fredag den 9. november 2012

Det politisk korrekte Danmark ligger på maven for muslimer

Nu blander Pia K. sig: Forkasteligt at skulle kæmpe for retten til jul

- Det politisk korrekte Danmark ligger på maven for muslimer

Nu blander Pia K. sig: Forkasteligt at skulle kæmpe for retten til jul
Pia Kjærsgaard. (Foto: Torkil Adsersen)
Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard er i disse dage i New York, og på afstand har hun fulgt debatten om beboerforeningen i Egedalsvænge i Kokkedal, hvor et muslimsk flertal i bestyrelsen har aflivet områdets julearrangement. På Facebook skriver hun nu:

- Hvad sker der lige? Skal man som beboer i et dansk boligselskab i Danmark finde sig i, at der bruges 60.000 kroner på en eidfest, mens beboerforeningen i samme åndedrag stryger julen fra kalenderen?

Læs også: Ballade i boligforening: Muslimer nægter ikke-muslimer juletræ

Kulturminister Uffe Elbæk forsvarede onsdag bestyrelsens beslutning, som han mente var i tråd med demokratiet. Derudover pegede han på, at det måske er meget sundt at lade traditioner udvikle sig. Om det skriver Pia Kjærsgaard:

- Kulturministeren afholder sig fra enhver form for indgriben og ansvar. Typisk, men beskæmmende. Uffe Elbæk taler om demokratiske foreningers ret til at bestemme. Er han mon ikke klar over, at et demokrati ikke handler om at skabe diktatur? Et demokrati indebærer hensyntagen til de der har stemt. Ikke retten til at dominere over dem.

Læs også. Elbæk om muslimsk nedstemning af juletræ: Naturligt traditioner udvikler sig

- Jeg kan se at både Uffe Elbæk og det muslimske flertal i beboerforeningen i Egedalsvænge, har misforstået demokratiets spilleregler. Nu befinder jeg mig i New York. En by, som på mange måder er multietnisk og multikulturel. Det er ganske vist ikke jul endnu, men her er allerede dukket masser af julepynt og juletræer op. Jeg har meget svært ved at forestille mig en situation, hvor ikke-kristne New Yorkere ville kræve juletræer fjernet fra gadebilledet af hensyn til deres egen religion, skriver hun.

Sagen om det manglende juletræ er, ifølge Pia Kjærsgaard, et skræmmende eksempel på, hvor Danmark er på vej hen.

- Jeg har desværre ikke svært ved at forestille mig en situation i Danmark, hvor en beboerforening, en skole, et plejehjem eller måske endda en kulturminister, ville foreslå at forbyde julepynt af følgagtigt hensyn til et muslimsk mindretal, skriver hun.

Læs også: Bestyrelsen anmeldt for racisme: Nu går politiet ind i juletræssagen

- Sagen fra Egedalsvænge er blot det seneste i rækken af skæmmende eksempler på såkaldt politisk korrekte danskeres liggen på maven for visse muslimers forsøg på at dominere og underkende dansk kultur og danske traditioner. Det er på alle måder forkasteligt, at danske i Danmark har skullet kæmpe for deres ret til at fejre julen, fortsætter hun og opfordrer til at beboerne holder på deres jule-ret.

- At juletræ, gløgg og æbleskiver har været skyts i en muslimsk beboerforenings hetz mod kristne beboere er da ikke noget, vi bare skal finde os i. Jeg vil ikke finde mig i den slags, slutter hun.

http://www.bt.dk/politik/nu-blander-pia-k.-sig-forkasteligt-at-skulle-kaempe-for-retten-til-jul

Ingen kommentarer:

Send en kommentar