tirsdag den 21. juni 2011

Sommerkursus hos Muslimer i Dialog: Bliv skilt over telefonen !

En spørger vil 3. oktober 2010 vide, om musik er tilladt.

Hussain svarer blandt andet: ”Musik og musikalske instrumenter er ikke tilladte. Med dette menes musik og musikalske instrumenter, som indgår i forbindelse med f.eks. Beyonce, Dj Tiesto, Lady Gaga, Usher, indisk, arabisk, tyrkisk og anden lignende pop- og kulturmusik. Denne form for musik er i sig selv ikke tilladt, uanset om de synger om sex og stoffer, eller synger om hvor meget de savner deres familie.

Det er underordnet, om det er musik produceret af muslimer eller ikke-muslimer. I begge tilfælde vil det ikke være tilladt. Dog findes der lærde, der tillader brugen af visse typer musik i forbindelse med islamisk poesi (nasheed, naat, ilahiler).

At man selv synes, at musikken er uskadelig, har 'en gavnlig effekt', er afslappende osv. har ingen betydning i denne sammenhæng. Det der ikke er tilladt, er ikke tilladt. En person kan også argumentere for, at svinekød har en gavnlig effekt, men det bliver ikke tilladt af den grund. Det samme gælder for musik.” 

http://www.sappho.dk/sommerkursus-hos-muslimer-i-dialog-bliv-skilt-over-telefonen.htm
KM: Hverken Edvard Grieg - Hugo Alfvén eller Carl Nielsen ville have overlevet endsige udgivet noget som helst, hvis den sindsformørkede kulturperverterede religionskarikatur -  Islam - havde haft magt som den  har agt - på den tid  da disse musikbegavelser levede åndede og producerede på disse breddegrader og efterlod os en uvurdérlig kulturskat !
Chokeret og bestyrtet og dybt undrende må vi se til - medens kulturforrædderne her i Norden - anført af  en svensk indvandrer ved navn Reinfeldt - har  travlt med at begå kulturelt harakiri ved at give plads til det altødelæggende morads af religion og magtbegær !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar