lørdag den 12. februar 2011

The taste of multiculturalism

Smagen eller rettere af-smagen af Multkulturalismen !



Drømmen om det multikuturelle samfund (som ikke eksisterer - aldrig har eksisteret - eller nogensinde vil komme til at eksistere) lever stadigt ét sted på jorden - i Sverige.....???

1 kommentar:

  1. At multikulturalisme er en kuldsejlet utopi, bekræftes efterhånden af ledende politikere både i Tyskland og England - måtte den erkendelse brede sig - grunden er, at alt, uanset etnicitet og baggrund handler om, hvad islam synes og føler - alt drejer sig om at islam skal have, hvad islam kræver. De særhensyn, den ligestilling, den respekt islam kræver - vender ikke den anden vej ! Og at kritisere dette misforhold, udløser omgående prædikatet - racisme !
    Gode positive plus-ord som - diversitet - tolerance - respekt - brobygning - gensidig forståelse - måles på om islam synes om det og - ikke bliver krænket !
    Halalslagtning strider mod diverse landes bestemmelser og love om dyrevelfærd - men den bestialske slagtemetode hvor offeret dør en pinefuld død medens det kvæles i sit eget blod - bliver accepteret og set igennem fingre med - hvorfor - for ikke at krænke primitive ufølsomme religiøse tvangsforestillinger !
    Butikker nægter at mærke deres varer med - halalslagtet - og myndighederne lader dem slippe godt fra det !?
    Så hvadenten du ønsker det eller ej får du stoppet halal-kød i halsen - af religiøse hensyn -
    HVORDAN ER SMAGEN ?

    Kilde: http://ekstrabladet.dk/minsag/article1503067.ece#ixzz1Dk3aLh44

    SvarSlet