tirsdag den 15. maj 2012

Det fascistiske voldsfixerede venstreekstremistiske segment - får nyt sted at praktisere sit kulturelle selvhad og sin fobi overfor "gammel-svenskan" !

Stiftelsen Expo expanderar

Bleking startar malmökontor Den antirasistiska stiftelsen Expo öppnar idag sitt kontor i Malmö. Och den före detta blekingepolitikern Magnus Manhammar får en framträdande roll i verksamheten.
Publicerad – Uppdaterad
Artikeltexten fortsätter längre ner Hoppa till artikeltexten


Den antirasistiska stiftelsen Expo expanderar utanför Stockholm och öppnar idag ett kontor i Malmö. Den före detta Blekingepolitikern från Karlskrona, Magnus Manhammar, får nu en viktig roll som både projektledare och ansvarig för Expos utbildningar i södra Sverige.
- Jag tycker att det är en av de viktigaste frågorna i dagens samhälle och jag vill gärna vara med och kämpa för ett mer tolerant och demokratiskt samhälle och då en Expo en väldigt bra plattform att göra det på, säger Magnus Manhammar.
Trots det nya uppdraget kommer Magnus Manhammar sakna politiken som han har jobbat inom i flera år i Karlskrona.
- Men jag får fortfarande prata värderingsfrågor och det rör ju delvis politik också, så det passar mig bra faktiskt, säger han.
Expos rivstartar genom att starta flera projekt som ska öka toleransen mellan människor oavsett bakgrund. Både skolor och arbetsplatser ska nu besökas för att slå hål på myter och fördomar om invandrare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar