søndag den 5. december 2010

"Det, vi rømte fra, har forfulgt oss!"

Mazyar Keshvari
Mazyar Keshvari
Walid al-Kubaisis dokumentarfilm Frihet, likhet og Det muslimske brorskap, skildrer den største faren Europa har stått overfor siden nazismen. Intervjuet med topplederen for Det muslimske brorskap i Egypt, Mahdi Akif, er svært skremmende men ikke overraskende for dem som kjenner til islamistiske bevegelser og hva de står for. Alle islamister har den samme inhumane ideologi og målsetning om å frata enkeltindividet kontrollen over egen tro, tanke og liv gjennom å opprette et verdensomspennende islamsk kalifat. Deres mål om å islamisere Europa, og at hijaben er deres fremste kjennetegn kommer tydelig frem i dokumentaren. De mener at dette vil kunne skje fordi muslimske kvinner får mange barn, og europeiske få. Dermed har de tiden på sin side med tanke på den demografiske endringen i befolkningen som på sikt vil føre til muslimsk flertall i Europa.

Store overføringer

I tillegg legger europeiske regjeringer godt til rette for at deres mål kan oppnås igjennom å føre en ukritisk innvandringspolitikk, og gi store overføringer til moskeer og organisasjoner som gavner dem. Islamistene ønsker å bruke det europeerne har kjærest, nemlig demokratiet til å utslette vårt levesett.
Tanker og planer om antall fødsler som gir numerisk styrke og politisk makt med den hensikt å gjøre Europa til et islamsk samfunn som styres etter sharialover kommuniseres klart også i denne dokumentaren. Politikere, innvandrerorganisasjoner, kommentatorer og islamistenes håndlangere Usman Rana og Basim Ghozlan kan derfor ikke lenger avfeie disse konkrete planene som fremmedfiendtlige, islamofobiske, konspiratoriske eller paranoide angrep på muslimer. Fordi dette ikke er holdninger og målsetninger noen tillegger islamistene, det er de selv som nok en gang forteller åpent hva de står for og ønsker å oppnå i Europa.

Avgjørende verdikamp

Dessverre har vi de siste ti årene sett resultatene av disse planene og holdningene som kommer frem i dokumentaren. Som et resultat av den massive innvandringen til Norge og Europa blir vi stadig oftere utfordret på og minnet om at vi nå står overfor vår tids viktigste og mest avgjørende verdikamp. En verdikamp mellom liberale humanistiske verdier på den ene siden og totalitære islamistiske verdier på den andre siden. I denne kampen må de av oss som har kjent på kroppen hva diktatur, tvang, sensur og sharialover fører til, delta i førersetet, og ikke overlate scenen til de som representerer alt vi rømte fra.
At de liberale verdiene er under angrep har vi dessverre fått demonstrert ved en rekke hendelser den siste tiden. Det ferskeste eksemplet er for ca. en måned siden, der en somalier på Grønland drapstruet den unge X Factor-finalisten Mohamed «Mo» Abdi Farah under et portrettintervju med Dagbladet. Budskapet i trusselen som kunne komme fra enhver islamist var: «Hvis han er homofil, kommer vi og dreper ham».

Overfall

Et overfall mot et homofilt par som leide hverandre fant sted i samme bydel i Oslo for et år siden der overfallsmannen kom med følgende beskjed før han angrep: «Dette er en muslimsk bydel». Før denne hendelsen var det moralpoliti på Grønland som ble avdekket, så var det demonstrasjon mot ytringsfrihet med advarsler om terror på norsk jord, toppet med uttalelser fra shariastudenten Mohyeldeen Mohammad om at homofile fortjener å bli drept for sin legning ved steining.
Det bestialske drapet på Theo van Gogh i Nederland er en av de mest ekstreme hendelsene som viser hvor Europa er på vei mot, og hvor horribelt det kan bli når man ikke tar et oppgjør med islamistisk ideologi.

Vår eksistens

Dette er ikke bare enkeltsaker. Summen av alle disse hendelsene den senere tid viser at vi står ovenfor en verdikamp som er mer alvorlig og farlig for hele vår eksistens enn det de politisk korrekte politikere kan skjønne. Det viser også at islamistenes grep om Europa strammes.
http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article3926755.ece

1 kommentar:

  1. dette blev slettet af EB-Nationen
    det var for stærkt for islamforsvarerne

    Endelig en flygtning, der tør tage bladet fra munden:

    Mazyar Keshvari:

    Walid al-Kubaisis dokumentarfilm Frihet, likhet og Det muslimske brorskap, skildrer den største faren Europa har stått overfor siden nazismen.

    Intervjuet med topplederen for Det muslimske brorskap i Egypten, Mahdi Akif, er svært skremmende men ikke overraskende for dem som kjenner til islamistiske bevegelser og hva de står for.
    Alle islamister har den samme inhumane ideologi og målsetning om å frata enkeltindividet kontrollen over egen tro, tanke og liv gjennom å opprette et verdensomspennende islamsk kalifat.
    Deres mål om å islamisere Europa, og at hijaben er deres fremste kjennetegn kommer tydelig frem i dokumentaren. De mener at dette vil kunne skje fordi muslimske kvinner får mange barn, og europeiske få.
    Dermed har de tiden på sin side med tanke på den demografiske endringen i befolkningen som på sikt vil føre til muslimsk flertall i Europa.

    I tillegg legger europeiske regjeringer godt til rette for at deres mål kan oppnås igjennom

    å føre en ukritisk innvandringspolitikk, og
    gi store overføringer til moskeer og organisasjoner som gavner dem.
    Islamistene ønsker å bruke det europeerne har kjærest, nemlig demokratiet til å utslette vårt levesett.
    Tanker og planer om antall fødsler som gir numerisk styrke og politisk makt med den hensikt å gjøre Europa til et islamsk samfunn som styres etter sharialover kommuniseres klart også i denne dokumentaren.
    Politikere, innvandrerorganisasjoner, kommentatorer og islamistenes håndlangere kan derfor ikke lenger avfeie disse konkrete planene som

    fremmedfiendtlige, islamofobiske, konspiratoriske eller paranoide angrep på muslimer.

    Fordi dette ikke er holdninger og målsetninger noen - tillegger - islamistene, det er de selv som nok en gang forteller åpent hva de - står for og ønsker å oppnå - i Europa.

    http://kamik-scandinaviaunited.blogspot.com/

    Medier knyttet til denne sag

    Ekstra Bladet påtager sig ingen ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.
    Udbred sag på facebook Klag over sag Opret sag Opret sag



    Kilde: http://ekstrabladet.dk/minsag/article1464045.ece#ixzz17FDAiAQ3

    SvarSlet