mandag den 28. november 2011

http://alleroed.lokalavisen.dk/asyl-ansoegere-overfaldt-ung-kvinde-i-s-toget-/20111127/ARTIKLER/111129433/1064#ixzz1ex3REkBV


Asyl-ansøgere overfaldt ung kvinde i S-toget

En ung kvinde blev tidligt søndag morgen revet i håret og slået af to formodede asyl-ansøgere

 Tip en ven    Udskriv   Dela  Del
To unge mænd omkring de 17 år overfaldt søndag morgen en ung kvinde i S-toget mellem København og Hillerød, oplyser vagtchef Erik Skriver til Lokalavisen.dk

Slået i nakken og revet i håret

Det røveriske overfald fandt sted kort før klokken 07.30 søndag, hvor de to unge mænd slog kvinden gentagne gange i nakken, og rev hende i håret, og derefter stjal hendes pung og mobil.

De to røvere stod efter overfaldet af på Allerød Station, mens kvinden fortsatte mod Hillerød, hvorfra hun klokken 07.31 anmeldte røveriet til Nordsjællands Politi.

"Ud fra signalementet og fordi røverne stod af på Allerød Station tror vi, at røverne måske hører til i Sandholm-lejren," lyder vagtchefens foreløbige vurdering.

Så du overfaldet?

Nordsjællands Politi efterlyser i den forbindelse vidner, der måtte have set den unge kvinde blive udsat for det røveriske overfald af to unge mænd omkring de 17 år.

Begge røvere har kvinden beskrevet som værende udenlandske af udseende, og den ene af dem bar en hættetrøje med sort vest udover og havde på hovedet en grå hue.

Oplysninger i sagen til Nordsjællands Politi på telefon: 114 eller ved personlig henvendelse til nærmeste politi.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar