mandag den 18. april 2011

En svensk - taler ud !"


Den lilla klicken, men ack så opinionsmanipulerande, svenska journalistkåren med medieägare, samt makteliten inom politikersfären (de som toppstyr sina partier) - kanske rör sig om något hundratal individer.

Denna nya adel, som anser sig ha företräde i den svenska demokratin, är fullt upptagna att klamra sig fast vid sin makt. De agerar som sir Väs på julafton.
Nu råder samma uppror som i nordafrika; en revolution som märks på nätet. Aldrig har så många kunna visat sitt missnöje med den etablerade makten.
Likt Gaddafi går de emot folks önskan att begränsa invandringen, istället de bombarderar oss med ekonomiska lycksökare från muslimska länder, utan tanken på de negativa konsekvenserna.

Svenskar äro löneslavar, som varje månad luggas på över hälften av vad de drar in i levebröd - utan garantier om bra skola, god vård, pension eller en värdig ålderdom. Istället lever vi med oro om framtiden. Vi ombedes att hålla käft, tiga och rätta oss i ledet, visa oss toleranta mot de intoleranta nysvenskarna muslimerna samt de maktstyrande. Vi ska hålla käft helt enkelt, jobba och betala skatt, dela med oss till politikernas statskassa, till projekt som ej är livsnödvändiga för det svenska folket, bl a introduktionen av ca 40 000 utomeuropeiska lycksökare. Som nästan omedelbart får utdelning i bidrag, uppehållstillstånd och svensk omsorg. Ca 1,2 miljoner beräknar jag att varje nykomling kostar statskassan under sin livstid, för några bidrag till välfärden är det inte tala om - här sugs statskassan på bidrag, etablering och introduktion, arbeten är det ont om eller så vill man inte arbeta. Arbeta svart går bra, för då får man ju behålla sina bidrag ....
40 000 utomeuropeiska ggr 1,2 mkr = 48 000 000 000 (48 miljarder kr) som Reinfeldt varje år personligen åtar sig att bekosta för att hålla sin personliga värderingar om Sverige som ett "öppet, rikt och spännande" land vid liv. Hade vi normaliserat invandringen och ställt krav på denna, hade vi säkert kunna minskat statsskulden med 500 miljarder fram till 2020.

Vet ni vad, som politiskt flykting i mitt egna land kommer jag aldrig hålla käft! Jag kommer vara som en nagel i ögat och de kommer få bevisa varje dag, att deras inslagna linje är ohållbar och att deras egna utopier till framtid, kommer sluta med förskräckelse
PPHA skriver i PI
http://politisktinkorrekt.info/2011/04/18/merit-wager-sverige-har-en-del-att-lara-av-finland/#more-82686

1 kommentar:

  1. dahlem
    Merit Wager har all anledning att vara stolt över finsk sisu, och de finska väljarnas sunda förnuft.

    Tänk om Sverige hade haft en statsminister.....som vi hade kunnat lita på....kunnat vara stolta
    över....kunnat vara säkra på att han tillvaratog våra svenska intressen.

    Nu har vi inte det...vi har Fredrik Reinfeldt....som springer och gömmer sig, så fort det bränner
    till. Vem har glömt islamisten som ville ta så många svenskar som möjligt med sig i döden på
    Drottninggatan....och en stammande Reinfeldt som inte ens kunde ta avstånd från terrordådet.

    Nåväl, det finns ljuspunkter också! För alliansen har med sådana som Ullenhag, Billström,
    Olofsson och den allt mer marginaliserade Hägglund både sopat gatan och rullat ut den
    röda mattan för Jimmie Åkesson....som tycks vara den ende partiledare med stake nog, att
    våga ta strid med den etablerade dumheten.

    Troligen är han också den ende partiledare som ser fram mot valet 2014....plus alla vi som
    djupt misstror syltryggarna i regeringen.

    SvarSlet