torsdag den 31. marts 2011

Indsatsen mod de voksende og stadigt mere aggressive parallelsamfund vil være ineffektiv, sålænge vi ikke gennemtvinger statens magt og voldsmonopol i indvandrerghettoerne


Til kamp for den danske kultur
Af Nicolai Sennels
Søren Pind ( V) er blevet integrationsminister, og det er godt for Danmark. Pind er klar i mælet og har forstået vigtigheden af at » gå til kamp for den danske kultur « , som han selv udtrykker det. Her er min ønskeliste til ministeren over ting, som vil forbedre integrationen: Fjern al religiøs særbehandling, herunder halal-kød og bederum fra offentlige institutioner og opførelsen af stormoskeer i vores byer. Danmark har religionsfrihed, men ikke religionslighed, og den danske folkekirkes værdier og traditioner skal ikke udfordres, men have fortrinsret. Kun indvandrere, som kan acceptere dette, har en chance for at blive integreret i Danmark, og et stop for islamisering vil motivere muslimske traditionalister til at bosætte sig andetsteds.
Kvinder, som lever under undertrykkende religiøse og kulturelle traditioner, hjælpes bedst ved at gøre som i Aarhus Kommune. Her sender man jordemødre på hjemmebesøg hos indvandrerkvinderne for at vejlede om familieplanlægning og prævention, og for at sikre, at kvinderne er frie, sikre og kender deres rettigheder til bl. a. kvindekrisecentre, skilsmisse og repatriering.
Indsatsen mod de voksende og stadigt mere aggressive parallelsamfund vil være ineffektiv, sålænge vi ikke gennemtvinger statens magt og voldsmonopol i indvandrerghettoerne og kommer de hjemmelavede sharia-domstole til livs.
Politiet foretager alt for få anholdelser i forbindelse med de jævnlige uroligheder, tolerancen overfor vold og trusler mod ordensmagten er alt for stor og man skal takke nej til hjælp fra muslimske fædregrupper, når der er optøjer. Imamer bør kunne straffes, hvis de ikke melder ulovligheder, som kommer dem for øre, til politiet.
Danmark har allerede flere indvandrere fra lande, som ikke er vestligt orienterede, end vores kultur kan absorbere. Derfor har vi brug for et foreløbigt stop for statsborgerskaber og permanente opholdstilladelser til indvandrere og flygtninge fra kulturer, som ikke er vestligt orienterede.
Desuden er det logisk, at pointsystemet for indvandrere skal give point for at komme fra vestligt orienterede lande.
Vi er nødt til at sige fra overfor de FN-konventioner og EU-direktiver, som tvinger Danmarks grænser åbne overfor indvandring.
Udover, at den påtvungne indvandring er skadelig for vores økonomi, tryghed og fællesskab, er det en trussel mod demokratiet, når embedsmænd og jurister bestemmer over folkevalgte politikere.
Indsatsen mod socialt bedrageri i de større boligområder skal øges, og vi skal være langt bedre til at bekæmpe økonomisk kriminalitet i kiosker og pizzarier.
Staten bør håndhæve Grundloven, som faktisk forbyder foreninger at prædike religioner, der opfordrer til had og vold.
Dette indebærer et krav til islamiske foreninger og organisationer om at afsværge koranens mange påbud til muslimer om at hade og gøre vold på ikkemuslimer.
Vi bør i øvrigt kræve, at indvandrere skal have betalt skat i en årrække, kan tale og skrive dansk og er lovlydige, førend de kan modtage offentlige ydelser. Derudover er det en god idé at sætte repatrieringsydelsen op for indvandrere, som er under 40 år gamle. Manglende evne eller vilje til integration skal gøres så praktisk besværligt og økonomisk urentabelt, at repatriering er det eneste tiltrækkende valg.
Nicolai Sennels er psykolog og folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Østjyllands Storkreds.
Midtjyllands Avis | 23.03.2011 | 1. sektion | Side 6 | 503 ord | artikel-id: e291a1b7

Ingen kommentarer:

Send en kommentar