torsdag den 8. december 2011

Hvorfor er muslimer så stupide?

Hvorfor er muslimer så stupide?
Posted on december 8, 2011 |

Oversat af P.H. Bering

Det er ikke fordi du ikke kan finde fjolser i andre grupper. Men denne særlige gruppe giver alle andre grupper baghjul. Overalt på internettet kan du finde eksempler på denne gruppes stupiditet i form af kommentarer som de bringer på blogge og endnu mere fra deres handlinger. Her er et pragteksempel:

“Ser de ikke fuglene, som holdes oppe i luften?Intet andet end Gud(s kraft) holder dem oppe.Sandelig, dette er et tegn for dem, som tror”. (Sura 16:79)
Wow! og hvem holdt dem oppe før 632 e.Kr.? (NB: Forfatteren mener antagelig år 622 e.Kr. Beyndelsen på den muslimske tidsregning, o.a.)

Hvad med at jorden er flad? En saudiarabisk imam erklærede at jorden er FLAD og at enhver, som påstår at den ikke er det, bør straffes.

Muslim Edicts Take on New Force – The Earth is Flat

(Muslimske påbud får ny kraft – jorden er flad)

Jorden er flad. Enhver som påstår at den er rund, er en ateist, som fortjener straf.

Dette er et velkendt påbud eller fatwa, som blev udsendt for to år siden af Den blinde teologs status giver fatwaen stor vægt, skønt hans meninger ofte har bevirket løftede øjenbryn og fået mere verdslige saudier til at føle sig pinligt til mode.

I et af mine tidligere indlæg skrev jeg om hvordan man skal spille fodbold – i islamisk stil (How to Play Soccer – Islamic Style) (Disse anvisninger er virkelig komiske, o.a.) - alvorligt talt, hvis begynder at gøre tingene “Islamic Style”, bliver verden et skummelt, trist sted.

….Muslimer udgør næsten 23% af verdens befolkning, men de har til dato kun vundet tre nobelpriser, to i litteratur og én i kemi, ud af 800 nobelprisvindere. (Plus et par fredspriser, som næppe nogen tager særlig alvorligt o.a.). Man kan se en sammenligning af jødiske og muslimske nobelprisvindere her: http://www.masada2000.org/nobel.html

Årsagen bag alt dette er islam – en politisk ideologi som forhindrer en person (læs muslim) i at tænke elle bruge sin hjerne. Ordet islam er afledt fra det arabiske aslama, som betyder accept, overgivelse eller underkastelse. Desuden er det helt accepteret i den muslimske befolkning at islam er perfekt. Hvis den (islam o.a.) er perfekt kan den ikke tage fejl, reformeres eller kritiseres. Derfor lever muslimer stadig med den opfattelse og ønsker at trække hele verden med i den. Generationer efter generationer af muslimer er blevet hindret i at tænke selv, hvilket har resulteret i lave intelligensniveau’er.

En anden årsag kan være indavl (fætter-kusine ægteskaber o.a.). Her er hvad den social-konservative Bryan Fischer har at sige:

Social Conservative Bryan Fischer: Muslims Are Stupid Because Of Inbreeding

(Muslimer er dumme på grund af indavl)

I torsdags sagde den social-konservative Bryan Fischer at århundreders indavl har resulteret i “enorme omkostninger i intellektuel kapacitet” blandt muslimer.

Fischer, fra the “Directory of Issues Analysis” for the American Family Association, sagde i sit “Focal Point” radio show at “muslimer har (indgiftet) sig gennem fjorten hundrede år, og, fordi det var hvad muhammed gjorde, vil de altid gøre det. De vil altid gøre dette, de vil altid forsvare det, de vil altid praktisere det.”

“Og denne form for indavl resulterer i enorme omkostninger i intellektuel kapacitet, intellektuel kvotient blandt de islamiske folk,” fortsatte han. “Det er simpelthen en klar kendsgerning. Man kan ikke argumentere imod det, det er simpelthen sandheden. Og man får tæsk for at sige det, men det er fordi sandheden nu er blevet til hadefuld tale (“hate speech”). Sandheden er nu blevet til bigotteri.

Det er en kendsgering at indavl resulterer i lave IK-niveau’er og endda vanskabte børn. Bemærk at indavl er almindelig i islamisks samfund. Her er en anden undersøgelse om dem:

Muslim Inbreeding: Impacts on intelligence, sanity, health and society

(Muslimsk indavl: Hvordan det rammer intelligens, mental sundhed, helbred og samfundet)

Massiv indavl indenfor muslimsk kultur gennem de sidste 1400 år kan have bevirket massive skader i deres arvemasse. Konsekvenserne af indavl mellem fætter og kusine har ofte alvorlige følger for afkommets intelligens, mentale sundhed, helbred og på deres omgivelser.

Den muslimske kultur praktiserer fortsat indavl og har gjort det længere end noget ægyptisk dynasti. Denne praksis er også 300 år ældre end verdens ældste monarki (det danske).

En grov vurdering viser at tæt ved halvdelen af alle muslimer i verden er indavlede: I Pakistan er 70 procent af ægteskaberne mellem (nærmest) beslægtede fætre/kusiner (såkaldt “consanguinity”), og i Tyrkiet er antallet mellem 25-30 procent. (Jyllands-Posten, 27/2 2009 “Flere dødfødte blandt indvandrere”)

Statistiske undersøgelser i arabiske lande viser at op mod 34 pct. af alle ægteskaber i Algieriet er consanguine (blodsbeslægtede), 46 pct. i Bahrain, 33 pct. i Ægypten, 80 pct. i Nubien (sydligt område af Ægypten), 60 pct. i Irak, 64 pct. i Jordan, 64 pct. i Kuawit, 42 pct. i Libanon, 48 pct. i Libyen, 47 pct. i Mauritanien, 54 pct. i Quatar, 67 pct. Saudi-arabien, 63 pct. i Sudan, 40 pct. i Syrien, 39 pct. i Tunesien, 54 pct. i De forenede arabiske Emirater og 45 pct. i Yemen (Reproductive Health Journal, 2009 Consanguinity and reproductive health among Arabs.).

Her er et kort, der viser graden af indavl: http://www.consang.net/index.php/Global_prevalence

Ingen kommentarer:

Send en kommentar