onsdag den 18. april 2012

Svar fra (D)DR efter klage

Jeg havde klaget  over den ensidige skrækpropaganda der foregik fra journalistens  side op til demonstrationen i Århus - og  fik langt om længe et  svar som jeg har  responderet på
 
---- Original Message -----
Sent: Monday, April 16, 2012 4:10 PM
Subject: fra Tom Carstensen - Orientering på P1


Kære Kai Mikkelsen

Indslaget tog udgangspunkt i den største videnskabelige undersøgelse, der nogensinde er lavet i Storbritannien om folk med holdninger på linie med BNP og EDL’s tilgang til vold.
Det står ganske klart i indslaget, at disse mennesker i xx antal procent af tilfældet mener, at vold vil blive en del af fremtidens politiske kamp og at vold er acceptabelt.
Det konstaterer vi ganske nøgternt.

Undersøgelsen er lavet. Vi refererer den – og det er vel ikke mærkeligt, at vi gør det op til en uge, hvor EDL kommer til Danmark – når nu undersøgelsen blandt andet handler om EDL.

Du skriver blandt andet: ” Det vi skulle forstå . uden det var blevet sagt - var at EDL er voldelige.”

Det er ganske enkelt ikke korrekt. Man skal forstå, hvad respondenterne har svaret i undersøgelsen.

EDL’s tilblivelse og holdninger til islamisering i Europa er blevet behandlet grundigere og mere udførligt i Orientering end i noget andet dansk medie, så Tommy Robinson har bestemt haft mulighed for at fortælle, hvorfor han mener som han mener. Jeg har mødt ham flere gange.

I øvrigt er jeg som eneste danske journalist ganske velkommen i disse ”kredse”, hvis vi skal kalde dem – altså de føler sig over en bred kam ganske godt behandlet af Orientering. Hvis de mente, at jeg var dybt biased og lavede propaganda, som du mener, så ville de næppe blive ved med at invitere mig indenfor.

Her er et lille udpluk af de indslag, jeg har lavet om den islamkritiske grupper – og højreorienterede partier – som jo er to forskellige ting.

Danish Defence LeagueTæt på Danish Defende League. Indslag Orientering.
http://www.dr.dk/P1/orientering/Hele+udsendelser/2011/11/17/154102.htm


Afsløring af, at Redox ulovligt er genåbnet efter at være lukket af datatilsynethttp://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2011/12/21/193528.htm





English Defence League kommer til Danmark

http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2012/01/20/155309_1_1.htm

Dansk højreradikal fyret på grund af sine holdningerhttp://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2012/01/17/151014_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1.htm

Venlig hilsen
Tom Carstensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar