lørdag den 23. april 2011

Dansk Muslim truer inddirekte med vold!

En video af ældre dato - men aktualiseres gang på gang af den jævnligt opdukkende - og i den grad uberettigede begejstring for KW ! Læg mærke til det smørrede grin på sagsøgers repræsentant - en Kafka-proces i DK !
Udgiv indlæg


Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) lavede for et par måneder siden en demonstration mod islam i Aalborg. I den sammenhæng mødte et par islamister op på politigården i Aalborg og krævede at den demokratiske demonstration mod islam skulle opløsses - altså muslimer krævede at ytringsfrihed skulle smadres til fordel for dem. Og som forhandlingsobjekt brugte denne islamist at muslimer i Aalborg nok ville gå amok hvis deres krav ikke blev adlydt. Mage til skjulte trusler skal man lede længe efter. Kun rockere og indvandre-bander bruger samme afpressinngs metoder (som de kalder beskytelses-penge). Hvor er det ulækkert at muslimer skal true os danskere, fordi vi bruger vores demokratiske ret til at give kritik af islam.
Hvad der er mere ulækkert er at denne muslim engang var dansker, men så blev muslim. Folk fra Aalborg har sikkert genkendt ham. manden er en dansker der tror han er muslim fordi han klæder sig som muslim, har langt skæg og taler arabiske ord han ikke forstår, samt at han tvinger sin danske kæreste til at gå med en ækel Bhurka.

Hvorfor ønskede
SIAD at vise muhammedtegningen til en demonstration?

Det ønskede
SIAD fordi muslimske knægte brændte danske biler, skoler og børnehaver af p.gr.a muhammedtegningen og at aviser begyndte at udøve cel...vcensur og ikke ville vise tegningen. Det kunne vi selvfølgelig ikke finde os i som en aktiv forening da vi ikke bare snakker.

Derfor ville
SIAD vise tegningen igen og igen til muslimerne brækkede sig og blev så trætte at de ikke orkede at få tændstikken ud af æsken. Men PET var bange for at det kunne udvikle sig til en ny stor krise og det var der jo nok noget om. Det kunne man se på herboende muslimers opførsel ang. vores intentioner om at vise tegningen hvilket man bl.a kan høre her i denne video hvor 50 af muhammeds tilhængere invaderede Aalborg politistation for at stoppe SIAD. http://www.youtube.com/watch?v=zCHQhgx1_5k&feature=related

Fogedforbudet i sig selv var mærkeligt, da SIAD på intet tidspunkt havde tænkt sig at tjene penge på Westergaards muhammedtegning, men kun bruge den politisk som KW og PET var imod - hvilket jo er selvmodsigende da tegningen fra første streg var politisk.

Man kan ikke genere 1,2 milliarder muslimer ved at tegne deres profet - som efter deres mening ikke må tegnes - og så placere en bombe på profetens hoved påtegnet udskrift fra sværdversene, uden at det er politisk,

så det er det rene vrøvl og chikane at KW siger, at han ikke ønskede at vi skulle bruge hans tegning politisk.
Mht til at Wilders fik besked på ikke at bruge KWs tegning var det først efter fogedforbuddet mod SIAD, SIOE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar