torsdag den 1. september 2011

Astrolog: Løkke vinder - Helle går af - Fv11 - Nyheder - alive.dk

Astrolog: Løkke vinder - Helle går af - Fv11 - Nyheder - alive.dk

Helle Thorning og Lars Løkke
Alive.dk Astrolog Lejla Lindholm Christensen har kigger nærmere på Helle Thornings og Lars Løkkes stjerner. Her fortæller hun, hvem hun mener, vinder valget.

Lars Løkke har masser af held
Lars Løkke Rasmussen er en Tyre-mand, og med hele fire planeter stående i tegnet ved sin fødsel fortæller det, at han er en særdeles jordbunden og praktisk tænkende mand, som udstråler en god ro og harmoni. Han er uddannet jurist, hvilket kan ses ved, at planeten Jupiter står ved hans Sol i Tyr.

På selve valgdagen 15.september lidt efter klokken 20, så vil Månen komme ind i Tyrens tegn. Her vil den så komme tæt på Jupiter, som står der i forvejen. Dette vil være det helt rigtige tidspunkt for Lars Løkke at mærke, at han fortsætter sin position som landets statsminister, for ligesom Tyren Ferdinand, så ønsker man ikke sådan lige at skifte græsplæne. Månen vil efterfølgende passere hen over hele den erhvervsmæssige konstellation som han har ved, at alle de fire planeter i Tyr bliver aktiveret, og viser ham fortsat lykke på sin vej videre frem.

Helle trækker sig ud af politik
Helle Thorning er en Skytte-kvinde. Planeten Merkur stod også i Skytte, og hun er født en dag hvor Månen stod i Stenbukkens tegn.

Det fortæller om en kvinde som er født nysgerrig og videbegærlig. Helle Thorning har allerede fra helt ung været en type kvinde, som har haft fuld fart, fut og action i sit liv. Hun har arbejdet i udlandet, og at hun også er gift med en udenlandsk mand kan også ses ved Skyttens interesser for alt, som også er udenfor landets grænser.

I forbindelse med valgdagen den 15. september vil Månen tilsammen med Jupiter være i Tyr, og danne spændinger til der, hvor Jupiter stod, da Helle blev født. Dette fortæller, at Helle ikke får retfærdigheden at føle, men at det på længere sigt vil være til gavn for hende selv. Jeg ser, at målet om statsministerposten vil gøre, at hun vil trække sig ud af politik, og skabe tid og rum til at skabe en helt ny livsbane.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar