søndag den 16. oktober 2011

DF vil have opgør med salafist-gruppe - De burde tage til Saudi-Arabien eller et andet åndeligt tilbagestående land, hvor deres modbydelige idéer for størstedelens vedkommende allerede er realiseret,

Dansk Folkepartis integrationsordfører Martin Henriksen kritiserer social- og integrationsminister Karen Hækkerup for at snakke i stedet for at handle i forhold til det stigende problem med såkaldte salafister i Danmark. Martin Henriksen mener, at der er tre forslag, som burde gennemføres så hurtigt som muligt. Det skal medføre straf og udvisning for ikke-danske statsborgere, såfremt man medvirker til at fastholde parallelle retssystemer, den omtalte gruppe bør forbydes og nyankomne skal underskrive en kontrakt, der forpligter pågældende til at respektere demokrati. Overholdes kontrakten ikke, skal opholdstilladelsen inddrages. 
- Det er jo det glade vanvid, at vi skal finde os i, at en gruppe mennesker opfordrer til at slå Kurt Westergaard ihjel, dræbe danske soldater, homoseksuelle og andre man ikke er enig med, medens social- og integrationsminister taler om at ville undersøge hooligans. Jeg er virkelig i tvivl om, hvilken planet Karen Hækkerup tror, hun befinder sig på. Hun fatter simpelthen ikke alvoren i det her, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen foreslår konkret, at salafistbevægelsen i Danmark som ifølge Jyllands Posten er organiseret i gruppen Ahlu Sunah Wa Jammah forbydes, og vil i den forbindelse rette henvendelse til justitsministeren. 
- Det er ulovligt at opfordre til mord på enkeltpersoner og grupper, og det er jo det gruppen gør, så derfor kan den i mine øjne forbydes i henhold til Grundloven, og det burde Karen Hækkerup allerede i dag bede justitsminister Morten Bødskov tage hånd om at få gjort, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen erkender, at et forbud mod gruppen ikke nødvendigvis betyder, at medlemmerne af Ahlu Sunah Wa Jammah også vil forsvinde fra Danmark. 
- I Danmark underskriver indvandrere en integrationskontrakt, hvor de blandt andet  forpligter sig til at acceptere ligestilling mellem kønnene, demokratiet osv. Når man tilslutter sig en bevægelse som Ahlu Sunah Wa Jammah så forbryder man sig mod den kontrakt og så burde man på det grundlag kunne smides ud af Danmark, siger Martin Henriksen.

- Der er ikke plads til den slags mennesker i Danmark. Jeg fatter ikke, hvorfor de er her. De burde tage til Saudi-Arabien eller et andet åndeligt tilbagestående land, hvor deres modbydelige idéer for størstedelens vedkommende allerede er realiseret, siger Martin Henriksen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar