lørdag den 23. juli 2011

Anders Behring Breiviks kommentarer


Anders Behring Breiviks kommentarer hos Document.no


Dette er en komplett oversikt over kommentarene Anders Behring Breivik har lagt igjen hos Document.no.

2010-10-29 14:08:40

Tusen takk for flott innsats til nå, Hans og Document. Dere gjør en utrolig viktig jobb og regnes i dag for å være en av svært få ideologisk alternative stemmer. Og dere BLIR lagt merke til fra landets stortingsrepresentanter og journalister. Jeg vil til og med påstå at Document har blitt en politisk maktfaktor i Norge, da vi alle vet at landets eliter smugleser Document ukentlig!:-) Dere fortsetter å gjøre Norge en stor tjeneste!:-)
Jeg ønsker imidlertid å komme med litt konstruktiv kritikk når det gjelder Documents organisatoriske og økonomiske planer. Vær så snill og ikke ta det personlig:)
Med tanke på Documents beskjedne økonomi og at det i alle fall finnes 50 dyktige skribenter i Norge som frivillig hadde bidratt mer aktivt, synes jeg det ville være en svært dårlig ide å fokusere 90% av Documents midler på en fast journalist-stilling. Det finnes i dag en overflod av essays og artikler som ønskes distribuert uten økonomisk kompensasjon så hvorfor bruke alle midlene på en journalist stilling? Jeg er ganske sikker på at denne, under omstendighetene, svært kostbare stillingen blir avviklet i løpet av en to-årsperiode da jeg regner med at dere til slutt vil komme til samme konklusjon.
Det hadde vært synd om dere ignorerte gode forslag og valgte å skusle bort alle pengene på en potensielt "politisk korrekt" person med bakgrunn fra den Marxistiske boot-campen: Høgskolen i Volda eller andre journalist (marxist) camper etc.
Det dere derimot bør fokusere økonomisk på er å videreutvikle "konseptet Document" sosialt og organisatorisk, primært gjennom å utvikle denne bloggen til en løsning mer lik et nettsamfunn f eksempel som er knyttet opp til tilsvarende organisasjoner i andre land (tilsvarende en begynelse på en kulturell euro-version av en Tea Party bevegelse).
Alternativt, bør dere gi ut et månedlig magasin som distribueres gjennom Narvesen. Jeg har allerede presentert en detaljert strategi for hvordan dette kan gjøres. Jeg innhentet alle tilbud fra leverandører, jeg kontaktet til og med Narvesen for deretter å oversende dette til deg, Hans. Full distribusjon gjennom Narvesen (2000 eksemplarer månedlig magasin), kan produseres for mindre enn kr. 35 000 per måned, en investering som GARANTERT vil gi "break-even" og potensielt kan resultere i det DOBBELTE i inntekter! Jeg forstår ikke hvorfor noen fra Document enda ikke har ønsket å ta stilling til forslaget mitt?
Dere har, på det nåværende tidspunkt, tilgang til en armada av noen av Norges dyktigste talenter innenfor de fleste bransjer, som vil være villig til å jobbe gratis. Dette talentet står i dag ubenyttet. Så hvorfor bruke opp 90% av Documents midler på en journalist stilling?
Jeg har jobbet med prosjektutvikling i 14 år med flere prosjekter relatert til nettløsninger, har økonomisk utdannelse + to andre bachelor grader, tjente min første mill som grunder i en alder av 24 og har mange kamerater som i dag er suksessfulle grundere innenfor de fleste bransjer. Flere av kameratene mine er eksperter på utvikling av nettsamfunn (en av dem driver Deiligst.no, Norges trolig mest profitable nettsamfunn til tross for et moralsk frynsete konsept).
Poenget med illustrasjonen er at dere har tilgang til svært verdifull kompetanse, kostnadsfritt, som dere i dag vegrer dere for å benytte.
Jeg håper dere vil bli villige til å motta hjelp i mye større grad enn dere er i dag og heller bruke de beskjedne midlene til mer essensielle kostnader, som skissert ovenfor.
Uansett, stå på! Jeg støtter dere 100% uansett hva dere til slutt måtte velge;-)

2010-09-21 23:20:25

Hovedaksene er økonomi og kultur.
De var høyreorienterte kulturelt men venstreorienterte økonomisk (ikke så ekstremt som planøkonomi men fortsatt sterkt sosialistisk). Så det blir like feil å kalle dem høyreekstreme som venstreekstreme. De var begge deler:P
Venstresiden liker selvfølgelig å tagge dem som høyreekstreme, likeledes som anti-sosialister omtaler dem som venstreekstreme.
Den tredje aksen: autoritær vs liberal blir lite hensiktsmessig å bruke som hovedmarkør.

2010-09-01 08:19:15

Lasse Moer,
Japan og Sør-Korea er mye klarere eksempler på i-land som konsekvent og svært direkte avfeide multikulturalismen. Dette stadfested de på 70-, 80-, 90-tallet og dette stadfester de den dag i dag.
FN har gjennom en årrekke forsøkt å presse dem til å motta hundretusenvis av flyktninger men tallet har endt på en promille av det opprinnelige kravet. Europe har aldri valgt å kjøre psykologisk eller økonomisk krigføring mot dem av denne grunn (slik de gjør mot Europeiske nasjoner/individer som forfekter samme argumenter og prinsipper)
Multikulturalister blir svært brydd når du nevner Japan og Sør-Korea da disse nasjonene beviser helt åpenlyst at masse-innvandring kun er et resultat av spesifikke Marxistiske doktriner og svært sjelden økonomisk eller kulturelt gunstig. Japan/Sør-Korea har en grense og grensevakter. Om man mangler visum blir man nektet passering... (Europa hadde visst denne ordningen før 1950-1960)
Det interessante spørsmålet blir jo; hvorfor blir ikke Japanere og Sør-Koreanere demonisert som nazister og fascister? Svaret vet vi...

2010-02-17 10:56:52

Problemet er at det ofte ikke hjelper om 80% av Muslimer er såkalte "moderate", dvs at de ignorerer Koranen. "Det kreves veldig få personer for å styrte et fly".
Hvor mange prosent utgjør Taliban av Pakistans befolkning? 1%, 3%, 5%? Og hvor mye kaos er det der i dag?
I et hvert samfunn der Islam eksisterer vil det være en viss prosent Muslimer som faktisk følger tradisjonelle tolkninger av Koranen.
Og så har vi forholdet mellom konservative Muslimer og såkalte "moderate Muslimer".
Det finnes moderate Nazister også, som ikke støtter gassing av Rom og Jøder. Men de er jo fortsatt Nazister og vil kun sitte å se på når de konservative Nazistene slår til (hvis dette noen gang skjer). Skal vi akseptere moderate Nazister så lenge de tar avstand fra gassing av Rom og Jøder?
Nå har det jo dessverre allerede skåret seg med Marxister som allerede har gjennom-infiltrert kultur, medie og skolesektoren. Disse individene blir tolerert og får til og med jobbe som professorer og forelesere på høyskoler/ universiteter og får dermed anledning til å spre propagandaen sin.
For meg blir det svært hyklersk å behandle Muslimer, Nazister og Marxister forskjellig. De er alle tilhengere av hat-ideologier. Ikke alle Muslimer, Nazister og Marxister er konservative, de fleste er moderate. Men spiller det noen rolle? En moderat Nazist kan, etter å ha opplevd svindel, velge å bli konservativ. En moderat Muslim kan, etter å ha blitt nektet å komme inn på et utested, bli konservativ etc.
Det ligger i kortene at moderate tilhengere av hat-ideologier, på et senere tidspunkt kan velge konservatisme.
Islam(isme) har historisk ført til 300 millioner dødsfall
Kommunisme har historisk ført til 100 millioner dødsfall
Nazisme har historisk ført til 6-20 millioner dødsfall
ALLE hat-ideologier bør behandles likt.

2010-02-16 19:25:24

Ifølge to undersøkelser støtter 13% av unge Britiske Muslimer mellom 15 og 25 Al Qaeda ideologisk. UK er representativt for Norge så jeg vil tippe at i hvert fall 15-20% av Norske Muslimer støtter drap av homofile. Det er i alle fall ikke færre som støtter drap på homofile enn som støtter Al Qaeda.

2010-02-02 13:35:11

Jeg er helt enig i at Obama er en brilliant retoriker og kommunikator, en av de beste vi har sett de siste 30 årene.
Men for det første; man kan ikke og bør ikke sammenligne kulturkampen i US med den i Europa. Retorikken må og bør være annerledes. Den gjennomsnittlige "høyrevelger" - Republikaner i US er en "libertarian" (anti-sosialistiske men pro multikulti) mens den gjennomsnittlige konservative i Europa er i mye større grad anti-multikulti men baserer argumentene på kulturell motstand mot Islamisering.
De såkalte anti-multiculti i US baserer retorikken sin på etnosentrisme alene noe som dermed skiller seg i stor grad fra Europeere. Dette er hovedgrunnen for at vi må skille Amerikansk og Europeisk kulturkamp. Jeg pleier å holde meg borte fra Amerikanske issues som følge av dette.
Uavhengig av om vi befinner oss i US eller Europa er det essensielle man må spørre seg om følgende:
Når var det multikulturalisme sluttet å være en ideologi designet for a dekonstruere Europeisk kultur, tradisjoner, identitet og nasjonalstater? Hvis man støtter en leder som propagerer multikulti (ideologien som i skrivende stund systematisk dekonstruerer vestlig sivilisasjon), kan man ikke da like så godt holde seg til klassekampen eller MSM?
Og hvis man så mener at multikulturalistiske doktriner er hovedårsaken til den pågående Islamisering i Europe og US, bør man ikke kritisere multikulturalismens leder nr. 1, selveste Jesus Obama Kristus for hans grunnleggende prinsipper?
Hvis man unnlater å kritisere ham, har man ikke da akseptert de multikulturalistiske premissene?

2010-01-25 05:20:24

folkefiende, carlchristian,
Det som dere presterer å komme med her er ikke noe annet enn svært stygge hersketeknikker.
Dere påstår at alle nordmenn som ikke følger landsmo(r)deren Gro Harlem Brundtlands definisjon, er rasister:
"Alle som til enhver tid innehar Norsk pass er fullverdige Nordmenn"... Som betyr at selv Somalieren (med norsk pass) som tygger khat hele dagen, banker kona og sender halve trygden til al-Shabaab skal sees på som en fullverdig Nordmann.
Hvis noen i dette landet VÅGER å se på denne Somalieren som noe annet enn en fullverdig Nordmann er de rasister og må brennmerkes offentlig. Og dere sier at alle som er uenig med deres ekstreme kulturmarxistiske verdensoppfatning - den utopiske, verdensborger-definisjonen er rasister?
I så fall tror jeg dere har stemplet 95% av verdens befolkning som nettopp dette men det spiller vel en mindre rolle for dere?
Dere er kun opptatt av å paralysere all debatt i samfunnet, å kneble alle som ikke er av samme oppfatning som dere, å utøve sosial kontroll på lik linje med de konservative Muslimene på Grønland? Så snart en person tar av seg den "ideologiske hijaben" sin er dere der med en gang som det trollet dere er.
Beklager, men det fungerer ikke lenger. Flere blir i økende grad immune mot hersketeknikkene deres pga massiv inflasjon i retorikken.
Jeg tror flertallet av Nordmenn krever full kulturell assimilering (Europeisk kultur) for å regne andre som fullverdige Nordmenn. Hans sin analyse er således korrekt. Norsk pass er irrelevant i denne sammenheng. Get over it...!
:-)

2010-01-24 10:45:19

Problemet med FrP etterhvert har blitt at i deres etterstrebenhet etter å nå opp til de multikulturalistiske krav og humanismens suisidale idealer har de på mange måter kastet ut babyen med badevannet.
Genuin motstand har blitt redusert til å lytte til PR-byrået og gjøre 2-3 taktiske uttalelser før hvert valg, for å sikre seg stemmene til kjernen.
De aller fleste nye fjesene i FrP er i dag politisk korrekte karrierepolitikere og ikke på noen måte idealister som er villig til å ta risiko eller jobbe for idealistiske mål.
Det komiske er at selv om de har kastet så og si alle prinsipper på søppeldynga og redusert kulturkampen til å "redusere asylstrømmen med et par tusen" blir de fortsatt brennmerket offentlig, latterliggjort, plaget og isolert av humanist-marxistene.
Stortingsrepresentanter fra FrP, burde i det minste lest document hver eneste dag og engasjert seg litt da det er deres plikt å være folkets talerør. Dessverre er det svært få av dem som i det hele tatt vet hva document er for noe, og færre enn 5% av dem vet hva taqiyya og naskh er.
F eksempel. når en samlet presse valgte å ignorere den Svenske og Franske intifadaen før forrige valg av strategiske årsaker, noe som senere kostet FrP kanskje 5%, burde Siv ha instruert alle sine folk om å ringe ned ARK og andre nyhetsredaksjoner og presset dem til å dekke dette om dette.
Jeg har stor respekt for hvordan Marxist-humanist nettverkene i Norge klarer å benytte makten sin optimalt gjennom "force multiplication" og samarbeid.
De er sinnssykt flittige, dyktige på konsolidering og hardt-arbeidende og de fleste på høyresiden har mye å lære av dem.

2010-01-22 02:53:39

Jeg er fristet til å ta kontakt med eierne og forespeile dem suksess gjennom restrukturering gjennom min ledelse. Dette vil involvere å sparke alle gjenværende kulturmarxister og starte med kulturkonservativ dekning som første storavis i Norge (kritisk til multikulturalisme/Islamisering). Det er realistisk å tro at opplaget da vil ha et potensiale til å nå opp mot 120-200k.
Det overrasker meg at det ikke finnes flere "kulturkonservative entreprenører" i kongeriket Norge?
Tror dere eierne vil være positivt innstilt til et slikt forslag?;p
Jeg vil dog ikke være et godt alternativ da jeg har absolutt null innsikt i redaksjonelle prosesser. Jeg synes derimot Hans Rustad burde være ansvarlig for det redaksjonelle og invitere dem til å vurdere konseptet hans. Jeg synes at timingen for dette er optimal i dette øyeblikk!
Det finnes 15 kulturmarxistiske politisk korrekte blekker allerede i Norge og ikke EN ENESTE kulturkonservativ. Denne første kulturkonservative (ikke politisk korrekte) publikasjonen vil derfor være GARANTERT suksess.

2010-01-19 11:25:11

Meget bra artikkel!:) Den bidrar til å pushe debatten til et nytt nivå.

2010-01-02 14:20:13

Det er politiske krefter i Oslo som ønsker å masse-oppføre subsidierte/lavpris "Islam-blokker" på Oslo Vest for å "bedre integreringen". Så vidt jeg vet er det kun FrP/Høyre som er imot for øyeblikket så det kan faktisk bli en realitet det neste tiåret.
Hvis dette noen gang blir tilfellet vil mange på Oslo Vest flytte til Bærum (og de fleste vil til slutt følge etter).
Hm, men hvor skal man flytte når denne policyen når Bærum?

2009-12-31 14:12:48

Lars M,
"Globaliseringen og moderniteten er irreversible fenomener".
Klassisk multikulturalistisk propaganda. Hva har globalisering og modernitet å gjøre med masse-Muslimsk innvandring?
Og du har kanskje ikke hørt og Japan og Sør Korea? Disse er suksessfulle og moderne regimer selv om de forkastet multikulturalisme på 70-tallet. Er Japanere og Sør-Koreanere nisser?
Kan du nevne ETT land der multikulturalisme er vellykket der Islam er involvert? Det eneste historiske eksempelet er i samfunn uten en velferdsstat med kun ikke-Muslimske minoriteter (US).
Dette regner jeg med at alle vet da det er elementære dokumenterbare sannheter.
Det jeg derimot aldri har forstått er hvorfor multikulturalistene (som tradisjonelt sett har bestått av og/eller blitt støttet av arbeiderbevegelsene) ikke har klart å forstå at multikulturalisme vil ødelegge fremtidige velferdstilbud (da social cohesion/tillit/villigheten til å la seg skatte) daler i tråd med utbredelsen av multikulturalisme?
Best case scenario for Europa blir at vi ender opp med et superkapitalistisk system som US med store underklasser/klasseforskjeller.
Det høres ikke særlig humanistisk ut;) Men da er vi i alle fall ikke nisser lenger?

2009-12-31 09:30:01

Supra, Aesop, Ira,
Det begynner å bli kun to basisbegreper mange benytter for å beskrive kulturståsted.
Kulturkonservativ (av order konservere/patiot/nasjonalist/monokulturalist) og kulturmarxistisk (internasjonalist/multikulturalist/kosmopolitanist/globalist).
Selv de fleste humanister men også mange liberalister er anti-nasjonalister og er derfor per definisjon kulturmarxister. Man støtter enten multikultur (kulturmarxist) eller monokultur (nasjonalist), det finnes ingenting imellom selv om de fleste ikke tør å innrømme dette enda. Vel, det finnes jo multikultur uten Islam som er en mellomting.
Uansett, det er mulig at THE ikke oppfyller kriteriet for en marxist/kommunist men alle internasjonalister er kulturmarxister.
Det er jo også en kjent sak at Gateavisa er en anarko-marxistisk avis og IKKE en anarkistisk avis. Anarkisme kan både være marxistisk orientert eller nasjonalistisk orientert. Gateavisa er så langt fra nasjonalistisk man kan komme;)
Gamle definisjoner gjelder ofte ikke lenger. F eks. de Britiske Toryene som faktisk fortsatt tør å kalle seg konservative støtter kulturmarxisme/multikulturalisme og burde derfor endret navn.
Man kan ikke støtte kulturmarxisme/multikulturalisme og samtidig kalle seg konservativ, selv om noen muligens ikke vil være enig med meg der:)
Flertallet på høyresiden har dessverre enda ikke funnet ut at man må beseire multikulturalisme for å kunne beseire Islamisering så mange ser fortsatt på seg selv som multikulturalister.
Dette vil uansett endre seg og tydeliggjøres i større grad for de fleste de neste tiårene da polariseringen vil øke.
En gang i fremtiden vil de fleste bli nødt til å flagge ståsted, man blir nødt til å ta et valg: nasjonalisme eller internasjonalisme.
læs videre...
http://www.document.no/anders-behring-breivik/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar