torsdag den 2. juni 2011

Ondskab som skal fjernes fra jordens overflade !

En krig som de danske medier holder skjult for dig

Her er det en 9-årig dreng der er blevet halshugget sammen med resten af hans familie. Mere end 4000 mennesker er blevet dræbt de sidste 7 år i Thailand af muslimske separatister uden at vi stort set ikke har hørt noget om det i de danske medier.

Thailand: Muslimer halshugger 9-årig dreng og hænger og halshugger af familien

Mere end 4000 mennesker er blevet dræbt de sidste 7 år i det sydlige Thailand. De er blevet dræbt af muslimer der ønsker en selvstændig muslimsk nation i Thailands tre sydlige provinser.
De dræbte har for det meste været folk der har været ansat i politiet eller buddhistiske munke. De dræber buddhisterne for at ødelægge den buddhistiske kultur og for at sprede skræk og advarsel så man ikke tør andet end at omvende sig til islam. For øjeblikket truer de med at dræbe 20 munke. De har opsat plakater rundt omkring i provinserne hvor der står “Wanted: 20 døde buddhistiske munke”
I dette tilfælde var det bare en buddhistisk familie det gik ud over. En hel almindelig familie der nu ikke er her mere fordi muslimer mente at de havde den forkerte religion. Det kan vi lære her fra Abu Anas udlægning af div. koransuraer:
”Føl ikke medlidenhed med kufr (de vantro)”Sura 5.28.
Det er ikke blot obligatorisk at bekrige dem, det er også haram (forbudt) at føle medlidenhed med dem, der bliver dræbt. Det er forbudt for os at føle medlidenhed for dem, når Allah sender naturkatastrofer over dem, overlad dem til sig selv når de bliver dræbt for Allahs skyld.
Derudover siger Allah (saws):
”Bekrig dem, Allah vil straffe dem gennem dine hænder og ydmyg dem og hjælpe dig imod dem og helbrede de troende muslimers hjerter” (Koranen 9.14).
Allah har gjort det klart for os, at enhver ulykke, som rammer dem, vil gøre os tilfredse i vore hjerter og vise, at de vantro ikke har nogen karamah (ære).
Allah (saws) befaler og kræver af os at vi skal gøre ikke-muslimerne skrækslagne, de som er fjender af Allah og af muslimer.
Allah siger: ”Anvend så meget magt du kan og krigsvåben, så du kan terrorisere Allahs fjender og din fjende”.
Der er ingen tvivl om, at bombninger af de vantro i muslimske lande og i de vantros egne lande vil gøre dem skrækslagne og forhindre dem i at angribe os igen.
Vi ser nu til dags, at der ikke er noget, som ryster fjenderne mere end at bombe dem og angribe dem for Allahs sag.
TAFSEER (retledning og udlægning ) af Surah Muhammad ved Abu Anas
Sura Muhammad er Koranens 47.sura, en af de vigtigste og som befaler den troende muslim krig mod de vantro. Sura har 83 vers og kaldes sura Qital.
” At føre krig (Qital) er kendetegnet, attributet for Allahs sendebud Muhammad, dette er hans karakeristikum at kæmpe for Allah (/saws).
Allahs sendebud drog ud i krige og overfald og konfirmerede dette gennem hans ord da han sagde ”jeg er kommet for at slagte nabier, jeg er den som griner når jeg dræber”. Hans navn er sammenkædet med krigen og hans aktioner er alle kædet sammen med dette, og når vi taler om hans livskamp er krigen det nærmeste af hans karaktaristika.

SIAD-kommentar: Når man har set billeder som disse og set videoen af dette frygtelige overfald så får man lyst til at tvinge samtlige politikere i folketinget og samtlige multikulturelle islam-undskyldere til at se billeder og videoer non-stop i 8 dage kun afbrudt af spisepauser hvis de kan få noget ned. Beviserne på at denne religion er det rene ondskab og at den får dens tilbedere til at blive ligeså onde som suraerne i koranen står i kø.
ADVARSEL: Stærke billeder. Se videoen af ligene fra den uskyldige familie:
http://www.liveleak.com/view?i=bae_1304490155&jwp_version=4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar