk nationalisme, som en forhærdet chauvinisme, fjendtlighed og imperialisme.
Men nationalisme er, skriver Scruton i “Nationernes nødvendighed” (2004), den patologiske afart af national loyalitet. At fordømme det nationale svarer til at fordømme kærligheden, fordi den i ekstreme tilfælde leder til jalousimord.
En nation er netop ikke konstrueret af magthavere ud fra en vilkårlig beslutning om at ville dominere afvigende kulturer. En nation er snarere et spontant biprodukt af et langt socialt samliv mellem forskellige mennesker, der er bundet sammen af fælles historie, sprog og kultur.
Kronisk pubertetsoprør
Derimod opstår oikofobi i mennesker, hvor det pubertære oprør mod hjemmets autoritet er blevet kronisk.
Oikofobernes oprør mod deres eget hjem - nationen - har efterhånden vokset sig til et kulturelt selvhad. Og revolten mod dens eget kulturelle ophav er blevet elitens nye ortodoksi, der tjener til at udslette almindelige borgeres tilknytning til deres hjemland.
Dette forklarer også, hvorfor især venstreradikale oikofober i historiens løb villigt har allieret sig med fjendtlige kræfter, som det f.eks. skete for kommunister under den kolde krig.
Oikofobi viste sig igen efter den 11. september 2001, hvor flere vestlige intellektuelle udtrykte deres lettelse over terrorangrebet på Vesten. Med forfatteren Jørgen Knudsen som en værdig - eller uværdig - hjemlig repræsentant.
Forskruet arv fra Oplysningen
Scruton skriver også i bogen “The West and the Rest” (2002) om denne “forkastelsens kultur”, der baserer sig på en “ned med os”-mentalitet.
Han kritiserer her forkastelsens kultur, oikofobien, som en udløber af oplysningstidens abstrakte humanisme og universalisme. Den afviser den partikulære kulturelle arv, der definerer os i de vestlige nationer som noget forskelligt fra resten, “the Rest”. Den kollektive identitetsdannelse, “os” over for “dem”, er for Scruton imidlertid en helt naturlig sondring og basis for den nationale loyalitet, vi har nydt godt af i generationer.
Det er denne form for loyalitet, der nu søges nedbrudt. Oikofoberne søger ihærdigt at dæmonisere menneskers partikulære tilknytninger, altså de tilknytninger til en særlig kultur, som bærer ethvert stabilt socialt fællesskab.
Dermed truer oikofoberne med at kaste nationalstaten ud i en legitimitetskrise. For når folk berøves den naturlige forbindelse til nationen, bliver kun den voldelige adgang mulig. Siden Murens fald er den ekstreme nationalisme følgelig blusset op i mange vestlige lande. Især i Tyskland, hvor oikofoberne af historiske grunde står stærkt.
Og det gør oikofoberne også og ikke mindst i Sverige, der endda officielt er et multikulturelt land, hvor man ikke tør stå ved sin nationale egenart. Får vi en fredelig parlamentarisk repræsentation eller en voldelig konflikt?

Islam er en ideologi under religiøst bekvemmelighedsflag !

Islam er en ideologi under religiøst bekvemmelighedsflag


Så længe der findes så lidt reel viden om islam hos majoriteten, vil islam hele tiden blive sammenlignet med andre religioner og ikke – som det retteligen burde være – med andre ideologier!

Inspireret af Ida Bruun, skrevet af Steffen Mortensen & redigeret af Hans Erling Jensen

Når det ender i pladder

Og dét er lige det, der er problemet – at når man giver noget en bestemt etiket, er det ikke ensbetydende med at den betegnelse passer. Derved får man ikke adresseret emnet, og så ender diskussionen derom i pladdersnak.
Se bare på begrebet “tosprogede børn”, – er et af problemerne med dem ikke netop at de ikke er tosprogede? De har i virkeligheden slet ingen sprog!

The missing link…

I debatten om islam og værdipolitikken mangler vi et vigtigt element. Det er, om vi fortsat vil definere islam som en religion eller begynde at se den som en politisk ideologi?
Islam er en såkaldt lovreligion. Der hvor islam er, fungerer sharialoven og på de islamiske juridiske fakulteter på universiteterne i de islamiske lande uddannes jurister i islamisk lov (figh) som dømmer efter islamisk lov (sharia) ved islamiske domstole.
Når man indfører love og bestemmer at der skal være straf for at overtræde dem, – så er man inde i politik ifølge vore breddegraders samfundsopfattelse. Det er der vist ikke mange her, der er ret meget i tvivl om. (Vist, der fandtes en tid langt tilbage, hvor man fik en tur i gabestokken eller nogle slag med spanskrøret, hvis man ikke kunne sin katekismus, når præsten kom forbi og eksaminerede. Men det er nu mere noget vi lystigt griner af – måske noget anstrengt, efter at vi har stiftet bekendtskab med islam.)

Derfor er islam en politisk ideologi, – der nok så belejligt sejler under religiøst bekvemmelighedsflag – og således undgår den kritik ideologien med rette fortjener. Man oplever dette tydeligt i debatten såvel ude i den store verden som herhjemme, hvor mange mennesker, der gerne ville, ikke tør kritisere islam, af frygt for voldelige repressalier eller bare af almindelig misforstået høflighed for ikke at støde ”religiøse følelser”.

Men hvad er islam egentlig?

Islam er en religion når muslimerne ønsker det.
Islam er en politisk ideologi når muslimerne ønsker det.
Og islam er en race når muslimerne (og deres medløbere) ønsker det. Alt for mange bliver helt uretmæssigt beskyldt for racisme, når islam kritiseres.
Det er hovedrystende fornuftstridig, at når man kritiserer det politiske islam, er man en racist, der ikke tager hensyn til religiøse følelser – noget som mange mener at man ikke kan tillade sig, for vi har jo religionsfrihed. Men når nogen overtræder den islamiske lov – sharia – så skal de ifølge muslimerne straffes, og det uanset om de er muslimer eller vantro kufar.
Der er altså noget, der ikke hænger sammen.
Men hvad kan man ellers forvente sig, når man bekender sig til en evolutionsresistent ideologi, der ser totalt bort fra den kendsgerning at når tiden den går, sker der udvikling.

Islamic Threat in Europe - Brussel islamiced in a few years..

onsdag den 20. juni 2012

Lämna ut signalement?? Herregud, då skulle ju de skyldiga kunna identifieras! Fast det är väl knappast något tvivel om deras härkomst.

NYTT ILLDÅD I GÖTEBORG
HITTADES SVÅRT MEDTAGEN: Den 64-årige mannen upptäcktes av en slump i ett buskage vid Bangårdsvägen nära Kållereds köpstad. Då hade han legat fastbunden i kylan i två dygn utan mat eller vatten.
Faksimil: Hitta.seHITTADES SVÅRT MEDTAGEN: Den 64-årige mannen upptäcktes av en slump i ett buskage vid Bangårdsvägen nära Kållereds köpstad. Då hade han legat fastbunden i kylan i två dygn utan mat eller vatten.

Ungdomsgäng ”sparkade sönder” handikappade Tore, 64 – lämnade honom att dö

Publicerat den 19 juni 2012 kl 02:13
GÖTEBORG. För tre månader sedan misshandlades 61-årige Carl-Eric Cedvander brutalt av ett gäng unga araber i Kortedala. Nu har det hänt igen: På Bangårdsvägen, nära Kållereds köpstad, har en 64-årig utvecklingsstörd man blivit nedslagen och bakbunden av ett okänt gäng. Men signalementet på förövarna är hemligstämplat av polisen - som mörkade händelsen in i det sista.

Gilla artikeln på Facebook

Det var vid halvtvåtiden förra onsdagen som 64-årige Tore, lokalt känd som ”Burk-Tore”, överfölls och rånades av tre män på bland annat en klocka. Dådet ägde rum på Bangårdsvägen nära Elgiganten i Kållereds köpstad. Efter rånet band gänget fast sitt offer med tejp och lämnade honom att dö i ett buskage.
– Först på fredagsmorgonen klockan 08.45 hittas han av en kvinna som är ute och går med en väninna och en hund. Kvinnan blir nyfiken när hon ser lite påsar och grejer och bestämmer sig för att titta noggrannare. Då ser hon åldringen ligga där, säger Ann-Christin Skoglund, förundersökningsledare vid kriminaljouren, till GT.
Tore ska har varit svårt medtagen efter att ha legat i buskaget i två dygn. Enligt polisen vårdas han för köldskador på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.
64-åringen ska själv ha kunnat lämna en del uppgifter om utseendet på förövarna. Men polisen tänker inte berätta vad han sagt – av påstått utredningstekniska skäl.
- Nej, jag kan bara säga att det rör sig om tre killar. Vi lämnar ogärna ut signalement för då låser man sig vid det och det är ju inte säkert att signalementet stämmer, säger förundersökningsledaren Ann-Christin Skoglund till GT.
Av en tråd på webbforumet Flashback framgår dock att polisen försökt mörka betydligt mer än så. Precis som vid misshandeln av Carl-Eric Cedvander i Kortedala har inte nyheten nått ut till media via polisens officiella kanaler, utan via tips från allmänheten. I den officiella polisrapporten har händelsen kraftigt tonats ned, och polisen berättar inte ens att mannen blivit fastbunden av gänget.
En anhörig säger till GT att Tore var en person som aldrig har gjort en fluga förnär.
- Hade de bett honom att lämna över allt han hade så hade han gjort det med ett leende. I stället sparkade de sönder honom när han låg ner försvarslös.
Bland invånarna i Mölndal har ”Burk-Tore” varit ett välbekant inslag i gatubilden. I flera gamla inlägg på nätet omtalas han som mannen som ”blivit miljonär på att panta burkar”, ett rykte som flera på Flashback och på Facebook tror kan ha varit motivet för rånmisshandeln. Många spekulerar också i att misshandeln kan ha varit planerad, eftersom gärningsmännen hade tillgång till vävtejp för att binda fast sitt offer.
”Det är helt fruktansvärt, Tore är känd i hela Mölndal, han vandrar runt och samlar burkar varje dag på året, oavsett väder. Han tar även de utan pant eftersom han värnar om miljön”, skriver en användare på Flashback.
På Facebook har några svenskar startat en grupp till stöd för den misshandlade mannen. Stödgruppen uppmanar alla som pantar burkar i Kållered i veckan att lämna sina pantkvitton till Hotline-butiken i K-gallerian, som i sin tur har lovat att lämna dem vidare till Tore.
Ännu på tisdagsmorgonen, fyra dygn efter upptäckten, låg Tore kvar på traumaenheten på Sahlgrenska.
- Det kan vara på grund av chocken. Han var väldigt blåslagen, svullen på hela högra sidan, hade sår överallt och en bruten arm. Det är möjligt att det är värre än vad jag vet, för att de inte vill avslöja alla detaljer, säger en nära bekant till Göteborgs-Posten.
http://www.friatider.se/ungdomsgang-sparkade-sonder-utvecklingsstorde-tore-64-lamnade-honom-att-do

mandag den 18. juni 2012

BLÅØYDE NORGE

BLÅØYDE NORGE. Av Hanne Nabintu herland    Bookmark and Share

Published by Trinity on 2012/1/21  
Norge er dessverre i ferd med å få internasjonal oppmerksomhet på grunn av de høye voldtektstallene her til lands, med nylige oppslag i blant annet New York Times.
Over en tiårsperiode har antallet anmeldte voldtekter økt med svimlende 84 %, med Oslo på voldtektstoppen i Skandinavia. At det fortsatt er fritt frem for seksuelle overgripere, - med stadig flere voldtekter, viser en ansvarsfraskrivelse fra politiske myndigheter side som er alarmerende.

Godtar man simpelthen situasjonen?

Eller antyder man som Ibsen: Da Fanden ville at intet skulle skje, satte han ned en komité? Dette er tragisk i et land som sier seg å beskytte kvinnen og sørge for hennes frihet.

Finn Abrahamsen, tidligere politioverbetjent i Oslo, har lenge påpekt at den grovt eskalerende volden i hovedstaden skyldes et stadig mer sammensatt bybilde, samtidig som politiet står uten nødvendige ressurser til å håndtere dette.

Overfallsvoldtektene har eksplodert. Hittil i år er det over 70 slike anmeldte overgrep på landsbasis, 50 i Oslo alene. I utgangspunktet var tallene for 2007-2009 sjokkerende, som viste at samtlige 41 anmeldte forhold var begått av ikke-vestlige innvandrere. SSB tall for voldtekt generelt viser at 72,8 % har utenlandsk bakgrunn.

Hanne Kristin Rohde, leder ved Oslo-politiets volds-seksjon, påpeker at disse har et annerledes kvinnesyn med høyere aksept for bruk av grov vold.

Nye SSB tall fra 2011 viser dessuten kriminalstatistikk fordelt på etniske tilhørighet. Den store utfordringen er dessverre mennesker fra ikke-vestlige kulturer. For irakere, iranere, afghanere, marokkanere, afrikanere og somaliere er tallene meget stygge.

Den handlingslammende snillismen som preger dagens offentlige forvaltning er den reelle samfunnsfienden som bidrar til å øke de destruktive etniske spenningene i befolkningen. Gapet mellom folkets og politikernes virkelighetsoppfatning sementeres idet mange nordmenn maktesløst betrakter voldsutviklingen, ser hvor tungrodd byråkratiet er, erfarer hvor raskt ute ministre er til å “se på saken” for deretter å se hvor lite som i realiteten gjøres. Det oppfattes som om man unnskylder lovbryterne.

I et slikt klima vokser den virkelig farlige fremmedfiendtligheten. Alvoret i dette ble åpenbart for alle 22. juli.

Her er det mange som lider, blant annet lovlydig minoritetsungdom som vokser opp i voldsinfiserte jungelsoner med narkotika og dårlige skoler i Oslos ghetto-miljøer. De er ofrene hvis fremtid skyggelegges på grunn av at kriminelle ikke-vestlige sverter samtlige innflytteres rykte blant etnisk norske, som dessuten ikke våger å si et ord om temaet etter 22. juli, hvilket bidrar til å gjøre saken enda verre.

De som bærer hovedansvaret for den blåøyde håndteringen i møtet med kriminelle generelt er landets politiske myndigheter. Politisk redaktør i VG, Hanne Skartveit spurte den 18. september hvorvidt Knut Storberget kan fortsette som justisminister etter håndteringen av terror-anslaget 22. juli. Det samme spørsmålet kan stilles på basis av kriminalstatistikken.

For samme hvor alvorlig den eskalerende volden er, samme hvor mange som blir drept, samme hvor mange bølger av vinningskriminalitet som skyller over Oslos utrygge gater, blir ministre og politidirektører alltid sittende i sine embeter. (Justisministeren gikk nylig endelig av)

Det er snart ikke ledende statlige stillinger igjen som ikke besittes av personer fra vennekretsen rundt dagens politiske ledelse.

Slik ser det altså ut i det som utenriksminister Jonas Gahr-Støre nylig betegnet som historiens mest frie og demokratiske Europa. Under årets Lehmkuhl-forelesning ved NHH i Bergen klarte han å rosemale de europeiske institusjonene, de samme som nå er i ferd med å bryte sammen. Han idylliserte de sentraliserte EUs institusjoners evne til å løse folkets problemer, en statsmakt som det nå demonstreres mot av resignerte borgere i en rekke storbyer i Europa.

Støre betegnet EU som en politisk heller enn geografisk union som gjerne burde innlemme land som Egypt og Tunisia i sin allianse. Så vellykket mente utenriksministeren EU fremsto for øyeblikket at det nærmest er grenseløst hva vi har å lære bort til arabiske land. Det ideologiske kartet stemmer definitivt ikke med virkelighetens terreng, for å sitere den franske forfatteren Michel Houellebecqs siste bok.

Elitemaktens kortsiktige fokus på egen politisk vinning forringer kvaliteten på demokratiet i et land der kvinner ikke lenger forsvares. Politikere er ikke lenger til for folket. Der politidirektører burde vist handlekraft, satt seg i respekt overfor narkotikakarteller og kriminelle, velger man heller å blidgjøre Justisdepartementets og Politidirektoratets politisk korrekte linje. Dette skjer mens befolkningen lider.

Støre og hans ideologiske venner håper nok at kulturforskjellene skal forsvinne av seg selv bare nordmenn er ettergivende lenge nok. I kriminolog Nils Christies ånd skal den som har valgt å begå straffbare forhold slippe å ta ansvar for egne handlinger. Alt som går galt, skal rettes opp gjennom hyggelige dialogsamtaler. Ingen kriminelle må fornærmes.

Hvor lenge vil nordmenn godta at ministre og politidirektører er så slappe?

Landets ledere gjør seg dermed ansvarlige for at norske kvinner ikke lenger beskyttes i sitt eget land. Dette er på ingen måte en god utvikling.

Denne kronikken har stått i flere aviser i det siste, deriblant Bergens Tidende 4.11.2011.

Ban the burka

American Islamophobia

lørdag den 16. juni 2012

The swedish cultural traitor - IKEA !

MASJID-UL-IKEA: Who needs Saudi money when Ikea will fund your mosque?

LOS ANGELES: After years of unsuccessful fundraising dinners and taking taraweeh prayers hostage, Masjid-ul-Islam is finally getting the funds it needs to finish phase three of its renovation project. IKEA, the Swedish furniture giant, has agreed to be a corporate sponsor for the masjid.

(Well, IKEA IS Swedish and we know how happy the Swedes are about the dramatic spike in rapes of Swedish women by Muslim men. IKEA now joins Best Buy, Butterball, Whole Foods, KFC, Costco and host of other businesses on the infidel sh*t list)

MM  Masjid president Ismail Badry was ecstatic. “Alhamdullilah for IKEA’s corporate sponsorship. Things got really bad for fundraising ideas.” Badry mentioned that he once dressed as a homeless man to earn more cash for the masjid. “With IKEA supporting us, I won’t have to take the nicest-looking shoes and auction them off on Craigslist anymore.”

IKEA sees the renovation sponsorship as an extension to its ever-evolving brand. Director of Community Affairs at IKEA, Mikos Svennson said, “Although this is the first time we have sponsored a religious institution, we believe that the mosque will find benefit with our sponsorship. IKEA loves to help cultivate burgeoning communities.”

Part of the sponsorship deal was to rename the mosque to Masjid-ul-IKEA. In addition to rebranding the masjid to be in-line with IKEA’s brand, the layout of the entire masjid was overhauled to resemble an IKEA store.

Badry sees a future in corporate sponsorship with religious institutions. “I think the next step is to start getting corporations involved with our holidays. Like Eid. I can’t even imagine the possibilities of what a religious holiday can look like when it’s completely backed by corporations.”

Badry sees a future in corporate sponsorship with religious institutions. “I think the next step is to start getting corporations involved with our holidays. Like Eid. I can’t even imagine the possibilities of what a religious holiday can look like when it’s completely backed by corporations.”

onsdag den 13. juni 2012

Do you remember - islamic stupidity....

SILENT APPROVAL !


Luton - turning a pub into a place for islamic brainwash


Join Yusuf Chambers and friends in the Luton Dawah Challange

To transform Kingsway pub into the Kingsway Masjid and help make Luton a better place.

How Much? we have purchased the building and now need to spend £200,000 to open it

How? 400 people to give £500 Sadaqah - Qarda Hasana Welcome

What will Kingsway Masjid be for?
  • Prayers Hall for 1000
  • Janaza
  • Sisters Area
  • Islamic Classes
  • Cafe
  • Library
  • Dawah Training
  • Youth Facilities




Hvordan kan man blive dømt for at bagvaske Islam. Blot to eksempler.

Fem kvinder bliver ført uden for byen, bliver skudt og kastet i en grøft, fordi de offentligt krævede retten til selv at vælge deres ægtemænd.


En skole i Saudi-Arabien lader 14 unge piger indebrænde, fordi vagterne ikke ville åbne portene til skolen. Årsag: De unge piger havde ikke tørklæde på.


Hvordan kan man bagvaske denne helvedes religion. Den hører jo ikke til i denne verden. Den bagvasker sig selv! Den er en sygdom i sindet og burde udryddes fra jordens overflade.

søndag den 10. juni 2012

Guldgrube - du betaler ! Et halalcertifikat koster omkring 500 kroner for et år og gælder til ca. 25 ton kød. De penge går i dag i Islamisk Kultur Centers pengekasse!



Danske slagterier mistænkes for i årevis at have solgt halalkød, der ikke er slagtet efter forskrifterne. Bekymrede muslimer opretter nu et nyt kontrolorgan
Muslimer både her og i udlandet har gennem flere år spist dansk kød, der er blevet solgt som halal, men som ikke er det.

Flere danske slagterier har - endda med muslimsk godkendelse - brugt slagtemetoder, der ikke er tilladt, hvis kødet skal være halal.

LÆS OGSÅ:  Det mener partierne om rituel slagtning

Det mener Det Islamiske Trossamfund, der sammen med 35 andre muslimske foreninger vil sætte en stopper for, at det kan ske igen.

De vil oprette et uafhængigt organ, der skal kontrollere halalslagtningerne.

"Nogle af de måder, der er blevet slagtet på, er ikke halal, og kontrollen af slagteriernes halalslagtninger er alt for lemfældig", siger Ben Yones Essabar, formand for Halalkomitéen i Det Islamiske Trossamfund.

Slagterierne skal være godkendt for at kunne sælge halalkød. Det har altid været Islamisk Kultur Center (IKC), der har udstedt de såkaldte halalcertifikater.

Men ifølge Islamisk Trossamfund har flere kvægslagterier i årevis fået deres halalcertifikat fornyet til trods for, at de har brugt sømboltpistoler til at bedøve dyrene med.

En sømboltpistol penetrerer kraniet og kan slå dyrene ihjel ved bedøvelsen. Og dyr, der dør før slagtning, er ikke halal.

IKC trak tilladelsen til sømboltpistol tilbage for nylig.

"Oplysningerne har skabt utryghed hos mange muslimer. De er forargede, fortvivlede og forvirrede. Nogle har afholdt sig fra at købe oksekød", siger Ben Yones Essabar.

Danmark eksporterer en del oksekød til muslimske lande. Også her er muslimerne blevet misledt til at tro, at kødet var halal, mener Islamisk Trossamfund.

"Muslimerne i Danmark og i udlandet har spist kød, der ikke har været halalslagtet i flere år. Dermed er tilliden forsvundet internt i Danmark og risikerer også at forsvinde internationalt", lyder det fra trossamfundet.

Danske Slagterier afviser, at slagtningen af kvæget ikke har levet op til islams forskrifter. Men organisationen noterer sig, at reglerne for halalslagtning for nylig er strammet op.

"Vores kød er godkendt af Islamisk Kulturcenter. Vi har overholdt de regler, der har været. Og nu sker der så en opstramning. Det sker jo ind i mellem", siger chefkonsulent Henrik Bunkenborg og tilbageviser, at muslimske lande ikke kan have tillid til den danske kødeksport.

"At Det Islamiske Trossamfund mener, at slagtningerne ikke er halal, må stå for deres egen regning", siger han.

IKC afviser kritikken fra de andre muslimer og mener ikke, at det er nødvendigt med et nyt uvildigt kontrolorgan.

"Vi garanterer for, at kødet er 100 procent halal. Vi har eksisteret i mange år i Danmark, men mange andre muslimske organisationer vil gerne have rettighederne til at udstede halalcertifikater", siger imam i IKC Khalil Jaffar Mushib.

"Hvis man mener, at der sker fejl, går vi gerne i dialog. Men ingen skal overtage udstedelsen af certifikater", fastslår han.

Et halalcertifikat koster omkring 500 kroner for et år og gælder til ca. 25 ton kød. De penge går i dag i Islamisk Kultur Centers pengekasse./ritzau/

Surprise - Surprise - Fusk i moske med skattekroner

Fusk i moske med skattekroner

Det Islamiske Kulturcenter i København, der reelt er en moske, har fusket med bilag for at rage skattekroner til sig. Derfor skal kulturcentret på Horsebakken i Brønshøj nu betale op mod en kvart millioner kroner tilbage til Københavns Kommune, som har kæmpet længe og hårdt for at få pengene retur.

Det har Københavns Byret netop fastslået i en dom i sagen, der ligger tilbage til 1995/96, hvor centret fik 200.008 kroner til fritidsundervisning af børn og unge.
Men da kommunen bad om dokumentation for undervisningen, kneb det gevaldigt med at skaffe bevis for at deltagerne eksisterede.
Centrets kasserer og ansvarlige for økonomi, Kassem Ghanem Saed, har flere gange benægtet overfor B.T., at centret har fusket, men domstolen var ikke sådan at løbe om hjørner med.
Islamisk Kulturcenter er en af Danmarks ældste moskeer. Bag centret står en libysk organisation, men stedet bliver hovedsagligt besøgt af pakistanske og marokanske muslimer i Danmark.
Centret har også de profitable rettigheder til at halal-velsigne kyllinger og andre dyr, der eksporteres til muslimske markeder.
Socialdemokraten Hamid el Mousti, er skuffet over centrets ledelse.
"De har intet med islam at gøre. Det er meget forkert at bryde et lands love. Profeten siger, at de der snyder, ikke er muslimer.
Men desværre rammer sådanne handlinger alle muslimer i Danmark," siger Hamid el Mousti, der ikke forstår, hvordan et kulturcenter med så tvivlsomt omdømme kan stå for rettigheder på halal-kyllinger og lignende.
"Det er helt forkert," mener han.

http://www.bt.dk/nyheder/fusk-i-moske-med-skattekroner

Enhver lighed med nutidige danske og europæiske forhold er .....ubehagelige....og.... iøjnefaldende !



Den direkte historiske årsag til nazismens fremkomst skal frem for alt findes i det tyske kejserriges nederlag i 1. verdenskrig og den efterfølgende kaotiske tid i Weimarrepublikkens første år.
Nederlaget i 1. verdenskrig blev af mange nationalt sindede tyskere fortolket som forårsaget af svigt fra hjemmefronten. Denne opfattelse blev udbredt allerede umiddelbart efter fredsslutningen den 11. november som Dolkestødslegenden, forstået sådan, at de tyske tropper var blevet dolket i ryggen af en svigtende hjemmefront. Svigtet på hjemmefronten blev udlagt som jødernes og de grådige kapitalisters fokus på profit frem for hvad der var bedst for det tyske folk. Det var altså både en nationalistisk/racistisk og anti-kapitalisk legende. Myten om dolkestødet blev yderligere forstærket af det faktum, at ingen tyske tropper var blevet presset tilbage på tysk territorium ved overgivelsen. De tyske tropper blev fremstillet som "im Felde ungeschlagen" (ubesejret i felten).

Denne opfattelse kombineret med de hårde krav til Tyskland i Versailles-traktaten gav grobund for en følelse af, at man ydmygede det store Tyskland, og at især socialdemokratiske og liberale politikere gav alt for meget efter i forhold til Ententemagternes krav. Som modtræk mod det man anså for svage og uduelige politikere, der var ved at sælge ud af Tysklands ære, opstod der overalt i Tyskland større og mindre grupper af tidligere soldater, der mente, at Tyskland ikke burde finde sig i de krav, der blev stillet, og at Tyskland i værste fald burde genoptage krigshandlingerne. De fleste af disse grupperinger havde som typiske børn af den tyske autoritære militære tradition hverken lyst eller evne til at formulere egentlige politiske budskaber, de nærede et dybt had til politikerne, som de anså for svage og ude af stand til at handle. Disse grupper agerede ikke indenfor det politiske system, men bekæmpede aktivt og med våben i hånd alle, de anså for farlige i forhold til det tyske folk og den tyske nation. Det gik især ud over de internationalt indstillede som kommunister og liberale, der i øvrigt ofte havde jøder med i partitoppen, hvilket gjorde dem endnu mere forhadte.

Svensk idioti - når det er mest svensk !


Bidragsinvandrare får HÖGRE pension än arbetande svenskar

Publicerat den 8 april 2012 kl 20:47
PENSION. Har du slitit hela ditt liv inom den offentliga sektorn? Då är risken stor att du kommer få lägre pension än invandrare som inte arbetat en enda dag i Sverige.

Gilla artikeln på Facebook

Tuula Olsén, 64, har arbetat i Sverige ända sedan 1971 då hon blev klar med sin socionomutbildning. Trots det får hon inte högre pension än de som inte jobbat alls.
– Till andra offentliganställda kvinnor vill jag nästan säga ”gå hem”, säger hon till Göteborgs-Posten. Hon vet vad hon pratar om efter att länge ha arbetat som socialsekreterare med arbetsuppgifter som kurator och biståndsbedömare.
– Det som retar mig mest är att jag får en pension som inte motsvarar mer än socialbidragsnormen för skälig levnadsnivå trots att jag arbetat 40 år i Sverige. Personer som av olika anledningar inte jobbat så mycket eller inte alls får ju garantipension och bostadstillägg. Jag har jobbat och gjort rätt för mig, men får väldigt liten utdelning av det, fortsätter hon.
Invandrare som kommer till Sverige i hög ålder och således inte har bidragit till pensionssystemet kan ändå få ut en ansenlig inkomst genom att ta del av äldreförsörjningsstödet, som saknar krav på att man ska ha bott i Sverige ett visst antal år.
Äldreförsörjningsstödet infördes 2003 och utgår till de som annars inte har en tillräcklig inkomst för att uppnå en ”skälig levnadsnivå”, vilket i praktiken innebär de som har arbetat väldigt lite eller inte alls. Som ensamstående kan man få ut upp till 6 200 kronor i månaden för bostadsrelaterade kostnader och utöver det 5 137 kronor i månaden att leva på. Totalt kan man alltså få ut en bra bit över 11 000 kronor i månaden utan att ha arbetat i landet. Skattefritt.
Det är inte första gången pensionssystemet får liknande kritik. I en artikel i Kristianstadsbladet tidigare i år kom det fram att en pensionerad bibliotekarie som arbetat i Sverige i 40 år fick ut mindre pengar än en invandrad kvinna som inte arbetat en enda dag.
Det var i sitt ideella arbete med utsatta kvinnor som den pensionerade bibliotekarien kom i kontakt med en kvinna som kommit till Sverige när hon var över 65 år gammal och hade svårt att få ekonomin att gå ihop. Hon upptäckte då att kvinnan fick ut drygt 11 000 kronor skattefritt medan hon själv endast fick ut drygt 10 000 kronor efter skatt.
Till råga på det fick invandrarkvinnan, till skillnad från den svenska bibliotekarien, sin tandvård betald av Försäkringskassan.

Arierbegrebet - ikke nogen tysk opfindelse !

Arierbegrebet og den tyske nazisme
Af Ole Kreiberg
Ideen om en arisk race er bestemt ikke nazisternes ide. Den blev allerede fremsat i midten af 1800-tallet af den franske forfatter og diplomat, Arthur de Gobineau, i hans fire-bindsværk, Afhandling om Menneskeracernes Ulighed. Dette værk blev hurtigt meget populært blandt de tyske nationalromantikere, som gjorde dets lære til en del af den tyske nationalismes grundlag. Det var imidlertid først med den engelsk-tyske filosof Houston Stewart Chamberlains værk, Fundamentet for det 19. Århundrede, der udkom i 1899, at arierbegrebet fik den drejning, som normalt forbindes med den tyske nazisme.
Ordet arier stammer fra Sanskrit og betyder ædel og nævnes første gang i forbindelse med det centralasiatiske folk, der ca. år 1700 før Kristus erobrede det nordvestlige Indien. Den oldindiske civilisation blev ligesom den oldpersiske skabt af indoeuropæiske hvide erobrere, der kaldte sig selv ariere (sanskrit: aryas). Kastesystemet i Indien blev senere grundlagt blandt andet for at undgå, at arierne blev blandet biologisk op med den oprindelige farvede flertalsbefolkning. På Sanskrit betyder ordet for kaste (varna) også farve. I indiske skrifter (af Patanjali) fra så sent som århundrederne omkring Kristi fødsel beskrives den højeste kaste, d.v.s. braminkasten, som havende gyldenbrunt hår, og i andre gamle skrifter (sastras) beskrives braminernes hudfarve som hvid.
Den oldindiske (ariske) civilisation øvede stor indflydelse på resten af Asien. F.eks er de berømte templer, Angor Vat i Cambodja og Borubudur på Java bygget efter indisk forbillede. I forbindelse med indførslen af Buddhismen i Kina fulgte en meget kraftig og dybtgående indisk kulturpåvirkning. Buddhismen opstod i Indien og udsprang af den oldindiske (vediske) religion og filosofi ligesom vore dages Hinduisme. Mod vest lærte araberne sammen med en hel masse grundliggende matematik det talsystem, som vi anvender i dag, fra det braminske Indien.
Trods det skarpe indiske kastesystem blev kasterne alligevel mere eller mindre blandet, og resultatet er det kaotiske Indien, som vi kender idag.
Man kan således forstå, at det ikke var nazityskerne, der opfandt arierbegrebet. Det er også vigtigt at fastslå, at der ikke var nogen indvandring til Tyskland fra den tredje verden i 20erne, 30erne og 40erne eller fandtes nogen borgere derfra*. Den tyske nazisme drejede sig da også først og fremmest om at hævde tyskheden ( f.eks. i forholdet til Versaillestraktaten med dens konsekvenser for det tyske folk), hvortil racebegrebet var noget sekundært. Hitler sagde da også adskillige gange, at nationalsocialismen kender kun tyskheden og er ikke beregnet på eksport. Selv fjendtligheden mod jøderne synes primært at have sin rod i klassisk antisemitisme med påstanden om en hemmelig jødisk verdenssammensværgelse, hvor det racemæssige synes at spille en mere uklar rolle. Interessant er det også, at Nazitysklands bedste venner og allierede var Italien, Japan, Ungarn, Rumænien, Slovakiet og Finland, som alle på nær Japan sendte betydelige hærstyrker til østfronten for at kæmpe på tysk side. Hvis felttoget mod Sovjetunionen virkelig som hovedformål skulle have haft tysk ekspansion (Lebensraum), er det svært at forstå, hvilken interesse disse lande skulle have haft i at deltage på tysk side. I Waffen-SS var iøvrigt op mod halvdelen af soldaterne ved slutningen af krigen udlændinge. Der var f.eks. SS-division Galicien, der bestod af ukrainere samt SS-division Handschar, der bestod af bosniske muslimer. Waffen-SS var således Tysklands første multikulturelle hærstyrke og til dato den mest kosmopolitiske. Derudover var der i den regulære tyske hær en indisk legion, der bestod af 4000 frivillige indere samt et arabisk korps kaldet Freies Arabien. Spanien sendte til Østfronten Azul-divisionen, som blandt andet bestod af General Francos marrokanske elitetropper, som havde været med til at hjælpe det fascistiske styre til magten i Spanien. Konklusionen er derfor, at felttoget mod Sovjetunionen først og fremmest var et ideologisk korstog mod kommunismen. I nazistisk sprogbrug kaldtes kommunismen den "jødiske bolsjevisme", idet man mente, at jøderne var bagmændene til kommunismen. Derfor var det ifølge nazisterne nødvendigt at slå særligt hårdt ned på jøderne, da man regnede kommunismen for den største fare mod Tyskland og menneskeheden.
      
Ovenstående billede er af bosniske muslimske SS-soldater i deres særlige Handschar muslimske uniformer. Læg mærke til SS dødningehovedet på deres fez. Rune SS-tegnet på uniformskraven er erstattet af et hagekors og det muslimske sværdtegn. Her er det interessant at lægge mærke til, at SS, i modsætning til mange nutidige danske arbejdsgivere, accepterede muslimsk hovedbeklædning. De muslimske SS-soldater fik også mad uden svinekød og bad deres bønner ifølge de islamiske forskrifter, hvis krigsforholdene tillod det.
Ovenstående billede viser den arabiske stormufti af Jerusalem, der inspicerer muslimske SS-soldater. Stormuftien var blevet tildelt politisk asyl i Nazi-Tyskland, fordi han blev forfulgt af den engelske administration i Palæstina. Dette viser, at der alligevel fandtes politiske flygtninge fra den tredje verden i Nazi-Tyskland, men disse var dog imidlertid alle godkendte af det nazistiske styre.*Det bør dog også tilføjes, at Nazityskland i 1937 indførte gæstearbejdersystemet. De første gæstearbejdere var italienere. Senere fulgte også andre nationaliteter, blandt andet danskere. Det var først efter omfattende allierede luftbombardementer af civilbefolkningen i de tyske storbyer, som fik en stor del af gæstearbejderne til at rejse hjem, at der blev indført udenlandske tvangsarbejdere.
 
Den ukrainske general Pavlo Shandruk, som var øverstkommanderende i den ukrainske SS-division, Galizien.


Den spanske general A. Munoz Grandes, som var øverstkommanderende i Azul-divisionen.


Indiske frivillige i den nazi-tyske hær.


Det ovenstående billede er af den kinesiske nationalistleder Chiang Kai Sheks søn, Chiang Wei Guo, der fik sin militære uddannelse i Nazi-Tyskland.
  
 
Soldater fra Freies Arabien, som kæmpede som frivillige på tysk side i Hitlers såkaldte "racekrig". Freies Arabien indgik som en integreret del af den tyske besættelsesmagt i Grækenland. I sit politiske testamente skriver Hitler blandt andet:" Vor racemæssige stolthed er ikke aggressiv, sålænge det ikke drejer sig om jøderne".

fredag den 8. juni 2012

Video: New Skirt Length Policy Prompts Muslim Walk-Out at Minn. Business...



NEVER HIRE A MUSLIM: Reason #86

At a privately-owned bakery in Le Center, MN, a Somali Muslim female employee’s long, flowing bodybag got caught in a boot washer so new (shorter length bodybag) guidelines were instated over safety concerns. After that, 30 Somali Muslim employees walked out, claiming the new uniform policy was instituted to force them off the job because of their Islamic beliefs.

FOX NEWS  The owner of the Dianne’s Fine Desserts bakery, Mike Knowles, who bought the business just 11 days before the accident, said the company leaders went out of their way to try to work with the Somali Community. (That was their first mistake. They should have fired all of them immediately) Originally, they had recommended knee-high skirts but later agreed to boot-high or mid-calf skirts before making the policy public at a meeting on Friday. 


The women reportedly showed up to work in their full-length attire and were given the option to adjust their skirts or leave. About a dozen women left and they were joined by 20 men who say the dress code goes against teachings in the Koran.

The boot washer is a sanitation device that cleans footwear before workers enter the plant. The Somali women said they’d be willing to pull up their skirts during the brief process. Knowles says the safety issue was addressed and the company made a reasonable accommodation.


The workers sought assistance from the litigation jihadists from CAIR (Council on Anti-American Islamic Relations), which came to the aid of 25 Muslim employees who were terminated in December 2010, the report said.

At the time, the business was under a different owner who fired the employees after the break schedule was altered into a conflict with employees’ prayer schedule, the report said. But employees reportedly prayed anyway.

A complaint was forwarded to the U.S. Equal Employment Opportunity Commission, and the workers were reinstated. The current walkout also has been brought to the attention of the American Civil Liberties Union.

(How many more reasons do you need for never ever hiring a Muslim for any job?)


RELATED STORIES/VIDEOS:
never-hire-a-muslim-reason-85-att-ordered-to-pay-muslim-baghead-5-million-dollars-for-religious-discrimination
reason-84-for-never-hiring-a-muslim
reason-83-for-never-ever-hiring-a-muslim
employers-beware-this-is-how-muslims-deceive-you-prior-to-suing-you
here-we-go-again-disgruntled-ungrateful-muslim-cab-drivers-sue-employer
to-all-american-employers-never-ever-hire-a-muslim
unbelievable-cair-wins-anti-racism-award-for-shaking-down-american-companies-and-citizens-with-relentless-litigation-jihad
20000-more-reasons-never-to-hire-a-muslim-woman
it-serves-abercrombie-fitch-right-for-hiring-muslims-they-have-been-sued-by-them-at-least-twice-before
more-legal-jihad-muslim-teen-fired-from-popular-apparel-chain-for-wearing-a-bag-on-her-head
muslim-woman-in-hijab-walks-into-abercrombie-fitch-and-applies-for-a-job
litigation-jihad-hire-a-muslim-woman-only-if-you-enjoy-getting-sued
american-businesses-hire-a-muslim-and-youre-likely-to-get-sued
u-s-muslims-complain-that-muslim-women-who-wear-bags-on-their-heads-are-being-discriminated-against-in-the-workplace
legal-jihad-not-hiring-muslims-with-bags-on-their-heads-isnt-discrimination-its-called-a-dress-code
legal-jihad-another-good-reason-for-never-ever-hiring-muslim-employees
how-many-more-reasons-do-people-need-for-not-hiring-muslims
cair-demands-air-france-apologize-for-sending-home-a-muslim-employee-who-refused-to-take-the-bag-off-her-head
u-s-muslims-complain-that-muslim-women-who-wear-bags-on-their-heads-are-being-discriminated-against-in-the-workplace
legal-jihad-muslim-woman-makes-a-federal-case-out-of-headscarf-ban-in-the-courts