søndag den 4. december 2011

16-årige somaliern erkänner barnvåldtäkten

16-årige somaliern erkänner barnvåldtäkten

BARNVÅLDTÄKT/DANMARK Den 16-årige svarte invandrare från Somalia som knivhotade, rövade bort och brutalt våldtog en 10-årig etniskt dansk flicka i Gullestrup i Danmark har nu erkänt.

Polisen är därmed övertygad om att man tagit rätt person. Utöver erkännandet finns signalement från vittnen och teknisk bevisning. 16-åringen är även misstänkt för två andra våldtäktsförsök i området och polisen försöker nu samla bevis som räcker för åtal även för dessa brott.

Det var den 19 november som en 9-årig och en 10-årig flicka blev hotade med kniv och bortförda från en lekplats I Gullstrup i Danmark. Den yngre flickan lyckades fly medan den äldre våldtogs i ett skogsområde i närheten dit 16-åringen tvingat med henne. Flickan våldtogs såväl vaginalt som oralt och analt. Den 16-åringe somalerin flydde sedan från platsen men kunde senare gripas tack vare vittnesiakttagelser och att danska medier i motsats till svenska inte censurerade alla uppgifter i signalementet som vittnade om 16-åringens etnicitet.

Efter gripandet gick en dansk somalisk stödförening ut med ett försvarstal till barnvåldtäktsmannen där man menade att den 16-årige somaliern är oskyldig. Texten förmedlar ett uppseendeväckande principiellt resonemang som endast kan tolkas som att man anser att det är danska flickors och deras föräldrars eget fel om de blir våldtagna, så även om 16-åringen vore skyldig skulle han ändå vara oskyldig.

Det är således en somalisk, kulturell och muslimskt religiös värdegrund som uttrycks. Att det oaktat alla omständigheter skulle vara något perverterat i sig med att knivhota, kidnappa och på alla upptänkliga sätt brutalt våldta en 10-årig flicka, finns uppenbarligen inte i dessa somaliers begreppsvärld. I stället är det en behandling som varje flicka som klär sig “oanständigt” och går ute på gatorna utan manlig beskyddare måste räkna med att bli utsatt för.

Detta gäller uppenbarligen också barn. Att ha sex med minderåriga flickor är enligt dessa somalier inte något onaturligt eftersom Allah har gett dem en vagina. Med tanke på att det ofelbara föredömet, profeten Muhammed, själv var sexuellt begiven på småbarn bör man kanske inte vara förvånad över den inställningen.

Bloggen där denna text var utlagd har efter 16-åringens erkännande försvunnit (men finns cachad på Google). Vi återger texten nedan:

Alle somaliere og muslimer i Herning støtter A.O.M. i retssagen mod den 10-årige pige og hendes løgne om voldtægten på en legeplads!
Mange løgne er blevet spredt om den 16-årige A.O.M. om at han skulle have

1) voldtaget en 10-årig pige vaginalt, i fissen,
2) bagefter voldtaget hende analt, i røven,
3) bagefter voldtaget hende i munden og halsen , indtil han kom.

Det er en løgn, at han har voldtaget hende de tre steder, for A.O.M. var hjemme, hvilket hans mor kan bevidne. Det er en løgn, at han har taget hende, og gjort de ting ved hende, walla!

Alle vi somaliere i Herning støtter op om AOM, og derfor vil vi vise vores støtte til AOM, og vise alle danskere, at vi ikke finder os i at blive marginaliserede og stemplet som voldtægtsmænd.

Danskere lader selv deres døtre vandre om på gaden.

De siger ikke “dæk dig til! Flirt ikke med alle mænd, du møder.”

Og mange danske piger flirter vitterligt med somaliske og andre muslimske mænd.

De lokker mænd til sig, og de pådrager sig derved en stor skam, når disse mænd tager jomfruerne, og ligger med dem.

Mange danskere lader frivilligt deres døtres mødom briste, og døtrene vælger selv at indvilge sig på at lade deres mødom briste.

Danskerne siger om somaliere, at det ikke er sømmeligt at lade en jomfru miste sin mødom før end hun har haft sin første menstruation.

Men der er ikke noget unaturligt i at lade en jomfru miste sin mødom før end hun har haft sin første menstruation.

Har Allah(Subhanahu Wa Ta’ala) ikke givet hende en vagina?

Har han ikke givet hende en vagina for at hun skal kunne giftes bort til den mand, som ønsker at ægte hende i et forhold billiget af Allah(Subhanahu Wa Ta’ala) ?

Vi siger til alle danskere i Herning, at vi ikke er bange for jer, og vi siger til alle danskere i Herning, at de ikke skal bebrejde somaliere og andre muslimer en synd, for somaliere og andre muslimer handler ikke amoralsk.

Vi siger til den 10-årige pige og hende familie, at hvis de tager hævn, så skal den hævn være anset for en stor synd af Allah(Subhanahu Wa Ta’ala,) for det er en løgn, at A.O.M. har voldtaget den 10-årige pige vaginalt, analt og oralt i Herning på en legeplads mod hendes vilje.

De somaliska åsikter och värderingar som kommer till uttryck här är naturligtvis inte unika för de som invandrat till Danmark. Vi har hört somalier i Norge resonera på liknande sätt i samband med den våldtäktsepidemi som drabbat Oslo där förövarna så gott som uteslutande är utomvästliga invandrare. Och självfallet finns dessa attityder också inom den stora somaliska invandrargruppen i Sverige. Nästa år kan denna grupp, tack vare regeringens och Miljöpartiets överenskommelse om att slopa kravet på identitetshandlingar för somalier, komma att öka ytterligare. Redan under 2012 räknar man med att flera tusen anhöriga till somalier i Sverige kommer att ta sig hit.

Då kanske det är slut med att låta 10-åriga flickor gå ut på gården och leka själva och för äldre tjejer att gå lättklädda på sommaren utan att ha ett manligt förkläde med sig. Det låter som en “spännande” utveckling, för att låna ett av integrationsminister Erik Ullenhags många bevingade ord om svensk migrationspolitik.

Ekstra Bladet


http://avpixlat.info/2011/12/03/16-arige-somaliern-erkanner-barnvaldtakten/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar