tirsdag den 8. februar 2011

Interview med Cherif El-Ayouty



Islamisternes univers er ikke som vores

Vi vesterlændinge kan ikke forvente, at dem, der er fastlåst i et andet univers, hvor familien, stammen og gud bestemmer alt, kommer til at annamme vores form for demokrati, vores værdier, vores levevis, vores aspirationer og vores normer – hverken der eller her.

Det er min klare mening, at vi gør bedst i at frigøre os for kongstanken om at demokratisere hele verden og i stedet koncentrere os om at forsvare vores egen eksistens med nye og bedre midler. Den tankegang, der er baseret på at demokratiet tillader alt og alle at udfolde sig med, hvad de vil, er til skade for vores eksistens, vor retsstat og vor individuelle frihed. Hvilket samfund med bare den mindste smule overlevelsestrang ville give fjenden ret og midler til at gå bag om vore grænser og angribe os indefra? Hvilket samfund med respekt for sig selv og sine værdier ville låne sine ejendomme ud for, at der fra disses hustage skulle råbes til krig mod samfundet selv?,

Det åbne danske demokrati, kan ikke stille noget op i kampen mod islamisterne. Vi kan ikke bruge snakket om menneskelige værdier (som vi selv har sat standarden for) i kampen mod islamister. Islamister har ingen respekt for ”man-made” love og konventioner i konflikten med os. Vi kommer ikke til at vinde en eneste kamp mod islamisterne, selvom de er i mindretal og er langt dårligere udrustet end os. Vi kommer langsomt men sikkert til at tabe vores frihed, vores levevis, vore materielle værdier – alt det vi har bygget og stræbt efter i århundreder – og til sidst vor egen nation.

Et nytteløst forehavende

Vi har prøvet at forhandle med islamister. Vi har prøvet at berolige dem. Vi har prøvet at bestikke dem med gaver og milliarder i humanitære projekter. Vi har prøvet at fortælle dem om livet, verden og demokratiets fordele. Vi har prøvet at giv dem asyl, tryghed og en befrielse fra deres egen elendighed. Alt det har vi prøvet for at opnå fred og sikkerhed for vores egne, men desværre forgæves. Vi er ikke kommet et eneste skridt videre i vores handlinger eller krigen mod islamisterne.

Kilde bloggen Eticha

Ingen kommentarer:

Send en kommentar