onsdag den 26. januar 2011

Muslimske terrorplaner indtil videre...

Islamister anholdt for terrorplaner
Fem mænd anholdt i København og Sverige for at planlægge et terrorangreb en af de nærmeste dage mod JP/Politikens Hus i København.

29. december 2010
Fem mænd anholdes, heraf de fire i Storkøbenhavn, mistænkt for at planlægge terror mod Jyllands-Postens lokaler i København. Seneste nyt.
28. september 2010
En irakisk kurder, der siden juli har siddet fængslet i Norge for terrorplaner, erklærer, at målet var Jyllands-Posten. Seneste nyt.
Lors Doukaiev
September 2010
Københavns Politi anholder en 24-årig tjetjener, der kort forinden ved en fejl har detoneret en hjemmelavet bombe på et toilet på Hotel Jørgensen. Seneste nyt.
Juni 2010
Det kommer frem, at to mænd i Nordafrika angiveligt er anholdt for terrorplaner mod Westergaard.
Øksemanden
Januar 2010
Kurt Westergaard bliver angrebet i sit hjem af en somalisk øksemand. Westergaard når at redde sig i sikkerhed i sit beskyttelsesrum.
David Headley
Oktober 2009
Amerikansk politi anholder de amerikanske statsborgere David Headley og Tahawwur Rana i Chicago og sigter dem for planlægning af et terrorangreb mod Jyllands-Posten i København, hvor ansatte bl.a. skulle have hugget hovederne af. De anklages også for planlægningen af Mumbai-angrebet, hvor mindst 166 blev dræbt. Seneste nyt.
Læs: JP-journalister skulle halshugges
Februar 2008
Tre mænd bliver anholdt på en mistanke om, at de planlagde et drab på Muhammed-tegneren Kurt Westergaard som hævn for hans tegning af profeten Muhammed med en bombe i turbanen.

http://jp.dk/fakta/article1865716.ece

Ingen kommentarer:

Send en kommentar