lørdag den 25. august 2012

Da virkeligheden bankede på

blogEntryTopper

Da virkeligheden bankede på

Det er svært ikke at have ondt af vores stakkels regering. Selv når de virkelig prøver deres bedste, og alt ser ud til at ville lykkes for dem, går det galt.

Se nu for eksempel de seneste par uger. Kampagnen var lagt fast, Danmarks Radio leverede ukritisk sendetiden, ministre ryddede kalenderen – alt var på plads. Til den store ramadanfest, forstås.

Nu skulle befolkningen endelig se at der var kommet nye boller på suppen i regeringskontorerne. Danmark Radio holdt mikrofonen for landets fjender, og nærmest proklamerede at Danmark er blevet islamisk. Ministrene festede sammen med muhammedanerne – endda på selveste Christiansborg.

Jo, det var sikkert og vist. Ifølge Danmarks Radio var vi nu alle næsten muslimer. Regeringens ministre var helt med på den. Islam-propagandaen nåede nye højder. Der var kommet nye boller på suppen i det gamle land. Eid Mubarrak, Wollah og Allahu Akbar til os alle.

Selv Venstres Kristian Jensen hoppede med på vognen, da han ved en ramadanmiddag (selvfølgelig!) i festtalen blandt andet sagde: Dette er ikke mit land. (Jyllandsposten, 18. August 2012).

Ikke et øje var tørt.

Men så bankede virkeligheden på. Hårdt og brutalt. Først var det Palads-biografen i det indre København, der advarede mod larmende og voldelige muslimer. Dernæst overfaldt en bevæbnet muslimsk hær skadestuen i Odense. Selvfølgelig. Nu var Danmark jo blevet deres land så hvorfor ikke?

Senere truede en talsmand for banderne, en Ahmed Mohammed, med yderligere uroligheder hvis ikke politiet frigav hans muslimske brødre. Det interessante ved dén udtalelse var såmænd ikke så meget selve truslen. Den slags er vi efterhånden blevet vant til her i landet. Nej, det interessante er at budbringeren ikke som sædvandlig var en eller anden 16-årig knægt med et oppustet ego. I stedet var budbringen en af de voksne ledere omkring moskeen, en repræsentant for de der VIRKELIG bestemmer i Vollsmose – og som blandt andet leder bandevirksomheden. Kredsen af visse imamer og kulturforeninger.

Efter al ramadanhalløjet og
dette er ikke mit land, hævede muslimerne indsatsen. Nu var det en voksen leder, der talte til medierne. En af dem der, i modsætning til de bumsede og bevæbnede knægte der udgør banderne, rent faktisk har noget at skulle have sagt i området.

Interessant, var vi mange der tænkte. Og logisk. For nu havde statsradiofonien og ledende politikere jo nærmest udråbt Danmark til at være islamisk, hvad er så mere rimeligt end at folkene bagved begynder at vise sig åbent?

Men nej. Det viste sig at landet endnu ikke er parat til et åbenlyst islamisk styre. Ramaskrig i medierne. Ramaskrig på Christiansborg. Og imamerne fattede budskabet: tiden er endnu ikke inde, sådan da, og lod truslerne svæve i luften uden at blive fulgt op.

Desuden er der jo noget med en aftale. For bøllerne og bandemedlemmerne modtager alle som én kontanthjælp – og er endda placeret i så lav en matchgruppe at de ikke behøver blive aktiverede. Den slags er nemlig kun for danskere, muslimske bøller behøver ikke.

Her i Aarhus er dette et resultat af en aftale mellem imamerne og Socialdemokratiets ledelse, til gengæld for opbakning ved valget. Det fungerer med garanti på samme måde i Odense. Balladen har gjort aftalen usikker, hvilket en socialdemokratisk rådmand
gjorde opmærksom på.

Så nu bliver der nok ro på igen – i et stykke tid. Indtil næste gang imamerne får lyst til at teste hvor langt de kan gå.

Også på Nørrebro blev muslimernes adfærd overfor danskerne afsløret overfor en bredere offentlighed. Danske forretningsdrivende afkræves nemlig Jiziya af områdets muslimske herskere. Hidtil er det foregået i stilhed, men nu er en af de truede trådt frem. Pinligt for imamerne, og træls for en islamleflende regering.

Er der nogen af læserne der husker balladen på Nørrebro omkring en NETTO-butik der måtte lukke midlertidigt på grund af trusler, overfald og chikane fra de lokale muslimer? Husker man så også hvilken imam det var, der pludselig trådte ind på scenen og udviste en – for mange – forbløffende autoritet overfor banden? Godt. Så kender I fjenden.

For regeringen og de islamvenlige er problemet stort. Folkehavet vil have de islamske herrefolkstendenser standset – regeringen i almindelighed og Det Radikale Venstre i særdeleshed vil have mere af det samme. Mere islam. Men helst uden den synlige vold og dominans.

Hvad de ikke forstår, er at dette netop er hvad islam er: Synlig vold og ubetvivlelig dominans. Uden ekstrem vold og uden krav om tydelig dominans – ingen islam.

Vi lever i interessante tider. Vi lever i en tidsalder, der mere end nogen anden kommer til at definere vores europæiske kulturs fremtid. Faktisk er det de kommende ganske få år der afgør, om den europæiske kultur overhovedet har nogen fremtid. Der eksisterer en, formodentlig u-udtalt, alliance mellem socialisterne, de kulturradikale og muslimerne om at det skal den ikke have. Det brede folkehav vil det anderledes. Vi får se hvor bolden ender for vort land.

Frihed eller islamisk slaveri?
http://danritto.dk/files/virkeligheden_banker_paa.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar