torsdag den 17. februar 2011

RELIGIONSFRIHEDEN ER EN KATASTROFE

RELIGIONSFRIHEDEN ER EN KATASTROFE

af Kai Mikkelsen den 17. februar 2011 kl. 13:55
RELIGIONSFRIHEDEN ER EN KATASTROFE

Religionsfixering er under afvikling - heldigvis - på grund af viden, rationalitet og intelligens - men - bruges nu som overskrifter over fraktioner, der ønsker at positionere sig i opposition til "de andre" - den katastrofale Religionsfrihed, vi har her i landet - er katastrofal - fordi den ikke fra et Nationalt Samfundbaseret synspunkt indeholder ufravigelige krav - og klare retningslinier for hvad vi som samfund kan og vil acceptere af religiøse trosretninger inden de kan godkendes her i landet. Blandt andet en autoritativ understregning af, at ingen relifiøse dogmer, handlinger og traditioner står over danske love og forordninger.
 
En moské - feks. - hører overhovedet ikke hjemme i et dansk landskab - PERIOD - Vore forgængere vikingerne valgte islam fra da de for 1000 år siden stødte på den i Konstantinopel og andre steder - et fravalg de gjorde rigtigt i - og som vi har svigte......t katastrofalt ved ikke at leve op til ! At vi i vores naive "humanisme" har tilladt muslimer at komme og få føde og tag over hovedet - medfører ikke automatisk at deres religiøse/politiske dogmer og agendaer - automatisk skal implementeres i det danske samfund.
Men den lille daglige dosis af pladderhumanisme har medført at vi rykker os lisså stille - "nå - ja - det kan da ikke gøre noget - det kand a ikke skade - når nu de er her så....osv..osv. Og nu er vi nået dertil at vi siger...jamen selvfølgelig skal de da have et sted hvor de kan dyrke deres tro og bla bla...Nej GU ska de ej - sålænge den form for tro de dyrker kolliderer med danske love normer og traditioner - BASTA !
Når et af deres hovedbudskaber forbyder ASSIMILERING med den oprindeligebefolkning - altså den befolkning der skabt og opbygget landet og det solidariske samfund, og hvis resultater de i den grad nyder godt af, men altså ikke vil assimeleres med - så er det UD !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar