tirsdag den 4. oktober 2011

Der er stort set ingen huller i den nye kirkeministers uvidenhed....

DF: Der er stort set ingen huller i den nye kirkeministers uvidenhed om folkekirken
Dansk Folkepartis kirkeordfører, Christian Langballe er forbavset over udnævnelsen af den radikale Manu Sareen til kirkeminister.
- For det første er der det forhold, at han har været lige ved at melde sig ud af folkekirken på grund af den kirkelige modstand mod vielser af homoseksuelle. Han tror åbenbart, at det er rent internt kirkeligt anliggende. Nu er det jo faktisk Folketinget, der lovgiver på Folkekirkens område. Med andre ord ved han ikke, hvad han taler om, siger Christian Langballe
- Det andet forhold er, at han i forbindelse med valget har oplyst, at han vil skille stat og kirke ad og give alle religioner ligeret. Det er jo i lodret strid med Grundloven og vil kræve en grundlovsændring. Mener kirkeministeren, hvad han siger, må han jo hurtigst muligt fremsætte et forslag om, at grundloven skal ændres, siger Christian Langballe, der lover Manu Sareen maksimal modstand i Folketinget, hvis han vælger at sætte sin egen dagsorden i embedet.
- Vi vil i DF kæmpe med næb og klør for den folkekirkeordning, vi har, som er verdens bedste. Vi vil også kæmpe for vores fornemme gamle Grundlov”, slutter Christian Langballe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar