mandag den 11. april 2011

Muslimsk sex-perversion dræber 13 årig pige


En tvangsgift 13-årig yemensk pige døde efter samleje med sin nye mand


Ilham Mahdi al Assi blev tvunget til at blive gift, og fem dage efter brylluppet døde hun af de skader, som hendes nye mand havde pådraget hende efter sex, skriver australske news.com.au.
Pigen døde sidste fredag på et hospital i Hajja provinsen i Yemen på grund af indre blødninger efter et brud på hendes kønsorganer, fortæller en lokal rettighedsorganisation.
Den 13-årige pige blev gift sidste mandag ved et traditionelt ægteskabs-arrangement kendt som 'bytte ægteskab' eller 'swap marriage', hvor broderen til bruden også giftede sig med gommens søster.
Døde som martyr
- Pigen døde en martyrdød på grund af det misbrug, som børn i Yemen udsættes for, siger organisationen.
Organisationen peger ligeledes på, at pigens død er et åbenlyst eksempel på resultaterne af at modsætte sig et forbud mod børneægteskaber i Yemen. Ægteskaber som fører til drab på pigebørn.
Tvangsægteskaber af unge piger i Yemen er udbredt. I september blev en 12-årig pige ført på listen over dødsbrude, da hun døde i barselsseng. Det er ikke usædvanligt, at pigerne bortgiftes i en tidlig alder inden puberteten.
Lov vil forbyde børneægteskaberne
Debatten omkring børneægteskaber i Yemen tog for alvor fart på grund af en kontroversiel lov, som vil forbyde børneægteskaber i det fattigdomsprægede land ved at sætte en minimumsgrænse på 17 år for piger og 18 år for drenge.
Tusindvis af konservative kvinder demonstrerede foran parlamentet sidste måned efter opfordring fra islamistiske partier, som er imod loven.
Et par dage senere mødte en anden og mindre gruppe kvinder op på samme sted for at vise deres støtte til loven, som ikke blev implementeret, da en gruppe politikere ønskede en gennemgang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar