Loading...

torsdag den 20. oktober 2011

Indvandrerbande står bag vold, overfald og røverier mod tilfældige

Indvandrerbande står bag vold, overfald og røverier mod tilfældige

En gruppe unge indvandrerdrenge mistænkes for at stå bag mindst fire grove overfald på bare to dage

 Tip en ven    Udskriv   Dela  Del
En gruppe unge indvandredrenge bruger tilsyneladende deres efterårsferie på at overfalde, tæske og røve uskyldige og tilfældige ofre i Kokkedal og Hørsholm.

Onsdag aften gik det ud over en bare 16-årig dreng, der kom kørende ad Rypevænget i Kokkedal på sin knallert, da han pludselig blev overfaldet af otte til 12 unge indvandrerdrenge, der slog ham i hovedet med en hammer.

Den 16-årige dreng havde styrthjelm på og kom derfor ikke alvorligt til skade.

Indvandrerdrengene truede blandt andet den 16-årige med, at de ville slå ham ihjel, men det lykkedes heldigvis den unge knallertkører at flygte og gemme sig i et buskads.

Efterfølgende stak banden af med den 16-årige drengs knallert, der er hvid og har registreringsnummer XN 70 20.

Flere overfald
Det er det fjerde overfald i Kokkedal og Nivå på bare to dage, og politiet et ikke i tvivl om, at det er de samme gerningsmænd, der stå bag, fortæller vicepolitikommissær Lau Lauridsen fra Nordsjællands Politi.

"Det er den teori, vi arbejder ud fra lige nu. Vi er ved at sammenligne de fire sager og forhøre os rundt omkring, men sandheden er, at vi på nuværende tidspunkt ikke ved, hvem der stå bag," fortæller vicepolitikommissæren, der tilføjer, at der er tale om meget grove overfald.

"Det er selvfølgelig noget, vi ser meget alvorligt på, og hvis der er nogle, der har set eller hørt noget, så vil vi meget gerne have besked," siger Lau Lauridsen. 

Angreb hundelufter med fliserPolitiet mener, at det er de samme drenge, der står bag et overfald på en 58-årig mandlig hundelufter i Kokkedal tirsdag aften, da en gruppe på cirka fem-seks drenge med indvandrerbaggrund begyndte at overdænge manden med sten.

De cirka 15-årige drenge ramte hundelufteren flere gange, selv da manden var faldet til jorden, efter at være blevet ramt på benet af et større flise-stykke.

Kort efter forsvandt drengene, og manden fik tilkaldt en politi-patrulje, der tog manden med på en resultatløs rundering i området, før de indbragte manden på skadestuen.

Overfaldt 33-årig kvinde
Blot en halv times tid efter at hundelufteren havde anmeldt de stenkastende indvandrerdrenge, modtog Nordsjællands Politi en ny anmeldelse - denne gang fra en 33-årig kvinde.

Kvinden ringede klokken 19.34 for at anmelde, at hun kort forinden var blevet overfaldet af cirka otte til ti indvandrerdrenge på Skovkanten i Hørsholm.

Drengene havde forsøgt at flå kvindens taske til sig, men hun havde forsvaret sig hårdnakket med både slag og spark, hvorefter drengene havde opgivet og var stukket af.
Både en hundepatrulje og en almindelig patruljevogn blev sendt til stedet, men det var ikke muligt at få opsnuset indvandrerbanden.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set eller hørt noget i forbindelse med de grove overfald. Nordsjællands Politi kan kontaktes på teleonnnummer 49 27 14 48 eller 1-1-4.

Læs mere: http://lokalavisen.dk/indvandrerbande-staar-bag-vold-overfald-og-roeverier-mod-tilfaeldige-/20111020/artikler/111029948/1265#ixzz1bLOljUAk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar