fredag den 13. januar 2012

DF stiller spørgsmål om ansættelse af vanvidsimam



Dansk Folkepartis uddannelsesordfører, Alex Ahrendtsen, er dybt forundret over, at VUC Viborg har ansat den kendte islamist Ahmed Akkari som underviser i blandt andet samfundsfag og demokrati.

- Jeg må sige, at jeg i første omgang blev meget, meget overrasket over denne ansættelse, som jeg naturligvis mener, er en dårlig idé. Derfor har jeg stillet spørgsmål om ansættelsen til undervisningsminister Christine Antorini (S) og til forstanderen fra VUC Viborg, siger Alex Ahrendtsen.

Det er den selvsamme Ahmed Akkari, som for rullende kamera i 2006 talte om at slå daværende medlem af Folketinget Naser Khader ihjel. Akkari rejste også i rundt i Mellemøsten med en gruppe andre imamer for at piske en stemning op mod Danmark på grund af nogle karikaturtegninger trykt af Jyllands-Posten.

- Det virker helt, helt forkert at ansætte en mand, der åbent har talt om drab på en politiker, til at undervise i demokrati. Vi taler jo også om en mand, som under Muhammed-krisen spillede en nøglerolle og udviste en komplet og fuldstændig mangel på forståelse for, hvad demokrati er, siger Alex Ahrendtsen.

Alex Ahrendtsen understreger, at før der kan blive tale om at ansætte Ahmed Akkari som lærer, skal han undskylde offentligt for sin rolle under Muhammed-krisen og for sine mordtrusler mod Naser Khader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar