tirsdag den 14. juni 2011

Experter og journalister - dumpet !

Kan nogen forklare hvordan det, - at vi ønsker at bekæmpe kriminalitet - i dette  tilfælde at have mere hånd i hanke med hvem og hvad, der kommer ind  ad dørene i "vort hus"- kan snoes og drejes til, - at vi ikke ønsker at få besøg ?

Eu-politikere  - et segment af   "experter" og  journalister,  ignorerer de eksisterende kriminelle situationer, der opstår bla på grund af manglende grænsekontrol - og har som følge af  denne mangel på erkendelse - selvfølgelig heller ingen løsningsforslag.

Denne ignorante holdning burde diskvalificere til overhovedet at udtale sig både som politiker "expert" og journalist - men da selvkritik er en absolut mangelvare i disse grupper fyldes medierne med en helt hysterisk og  totalt udokumenteret kritik af ønsket om større kontrol!

Vi er vant  til, at vil man ind til et arrangement, så betales der entré. Der er kontrollører der tjekker at der ikke  er "snydere".
Selvfølgeligt - og vi kommer igen og igen!
Her er der end ikke tale om en betaling, men bare dette, at der måske kommer  en tolder og siger "God dag !"
Har man rent mel i posen er der jo intet problem !

Men de før omtalte grupper er i stand til at stille  en ligning op, der siger at hvis Danmark ønsker mere kontrol - så er  det fordi vi er os  selv  nok og ikke ønsker besøg !
Når DSB har etableret et korps af kontrollører - er det så fordi DSB ikke ønsker at vi skal køre med tog ?
Hvis samme evne til at drage konklusioner bliver  anvendt  til feks en matematik - eller jura eksamen - dumper delikventen - og med  god  grund !

Morale: Selv om der bruges meget tid på at arbejde med et  emne - er det ingen garanti for, at konklusionerne  er rigtige - heller ikke  fra "experter"!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar