lørdag den 12. marts 2011

Forplant jer!




skrevet af Diverse

Magtovertagelse gennem fødsler
 Forplant jer!

 

 

Tanveer Sharif, medlem af hovedbestyrelsen i Det radikale Venstre og aktiv  i ledelsen for den muslimsk pakistanske organisation ”Minhaj ul-Quran”.  ”Til Danmarks indvandrere: Forplant jer!  Integrationen af indvandrere og flygtninge i Danmark er mislykkedes….  Kun når de danske indvandrere opnår en kritisk masse, vil de blive taget seriøst. Til indvandrerne er mit budskab klart: Få flere børn og tag en længere uddannelse! Det er vejen frem….” (Politiken 15.3.2001).





   Muslimer får flere børn end danskerne. Den kloge narrer den mindre kloge
Jahamir Abdallah,  formand for danske ”Islamic Student organization”


”Vi muslimer rejser derhen, hvor det passer os, det skal ingen blande sig i. Muslimer er frie mennesker, danskere er slaver af druk og narko og mistro til tilværelsen. At muslimerne får flere børn end danskerne, at det sociale system bliver udnyttet osv., kan I kun takke jer selv for. Den kloge narrer den mindre kloge”. (Hans læserindlæg i Ekstra Bladet 6.4.1997).   

Vi føder jer kaput  M.A.Rassoul, islamisk filosof, nu bosat i Tyskland.


”Tiden arbejder for os. Vore kvinder har altid en tyk mave. De kristne får stadig færre børn. Når vi har nået 50%, skal grundloven væk, og Koranen regere. De regerende skal være muslimer. Det må endegyldigt være slut med de kristnes afgudstjeneste...”  ”At få børn er meget vigtigt for, at vi kan indtage landet. Det sker gennem børnefødsler, og socialkontoret betaler jo. Hvad de tyrkiske mænd ikke klarede, da de skulle erobre Wien, det klarer nu vi. Det er vi Allah skyldig.  Vi føder jer kaput”. A. Mertensacker: „Muslime erobern Deutschland“ 1998.



  Vi vil opveje fødselsunderskuddet i hele EU

Vural Öger, tyrkisk muslim, indvalgt i EU parlamentet for det tyske socialdemokrati. Leder af et stort rejsebureau.

”Det klarer vi. Det som Sultan Suleyman påbegyndte med belejringen af Wien i 1683, vil vi gøre til virkelighed for indbyggerne gennem vore kraftfulde mænd og vore sunde kvinders fødsler”. (Citeret efter den tyrkiske avis Hürriet, i den tyske avis Hamburger Abendblatt maj 2004. Hans kommentar til den efterfølgende voldsomme kritik var, at hans udtalelse jo kun var ment morsomt).

 Altid klar til at lave børn

Tariqah Jihad, uddrag fra dansk fatwa for etablering af autonome områder i Danmark(2003).

”Vores drenge må ikke gå i bad med andre, for muslimske drenge er omskåret og må ikke vise sig, for han er uden hud og altid klar til at lave børn. Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran”.

  Vi bliver flertallet

Abdul Wahid Petersen, imam, muslimsk friskoleleder, formand for Muslimernes Landsorganisation, bestyrelsesmedlem i Islamisk-Kristent Studiecenter. Formand for den muslimske nødhjælpsorganisation ISRA.

Efter kritik af Wahid Petersen, fordi han syntes, det var i orden, at tilhængere fra andre religioner blev udryddet og henrettet i Iran, blev han af professor Johannes Aagaard spurgt, om det virkelig var den religion, han ønskede indført i Danmark, hvorpå han svarede: ”Ja, det er det. Tilværelsen er ikke bare sukkersød. Der må være konsekvenser. Vi muslimer tager tilværelsen alvorligt. Vi er konsekvente. Når vi bliver flertallet i Danmark, så har vi muslimer ret til at indføre islamiske love, sharia. Så må de samme islamiske love også gælde her”.

(Præsteforeningens blad 1998, s.973 og skriftligt referat af Poul Vestergaard).

  Når vi overtager magten, er I velkommen til at forblive i landet, hvis I accepterer islamisk lov

Islamisk råd, Sverige

Næstformanden for ”Islamisk Råd” i Sverige Mahmoud Aldebe og imamen Abd al Haqq Kielan mødtes med lokale ledere af Svenska Kyrkan. De uddelte ved den lejlighed et skrift , hvori de redegjorde for deres tanker og planer med det svenske samfund, når de blev tilstrækkeligt mange. ”Den islamiske statsform er den svenske langt overlegen, eftersom den er Allahs eget politiske system baseret på åndelige og moralske grundsætninger efter guddommelige forskrifter. Alle ikke-muslimer er velkomne til at leve i det (fremtidige) islamiske Sverige, når de følger Allahs lov shariaen.” (”Världen i dag” 15.2.2002).

  En generation af erobrere

Det tyrkiske blad Mille Gazete, som læses i Tyrkiet og europæiske lande, især Tyskland og Danmark (60.000 eksemplarer i EU). Bladet er Mille Görüs -bevægelsens organ med 7 moskeer og 42 lokalafdelinger i Danmark, især i Nordsjælland, men også Vejle, Horsens, Herning, Esbjerg, Århus og Odense. I Danmark hedder denne tyrkiske bevægelse DMGT).

”Forældre (har) at opdrage deres børn, så de atter bliver til en generation af erobrere”.

       Det islamisk-osmanniske storrige vil udbredes i Europa  Den tyrkiske ambassadør Volkan Vurals tale til Mille Görüs-tilhængere i organisationen (AMGT/DMGT) ved disses europæiske årsmøde.  ”Det gamle osmanniske storrige lever videre gennem udbredelsen af islam i Europa!”(Se i øvrigt referatet af mødet i forfatterens bog ”Hellig krig”. s.213)     





Europas erobrer.  Tyrkiets premierminister og en stor del af hans parti er udgået af det gamle forbudte islamiske Refaparti, som er en del af den fundamentalistiske Mille Görüs bevægelse, der ønsker det gamle osmanniske rige  med islamisk lov genoprettet.  ”Tyrkiets premierminister, Recep Tayyip Erdogan, fik lørdag en heltevelkomst, da han kom til Istanbul efter at have sikret sit land en dato for optagelsesforhandlinger med EU. "Velkommen til vores premierminister, erobrer af Den Europæiske Union", stod der på plakaten, som et medlem af Erdogans regeringsparti havde i hånden. Tyrkiske aviser fejrede i deres lørdagsudgaver indbydelsen, som kom i stand fredag under et EU-topmøde i Bruxelles. Populæravisen Sabah fejrede den kommende ”europæiske revolution" med et dertil hørende billede af et EU-flag foran en minaret.(Jyske Vestkysten 18.12.04).



   

Erobring af Sydslesvig  Diyanet, den tyrkiske stats religionsanstalt.  Den tyrkiske stat har for kort tid siden afsluttet bygningen af 2 stormoskeer i Sydslesvig. Begge er bygget med statsmidler af den tyrkiske stats ”Religionsanstalt Diyanet” og navngivet af denne. Moskeerne i Flensborg og Kiel fik begge navnet Fathi Camii dvs. ”Erobermoskeen”. På religionsforskeren Ursula Spuler-Stegemanns spørgsmål ved indvielsen, hvorfor man valgte et sådant navn til hundreder af nye moskeer i Europa fik hun svaret: ”Det er i Sultan Mehmed  Eroberens ånd”, han som erobrede en vigtig del af det kristne Europa . Spuler-Stegeman henviser til Tyrkiets 500 års jubilæumsfestligheder i anledning af tyrkernes erobring af det kristne Konstantinopel, hvor der blev raslet med sablen. ”Der er ikke kun et manglende instinkt bag det, at den tyrkiske stat navngiver de nye europæiske moskeer med det navn, man må også formode en hensigt bag den tendentiøse og provokative navngivning. Tænk, om det kunne lykkes, at bygge en ny kirke i Tyrkiet eller de islamiske lande, hvor det nu er forbudt, og tænk om man så gav den navnet Erobrerkirke.”(”Muslime in Deutschland”, s.154). 



  

http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?pgid=1255

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar