fredag den 11. februar 2011

Socialdemokrat mod - sund fornuft !

Moske- og islamkritiker politianmeldt af Socialdemokratiet for racisme

Formand for Dansk Kultur Rolf Slot-Henriksen politianmeldt af Socialdemokratiet

Jonas Bjørn Jensen, politiker fra Socialdemokratiet og dermed repræsentant for Socialdemokratiet, har politianmeldt sognepræst Rolf Slot-Henriksen for at sende et bekymret brev til borgerrepræsentationen ang. moskeen på Vibevej.
Jonas Bjørn Jensen finder brevet racistisk selvom der ikke er et gram racisme i brevet. Der er kun bekymring og fakta. Men Jonas Bjørn Jensen er ikke ukendt for sine venstreekstreme holdninger der bl.a. går ind for civil ulydighed. Han kalder det endda et sundhedstegn. Han giver også sin fulde støtte til autonome kræfter som Kirkeasyl og mener det er helt OK at udvise civil ulydighed. Her et uddrag fra ekstremistens egen valgkampagne:
Civil ulydighed kendetegner et sundt samfund. Jeg forstår udemærket, at nogle er rigtig trætte af at bo i et land der behandler flygtning som vi gør i Danmark. Jeg har stor respekt for Kirke Asyl, jeg har stor respekt for Per Ramsdal og jeg har kæmpe respekt for alle de der mødte op da kirken blev ryddet.
Vi gengiver her formanden for Dansk Kultur Rolf Slot-Henriksens hele brev til borgerrepræsentationen:
31.1.2011
Til Medlemmerne af Københavns borgerrepræsentation
Nye ekstremistiske moskeer contra Grundloven
Hvorfor blev kritikere af moskeprojektet på Vibevej i København ved høringen truet med at blive myrdet??
Hvorfor blev en kritiker af moskeprojektet slået ned udenfor moskeen?
Hvorfor blev en dansk forfatter, der arrangerede en menneskeretshøring på Christiansborg, efter høringen kaldt op på Irans ambassade og herefter overfaldet 4 gange i sit hjem med alvorlige følger for hans liv og helbred?
Hvorfor er flere kritikere blevet myrdet udenfor tilsvarende ekstremt højreorienterede moskeer i flere andre europæiske lande?
Med bygning af to ekstremistmoskeer i København opgiver man definitivt viljen til integration, men byder til gengæld velkommen til ekstremismen. Hvorfor har vi en grundlov, når politikere ikke holder den? Grundloven taler om trosfrihed, dog at “intet må intet læres, som strider mod sædeligheden eller den offentlige. orden”.
Derfor er de to byggerier forbudt, hvis grundloven følges. Og da Grundloven rangerer over alle andre love og disse bygger på grundloven, så er sagen klar. De to stormoskeer, som er på vej og som ledes af ekstremister, er en velkomst til krig på liv og død. Den krig har stået på siden arvestridighederne ved Muhammeds død: Krigen mellem sunni og shiaislam, der indledes med sunnimuslimernes mord på Ali og hans sønner Hussein og Hassan, der kunne have været profetens arvtagere.
Krigen accelererede  efter  Irans revolution i 79, da shiamuslimske pilgrimme og Saudisk militær kom i krig i Mekka og efterlod et blodbad med 500 døde. Siden har man hvert år bombet hinandens moskeer overalt i verden i en endeløst blodrus.”Velkommen til de smukke moskeer ” siger Anna Allerslev fra de radikale, velkommen til en smuk krig!
Hvorfor er organisationen bag stormoskeen på Vibevej mon forbudt i stribevis af lande? Fordi Ahl-ul Bayt ikke blot er stråmænd for terrorregimet I Iran, men også pga. bevægelsens vold og voldsideologi. Overalt i Europa, hvor de har til huse, har Iran brugt vold, overfald og mord på sine kritikere. Og den anden  nye stormoske  på Islands Brygge hører til den ekstremistiske scene af sunnislam med Saudiarabien i kulissen. Velkommen til stormoskeerne, velkommen krigen.
Sognepræst Rolf Slot-Henriksen, formand for Dansk Kultur

http://siad.wordpress.com/2011/02/10/moske-og-islamkritiker-politianmeldt-af-socialdemokratiet-for-racisme/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar