søndag den 19. februar 2012

Venstrefløjens mørke hemmelighed


Nazismen er socialismens sorte får. En hemmelighed som venstrefløjens fortalere gør alt for at holde skjult
Det er en velkendt oplevelse for mennesker i det nationalkonservative miljø at blive stemplet som nazister og racister af personer med en anderledes holdning. Det er et udtryk som bruges, ikke kun af radikale venstreeksremister, men også af helt almindelige mennesker. Der er ikke noget nyt at venstrefløjens radikale bruger alle midler til at sværte deres politiske modstandere, for at fremmedgøre nationalkonservative og højrefløjsaktivister fra arbejde, skole, og sociale aktiviteter. Desværre bevæger udviklingen sig i en retning der gør at dette bliver mere og mere udbredt blandt den almindelige befolkning, og helt almindelige mennesker uden det store politiske engagement kalder nu rask væk alle islamkritikere for nazister og racister. Bare det at bekender sig til højrefløjen er efterhånden, i den brede befolkning, blevet ensbetydende med at man er nazist.
Dette vidner om gennemgående uvidenhed i befolkningen angående politiske ideologier, idet national-socialismen, er bygget op omkring socialismen som er en udpræget venstrefløjs ideologi, der også har inspireret kommunismen. Nazismen er altså blot en sammenlægning af nationalisme og socialisme, hvorimod national-konservatisme, som ordet bevidner er en sammenlægning af nationalisme og konservatisme, og derfor befinder sig langt fra nazismen idet socialismen befinder sig yderst til venstre, og konservatisme befinder sig til højre på den politiske skala
Den gammelpolitiske skala .
Her er det vigtigt at starte med at definere hvad det er vi normalt taler om, når vi snakker om venstre- og højrefløjen, og hvordan vi definerer den politiske skala. Inden for politologien taler man ofte om den gammelpolitiske skala.
I Danmark går denne skala fra Enhedslisten på yderste venstrefløj, igennem SF og Socialdemokratiet, over til Venstre, De Konservative, og Dansk Folkeparti på højrefløjen.
Enhedslisten er som bekendt blot en videreførelse af Danmark Kommunistiske Parti (DKP) som vores nuværende Erhvervs- og vækstminister, Ole Sohn stod i spidsen for. Dette parti befinder sig yderst på venstrefløjen. Dansk Folkeparti var tidligere national-konservative og befandt sig yderst på højrefløjen.
Det socialistiske nazityskland
Definationen af nazityskland som en socialistisk stat var én af Ludwig von Mises´ store bidrag.
Når man husker at ordet Nazi var en forkortelse for Nationalsozialistische Deutsche Arbeiters Partei – i engelsk oversættelse: The National Socialist German Worker´s Party kan Von Mises´ identifikation virke mindre bemærkelsesværdig. For hvad skulle man forvente det økonomiske system i et land regeret af et parti med socialist i sit navn skulle være i stedet for socialistisk?
Hvad Mises identificerede var, at privat ejerskab at produktionsmidlerne kun eksisterede ”af navn” under nazisterne, og at den faktiske ejerskabssubstans af produktionsmidlerne residerede i den tyske regering. For det var den tyske regering og ikke de nominelle private ejere der udøvede den substantielle ejerskabsmagt: den, ikke de nominelle private ejere, besluttede hvad der skulle produceres, i hvilke mængder, med hvilke metoder, til hvem det skulle distribueres, såvel som hvilken pris der skulle tages, hvilke lønninger der skulle gives og hvilken dividende eller anden indkomst de nominelle private ejere kunne tillades at modtage. Positionen af tilsyneladende private ejere, viste Mises, blev essentielt reduceret til en af regeringen fastlagt position som pensionister.
Vi er venstreorienterede — ingen tvivl om det!
Hvor nationalsocialister skal findes i det politiske spektrum, synes at være ganske klart: vi er venstreorienterede — ingen tvivl om det! Vi ønsker ikke at bevare det nuværende system eller nogen del deraf. Vi tror ikke, at det er værd at bevare grundlaget for et system, der har ført vor race ud i den elendighed, den i dag befinder sig i. Vi ønsker ikke, at bygge videre på et system, der er direkte ansvarligt for to blodige verdenskrige imellem hvide nationer såvel som for utallige mindre krige, for atomoprustning, forurening af vort miljø, arbejdsløsheden og for den totale desillusionering, der præger europæisk ungdom, som har mistet alt håb og enhver tro på fremtiden. Et system, der bærer ansvaret for narkotikamisbrug, pornografi, kriminalitet og alle de andre former for total degeneration, vi er vidner til i dag. Vi nationalsocialister ønsker den mest radikale forandring af alle: vi ønsker fuldstændigt at tilintetgøre hele den gamle samfundsorden og alle dens falske værdinormer!”
Således skriver Danmark National Socialistiske Bevægelse (DNSB) på deres hjemmeside.
Nationalkonservatisme kontra nazisme
Alt dette cementerer det faktum at nazismen tilhører venstrefløjen, og at nationalkonservatisme og nazisme befinder sig i hver sin ende af den poltiske skala. Disse oplysninger er selvsagt nogen man selv skal lede efter for at komme i besiddelse af. Den generelle indstilling, i den brede del af befolkningen, synes at være at alle informationer skal serveres på et sølvfad og at kildekritik er saga blot. Vi godtager automatisk de informationer som passer ind i vores verdensbillede og bruger sjældent tid på at undersøge om kilderne nu også er legitime da det ville være ubehageligt at opdage at informationerne som vi godtager som værende faktuelle, ikke bakkes op af hverken beviser eller historiske optegnelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar