lørdag den 4. februar 2012

Til Orientering fra Dansk Kulturs formand Rolf Slot-Henriksen

Rolf Slot-Henriksen formand Dansk Kultur
“Aldrig før er det danske samfund blevet drænet så voldsomt som følge af massiv muslimsk indvandring, som nu. Tilmed er indvandringen øget massivt. Hver måned koster den muslimske indvandring nu 8-10 milliarder kroner. Den nyeste pisa-undersøgelse viser tilmed, at 41 pct. af andengenerationsindvandrere er funktionelle analfabeter, når de forlader folkeskolen. Når andengenerationsindvandrere fra Mellemøsten afslutter skolen er hele 68 pct. analfabeter. Andelen af gode læsere er på et år faldet fra 7 til kun 6 pct. Langt flertallet er hermed henvist til at være på socialhjælp hele livet.
Værst ser det ud for somaliere, irakere og palæstinensere, som samtidig viser en voldsom kriminel adfærd. 70 pct. af alle indsatte er nu udlændinge og indvandrere fortrinsvis fra Mellemøsten.
Tildelingen af førtidspensioner blandt disse er sidste år steget med 51 pct., men indskrænket med 3 pct. for danskere. Den katastrofale udvikling bevirker, at danske skatteborgere og virksomheder drænes økonomisk gennem stadig nye afgifter og skatter, der ødelægger vort samfund økonomisk. Regeringens ide, at flytte nytilkomne indvandrere ud i lejligheder og parcelhuse koster alene 400 mill. kr. ekstra over to år.
Vor forening er nu færdig med at indsamle fakta om de økonomiske konsekvenser for det danske samfund, hvilket vil udmønte sig i en række annoncer og en folder, som er klar i februar. I løbet af året vil foreningen gå i gang med flere store annoncekampagner vedrørende disse forhold. Vi vil indlede i København i april og maj.”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar