onsdag den 11. april 2012

Hvem er egentlig sindssyg ???

En mand - Breivik -  der  koldt og kynisk dræber omkring 70 sagesløse personer er  sindssyg ! OK - !
En regering - laver sin politik og sit land om til et stort tag-selv-bord - til ubodelig skade for den eksisterende befolkning - og inviterer arbejds - demokrati og assimilationsfjendtlige elementer  til at komme og tage  for sig af retterne og blive  ved  med  det - uden hensyn til protesterne fra de, der skal betale det. - er  det ikke  - sindssygt ?
Det får Breivik - efter mange års demokratisk protest - til at  gå i sort.
Men i stedet for at angribe de, der benytter sig af  åbenhus-tilbuddene og den arbejdsfri indkomst og sociale ydelser - (hvem ville ikke  gøre  det?) Det er jo ikke  dem, der  er de dumme - så vælger han at  straffe dem, der  er årsag til elendigheden - lovgiverne - politikerne (er  det  sindssygt?) nej - det  er rationelt !
Og han vælger ikke  at  straffe  dem på deres pengepung , for han ved, at politikernes penge i virkeligheden er  skatteydernes. (er  det  sindssygt?) Nej det  er rationelt !
Han bruger ikke mere  tid på de hjernevaskede politikere, som han og  mange  andre opfatter  som værende udenfor  pædagogisk rækkevidde (er det  sindssygt?) Nej det  er  rationelt!
Han går til fødekæden af hjernevaskede politikeres første trin - den politiske indoktrineringsparadis Utøya - for at stoppe denne landsskadelige udvikling (er  det sindssygt?) Nej det  er rationelt !
Under og  efter ww2 blev landsforræddere raskt  væk likvideret og  henrettet  - i hans optik er vi i krig med islam - og fjenden er apologeterne (Sindssygt?) Nej - det har han ret i !
Så kom opgøret - og hvis vi ser bort  fra et  totalt inkompetent politi, der lynhurtigt skulle have  nakket ham fra en helikopter - men nu bruger den ene farverige eventyrfortælling  efter  den anden for at  forsøge  at  bortforklare - at  det ikke  skete - så står der nu tilbage at konstatere, at de politikere, der var mål for den grusomme  handling - ikke er blevet  klogere !
Den lansskadelige politik der  fik kæden til at hoppe  af  for  Morder-Anders - skal vi have  noget  mere af, sagde en sammenbidt statsminister - velvidende at  Morder-Anders nok er  den første - men der  er med  garanti flere i svøb  (sindssygt?) - OK  nu var  det jo heller ikke  nogen af hans børn der  var  blevet  ramt !
Men så kommer dilemmaet - hvordan straffer man en forbrydelse - uden at  skulle komme  med politiske indrømmelser og selvkritik ? Ved  at  erklære  gerningsmanden for  sindssyg ! (sindssygt?) Nej - rationelt !
Men så kommer dilemmaet - så er han jo ikke  strafegnet - og han SKAL straffes - så bestiller man en ny undersøgelse - der erklærer ham for  ikke  sindssyg - og  strafegnet (sindssygt?) Nej rationelt !
Men så kommer dilemmaet - så får han en tidsbestemt straf - højst 22 år - og kan så komme ud igen! (sindssygt?) Nej - humant - og  det  vil politikerne gerne være i det  daglige - bare ikke mod Breivik ! (sindssygt?) hmmmm..?
Breiviks selvkomponerede kompendium, som han brugte  som manual for sine  handlinger erklæres  for sindssygt ! Og forestillingen om, at dette kompendium skulle  bruges  som undervisningsmateriale i feks folkeskolen er jo totalt sindssygt !
Lad os engang bruge globaliseringen til at tage en helikoptertur til islamiske lande.
Når en flok muslimer tager  en videregåendeuddannelse for at  få fly-certifikat - og  derefter flyver kaprede fly direkte ind i twin towers og myrder 3000 - ikke 70 - men 3000 - er  der ikke en kæft der taler om sindssyge og skizofreni...???
Når 4 lægestuderende laver terror angreb på en lufthavn - når andre muslimer sprænger snesevis af sagesløse medmennesker i stumper og  stykker i metro busser og andre steder - er  der ingen der  taler om sindssyge eller  skizofreni...???
Deres kompendium, der følges i forbindelse med dræbermentaliteten - hedder Koranen - og  bruges hver  dag i undervisningen af børn - det er  da sindssygt !
Politikerne er vidne til det - og  gør intet - tvært imod - de  går ind  for oprettelsen af  flere terrorcentre og uddannelsescentre også kaldet moskeer - efter samme filosofi som den  norske - det der  får tingene til at  gå ad helvede  til - det  skal vi have  noget  mere  af - Det  er  da  sindssygt !

1 kommentar:

  1. Præssen har lett etter medskyldige med lys og lygte dog uden at finde nogen. De egentlige medskyldige er imidlertid præssen selv. Frimodige ytringer er blivet knæblet i mange år av selvsamme præsse og tilslut eksploderte det i VOLD.
    De selvsamme propagandister bør se til eget bidrag til at dette skedte.

    SvarSlet