søndag den 1. maj 2011

Islam förändrar hela samhället

Svenska politiker har öppnat upp det gamla trygga Sverige för något som mest kan liknas vid ett lämmeltåg av muslimer från hela Orienten och Afrika. Det är inte bara muslimer som välkomnas utan i stort sett alla som vill kan komma till Sverige eftersom svenska politiker uppmanar folk från hela världen att komma till  Sverige.
Antalet muslimer i Sverige
Uppgifterna om antalet muslimer i Sverige varierar kraftigt eftersom en del har intresse av att tona ned siffrorna. De som räknar lågt anger endast hur många muslimer det finns i de bidragsberättigade församlingarna. Men om man räknar alla som har muslimsk bakgrund, de som kommer från muslimska länder och deras familjer och barn så blir siffran betydligt högre. Siffran idag varierar mellan 300 000 – 500 000 eller mer, troligen är den riktiga siffran över 500 000.
Islam förändrar hela samhället
Den politik som förändrar Sverige till oigenkännlighet är inte unik bara för Sverige. De flesta länder i väst har av någon anledning anammat en politik som ser nästan identiskt ut. Gränserna ska vara öppna och flöda av varor, tjänster, kapital och människor. Nationernas medborgare får allt mindre att säga till om medan överstatliga organisationer får allt större makt. Den stora glädjen över Sovjetunionens fall som gav hopp om nationell självständighet hos fler är som bortblåst. Nu ska vi vara glada över att bli fråntagna makten över våra länder och vi ska vara tacksamma över att våra länder översvämmas av främlingar från andra världsdelar. Vi ska tvingas att visa tacksamhet över något vi inte vill ha. Vi ska visa tacksamhet för att vi tvingas ta död på oss själva.
De gamla och stolta europeiska kulturnationerna har drabbats av något som kan jämföras vid en pest. Folken vill inte ha denna massinvandring och de vill inte ha islam. Europén är till sin natur en människa som strävar framåt, efter utveckling och kvalitet. Det är den förmågan som gjort Europa till vad det är i sin bästa bemärkelse. Nu ser vi hur mäktiga krafter inom politiken och finansvärlden strävar efter att förstöra nationernas Europa. Genom massiv propaganda i monopolmedier med tvivelaktiga ägarintressen arbetar de för att avveckla nationalstaterna. De sprider moralupplösande gift i form av sedeslöshet, familjeförstörelse och massinvandring. De gör nu också vad de kan för att Europa ska islamiseras.
Islam leder till den egna kulturens och det egna folkets död. Islam är påtvingad av osynliga makthavare och kommer utifrån, ingen normal människa vill ha den i sin närhet, varken i sin trappuppgång eller som granne. Varken i en källare eller i en moské. Vi – folket – vill inte ha några muslimer alls i Europa eller i Sverige. Nolltolerans är vad vi eftersträvar.

læs mer
http://sverigeidag.wordpress.com/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar