søndag den 24. juni 2012

Det kan godt være, de kan skræmme de almindelige borgere væk. Men de kan ikke skræmme os. Det er vores land. De er på besøg. De skal bare rette ind og opføre sig ordentligt. Ellers kan de bare pisse af igen !

Forside henvis fest for løsladt.ART_G99CRN6K.1+danish-defence-league-upe2.jpg

Kasper fra Aabenraa vil ind i ghettoer med Muhammedtegninger

Den islamkritiske organisation Danish Defence League vil til at være meget mere direkte i deres aktionsformer. Fremover vil organisationen uden varsel troppe op i nogle af landets ghettoer med 100 mand. Her vil de så demonstrere med blandt andet Muhammedtegninger. Det fortæller talsmanden til Orientering på P1.

- Vi tager ud i ghettoområder med plakater med billeder af profeten Muhammed med bombe i turbanen. Vi starter ikke balladen. Det er vores land, og vi har ret til at være der. Men hvis de kommer flyvende ned, så forsvarer vi os hundrede procent, siger talsmanden for Danish Defence League Kasper Mortensen, der bor i Aabenraa.

Hvordan vil det ende, tror du?

- Det ved jeg ikke. Så må vi se, hvor meget ytringsfrihed vi har. Længere er den ikke. Men vi er åbne for alle muligheder. Vi er ikke voldelige, og vi starter det ikke, men hvis de kommer for at angribe os, så får de også igen for fuld hammer, siger Mortensen til Orientering på P1.

Organisationen har ikke tænkt sig at fortælle politiet om de planlagte demonstrationer, understreger han. Man er træt af politiets måde at behandle organisationen på.

Talsmanden virker ikke synderligt påvirket af, at det måske kan være en farlig mission at gå ind i et ghettoområde og gøre det, gruppen planlægger.

- Det kan godt være, de kan skræmme de almindelige borgere væk. Men de kan ikke skræmme os. Det er vores land. De er på besøg. De skal bare rette ind og opføre sig ordentligt. Ellers kan de bare pisse af igen, siger talsmanden til Orientering på P1.

http://www.jv.dk/artikel/1366088:Indland--Kasper-fra-Aabenraa-vil-ind-i-ghettoer-med-Muhammedtegninger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar