onsdag den 30. november 2011

Norge springer over, hvor gærdet er lavest !

Så fik man stuvet problemerne af vejen - Morder-Anders er skizofren - psykopat sexmisbrugt og samspilsramt og uegnet til straf:
Det er en nødudgang - en kattelem - for myndighederne og systemet! Helt efter sovjet-systemet. Ved at erklære manden syg, slipper man for at skulle gå ind på mandens tankegang og skulle erkende, at han på en række områder har fuldstændigt ret. Man flytter focus 1...00% over på mandens handling, som i hans univers er en logisk konklusion på en rationel analyse. Man tager totalt afstand fra hans handling - det gør jeg også - og hvad så ??? Hvad skal der ske - han skal naturligvis behandles - men de konkrete reelle problemstillinger, han påpegede og som han har ret i - hvad sker der med dem ??? Har det givet sjosserne stof til eftertanke, grund til selvransagelse og selverkendelse af, at de uanfægtet fortsætter den landsskadelige virksomhed, han reagerede på - overhovedet ikke - de fortsætter bare....
Interessant er det også, at vor nordiske sjæl er i oprør over Morder-Anders' handlinger - men når muslimer handler på samme måde - ud fra en lige så syg logik - WTC - London - Madrid - Bombai - Bali - Fort Hood - plus de gange det mislykkes - Stockholm - København - Aarhus fortsæt selv - der haster man ikke med at erklære gerningsmændene skizofrene - sexuelt udnyttede eller samspilsramte - der er det religionsrelateret ekstremisme - islamisme ! Men at erklære islamisme for den sygdom, det er, og som skal helbredes eller i det mindste fjernes fra vore breddegrader, afstår man fra !?!?!? Hvorfor ???
Er det fordi man erklærer tilhængerne skizofrene - psykopatiske - sexudnyttede og samspilsramte - og dermed uegnede til straf....?????

Ingen kommentarer:

Send en kommentar