søndag den 4. december 2011

Så meget for det ”agtværdige” svenske demokrati”,

Den lille jødiske gruppe, der havde valgt at demonstrere for at vise sin sympati med Israel, der af sine modstandere i Sverige blev udhængt, som en stat bestående af terrorister og børnemordere, måtte evakueres af politiet, da gruppen – der gennemførte en lovlig varslet demonstration – blev angrebet af stokkebevæbnede voldelige unge palæstinensere og deres hjælpe-stormtropper fra venstrefløjen.



Den unge far fortæller, at hans familie kom til Sverige i 1890 på flugt fra jødepogromerne i Østeuropa. Nu er tiden kommet igen, hvor han og familien mener, der er grund til at fly. Gud ske tak og lov findes Israel. I Malmø centrum skulle han aldrig turde bære sin kippa! Ikke et øjeblik, understreger han i et interview på Norsk TV (NRK).

”Som situationen ser ud nu, er det et totalt nederlag for samfundet, hvor der findes en borgmester, der åbenlyst støtter palæstinenserne som gruppe, mens støtten til jøderne måtte ”beordres” fra det socialdemokratiske hovedkontor i Stockholm – så meget for det ”agtværdige” svenske demokrati”, siger manden.

http://eticha.dk/news/den-tiltagende-jodeforfolgelse-i-malmo-tages-alvorligt/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar