lørdag den 11. august 2012

Islamiseringen af Danmark - foregår planmæssigt !


Inspireret af Pipes skrev forfatterne til "I Krigens Hus" (2003), Brix, Hansen og Hedegaard, om et sandsynligt scenarie for islams magtovertagelse i Europa. Med fejringen af ramadanen i DR er vi et godt stykke inde i islamiseringens trin 2:

"2. trin: Indførelse af sharia, som igen forløber i tre faser:

a. Første skridt er at udbrede islamiske ritualer og skikke: tilladelse til i officielle sammenhænge at  recitere bismillah'en ("I Allahs navn, den nådige, den barmhjertige"). Retten til at indkalde til bøn gennem højttalere i byen. Ret til særlige bederum i skolr osv. Offentlig anerkendelse af muslimske helligdage. Fremme af det arabiske sprog. Accept af "retten" til at bære tørklæde overalt, kønsopdeling i skolerne, ændring af skolens pensum, så muslimske elever ikke skal udsættes for undergravende tanker, ret til polygami, mild domspraksis i tilfælde af "æresdrab" o.lign.

b. Næste skridt er at sikre særlige privilegier for islam, bl.a. gennem offentlig finansiering af muslimske institutioner så som skoler og moskéer. Islam forlanges anerkendt gennem en regeringssanktioneret placering i det offentlige rum (fællesbøn på offentlige pladser, offentlig fejring af islamiske højtider, udsendelse af frimærker, der markerer ramadanen eller den årlige pilgrimsfærd til Mekka). Det kræves, at ordensmagten får begrænset sine beføjelser til at håndhæve loven over for muslimske organisationer. Private virksomheder og institutioner tvinges til at give muslimer særrettigheder.

c. Sidste trin er at begrænse ikke-muslimers rettigheder direkte: Forbud mod at drikke alkohol, straf for blasfemi og for respektløse eller kritiske ytringer om islam eller muslimer. Indgreb mod alt, hvad der betegnes som anti-islamisk. Forbud mod offentlige manifestationer af andre religioner (f.eks. forbud mod at synge julesalmer i skolerne).

Som det fremgår, kan hver lille indrømmelse isoleret se måske forekomme rimelig for en tolerant og kompromisberedt befolkning som den danske. Det er mønstret, man skal bemærke. ..."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar