lørdag den 2. oktober 2010

Religiøst hysteri vs Tavshedens Tyranni

Den Islamiske Konferenceorganisation (OIC) fordømmer kraftigt udgivelsen af bogen "Tavshedens Tyranni" af Jyllands-Postens kulturredaktør, Flemming Rose. Bogen, der udkom torsdag, indeholder et genoptryk af de kontroversielle tegninger af profeten Muhammed, som tidligere har udløst spændinger mellem Danmark og den muslimske verden.
Generalsekretær Ekmeleddin Ihsanoglu "fordømmer kraftigt udgivelsen i Danmark af bogen" med titlen "Tavshedens Tyranni", hedder det i en erklæring udsendt af OIC, der repræsenterer 57 muslimske lande.
- Bogen indeholder en sammenstilling af de nedsættende karikaturtegninger af profeten Mohammed offentliggjort i Jyllands-Posten i 2005, som sårede og fornærmede muslimer rundt om i verden, hedder det videre.
Ihsanoglu udtrykker "forbløffelse og skuffelse" over Flemming Roses bog, der udkommer i forbindelse med femåret for offentliggørelse af tegningerne i Jyllands-Posten.
http://kpn.dk/boger/article2201510.ece

KM: Selv 5 år efter, er det stadigt ikke sevet ind hos OIC at de kan rende os der, hvor vi er højest, når vi plukker jordbær.
Vi er et samfund, travlt beskæftiget med at smyge religiøst pladder af os - det er kvalmende at vi skal forsinkes i vor menneskelige udvikling af et kæmpe drivanker af stupid rigid primitivitet, der foruden at være garant for ubegavethed  (qua fætter/kusine forbindelser) også er garant for vold, trusler, hærværk, ildspåsættelser, røverier og racisme !
Voldspakken indhyllet i en indpakning med påskriften - religion !
 

3 kommentarer:

  1. Religion is Bullshit

    http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o

    SvarSlet
  2. Som noget historisk nyt krævede islamiske kræfter i verden, at ikke-muslimer i et ikke-muslimsk land som Danmark skulle tilpasse sig islamiske regler for ytringsfriheden. Rushdie-sagen var en forløber for dette.
    Ikke kun personligt

    Hvorfor oplever vi sådanne islamiske krav i disse år? Og hvorfor har kredse i Danmark og Europa været så villige til at bøje sig?

    Ortodoks islam er ikke bare en personlig tro, men gør krav på, at islam skal have magt i samfundet. Den ortodokse islamiske magtfilosofi har i de senere årtier fået et kraftigt comeback i den muslimske verden.

    Denne udvikling har i høj grad været vendt mod Vesten. Radikale islamistiske kræfter har presset på for, at den muslimske verden skulle vise sin magt over for Vesten. Samtidig har de forklaret de muslimske landes elendighed med, at de er ofre for Vestens magt.
    Magtdemonstration

    Muhammed-tegningerne blev brugt som en ret tilfældig anledning til at mobilisere muslimer, også i Europa, omkring disse to forestillinger: Vi er ofre for Vesten. Nu skal vi vise vores magt ved at få Vesten til at tilpasse sig vores regler for ytringsfrihed.

    Kredse i Danmark og Vesten i øvrigt reagerede på denne magtdemonstration med frygt. De var bange for konsekvenserne, hvis vi ikke gav efter.

    Samtidig reagerede de med politisk korrekthed. De accepterede, at de, der forsvarede vores ytringsfrihed, var de skyldige, mens de muslimer, der angreb denne ytringsfrihed også med vold, var ofre for vestlige krænkelser.

    Kombinationen af gemen frygt og politisk korrekthed fik disse kredse til at tage hensyn til islam, som de ikke ville drømme om at vise over for andre religioner. Det har kun givet ytringsfrihedens fjender blod på tanden. Efter Muhammed-konflikten har det væltet med angreb mod ytringsfriheden. Fra pres i FN til trusler og terror.
    Personlig oplevelse

    Denne stemning af forurettelse og magtdemonstration fik jeg for nylig en lille oplevelse af:

    Karen Jespersen og jeg sad i et stormagasins bogafdeling og signerede vores nye bog, ”Islams magt”. En gruppe unge indvandrere kom forbi, så bogen og stillede sig op foran os med en noget truende attitude. De krævede inkvisitorisk at få at vide, hvad der stod i bogen, hvortil jeg svarede, at hvis de ville vide det, måtte de købe bogen.

    Her blev situationen opløst af en tilstedeværende vagtmand
    Modstå presset
    Den danske regering gør et godt arbejde med at forsøge at forklare den muslimske verden, hvordan ytringsfriheden fungerer hos os. Konflikterne skal ikke køres unødigt op. Men vores ytringsfrihed skal ikke indrettes efter islam.

    http://jp.dk/opinion/pittelkow/article2199667.ece

    Derfor må vi ruste os til at modstå det pres, som fremtiden vil bringe i nye sager.

    SvarSlet
  3. Længe leve ytringsfriheden!!!!!!!! :-) Har netop købt "Tavshedens Tyrani", og glæder mig til at læse den.............!

    SvarSlet