tirsdag den 30. november 2010

Religiøs vanvids-slagtning = uværdigt !

Først bliver dyrene gennet ind i en stor "kastemaskine", der spænder dem fast, hvorefter maskinen vender dem, så de kommer til at hænge med hovedet nederst. Det må være særdeles ubehageligt for dyret.

Men det, der sker i de næste minutter, fik selv mig til at gyse.

Slagteren skærer halspulsåren over på dyret, luftrøret flåes ud, og det som kaldes "kastemaskinen" slipper dyret, der nu glider ned ad en rampe for at falde i en slags bås, hvor der er rigeligt med plads.
Hvis man tror, at dyret nu laver et par trækninger med benene, for så at falde til ro og dø en smertefri død, må man tro om igen. Det troede jeg nemlig også........

Indtil jeg så dyrene rejse sig op, med fuld kontrol over bentøjet, for derrefter at fare rundt i boksen, skrigende og brølende. Nogle dyr var så meget ved bevidsthed, at de løb målrettet ud af boksen.

Når man ser denne video, synes processen at tage en evighed, og man skal være en meget hærdet sjæl for at kunne holde ud at se på det.

Der er ikke nogen tvivl om, at dette er dybt kriminelt. Dyret er helt klart ved fuld bevidsthed, brøler i afmagt, og forsøger at slippe ud.

På dette amerikanske slagteri foregår det på samlebånd, det ene dyr er dårligt nok slæbt ud af boksen, før det næste drives ind, mens det hører på angst- og smertebrølene fra de andre dyr, der lige har fået halsen skåret over og luftrøret brutalt revet ud.

I ét tilfælde er ko nr. 1 stadigvæk levende, mens ko nummer tre ryger ud af maskinen.

Det hele foregår i et inferno af larm fra kastemaskinen, brøl fra de angste dyr og lugten af blodet, der sprøjter ud af dyrene.

Dyret, der nu har fået halsen skåret over og luftrøret flået ud, vendes nu tilbage til normal stilling, hvorefter maskinen åbner og dyret ryger ud på gulvet.
Hvor længe kan jøder og muslimer blive ved med at udføre disse brutaliteter i religionens navn?

Dermed være ikke sagt, at jeg forsvarer de almindelige slagtemetoder og dyretransporter, der også burde foregå meget mere humant, og under hensyntagen til dyrets psykiske velbefindede. (Dyrene burde ikke lang tid i forvejen kunne høre brøl og lugte blod osv. mens de venter på, at det bliver deres tur.)

 
http://www.mosaisk.com/artikler/Joedisk-Kosher-Rituel-Slagtning-Schaechtning.php

Ingen kommentarer:

Send en kommentar