søndag den 24. juli 2011

Stopp Muhammedaniseringen av Europa!

Anders Behring Breivik

Avslutningsvis i denne saken, for denne saken bør nå avsluttes, vi har viktigere ting å foreta oss, nemlig kampen mot muhammedaniseringen av Europa.

Avslutningsvis vil vi kunne si at Anders Behring Breivik ideologisk sett har mange gode tanker og det jeg kan se han selv har skrevet hittil er helt riktig. At hans e...kstreme virkemiddel langt derfra er det tviler jeg på mange vil være uenig med meg om.

Men hans argumenter er riktige og må forbli stuerene ellers vil vi tape denne kampen. Anders Behring Breivik er Islamofob, ikke fordi han tar feil i sine vurderinger om trusselbildet Muhammedanismen utgjør for absolutt alle land der den har fått bre seg, for han tar dessverre ikke feil på akkurat det punktet.

Nei han er islamofob fordi han dreper unger, unger som er hjernevasket av Arbeiderpartiet og andre ekstremister og som følgelig ikke kan klandres for sine fascistiske holdninger, like lite som datidens Hitlerjugend kunne klandres for sitt politiske ståsted. De var bare barn som brutalt ble villedet og indoktrinert av syke maktfascister som mente å måtte misbruke barn i kampen for sine perverse politiske målsetninger. Det samme gjelder selvfølgelig for A-Jugend. Det er uskyldige, infantile og hjernevaskede barn og unge som enda ikke er ansvarlig for sine tanker, ord og handlinger.

Mann forgriper seg ikke på barn, verken slik Hitler og Stoltenberg gjør det ved å indoktrinere dem eller slik Anders Behring Breivik gjorde det ved å myrde dem. Barna er vår fremtid og de skal ikke tukles med, så holdt dere unna ungene Breivik, Stalin, Stoltenberg, Hitler og Muhammed. Perverse morderiske drittsekker alle fem.

Hva er så budskapet i mitt innlegg? Kampen må gå videre, vi kan ikke la mordere som Breivik eller Stoltenberg stoppe vår kamp. For det er fremtiden til våre barn dette handler om. Skal våre barn måtte vokse opp i et fascistiske regime der det er legitimt å drepe og eller hjernevaske dem? Nei og atter nei. Nå må vi ikke la oss kneble, ikke la oss lamme men gå videre styrket ut av denne tragedien som har rammet oss alle. For 90 døde barn er grufullt og grotesk men det er ingenting mot det vi vet vil komme om fascister som Stoltenberg, Jensen, Breivik eller Muhammed får det slik de vil.

For allerede nå er det flere offer, flere barn drept, flere jenter voldtatt og ødelagt for livet som følge av Stoltenberg og Muhammed enn det er som følge av Breivik i Norge. Vi må sette fokus på dem alle. På Ola som for juling og blir truet med kniv fordi han liker Salami, på Mordechai som blir hengt opp i et tre bare fordi han er jøde, for Eva som blir gruppevoldtatt og kalt en hore fordi hun er blond og ikke går med hijab, for 9 år gamle Aisha som daglig blir voldtatt av en gammel onkel, for Amir som daglig blir truet på livet av sine egne foreldre om han skulle ville forlate muhammedanismen, ja og for alle de stakkars barna på utøya som brutalt ble revet bort av en sinnssyk gjerningsperson og også for de stakkars barna som overlevde massakren men som nå er i Stoltenberg og hans kohorters klør og som daglig og systematisk blir drep åndelig av denne selvsamme sosialistiske lokkemann og hans ånds dverger som hater enhver selvstendig tanke og som om de får nok tid på seg er like morderisk mot barnas egenhet og frihet som Breivik var mot deres liv.

Så la oss med fornyet kraft igjen ta fatt på kampen: Stopp Muhammedaniseringen av Europa!
 
http://www.facebook.com/home.php#!/groups/stopislamiseringenafdanmark?notif_t=group_activity

Ingen kommentarer:

Send en kommentar