søndag den 17. april 2011

Sverige - fascisterne angriber demokraterne !

Svensk forsamlingsfrihed: Sverigedemokrater angrebet med sten, spyd og kanonslag


Endnu en gang har svenske venstreekstremister bekæmpet forsamlingsfriheden med vold. Fundet af en håndgranat tyder på, at nogen måske var villige til at gå endnu længere for at forhindre Sverigedemokraterne i at demonstrere i Göteborg.
Den 10. april 2011: Göteborg er på den anden ende. Sverigedemokraternes ungdomsforbund, SDU, har fået tilladelse til at gå i demonstrationstog gennem byens gader.
Mens SDU’erne forbereder sig på et nærliggende vandrerhjem, strømmer omkring 1000 moddemonstranter til byens centrum.
Det samme gør politiet. Man vurderer demonstrationen som et højrisiko-arrangement, og der er derfor hentet ekstra mandskab fra Skåne.
Flere hundrede kampklædte politifolk skal med deres hunde og knipler forsøge at forhindre moddemonstranterne i at ”stoppe” demonstrationen.
Svenskfjendtligheden
Temaet for partiets demonstration, er den svenskfjendtlighed, man mener, eksisterer.
Ifølge sverigedemokraterne kommer den til udtryk gennem racistisk vold vendt mod svenskere, gennem diskriminering af svenskere på arbejdsmarkedet - og i det faktum, at etniske svenskere er den eneste befolkningsgruppe i Sverige, der ikke er beskyttet af forbuddet om hetz mod folkegruppe.
De unge sverigedemokrater vil sætte fokus på problemet, da politikere, medier og kulturliv nægter at tale om det. Man vil derfor demonstrere under parolen ”Stop svenskfjendtligheden – Vi er også et folk”.
læs mere
http://www.sappho.dk/sverigedemokrater-angrebet-med-sten-spyd-og-kanonslag.htm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar