søndag den 19. februar 2012

Når det danske politi ikke længere støtter – eller ikke tør støtte – landets borgere, hvilken situation befinder vi os da i?

Når det danske politi ikke længere støtter – eller ikke tør støtte – landets borgere, hvilken situation befinder vi os da i?
Ligner det ikke utroligt besættelsestiden?
Og hvad skal danskerne gøre?
Skal vi blot finde os i, at vort politi ikke længere er garant for lov og orden?
Da tyskerne besatte Danmark, fik befolkningen da ikke at vide, at den skulle indordne sig og ikke genere besættelsesmagten?
Er det ikke det, vi nu er vidne til igen?
Hvem skal nu beskytte os?
Hvem bestemmer over politiet?
Er det justitsministeren, som er politisk chef, der har bestemt, at politiet ikke skal beskytte borgere, som ikke vil finde sig i, at islam/muslimer tager magten? Ministeren har i hvert fald ikke irettesat politiet?
Skal vi være tavse og derved samtykke?
Eller skal vi gøre modstand?

Sagen:

Fyns politi har droppet at finde den person der gennem længere tid har truet formanden for Frit Danmark Michael Ellegaard. Michael Ellegaard har modtaget trusler pr. sms der var så grove, at han blandede politiet ind i det. Et af dem siger:
“du skal komme til at føle konsekvens af dine handlinger , og nu har du endda en fatwa på nakken , dit dyr” – samt “jeg har kun en ting at sige til dig , og det er theo van gogh – kan du regne den ud , kufar
Det er ikke første gang
Michael Ellegaard gik til politiet med sms-truslerne bl.a. fordi han før har været et mål for et muslimsk attentat. Terrorgruppen fra Vollsmose havde planlagt at Abdallah Andersen – den danske konvertit i sagen – skulle gå ned på banegården og blive filmet af overvågningskameraerne, mens resten af gruppen ville tage ud og dræbe Michael Ellegaard.
Trods disse tidl. begivenheder mener Fyns Politi ikke at de vil gøre noget ved det.
Citat fra brevet Michael modtog fra Fyns Politi:
“Jeg har idag besluttet at standse efterforskningen i sagen om trusler på livet mod Dem fremsat via SMS fra en ukendt person i perioden d. 6 Januar til den 18 Januar 2012 via SMS.
Begrundelsen for min afgørelse er, at der ikke er en rimelig formodning om, at der er begået noget strafbart!
Jeg har især lagt vægt på tekstbeskederne , som er udskrevet fra Deres mobiltelefon. Af tekstbeskederne fremgår, at den person som skriver til Dem, har et livssyn som er meget forskellig fra deres.
Beskederne skønnes ikke at være en konkret trussel mod deres liv, helbred eller førlighed, hvorfor beskederne ikke skønnes at være omfattet af straffelovens bestemmelser omkring trusler.
Endvidere må De forvente, at Deres offentlige optræden i blandt andet TV, samt indholdet af den hjemmeside for den forening, hvor de er formand for, vil kunne foranledige reaktioner fra personer med et andet livssyn.
Med Venlig Hilsen
Bo Hjeds – Anklager”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar