søndag den 30. oktober 2011

Julia Gillard - Australiens Statsminister..

Her er den fulde og hele tale fra Julia Gillard - Australiens Statsminister...

Citat:

"Indvandrere, ikke australiere, må tilpasse sig. . .
Take it or leave it.

Jeg er træt af denne nation bekymrende sig om, hvorvidt vi  fornærmer  nogle individuelle eller deres kultur. Siden terrorangrebene på Bali, har vi oplevet en voldsom stigning i patriotisme af flertallet af australiere.

Denne kultur er blevet udviklet i løbet af to århundreder af kampe, prøvelser og sejre af millioner af mænd og kvinder, som har søgt frihed.

Vi taler især engelsk,  - ikke spansk, libanesisk, arabisk, kinesisk, japansk, russisk eller andre sprog. Derfor, hvis du ønsker at blive en del af vores samfund. Lær sproget!

De fleste australiere tror på Gud. Dette er ikke nogle kristne, højrefløjs , politiske bevægelser, men en kendsgerning, skabt af kristne mænd og kvinder, på kristne principper, der hargrundlagt denne nation, og det er klart dokumenteret, Det er bestemt relevant at vise det på væggene i vore skoler. Hvis Gud krænker jer, så foreslår jeg I overvejer en anden del af verden som jeres nye hjem, fordi Gud er en del af vores kultur.

Vi vil acceptere din tro, og vil ikke spørge hvorfor. Det eneste, vi  kræver  er, at du accepterer vores, og lever  i harmoni og respekt med os.

Dette er vores land, vores land, og vores livsstil, og vi vil give dig alle muligheder for at nyde alt dette. Men når du er færdig med at klage, klynke, og brokke dig over  vores flag, vores løfte, vores kristne tro, eller vores livsform, vil jeg stærkt opfordre dig til at drage fordel af en anden stor australsk frihed,  - retten  til at forlade landet.

Hvis du ikke er tilfreds her, så rejs. Vi har ikke tvunget  dig til at komme her. Du bad om at blive her. Så accepter det land, der har  accepteret dig.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Ligegyldigt hvor gerne jeg havde set denne "tale" var sand; så er det altså et falsum - en hoax!

    Ingen statsleder har nogen sinde sagt noget, der bare ligner. Og da slet ikke den socialdemokratiske Julia Gillard!

    http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

    SvarSlet