søndag den 5. december 2010

Slettet af NATIONEN - EB

Endelig en flygtning, der tør tage bladet fra munden:

Mazyar Keshvari:

Walid al-Kubaisis dokumentarfilm Frihet, likhet og Det muslimske brorskap, skildrer den største faren Europa har stått overfor siden nazismen.

Intervjuet med topplederen for Det muslimske brorskap i Egypten, Mahdi Akif, er svært skremmende men ikke overraskende for dem som kjenner til islamistiske bevegelser og hva de står for.
Alle islamister har den samme inhumane ideologi og målsetning om å frata enkeltindividet kontrollen over egen tro, tanke og liv gjennom å opprette et verdensomspennende islamsk kalifat.
Deres mål om å islamisere Europa, og at hijaben er deres fremste kjennetegn kommer tydelig frem i dokumentaren. De mener at dette vil kunne skje fordi muslimske kvinner får mange barn, og europeiske få.
Dermed har de tiden på sin side med tanke på den demografiske endringen i befolkningen som på sikt vil føre til muslimsk flertall i Europa.

I tillegg legger europeiske regjeringer godt til rette for at deres mål kan oppnås igjennom

å føre en ukritisk innvandringspolitikk, og
gi store overføringer til moskeer og organisasjoner som gavner dem.
Islamistene ønsker å bruke det europeerne har kjærest, nemlig demokratiet til å utslette vårt levesett.
Tanker og planer om antall fødsler som gir numerisk styrke og politisk makt med den hensikt å gjøre Europa til et islamsk samfunn som styres etter sharialover kommuniseres klart også i denne dokumentaren.
Politikere, innvandrerorganisasjoner, kommentatorer og islamistenes håndlangere kan derfor ikke lenger avfeie disse konkrete planene som

fremmedfiendtlige, islamofobiske, konspiratoriske eller paranoide angrep på muslimer.

Fordi dette ikke er holdninger og målsetninger noen - tillegger - islamistene, det er de selv som nok en gang forteller åpent hva de - står for og ønsker å oppnå - i Europa.

http://kamik-scandinaviaunited.blogspot.com/

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig ingen ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.


Kilde: http://ekstrabladet.dk/minsag/article1464045.ece#ixzz17FDAiAQ3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar