tirsdag den 28. februar 2012

Kloge og sande ord i Februar 2012

Børge Jørgensen, Holbæk | Skrevet: 28. feb 12 kl. 10:31
Besudling af Danmark og europa.
Udlændingedebat er et stort og rummeligt tema man kunne diskutere i årevis. Men handler det ikke mest af alt om, at der i Danmark er nogle grupper af immigranter, som på intet tidspunkt har haft lyst til at tilegne sig et minimum af interesse for Danmark og de Danske værdier. Og at disse grupper rent faktisk besudler og misbruger vores demokrati, til at udleve deres egen fanatisme og deres egne idealer, fordi de kan?
Det er vel meget simpelt. Hvis man kommer til et andet land, af egen fri vilje, så er det vel fordi man finder dette land og dets værdier og kultur, attraktive? For hvis ikke, hvad er motivationen for at rejse til dette land så ? Må jeg sige det højt? Den Danske velfærdsmodel. Og intet andet.
Jeg nægter simpelthen at tro på at der sidder mennesker i Tyrkiet , Pakistan , Afghanistan og arabiske eller mellemøstlige lande og tænker “Ih, hvor ser der dog rart ud i Danmark. Ih hvor ser kulturen og historien dog spændende ud. Det vil vi gerne være en del af”. Næh nej. Istedet bliver der spekuleret i hvordan man kan udnytte et system, der ledet af netop den nuværende regering,samt tidligere, har udvist en naivitet, tåbetolerance og pladder humanisme, der i de senere år har skabt en masse problemer og sammenstød. Nu bliver de så bare nødt til at holde fast i deres holdninger, for de skal jo nurse deres kernevælgere - skide da være med landet.
Jeg ved godt at Danskerne ikke har været herre i eget hus i mange år, men var det snart ikke på tide at blive det, ihvert indenfor området , hvor man selv kan bestemme , hvem man vil have til at bo i eget hus ????
Før vi havde den katastrofale store muslimske indvandring,var Danmark i nyere tid et udmærket indvandringsland. Vi har taget mod huguenotter og jøder, tyskere, hollændere, polakker og ungarere og assimileret dem; vi oplever ALDRIG , at nogle af de nævnte nationaliteter til dagligt bevæger sig ud , i det offentlige rum iført deres oprindelige nationaldragter og fremhæver og dyrker deres specielle religiøse skikke. ( og samtidig forlanger at de etniske Danskere ,skal lave specielle regler og ændre visse ting I samfundet , grundet muslimernes stenalderreligion ) !!
Meget drejer sig her om proportioner. Det kunne da være festligt at have en LILLE gruppe eksotiske individer til at danne deres eget samfund i et hjørne af Danmark, f.eks. Thylejren . Men når det drejer sig om en så stor og omfattende indvandring af hovedsaglig uuddannede og analfabetiske muslimer, der i et vist omfang udfordrer vor eksisterende nationalkultur, bør et indblik i en konfliktfyldt verden give anledning til vagtsomhed. Det er muligt, at de venstreorienterede hallaltilhængere, enhedslisten , SF, de Radikale Venstre og ligesindede gerne ser befolkningen inden for det danske statsterritorium opdelt i et dansk, et tyrkisk, et arabisk, et somalisk, et pakistansk, et tamilsk – og hvilke etniske og kulturelle skillelinier, man ellers kan opstille – samfund, og at de er parat til at acceptere konsekvenserne heraf. For mange af os andre er territoriet og befolkningen for lille til at rumme sådanne modsætninger, samtidig med at vi ser alverdens nationale, etniske og kulturelle konflikter som en advarsel.
Vesten og de muslimske lande og befolkninger vil aldrig nogensinde kunne leve side om side, i fred og fordragelighed, dette er en utopisk tanke, dertil er de og os for forskellige.!
Hvad der sker i det nordlige afrika for tiden , er ikke hvad der gives udtryk for, det er et selvbedrag af dimensioner , krullemutterne vil have bedre leveforhold, og når de har afsat diverse diktatorer, og opdager de alligevel ikke kan få det bedre, forsøger de , som vi har set , at velfærdsflygte til europa.
Og hvis de skulle være så heldig at komme til europa , vil de straks begynde at skabe et muslimsk parallelsamfund , hvor de kommer frem, til stor skade for den etniske befolkning.
Det muslimske folkefærd , såsom palistinænserne, lever i det store og hele, kun af velfærd fra vesten, de har aldrig været kloge nok til at forsørge sig selv eller også kan de ikke få nok ud af den sandkasse de lever I.
Men at yngle kan de finde ud af , 5 til 8 børn hver eller flere , de kvæler jordkloden i yngel.
Verdens befolkning vokser med 80 millioner mennesker hvert år, de fleste fødes I åben konflikt med deres egen eksistensgrundlag. Det svarer til et nyt Tyskland HVERT år. Derfor sløjf al u-landsbistand. ! Send kun kondomer.
De muslimske folkefærd bør holdes ude fra europa, de skal ikke have den mindste smule opmærksomhed eller nogen form for hjælp.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar